βασικά δε τη παλεύω με ότι έχει διαστημικοφιουτουριστικοαποτετοια μέσα
Printable View
βασικά δε τη παλεύω με ότι έχει διαστημικοφιουτουριστικοαποτετοια μέσα
Το Χαφ Λάιφ έχει το κατάλληλο υπόβαθρο για να πιστέψεις ότι όσα γίνονται είναι καθημερινότητα. Καλύτερα κι από το προ ξέρω γω.
to pro inme thriskeia...Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
to half life ine epanastasi :twisted:
Quote:
Originally Posted by Once_Emperor
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Otan to anakalipsa kai egw milame dakrisa molis mou vgike o Guybrush se window ...
WoW
Pes 6
Call of Duty 2
just wow :P
Grand Theft Auto: San Andreas
Syberia II
Metal Gear Solid
Medieval II : Total War το Stainless Steel modification.
FM 2007 με το Δασος του Nοτιγχαμ
Flight simulator 2004
Flight simulator X
4k πόστς, καλωσορίστε τον λόκαστ
πωπω τι κόλλημα το Lego Star Wars II. Δεν μπορώ να ξεκολήσω με τίποτα, έχω χάσει τον ύπνο μου
Που να φτάσεις να ξεκλειδώσεις τον Yoda σε spectre form...
έβγαλα το episode 4 με 100% , το μόνο που μου λείπει είναι το τελευταίο χρυσό τουβλάκι απο τα 3 έξτρα παιχνιδάκια. Πάντως είναι αυτό που λέμε παιχνίδι με αντοχή
Χμ έχω ακούσει καλά λόγια γι αυτό. Τι ακριβώς παίζει;
(ακρίδαφαν αν έχεις κανένα καλό τορρεντ στείλε ε :P )
Ερμ..ναι οκ...άρα είναι Platform με puzzles? άξιον? μ?Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΛΕΜΕ:!:
ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΛΑΖΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΓΚ ΓΑΜΑΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ.
Θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως το λέγκο.
FM 2007 (τρελή καϊλα)
Μedieval 2: Total War (μεσαιωνική καϊλα)
F.E.A.R. (πίκου-πίκου καϊλα)
exei kaneis idea pou tha vrw serial number gia to lineage 2???an nai,plz pm me.. :)
παίξε γουαου
ή άμα είσαι σπάγκος, τσιγκούνης και πρέπει όοοοπωσδηποτε να παίξεις free mmo παίξε το rappelz. Best FREE mmo αυτή τη στιγμή, μίλια μακριά από τα 13ε/μήνα mmo.
και επίσης άμα εννοούσες "που θα βρω τζάμπα" δεν υπάρχει ε. Για account μάλλον μιλάς κιόλας. Γιατί δεν έχει serial το lineage 2 στο install. Free client κιετς. Για free serves τώρα, ψάχτο στο google φαντάζομαι θα βρείς άπειρα
λοιπον Me ta polla 3ekinhsa ksana to starcraft (!) kai poaizw nba jamT.E. ston emulator to super nintendo exontas kerdisei kamia 10aria omades kai synexizontas aka8ektos.
e3etastikh poly syntoma...
Tomb Raider 1
mias kai erxetai to Anniversary 8)
kalokairino kapsimo
The dig (epanekdosi tis Lucas)
Gabriel Knight 3
Broken Sword 1 os 4
Paradise
Neverwinter 2
The Elder Scrolls 4 - Shiver4ing Isles
kai perimeno enagonios na erthoun Deus X kai GTA Vice city
den exei diakopes fetos kai i exetastiki argei akoma
Dig kai GK3 einai ekneuristika diskola paloukia
To Dig ksekinaei me fonta na ginei to kalytero paixnidi ever, kai ksafnika arxinaei kati grifous me xrwmata petres kai tetoies Myst-o-pipes kai ksenerwneis agria kai les gama to paw na paiksw Sonic Adventure DX h Halo 2 (on topic ayta).
to gk toxo ksanapeksei
to dig tora to arxizo
sas ksorkizo na lete psemata
εχω ακουσει οτι το halo 2 ειναι τρελη απογοητευση
Degkzerw, to xw psiloparathsei giati epiasa to sonic kai vgazw ta apwthimena tou xalasmenou mou dreamcast alla exei kati paraksena pramata. Kai to prwto pantws sthn arxh de mou arese alla sto telos ekane thn ypervash opote as perimenoume. Pipa pantws pou thelei oloklhra xakemata gia na paiksei se Windows XP.
αποσο ξερω ενα απλο πατς ειναι
Meh, prepei na katevaseis ena anepishmo zip pou exei enan loader mesw tou opoiou trexeis to setup, meta prepei na kaneis copy paste merika .dlls kai kati tetoia.
ξεκίνησα και το κολ οβ κθούλου και απότι φαίνεται θα κόψει τη γη
Quote:
Originally Posted by Bullet
Βασικά θα σου κόψει την φόρα σε κάποια φάση γιατί το γαμίδι δεν περνιέται απο εκείνο το γαμοσημείο. Μου την δίνουν τα linear shoot-em-up.
αν όντως υπάρχει τέτοιο σημείο το hackευουμε και πάμε στο επόμενο
μαλακια δε θα είναι να το αφήσεις στη μέση;
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ CALL OF CTHULHU!
δηλαδή το αφήνουμε στη μέση;
δώσε μου τα φώτα σου
Βασικά, είναι ένα γαμοσημείο όπου είσαι στην καρότσα ενός φορτηγού και πρέπει να ξεφύγεις απο κάποιους εξαγριωμένους... κατοίκους. Αδειάζεις πολλές σφαίρες και δεν έχεις αρκετές, με αποτέλεσμα όταν πραγματικά τις χρειάζεσαι να μην έχεις. Απλά θέλει σωστό χειρισμό σε εκείνο το σημείο (πρέπει να ανατινάξεις κάτι βαρέλια που κλείνουν τον δρόμο του φορτηγακίου για να συνεχίσεις) και να μην σε προλάβουν αυτοί που σε κυνηγάνε. Δεδομένου βέβαια ότι έχεις επιζήσει απο τον καταιγισμό πυρών απο 12-gauge Shotguns και δεν έχεις πεθάνει απο αιμοραγία.