nai kai TA GAMHMENA xamena penalty tou mpasinaQuote:
Originally Posted by nothingman
to dokari tou olisadebe sto highbury :(
Printable View
nai kai TA GAMHMENA xamena penalty tou mpasinaQuote:
Originally Posted by nothingman
to dokari tou olisadebe sto highbury :(
Ηταν τρέλα με την πράσινη φανέλα
Οταν ο ποδοσφαιριστής δημιουργεί έργα τέχνης κοιτάζοντας τα δίχτυα και κάθε φορά που το γκολ είναι προϊόν μοναδικής έμπνευσης, τότε στο μυαλό έρχεται μόνον ο «μικρός» του ελληνικού ποδοσφαίρου: ο Δημήτρης Σαραβάκος υπήρξε -απλά κι αδιαπραγμάτευτα- ένας κορυφαίος της στρογγυλής θεάς.
Ο τρόπος να ζωγραφίζει μέσα στο γήπεδο, η μαεστρία στην κίνηση του σώματος και της μπάλας, η ικανότητα ν' αφήνει άφωνους τους θεατές αλλά και κάθε αντίπαλη άμυνα, δεν συναντιέται εύκολα. Είναι σπάνια και γι' αυτό πολύτιμη η συνεισφορά του (...«στον πολιτισμό και τον αθλητισμό», όπως συνηθίζει να μας τονίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού μας, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά).
Η τιμητική εκδήλωση για την προσφορά του Δημήτρη Σαραβάκου, που πραγματοποιήθηκε στον φιλικό αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού-Σαραγόσα στο Ολυμπιακό Στάδιο την προηγούμενη Πέμπτη, ξύπνησε μνήμες, ανακίνησε τη συγκίνηση, υπενθύμισε ότι τελικά η ποιότητα και το ταλέντο είναι καλλιτεχνία...
Τι κι αν ο «μικρός» είναι πια μεγάλος (44 ετών σήμερα) έχει προσθέσει -με ανεξίτηλο μελάνι- μερικά από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην Ιστορία του ποδοσφαίρου μας. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τα γκολ με τα οποία «φιλοδωρούσε» τον αιώνιο κόκκινο αντίπαλο, τις εμπνευσμένες «κατεβασιές» του από τη δεξιά πλευρά, τις μαγικές εμφανίσεις του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την πράσινη φανέλα (βλέπε Γιουβέντους, Φέγενορντ, Γκέτεμποργκ, Χόβεντ) την άψογη γηπεδική και εξωγηπεδική παρουσία του;
Ο Δημήτρης Σαραβάκος «χωράει» και στις καλλιτεχνικές σελίδες, λοιπόν. Το συγκινημένο βλέμμα του, τη στιγμή που τον χειροκροτούσαν οι 55 χιλιάδες θεατές του Ολυμπιακού Σταδίου, υπονοεί τα πάντα. Κι επιπλέον υπενθυμίζει την αλήθεια, πως κάθε «τέλος εποχής» είναι σκυτάλη για το μέλλον. Οπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε μορφή τέχνης.
www.contra.grQuote:
Mετά το τέλος του αγώνα, έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, χωρίς να λείψουν οι τραυματισμοί. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μέχρι να επέμβει η Αστυνομία και να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Auta eginan meta to filiko paixnidi tis AEK me to Xaidari.
Apla to parathetw gia na voithisw tin epilektiki mnimi kapoiwn...
de katalaba ti enoas
ta teleutaia 2 xronia exei anoiksei polemos meta3i twn syndesmitwn aek pao tpt neo
Autos pou prepei tha katalavei.
Episis, thelw na exw etoima quotes otan thelw na apodeiksw kati.
vlammenoi sundesmites. Exei katanthsei ahdia
Quote:
Originally Posted by jimid
Quote:
Originally Posted by jimid
http://elephantiasis.freeyellow.com/eleph-fiji.gif
ps: to xeis parei proswpika to zhthma kai to xeis anagagei se zhthma timhs ..eisai megalh komple3ara kai epibebaiwneis ton kanona..den asxoloumai allo mazi sou ka8ws h pic antiprwsopeyei thn katastash kai eilkrina bare8hka.Na sai sigouros pws den 3anasxoloumai oute kan 8a anaferw omades ths "symprwteyousas" prokeimenou na mhn mou ta prhzoun komple3ika atoma san ki esena.Kalh leyteria.
Kathisa kai ekana to quote kai tha kanw kai alla sto mellon gia ton aploustato logo tou oti molis ginei i prwti malakia edw tha vgeis esy kai tha peis ta dika sou. An den exeis ti dynatotita na katanoiseis kapoia pragmata lypamai alla einai diko sou provlima. Ta prismena @@ einai mixanismos amynas otan den exoume kati na poume? Anyway, den me noiazei oute sto elaxisto i apopsi sou apla den thelw na dimiourgeis lathos entypwseis.
Kompleksara out.
[00:13] * Now talking in #olympiakos
[00:13] * Topic is ' 0,4 OLYMPIAKOS RE MOUNARES....12 OKTWMBRIOY OLYMPIAKOS-POYTANAS GIOS STO KYPELLO....ENTNI BGALTON EKSW NA STON PIPILISOYNE....19 kai simera LAGOREIVATES'
[00:13] * Set by CAMOR-7- on Tue Aug 09 16:38:04
[00:13] #olympiakos url is 0,4http://www.redwiredfans.gr
[00:13] <CloudGR> e arxizei
[00:13] <CloudGR> paizoun oi vasikoi
[00:13] <Samadhi_sphere> tipotanthropos fyge re vazelolage elsw
[00:13] <Samadhi_sphere> eksw
[00:13] <tipotanthropos> ti les re
[00:13] #olympiakos Cannot send to channel
:(
Z-files
Οι πράκτορες… Μόλντερ και Σκάλυ έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο η περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν θα έχριζε της προσοχής τους και -κυρίως- της έρευνάς τους. Ο Γάλλος άσος απασχόλησε τον αθλητικό Τύπου με την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο πλέον θα απασχολεί μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων, αφού αποκάλυψε τι τον έπεισε να πάρει αυτήν την απόφαση.
"Δεν θέλω οι άνθρωποι να σχολιάσουν πάρα πολύ την περίπτωσή μου, αφού αυτά που θα αποκαλύψω μπορεί να παρερμηνευθούν. Αυτό που μου συνέβη είναι μυστηριώδες και πέρα από τον έλεγχό μου", ήταν η εισαγωγή του 33χρονου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υπόσχεται πολλά...
"Μία νύχτα, περίπου στις τρεις τα ξημερώματα, ξύπνησα ξαφνικά και μίλησα με κάποιον. Κανείς όμως δεν το γνωρίζει. Ούτε η γυναίκα μου, ούτε κανείς άλλος. Μέχρι να πεθάνω δεν θα αποκαλύψω την ταυτότητά του, αφού είναι πολύ τρελό. Είναι κάποιος που πιθανότατα δεν θα γνωρίσετε ποτέ".
"Κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών ήμουν μόνος μου με αυτό το άτομο στο σπίτι και συζητήσαμε την επιστροφή μου. Δεν είχα ποτέ παρόμοια εμπειρία. Ενιωσα μία δύναμη να με σπρώχνει και να μου επιβάλλεται. Ηταν κάτι το απίστευτο για μένα. Επρεπε να υπακούσω σε αυτήν τη φωνή που με συμβούλευε".
Κι ενώ οι δημοσιογράφοι αναζητούσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το… ΑΤΙΑ, ο αρκετά εκτεθειμένος στον ήλιο (που είναι επιβλαβής τέτοια εποχή) λόγω «κατασκευής» Ζιντάν, δεν συνέχισε να εξιστορεί τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, αλλά μίλησε για τη δεύτερη θητεία του στους "τρικολόρ".
"Πιστεύετε στα αλήθεια ότι θα επέστρεφα μόνο για τα τέσσερα προκριματικά παιχνίδια που απομένουν; Εάν περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας θα λάβω μέρος στην τρίτη μου διοργάνωση. Μάλιστα, την επόμενη φορά που θα σταματήσω από την εθνική θα ολοκληρώσω και την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Εχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2007, αλλά η αποχώρησή μου μπορεί να έρθει νωρίτερα".
Η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω…
O μαύρος άνθρωπος !!~11`11`~!!1`1
όσο σκέφτομαι ότι όλη τη χρονιά θα ακούμε τα συνθήματα που θα μας κοροϊδεύουν που πήραμε αυτόν τον άχρηστο τον Toure, μου δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα και έρχομαι ένα βήμα από την αυτοκτονία (c)
ΜΟΝΟ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙΑ. ΜΟΝΟ. (Που θα ρθει, του πούστη).
πάντως το παληκάρι, πολύ κοντό ε
του πουλάει μαγκιές ο Γήττας άμα λάχει
Ε έχουμε τον έτερο μαύρο για τις κεφαλιές ρε φιλαράκι. Αυτός είναι σπρίντερ. Ίου νυστάζω καληνύχτες ιάρ.