πείτε ρε αυτιαγκουρες ότι για την υπολοιπη ελλάδα δεν είναι πεινιρλί αλλα είναι καλτσόνε.
Και παπαρια το χει χαλασει το ρεινμποου.
Πιτσουλα ρεινμποου με τυρι απο πανω και οχι απο κατω.
Printable View
πείτε ρε αυτιαγκουρες ότι για την υπολοιπη ελλάδα δεν είναι πεινιρλί αλλα είναι καλτσόνε.
Και παπαρια το χει χαλασει το ρεινμποου.
Πιτσουλα ρεινμποου με τυρι απο πανω και οχι απο κατω.
to painer-lee apo to rainbow gamaei alla einai yperstoubotiko.tros ena kai meta eisai gia trelo skasimo
To kalutero antidwto meta apo gero me8usi!
1η φορά το ακούω το rising. το τσιλι υπάρχει ακόμα? άΣΧετο παρασκευιάτικα μέσα :S:S:S:S:S
Mhn stenaxwriesai. Egw etoimazomai na paw gia potaki.
Rising είναι στα μανάβικα, στον δρόμο πίσω από τον ΟΤΕ
http://i40.tinypic.com/fbdbi8.jpg
δεν ειναι ποζεριλικι να προλαβω τους γνωστους...ειναι πεος στον κωλο του γραφωντα γιατι ειμαι ψειρας και τα περναω σε excel πριν τα βαλω shared
δεν εχομε σΒιστα ρε αντιμιουζικ....και το μανικι ειναι το κ/π στο εξελ...το αποκοπη/επικολλησις ειναι ευκολο οκ ξερω να το κανω
shmera einai h xeiroterh mera ths xronias makran.
de perigrafw kan ti egine, to shmantiko einai oti aurio 9:30 to gamhmeno prwi exw proba... FML
gamou?
ντεμεκ εκατσα μεσα γιατι δουλευω αυριος και σαπιζω με δυ μπουκαλια ουζο....που και να μην δουλευα
πάλι καλά, θα μπορούσες να έχεις πρόβα.
ναι ρε το πεινιρλι ειναι ενα ανοιχτο πραμα. Αυτο που σου βαζουν πατατες και διαφορα αλλα στο Βόλο είναι ενα κλειστό πραμα, σαν καλτσόνε σαν μπουρέκι ενα πραμα ρε. Απ'εξω δηλαδή βλέπεις μόνο ζύμη.
Και το κανονικό πεινρλί (στο ίδιο μαγαζί παντα) το ζηταςως πεινιρλι ανοιχτο!
Το πιασες? Ειναι πολυ λολ φαση
ναι. στον Βόλο υπάρχει το κλασικό πεϊνιρλί, το "ανοιχτό" όπως πρέπει να το ζητήσεις, και το άλλο, το "κλειστό", που δεν είναι όμως καλτσόνε, έχει διαφορετική ζύμη και γεύση. Το "πεϊνιρλί Βόλου" επίσης, σπάνια το τρως σκέτο. Συνοδεύεται από πατάτες και, ανάλογα με τις αντοχες αυτου που τρωει, με ουγγαρέζα, τυροσαλάτα κλπ. Εγώ πολλές φορές έβαζα και μπιφτέκι μέσα.
αστοδιάλο συγκινήθηκα. :touched:
Ασε το μπασο κατω!
Φιξξξεράκο έχουμε έμπνευση σήμερα;
Μετά τα φασολάκια, χθες έφτιαξα και αρακά με μελιτζάνες και πατάτες.
Δεν αντέχεται τόσο ταλέντο.
ΗΛΙΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΚΗΣ :!:
αχαχαχα
πες κανα θρας φαγητό όμως γιατί θα πάω για σουπερμάρκετινγκ σε λίγο.
αυτο που εφαγα σημερα,ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΚΑΠΤΑΙΝ ΙΓΚΛΟ , πιο θρας αλητεια δεν γινεται
ΘΡΑΣΟΚΡΟΚΕΤΕΣ λοιπον.
ΕΤΣΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΑΚΗ
και γω ψαροκροκέτες ψήνω τώρα.
παρέα με αυτό το καινούργιο που έβγαλε ο NOCTURNO CULTO.
ποιος θα ανοιξει πολλ με αγαπημενο φαγητο και τα σχετικα? καιρο εχει να γινει :!:
Γιατι ρωτας αμνιζιακο, σαρεσε η ΜΠΗΧΤΗ μου για τον Σπαθαρη και τον Σαμπατατζ?
Θρασοκροκετες λεει ο αλλος χαχαχαχαχαχ (οτιδηποτε πισω απο το κεντρο μπαινει, σουταρετε)
Ρειζορ, φτιαξε πολλ "ΠΙΟ ΘΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟ, ΣΤΗ ΦΑΣΗ"
Εγω που βραζω μακαρονια,ειμαι φολς?:|
όχι
φοιτητής στην πάτρα8-)
Κραφ Ντιννερ της γνωστης μπαντας που ολοι αγάπησα, απ το Νεβερ Νεβερλαντ.
Περιγραφει ακριβως ΤΗ ΦΑΣΗ.
του Νασουμ.
(Macaroni maniac, and cheddar cheese heart attack.)
ιμαμ μπαϊλντι για πρωινο!! το ξερασμα ειναι κοντα!!
Οταν με ταιζες μπουγατσοπιτες στο ρεηβαδικο/μπουγατσατζιδικο στις 8 το πρωι ητο καλα!!!!