αν θες κατι με καλυτερο ηχο και περισσοτερες επιλογες κοιταξε το superior drummer 2.0 ειναι λιγο μεγαλο αλλα αξιζει
Printable View
αν θες κατι με καλυτερο ηχο και περισσοτερες επιλογες κοιταξε το superior drummer 2.0 ειναι λιγο μεγαλο αλλα αξιζει
to kalytero apola einaι το bfd2. mathete mpalitsa
Μιας και αναφερθηκε.
Κανω χρυσο οποιον με βοηθησει.
Εχω γραψει ηλεκτρονικα ντραμσ (μιντι). Φορτωνω λοιπον VST BFD 2 και οι ηχοι ακουγονται απο εκει. Ολα καλα ως εδω.
Ενω ειναι κανονικα στο σλοτ του κιουμπεισ στο open hi hat και οντως ακουγεται λιγο πιο ανοιχτο απο το τερμα closed, παλι σε καμια περιπτωση δε μου ακουγεται οσο ανοιχτο το θελω (τερμα).
Κιενω στο οντισιον του bfd απο μονο του οταν ακουω το οπεν γαμαει, ε το δικο μου δε μπορω να το κανω με τιποτα να ακουστει τελειως ανοιχτο.
Πρεπει να κανω κατι στο bfd? Εχω ψαψει 1 προς 1 τα σλοτς και τους ηχους του cubase και ουτε 1 δεν ειναι ο ανοιχτος ηχος του οντισιον του bfd.
Βοηθηστε χριστιανοι.
στο superior για αυτο εχει ενα κουμπακι μεσα στο προγραμα που λεγεται learn.. βαζεις τον ηχο του high hat Που σαρεσει και πας βαρας το high hat στα τυμπανα σου η στον εντιτορ αναλογα με τι δουλευεις μια φορα και αποθηκευεται αυτο το κλειδι με αυτον τον ηχο.. ενας αλλος τροπος ειναι να βρεις σε ποιο κλειδι ανταποκρινεται το high hat σου (πχ c1 η e1) και μεσα απτο προγραμμα θα εχει λειτουργια να βαλεις το συγκεκριμενο high hat στο συγκεκριμενο κλειδι που ειναι τα χατ σου.. ολα αυτα στο σουπιριορ αλλα φανταζομαι και το bfd2 επειδη ειναι ιδιας κλασης προγραμμα θα τα εχει
μπερνη εγω παντως με superior 2.0 και τριγκαρισμενη μποτα και snare κανω καλη δουλεια..
Εννοείται Big Fucking Drums 2 ρε αλλά να το στείλουμε το παλικάρι από Beatcraft εκεί είναι λίγο too much. Άσε που θέλει κ βαρβάτο μηχάνημα.
http://smart.noiz.gr/details.php?id=104064
Φίλος πουλά πεταλάρα. :thumbsup:
Συνφωνώ, γαμάει το συγκεκριμένο. Ο ήχος που βγάζει στο California με όλες τις άλλες επιλογές στο φουλ, ισοπεδώνει όσα metal και γενικά hi gain distortion πεταλάκια έχω δοκιμάσει κατά καιρούς...
Έχει κανείς ιδέα πόσο περίπου πάει επισκευή σπασμένου headstock?
Για βάλε μια φώτο να δούμε και το σπάσιμο. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες!
Θα ζήσει γιατρέ?
Spoiler
αου
Πώς τα κατάφερες;
Όχι σε V ρε πούστη... πόνεσα!
ΑΟΥΤΣ
Και που λέτε την είχα ακουμπήσει πάνω στον καναπέ και πάω να μαζέψω το λάπτοπ. Όμως, ο φορτιστής είχε μπλεχτεί κάτω από το πόδι του καναπέ οπότε σπρώχνω λιγο τον καναπέ να ξεπιαστεί το καλώδιο και βλέπω την κιθάρα στην άλλη άκρη να κάνει άλμα αλά Greg Luganis και να πέφτει head first στο πάτωμα. RIP sweet princess