Καλά ρε μαλάκες, δεν είμαι ξεχωριστός, το κατάλαβα.
Printable View
Καλά ρε μαλάκες, δεν είμαι ξεχωριστός, το κατάλαβα.
epe3e afieroma ER simera.
loipon arxika na pw ime8a VOLO :dfinger:
se enan pezodromo tipou california [an den mperdevw tis polities].
aristera ixe tzakouzia k sto va8os 8alasa k de3a marmarina pagkakia me dentra klp klp.
ime8a, pou lete se ena katestrameno mixanaki me enan filo mou k ka8os pername apo ena tzakouzi vlepw ton bilia. E anagnorizomaste k kanw ston filo mou na stamatisei -fisika- fagame ta moutra mas. Aimata, dakria, idrotas klp.
Den ptoi8ikame omws.
Afou kataxarike o bilias pou me eide :D -sto tzakoyzi No 13- eskase o Sotos, o Fixxxer k enas pou den 8imame poios ine sorry k apofasisame na pame se tsipouradiko -pou to eixe autos pou pezei me ton mpezo sti sira, o kontoulis [?!]- enos ERiti ekei konta [autos itan nanos].
Pigame telos pantwn, perase to miso ER, giname lioma k ligo prin 3ipnisw 8imi8ika pos ixa afisei ton filo mou ston pezodromo.:roll:
kali gaidoura ime.
Είχα φύγει λέει απτο σπίτι μου και είχα ξεχάσει τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μόλις γύρισα είχε γεμίσει σπουργίτια και γάτες και πήγα κατευθείαν τουαλέτα να γεμίσω τη λεκάνη για σφουγγάρισμα (...) αλλά δεν υπήρχε η μπανιέρα οπότε αποφάσισα να φτιάξω ένα καφέ αλλά στην κουζίνα εκείνη την ώρα μια γάτα ξεαντέριαζε ένα σπουργίτι και μόλις με είδε τρόμαξε και άφησε τα έντερα στο πάτωμα, οπότε αποφάσισα να πετάξω τις γάτες στη βεράντα της διπλανής πολυκατοικίας αλλά ήταν ατελείωτες οι γαμημένες, ξεφύτρωναν από παντού, μερικές μάλιστα με γρατσουνούσαν όταν πήγαινα να τις πετάξω και κατέληγαν να πέσουν κάτω, από τον τρίτο όροφο, αλλά όλες κάναν ένα ακροβατικό και έπεφταν εντελώς κυριλέ. Αυτό το πράγμα κράτησε ΠΟΛΥ. Τελικά σε κάποια φάση ξεμπέρδεψα με τις γάτες (τα σπουργίτια δε θυμάμαι τι απέγιναν, ευτυχώς δεν έκατσα να τα καθαρίσω στο όνειρο, ήδη τα είχα φτύσει εντελώς) και κατέβηκα κάτω να πάω να πάρω τσιγάρα αλλά στην είσοδο της πολυκατοικίας είδα έναν τύπο που φορούσε τισέρτ "ΚΛΕΦΤΗΣ" και τον ρώτησα τι θέλει και μου είπε ότι απλά αράζει και είπα οκ και έκανα πως φεύγω αλλά σαν έξυπνος που ήμουν επέστρεψα και τον είδα να ανεβαίνει στον όροφο μου και να κατευθύνεται προς την πόρτα μου (εύκολο, 2 πόρτες είναι όλες κι όλες) και του ζήτησα το λόγο και αυτός με έσπρωξε και άρχισε να τρέχει και άρχισα να τον κυνηγώ και ξαφνικά χτύπησε το κινητό μου και σκέφτηκα "ποιος είναι πάλι" και πάλι καλά που είχα αναγνώριση κλήσεων γιατί είδα ότι ήταν η ώρα να ξυπνήσω.
O Μιτς έπρεπε να το δει αυτό.
Επίσης, μήπως το όνειρο σου δηλώνει υποσυνείδητη επιθυμία να αποκτήσεις μια γατούλα????? Αν ναι, γέννησε μόλις μια γατα στη δουλειά ενός φίλου.
Γίνε πατέρας. Μπορείς.
Κατα τ'αλλα ροφλ.
ως γνωστον ο Μιτς δεν βλεπει ονειρα.
ενα το εξαμηνο και αν.
τουλαχιστον ειναι υπερπαραγωγες, οταν.
Εγώ πριν από μερικές βδομάδες έμαθα ότι στον ύπνο μου μουρμούριζα και μετά φώναξα: χμφρ... χρμφρφ... ΛΙΝΟΥΞ!
Δεν έχω ιδέα τι έβλεπα και μάλλον δε θέλω να μάθω.
χθες είδα ότι κοντινό μου πρόσωπο διαγνώστηκε με την ασθένεια ασδφασδφ (εντάξει, δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς), πράγμα που έγινε μέσα στο λεωφορείο κατά την επιστροφή μας από τους slipknot/mastodon, και είχε 2 μέρες ζωής ακόμα αλά δεν το ήξερε και εμείς κλαίγαμε κι αυτός ρωτούσε ''ρε μαλάκες τι πάθατε?''.
and have you ever had that dream where one you love passes away? κι έτσι. :-|
Χαχα!
Κι εγω μιλαω στον υπνο μου αρκετα συχνα.Μερικα αληθινα παραδειγματα:
Εγω: "χρρρ....ψψψψ...μπρφρμουρμουρ...Θες αρκουδακι;"
Boyfriend: ?!?!
Εγω: "χρρρ....μπλαμπλα...Το απο πανω!"
Boyfriend: "Ποιο απο πανω;"
Εγω: "Μμμμ...Τιποτα.Κατι δικα μου..Χρρρρρρ....."
Εγω: "χρρρρρ.......ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ!!!!"
Boyfriend: τρομαζει και τιναζει τα παπλωματα υστερικα
Εγω: "μμμ...χρρ...Ποιος ειναι ΑΥΤΟΣ;"
Boyfriend: Σηκωνεται κι αλωνιζει ολο το σπιτι με ενα κατσαβιδι στο χερι, γιατι νομιζε οτι μπηκε κλεφτης
λαγός ο δικός σου.
Oχι δεν εχω αλλες. Ποσο ν'αντεξει ενας ανθρωπος;