πινκαρω επωνυμα φιξερ...
και να το παω και εγω λιγο γενικα..περασα ενα χρονο εκει αλλα ωστοσο τις μερες που ερχοταν κοσμος να με επισκεφθει ηταν λες και ημουν και εγω τουριστας..για οποιοδηποτε πρωινο παρεις απο καφετερια ή απο οτι θες θα χρειαστεις ενα 2λιρο πχ..εστω οτι παρα τον ποδαροδρομο δεν επαιρνα τπτ να φαω στη διαδρομη και με κραταγε το πρωινο με τις 2 λιρες (λεμε τωρα)... μεσημερι θα ηθελα να φαω κατι σχετικα νορμαλ .. οταν λεω σχετικα νορμαλ εννοω οχι της πλακας φαστ φουντ..αν κατσω σε παμπ θα παρω ενα μπεργκερ και κατι να πιω..10 λιρακια εκει..εστω οτι δεν παω σε παμπ..παω ναντος να φαω ΚΟΤΑ που ειναι και ΟΚ οι τιμες..το μισο κοτοπουλο (δεν ειναι ΤΟΣΟ πολυ οσο ακουγεται) κανει αν θυμαμαι καλα ενα 7λιρο (και με 2 sides παει στο 10αρικο)... ε βραδυ παιρνεις και ενα κεμπαπ/σαντουιτς πιτσα οτι θες αλλες 4-5 λιρες..πως γινεται να τη βγαλεις με οσες λες wurst και να μην ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ δεν ξερω..
σε καλα μπεργκεραδικα οπως το byrons παει μονο για το μπεργκερ ενα 10αρι..χωρις μπυρα αναψυκτικο κλπ κλπ..
εδω στη σχολη το γευμα ειχε 4-5 λιρες..
εαν παλι εχεις σπιτι οκ υπαρχουν απειρες επιλογες για να φας φθηνα εφοσον μαγειρεψεις...δλδ μπορει να βρεις γαμω τις προσφορες σε διαφορα ηδη (1+1 δωρο, μισες τιμες κλπ κλπ).. για τα ετοιμα φαγητα απο σουπερμαρκετ ειπα τη γνωμη μου..μπορει να φας μια αντε 2 μερες (το μεσημεριανο πχ) αλλα δε γινεται να τρως καθημερινα..εγω τουλαχιστον δε θελω να το κανω...αλλα ακομα και οταν φιλοξενουσα κοσμο δεν ειχαμε ορεξη να ξοδεψουμε ωρα για να μαγειρεψουμε και τρωγαμε απεξω..κατι το οποιο δεν το θεωρω παραλογο και πιστευω το κανει το 90% οσων πανε εξω...