:moutza:Quote:
Originally Posted by Gabriel
Printable View
:moutza:Quote:
Originally Posted by Gabriel
mhn apelpizesai re kiofte.
dwse kana link gia ta themata, parakalw.
Κι εγώ τα θέλω τα θέματα τώρα για να δω πόσο λέιμ είσαι Καλκι που μουτζώνεις ένα φυσικό (ελπίζω να θυμάμαι καλά) που σου λέει ότι ήταν βατά.
Επίσης από προσωπική πείρα πανελληνίων, είμαι 75% σίγουρη ότι θα ήταν βατά, απλά υστεριάζει ο κόσμος. Αυτά τα δογματικά από μένα.
entaksei. oyte poy ta eida. gia plaka eipa to bata. ta themata leei to in.gr htan zorika. gia na to lene tha htan.Quote:
Originally Posted by Weiss
:))))
thelw na dwsei kapoios ena URL apo periergeia giati den exw greek fonts na kane search.
α. χαχα.
οκ δες τα και άμα επιμένεις πες μου να επιμείνω κι εγώ.
παρ'όλα αυτά συνεχίζω να θέλω να τα δω. :D
Τα θέματα ήταν βαλτά.
Par'ta na se xarw
Oso gia ton Kingdom eyxaristws ton phdaga sta mpouketa
Δαβλ ποστ.
@WEISS: DIAVASE TO GAMHMENO TO AR8RO POU POSTARE O DEGGIAL KAI META PES OTI PIPES 8ES
Gia na se dieykolynw kiolas:
Quote:
Επίσης, τα 16 μέλη της επιτροπής εξετάσεων της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών έκαναν τρεις ολόκληρες ώρες για να καταλήξουν σε ενιαία στάση επί του θέματος και να εξηγήσουν τα προβλήματα.
Είχα την ελπίδα πως θα περάσει καμιά δεκαετία πριν ξανακούσω την λέξη βατά.
kwlokourasi... :(
δείτε αποκάτω.
ψιτ. ηρέμησε ε. οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους μιλάς αυτή τη στιγμή το έχουν περάσει αυτό που περνάς. no need to get hysterical.Quote:
Originally Posted by Kalki
απλώς ανάλογη υστερία με αυτήν υπήρξε και τη χρονιά που έδινα εγώ για τα εκτός ύλης της χημείας αν θυμάμαι καλά, και ήταν αδικαιολόγητη. γι'αυτό και το 75% που είπα.
ουφ αλλά προσπαθήστε να θυμάστε ότι οι βάσεις είναι σχετικές. πραγματικά δηλαδή.
ta eida ta themata (kai ta epimaxa II.2 kai IV), alla den tha htan kalo na ta sxoliasw.
idiaitera ekseplaghn me thn paroysia multiple-choice erwthsewn.