http://www.imdb.com/title/tt1001508/
Printable View
A re pousth ti exasa heaheheha, pali meta eorths to anakalypsa auto.
egw pantws ektos apo osa kouotare o fiksa psofaw kai me auto:
Quote:
k na mhn plhktrologeis se parakalw to nick m me ta daxtula me ta opoia xtupas ksena koudounia vradiatika.
γαμω τα γκετο της αθηνας.
γαμω την πουτανα την οδο αισχυλου στου ψυρρη.
γαμω τον χοντροκαριολη που εσπασε το τζαμι του αυτοκινητου για ενα γαμω-μπουφαν.
αϊσταδιαλα.............
Πολύ πιθανό κάποιος χοντροκαριόλης να κοιμηθεί πιο ζεστά σήμερα, χαζούλη. Έχει ακόμα λίγη ψύχρα τα βράδια.
Γαμώ τη γκαργιόλα τη ΔΕΗ που Κυριακάτικα στις 9 ανέβηκε στο μπαλκόνι με τρυπάνια και κομπρεσέρια να βάλει μια παπαριά για να στηρίζεται ένα καλώδιο και μου γάμησε τον ύπνο και τη μέρα.
Έλα πες.
ε, αφου θα σε πρηξουμε τωρα να πεις και μετα θα κανουμε πατπατ
πες μας
χτες κατ αρχην ειδα ονειρο οτι μου κλεψανε το μιτσμομπιλ.
η απογοητευση που ενιωθα δεν υφισταται σα συναισθημα.
αλλα δεν ειναι αυτο το FML.
το FML, ειναι οτι την ιδια μερα που το αγορασα (αλλα την ιδια μερα ομως) μου εκλεψαν το ραδιοσιντιμπ3-φακ-γιεα που αγορασα για το μιτσμομπιλ.
παραβιασαν κλειδαρια συνοδηγου (τη γαμησαν κι αυτη) και τα λεγαμε.
ναι ξερω, αποσπωμενη προσοψη, ναι ξερω, τα παντα, αλλα εγινε σαλαμινα πανω απ το σπιτι μου, που 19 χρονια που μετακομισαμε εκει δεν ειχε γινει ποτε τιποτα.
160 ευρω πεταμενα στο βροντο και κυριως, το χαρηκα μονο 2 ωρες, που οδηγαγα απ τη δουλεια, σαλαμινα και ειχα χαρει....
το ονειρο σε προετοιμασε ψυχολογικα! φαντασου να ηταν το μιτσμομπιλ στη θεση του!
ελα, πατπατ
To fml σου ειναι που ανοιγεις το ερ και βλεπεις πανω πανω ενα κωλογατο.
Eni, το ονειρο το δα ψες βραδυ, αλλα το σκηνικο εγινε καμμια βδομαδα πριν.
Χαβοκ λατρεια, δε το χα σκεφτει. Σαν την Μπαρμπαρα Μπελζ σε γατοβερσιον ειναι ολο αυτο.
μηδεν.