:wave:
Printable View
:wave:
Ματς καθαρά χαμένο λόγω Κόμπι. Κάκιστος επιθετικά, τριπλ νταμπλ από τον προσωπικό του αντίπαλο.
Δε συμφωνω με αυτες τις αποψεις, εκτος κι αν πρεπει καθε φορα να κερδιζει το ματς μονος του ο Κομπι. Αν δεις τους ποντους των δυο παγκων, η μια ομαδα ειχε 25-30 κι η αλλη 10-12. Δηλαδη αν επαιζαν και ο Γκαρνετ κι ο Πιρς, τι θα επρεπε να κανει ο Κομπι?
Μιλάω με βάση την εικόνα του Κόμπι σε όλα τα ματς των πλέη οφς μέχρι τώρα όπου έριχνε τη μια 30αρα μετά την άλλη. Ο Γκαρνέτ έχει να παίξει κάτι χρόνια και ο Πιρς οκ, τα βαλε ο Άλλεν και γι' αυτόν :P
Ο Rondo είναι παιχταράς και αν βελτιώσει λίγο το σουτ του,θα μιλάμε με άνεση για τον πληρέστερο άσο στον κόσμο.
Η αλήθεια είναι ότι ο Bryant ήταν σε μέτρια μέρα και εκβίαζε επιθέσεις,ενώ μέσα στη ρακέτα Bynum και Gasol κάνανε πάρτυ απέναντι στον Garnett που έπαιζε χειρότερα και από τον Julius Nwosu.
Σε αυτή τη φάση λοιπόν,οι Celts μοιάζουν πιο "ομάδα",αφενώς γιατί έχουν πλουραλισμό στο παιχνίδι τους και αφετέρου γιατί έχουν αρκετούς παίχτες να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους(λέγε με Allen στο πρώτο ημίχρονο και Rondo στο δεύτερο).
Τα πράγματα πάντως φαίνονται διαφορετικά σε σχέση με πρόπερσι,όπου οι Celts ήταν μια κλάση πάνω.'Εχουνε πολύ ψωμί οι τελικοί ακόμα.
de nomizw na xw ksanadei amynes san autes pou vgale o rondo
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλα εχει γινει ο κακός χαμός με αυτό...Και δεν καταλαβαινω τον λογο.
http://sport24.gr/html/ent/664/ent.365664.asp
Τζέισον Μπέιτμαν (Αrrested Development) :touched:
Η λίστα με τους free agents.
Κάνω μια πρόβλεψη και λέω Νοβίτσκι στην Πανάθα.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Λεμπρον θα μείνει στους Καβς.
Γουέηντ σε Νικς ή Μπουλς.
Κάτι είχε γραφτεί για Μπος στους Λέηκερς αλλά δεν το κόβω, θα θέλουν καλά ανταλλάγματα οι Ράπτορς.
http://207.7.138.58/images/news/tooldecoys.jpg
(στο 2ο ματς)
Από πουθενά, απλή έμπνευση και λίγα μαθηματικά :P
Θα δοκιμάσει να μείνει ελεύθερος απ ότι λέει και από ΝΒΑ έχουν ακουστεί μόνο οι Σανς.
Αν γυρνούσε Ευρώπη μόνο 2-3 ομάδες θα μπορούσαν να τον πάρουν.
Ο Ολυμπιακός δεν ξέρω τι ονόματα θα χτυπήσει και πόση όρεξη έχουν πλέον οι Αγγελόπουλοι.
Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ψηλό αν φύγει ο Πέκοβιτς και δε νομίζω να χει πρόβλημα ο Ζοτς επιδή είναι βεντέτα κλπ, ο Νοβίτσκι είναι. Ε και απ' οτι ακούγεται οι Γιαννακόπουλοι θέλουν να φέρουν έναν ΝΒΑερ
Spoiler
Κουρεύτηκε ο Chancellor ή με φαίνεται?
σε φαίνεται μπζηλέ