to diko sou eksakolou8ei na einai pio asteio
Printable View
to diko sou eksakolou8ei na einai pio asteio
μάλιστα.
Για δες κι αυτό (με ρυθμό και εν χορώ) :
... Ο ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΤΟ ΕΕΕΕΥΡΩΠΑΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...
etsi mprabo
ti sobarepses thn koubenta
Quote:
Originally Posted by Magellan
Etoimazoume ki emeis megali metagrafi leei o Goumenos....
Krataw tin anasa mou apo twra gia na gelasw otan akousw to onoma.
Γεωργιάδης;
OXI
dystyxos provlepo oti to onoma tha einai akoma pio asteio...
tha ferei kana roumano/polono me 1 symmetoxi stin ethniki tou k tha ton parousiasei san megalo paikti
k pros theou, elpizo ta osa akougontai gia zagoraki na min alitheuoun
to metropolis elege gia klaifert
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:?:
σοβαρά;
Siga min paroume kai ton Raul...
Plaka plaka feugei apo Real...
...
.
.....
..
...
:lol:
sanmartean sti mpaougk lene.
ti na ton kanoume,exoume maladeni
Και; Μεγαλώστε το φυσιοθεραπευτήριο.
Oi pesmenoi na min anaferontai se omades A ethinikis parakalw. :*Quote:
Originally Posted by cancer
prosfata eixa dei ena oneiro opou imoun me 2 filous senamaksi ki otan stamatise auto na kineitai vgikame ekso kai fonaza, afou hdh eixan arxisei na mou ti lene gia ta peri arh, "re, pragmatika st@@mou oi omades, pote 8a to katalabete?".
Ennoeitai pws kai emena sta @@ mou einai.
Apla exei plaka i oli fasi. :)
ogunsoto sto aigalew.
kalamaria ergotelhs to megalo xepoulhmaQuote:
Originally Posted by cancer
kalh metagrafh pantws . o ogunsoto gamaei soares h einai exisou kalos
9 xrono ellhna peire o real me ton opoio exoun ksetrellathei :shock:
kai o opois sta 7 tou eixe paei ston ajax
roberto carlos , saviola , kluivert , raul , figo
erxonte ellada..
diakopes?
mallon 8a tous ferei o kokkalhs...na ypograpsoun melh alla marantona kai pele...h kati tetoia perierga limanisia pramata.
Paroti Vazelos Doktwra, omologw oti exeis koryfaio avatar
zagorakhs vruzas ston paok (?)
o vryzas tha paizei trith allagh pisw apo ton egkomith ? :P
makari na erthei o zisis mono k mono gia na goustaroume pou einai PAOKara.
ton zagoraki den ton thelo. the gemisei gomenakia i toumpa pou tha koitane mono auton k de tha dinoun pleon kammia simasia se mena, ston PainOfSalvation, ston Jimid, AngelOfSorrow ktl
MEGAHED RE!!!!
anewse o nebe (1 xrono) k o giwrgaros (koltsidas)
k o ampelas me meiomenes apodoxes nomizo
yeah ampelas, mourafski
k o pasalhs 8ema hmerwn
ante me tetoia omada logika tha parameinete sti b k de the yparksei kindynos k allis katrakylas....
KOLTSIDA GERA
STH B EINAI KALA
ahahahheheQuote:
Originally Posted by bleeding
Den exoume anagki emeis! :P
Kanonise na aneveis gia kanena matsaki otan arxisei to prwtathlima. :wink:
tha koitakso na ertho se kapoio apo ta prota stin toumpa giati meta olo k kapoia timoria tha fame k the paizoume sto uzbeksitan...
Wraia.
To kinito mou to exeis.
Pame kai gia mpyroposies me POS sto kapaki! :headbang:
nai, mou eixe pei gia enan ouggro pou exei mia mpyraria kato toumpa alla den ton timisa tote.
MALAMATINA RE!!!
Exoume paei. Einai cool! :)
Mpyra, retsina, o kalos o mylos... :wink:
Μπάγερν καλεί Κατσουράνη
Μίλησε με τον παίκτη σχετικά με τις προθέσεις του
24/06/2005
Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Κώστα Κατσουράνη και έτσι φαίνεται ολοένα πιο πιθανό να αποχωρήσει από την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι.
Πιο συγκεκριμένα η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για ταλαντούχο μέσο είναι η Μπάγερν Μονάχου. Από την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Όουεν Χάργκριβς και γι' αυτό τον λόγο οι άνθρωποι τις νταμπλούχου Γερμανίας ψάχνουν από τώρα τον αντικαταστάτη του.
Οι σκάουτερ της Μπάγερν πλησίασαν τον αρχηγό της "ένωσης" όταν βρισκότανε με την Εθνική στην Γερμανία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Αυτή η συνάντηση περιλάμβανε διάφορα θέματα, όπως την διάρκεια του συμβολαίου του ( λήγει το καλοκαίρι του 2008) αλλά και τις απαιτήσεις του για να γνωρίζουν σε μια ενδεχόμενη πρόταση.
Η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση του ύψους των 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ, αφού με αυτό το ποσό θα μπορέσει να κινηθεί καλύτερα και πιο άνετα στην μεταγραφική αγορά. Το θέμα είναι αν η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό για τον 26χρονο αμυντικό μέσο.
enan ton exoume alla gamei... fobamai se ligo omws den thaxoume kanena. Poly dyskolh h epomenh xronia gia thn A.E.K. dystyxws
πέγραψε
Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Τζον Αλοΐζι από τον Παναθηναϊκό, αφού ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε προσύμφωνο με τους "πράσινους". Η εξέλιξη οφείλεται στον Σπύρο Λιβαθηνό, ο οποίος βρέθηκε στην Ισπανία την Παρασκευή και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του διεθνή Αυστραλού.
Ο Αλοΐζι ανήκει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι η άφιξή του (την Τρίτη κατά πάσα πιθανότητα), η υπογραφή του συμβολαίου και η παρουσίασή του, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας. "Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι σε μία ομάδα με πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη και η οποία θα παίξει στο Champions League", ήταν τα πρώτα λόγια του Αυστραλού ως παίκτης του "τριφυλλιού".
Η στάση στον έκτο σταθμό στην επαγγελματική καριέρα του Αυστραλού (μετά από Αντβερπ, Κρεμονέζε, Πόρτσμουθ, Κόβεντρι και Οσασούνα), θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει όρος που δίνει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συνεργασίας στον Παναθηναϊκό για ακόμα ένα χρόνο. Οι απολαβές του παίκτη για κάθε σεζόν θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, με τις "καθαρές" να υπολογίζονται στις 800.000 ευρώ.
Το παράπονο του Σανμαρτεάν
"Κλοτσάει" στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Ο Ρουμάνος μέσος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων που τον ζητούν ως δανεικό από τους «πράσινους» φέρεται ενοχλημένος με την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το όνομά του και από το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται συχνά.
"Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν μου δίνονται ευκαιρίες. Θέλω να πιστεύω ότι ο προπονητής εκτιμάει τις δυνατότητές μου και του χρόνου θα με χρησιμοποιήσει πολύ περισσότερο. Σίγουρα δεν θέλω να γυρίσω πίσω στην Ρουμανία και να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της χώρας μου. Έχω πεισμώσει και θέλω να πετύχω στον ΠΑΟ", δηλώνει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
"Δεν θα ανεχθώ να πάω κάπου δανεικός. Αν δεν με θέλουν, να μου το πουν και να με αφήσουν ελεύθερο. Δεν είναι δίκαιο για την καριέρα μου να με κρατάνε, αν δεν με υπολογίζουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κόσμος με αγαπάει και όποτε αγωνίζομαι μου το δείχνει και με ανεβάζει ψυχολογικά".
"Μακάρι να πάνε όλα καλά και επιτέλους να ανταμείψω τους φιλάθλους, όπως εγώ θέλω. Θέλω να μείνω στην ομάδα διότι είμαι πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά".
:roll:
Στο φως έλεγε ότι ο κόκκαλης είπε όλα τα φαξ που έρχονται για παίκτες να μην τα διαβάζουν καν αλλά να στα στέλνουν με τη μία στον ευρωσόλιντ.
Έχει να πέσει πολύ γέλιο (εκτός της πούτσας)