Διαφωνώ για το πώς θέτεις το ζήτημα, επειδή μιλάμε για τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων του ήχου, η οποία τυχαίνει να είναι και κάμποσο αιρετική σε κάποια ζητήματα.
Printable View
πρωτον βαση δεδομενων για μουσικη ειναι αποτυχημενη εν τη γεννεση τις
δευτερον τι ακριβως θες να σε πω για το heavy metal? (ποιο new wave of....πριν δεν υπηρχε καν heavy metal)
Επειδή το κουράσαμε... (επίτρεψέ μου να διαφωνήσω με τις απόψεις σου περί NWOBHM και βάσεων δεδομένων)
Σε μια εγκυκλοπαίδια του 2001 (αρκετά παλιά δηλαδή, παίζει τα ερευνητικά wardogs of metal να έχουν ανακαλύψει νέα πράγματα, απολύτως ξεχασμένα) αναφέρονταν 533, αν δεν απατώμαι, NWOBHM συγκροτήματα.
Αυτά...
533 μπαντες στην τετραετια 78-82...μαλίστα
κατσε να μαντεψω...το νουμερο περιλαμβανει και τους Def Leppard και αλλες καθαρα hard rock μπαντες ε?
Φίλε, είναι γνωστό ότι οι Manowar δεν έχουν τίποτε φοβερά riffs κι ότι όλο το μεγαλείο βρίσκεται στον Eric Adams και σε κάποιες άλλες παραμέτρους, όχι πάντως στα riffs.
Σε κάποια κομμάτια δέ δεν έχουν καν riffs, παρά μόνον συγχορδίες.
Απ' την άλλη οι Pantera κι οι Machine Head, είτε έχουν είτε δεν έχουν riffs, δε μου λένε απολύτως τίποτε.
koita dn eimai ypostiriktis twn pantera (kai kamias bandas) alla to na akous nto-re-mi heavy metal kai na katigoreis tous pantera gia kaki riffologia e nomizw einai kapws!
to an dn sou aresoun einai allo zitima
οκ τοτε...το grunge στην αντιστοιχη τετραετια του(κι οχι εξαετια...ελεος ακου 84) σας εχει εις τριπλουν
PWNED
Λοιπόν, στα παπάρια μου τι κάνουν οι κυρίες με τα καρό πουκάμισα...
Επειδή υπεκφεύγεις του κερατά (καλά κάνεις...), λήγω εδώ την κουβέντα που ξεκίνησε για το αν υπάρχουν ή όχι 16.000 καθαρόαιμα metal albums. Είναι επιβεβαιωμένο ότι υπάρχουν, εσύ ωστόσο μπορείς να πιστεύεις το αντίθετο όσο ένθερμα θες.
http://www.solarnavigator.net/music/...nd_members.jpg
κι οι κυρίες...