:(
Printable View
:(
χαχααχαχαχ ΑΚΥΡΟ...
δε σε χάλασε ψαρά... χαχαχα
τον πρώτο ελληνικό γκαηφέ της σεζόν
πρεπει νανε τσιζκεηκ με τη μαρμελαδα απο πανω? το αμερικανικο που ειναι κιτρινο (σαν αυτο που ετρωγαν στα φιλαρακια) μετραει?
να πάρετε τσιζκεηκ από pizza fan, είναι μικρό και κάνει 3 ευρώ αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ.
α δεν ξέρω, αυτό που τρωγα εγώ με φράουλα ήταν αν θυμάμαι καλά, αλλά το τσηζ της υπόθεσης είναι που μετράει γενικά, συμπληρώνει την πικρίλα του ελληνικού χωρίς να λιγώνει.
γενικά πρωινό στο μπαλκόνι όμως με κάτι δροσερό είναι απ'τις μεγαλύτερες απολαύσεις του Ανθρώπου νομίζω. αν έχεις κι ένα βικότνικ από δίπλα να του χαϊδεύεις το κεφάλι αραιά και που και να ακούς τις άνοες μα τρυφερές αντιδράσεις του κι ένα βιβλίο του μπαλζάκ να ξεφυλλίζεις νομίζω έχεις φτάσει στο απόγειο.
θα πα να ζήσω στη γαλλία μου φαίνεται. τώρα. :O
δεν εχω μπαλκονι. να αλλαξω σπιτι?
το να μην έχει μπαλκόνι ένα σπίτι είναι φόνος!
τώρα θα μου πεις κ να'χει τι να το κάνεις αν βλέπει τσιμέντο στα 10 μέτρα?
αύριο έχει συνταγή λόκι στην γεμάτη θέα μπαλκονάρα μου8-)
δεν έχω τσιζκέηκ αλλά κάτι θα βρούμε
Mονο με 99c πηρα 680 ml απο αυτο το πραγμα που ειναι Ice Tea και κυκλοφορει σε καμια 15αρια γευσεις. Το συγκεκριμενο ειναι ginseng tea με χυμο μηλου και ηταν αρκετα καλο μπορω να πω.
http://i45.photobucket.com/albums/f5...93_2636630.jpg
Αντε ρε Αμερικλανακι, ασδφασδφαφσδφασδφφαςρεσφαρσφδαρσφδατδφυτςφδκξοιοπ...........
p.s. δεν πινω τιποτα, σχεδιαζω.
Ναι, έχω φάει, ειδικά το σιρόπι από πάνω είναι ένα απερίγραπτο πράγμα, σκέτο πλαστικό με μούχλα.