http://img525.imageshack.us/img525/7...ap50460bc2.jpg
.
Printable View
:rofl: :pink:
edit: Πριν δω το IT Crowd, έβλεπα το "How to lose friends and alienate people". Άπειρα respects για άλλη μία φορά στον Simon Pegg. Coincidently enough, έτυχε να παίζουν οι Jen & Roy.
καταπληκτικό επεισόδιο.
το δεύτερο φετινό επεισόδιο όμως ήταν από τα καλύτερα έβερ.
I concur!! Michael the magnificent!
Quote:
Originally Posted by nothingman
The thing about Arsenal is they always try and walk it in.
:lol: :lol:
Το τρίτο It Crowd της τρίτης ήταν άλλο ένα απίστευτο.
Kαι πού να δείτε το τέταρτο. 8)
Ο Douglas πάει να ξεπεράσει σε θεοσύνη τον πατέρα του.
Do you trust me, Moss?
NO!
:rofl:
Friendface! :rofl: Η πλάκα είναι πως έτσι ακριβώς έχουν τα πράματα.
Το 6ο κανείς;
- So, all I have to do now is hit the streets and find 6 old women that I've never met who will be happy to take all of their clothes off and let me take photographs of them.
- Why are you doing this?
- Same reason I do everything Jen. To have sex with a lady.
:-o
έχω κολλήσει και βλέπω απανωτές σαιζόν.Quote:
Originally Posted by carheart
το σοκ.
Ε πείτε και μας ντε. Το don't mind the buzzcocks δε λέτε;
ε ναι.
αλλά αν θέλαμε να το κρατήσουμε μυστικό δε θα έβαζε ο σόλος εμφανέστατο σύνδεσμο προς γιουτιουμπ κλιπάκι!
Ε πες κανά 2 λόγια, σε τι να δώσουμε σημασία κ.τ.λ.
να δώσετε σημασία στη σειρά nevermind the buzzcocks.
εντάξει τώρα;
Όχι!! :evil:
ξερετε αν μπορουμε να βρουμε ελληνικους υποτιτλους καπου για Yes Minister/Yes Prime Minister ?
οποιος εχει κατι κατα τα γνωστα pm ...
loipon...prosfata ksekinhsa na blepw coupling kai giauto kanw diplo post edw kai sto yper8eika 8eomouna:
http://www.leninimports.com/sarah_al...gallery_12.jpg
Παίζει και στο Green Wing, δες την εκεί!!!
Edit: Είδα Never mind the buzzcocks με την Amy Whinehouse στο youtube και έλιωσα στο γέλιο. I'm sold.
Μόλις κοίταξα το Tinseworm, το τελευταίο dvd του Bill Bailey.
:pink: :headbang: :hippy: :worship:
Επίσης, εδώ μου σηκώθηκε η τρίχα. Το συγκεκριμένο "gig" είναι από το wembley, και ο bill έπαιξε στο περισσότερο κοινό που'χει παίξει ποτέ, according to him.
Το μεσημεράκι έβλεπα το Blackadder's most cunning moments, μια σειρά από 40 sketches, επιλεγμένα από τους ηθοποιούς, τους συντελεστές, γνωστούς κωμικούς (Bill Bailey/ Tamsin Greig to name a few). Συγκίνηση. Τώρα θα βάλω να δω το Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga, ένα documentary, λογικά για το πως γυρίστηκε η σειρά.
Η ζωή είναι ωραία.
edit: Από τα προχθές έχω δει άπειρα επεισόδια Nevermind the buzzcocks (σ.σ. καμιά δεκαριά δλδ.)
το tinselworm το είδα live
i've got ham but i'm not a hamster :touched: :touched:
you lucky lucky lucky luck luck luck lucky BASTARD!! :D
γαμάει το red dwarf, ε. λιγο νταγκλας ανταμς, λιγο 2001, τα σπαει.
Καταρχάς, ομολογώ ότι δεν είχα την υπομονή να διαβάσω όλο το τόπικ, αν και είδα κλασσικά κι αγαπητά πράγματα (Monty Python's Flying Circus, A Bit of Fry and Laurie - τον Hugh Laurie στην εφηβεία μου και πριν το House τον ονόμαζα 'honorary Python' - Blackadder, Little Britain, Vicar of Dibley, Alan Partridge Show, Yes Minister...), σχετικά καινούρια κι επίσης αγαπητά πράγματα (The Mighty Boosh, Garth Marenghi's Darkplace, IT Crowd, Spaced, Coupling, Jam...), και ήθελα απλά να ρωτήσω (ξαναλέω, αν το έχετε συζητήσει πιο πριν, μετά από 'κει που διάβασα, απλά βαρέστε με στο κεφάλι) αν έχει ασχοληθεί κανεις με δημιουργούς - writers που είναι επίσης αγαπητοί, σε φάση Simon Pegg, Steven Moffat, Chris Morris... Αυτό επειδή αυτούς που ανέφερα τους πάω ιδιαίτερα, για εντελώς διαφορετικούς λόγους και με εντελώς διαφορετικούς τρόπους τον καθένα, και θα ήθελα, παρακαλώ, κάποιον με τον οποίο να πωρωθούμε μαζί και να πετάμε αγάπες, ω. Και, well, από Moffat να δείτε Jekyll, και από Morris να δείτε Brass Eye, αν αγαπάτε τον εαυτό σας.
Από 'κει και πέρα, αυτές τις μέρες βλέπω The Fixer από Βρετανικά πράγματα, που ενδιαφέρον έχει, ωραίο concept - και την τύπισσα από το Life On Mars, που επίσης μου άρεσε όταν το έπαιζε στην TV.
Ολιγον ασχετο, αλλα για να μην ανοιγω νεο τοπικ :
Εχει κανας παλιουρας κρατημενους ελληνικους υποτιτλους για τις σεζον 2 και 3 του Black Books, να κανει την καλή;
Hot Fuzz + Shaun of the dead :D
:pink::pink::pink:
το life on mars είναι όντως πολύ ωραίο, κρέντιτ στον Παύλο
Πιπίτσα?! Χόουλι σιτ, πρώτη φορά με λένε έτσι. λολ.
Χμμμ..θα ψάξω πρώτα κανα απόσπασμα στο γιουτιούμπ και θα δω τι θα κάνω.
εχω δει τις δυο πρωτες, θα συνεχισω
αγγλικους υποτιτλους για ολες τις σαιζον εδω
http://subscene.com/filmsearch.aspx?q=red+dwarf
ww!thanks darling!
don't mention it dear!
You're a sweatheart