-
ναι αλλα δεν είναι και σωστό να θάβεις ένα game για αυτό το λόγο,ούτε επειδή έλιωσες τόσο πολύ που πλέον βαρέθηκες
το παιχνίδι γαμάει ακόμα καλώς ή κακώς και με κάθε νέα έκδοση γίνεται και καλύτερο και στα γραφικά και στα όλα του
άσε που το source είναι ακόμα φρέσκο,πράγμα που δικαιολογεί επιπλέον το ότι ο κόσμος συνεχίζει να το αγοράζει και να το ανακαλύπτει
-
-
-
-
μιας και λέτε για cs, τσεκάρετε οπωσδήποτε το dystopia που γαμάει απίστευτα. Θείλα λέμε όμως ε
http://www.dystopia-game.com/
-
και μονο που ειδα το γκζαδερφο του ρομποκοπ στην φροντ page κσενερωσα :P
-
-
Άντε να δούμε επιτέλους.
Ελπίζω να χει και κανα στόρυ της προκοπής.
-
Λογικά θα έχει κάτι ισάξιο με SS2, δε θα το αφήσει έτσι ο Levine.
-
Αυτό το γαμήδι πως θα γίνει να το παίξω στα ΧP χωρίς να χρειάζομαι της παναγιάς τα μάτια για να αλλάξω το keyboard config. γαμώντας το παιχνίδι;
-
γιατι να γαμηθει το παιχνιδι αν βαλεις τα πληκτρα που σε βολευουν?
-
Είναι παλιό (ακα combatibility issues με XP) και στο προηγούμενο πισι μου είχε ένα bug που προκαλούσε κρασαρίσματα αν άλλαζα τα default πλήκτρα.
-
Ε; Δεν έχω ακούσει για τέτοιο bug. Πως/που σου κράσαρε;
-
Ε να μωρέ, άλλαζα τα πλήκτρα στο κλασικό πάττερν που χω συνηθίσει από τα 13 μου (:|) και μετά το παιχνίδι κόλλαγε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Στα φόρα της λούκιν γκλας είχε οδηγίες για να τα αλλάζεις με ειδικό πρόγραμμα αλλά βαριόμουν και το παράτησα.
Για το 2 μιλώντας πάντα.
-
Ερμ, είσαι σίγουρος πως έφταιγε αυτό;
Το πιο συχνό πρόβλημα είναι να κρασάρει λίγο αφότου αρχίσει ή στο loading screen λόγω HT. Λύνεται σχετικά εύκολα.