παλιά δε σε πείραζαν αυτά ικόνοκλαστ. χάθηκε η μαγεία στη σχέση σας. καιρός να χωρίσετε παρά να ξεκατινιάζεστε δημόσια
Printable View
Να ρωτήσω, υπάρχει κάποια ομερτά που λέει ότι αν πεις τι δεν σου αρέσει στον καινούριο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου θα πέσουν όλα τα μαλακισμένα πάνω σου;
Ναι ρε ρατποιζον, έλα να κάνουμε μουσική κουβέντα να πούμε. Πράγματι χάθηκε η μαγεία για μένα, και παράλληλα σε κανένα κομμάτι που να μπορώ να θυμηθώ δεν τον ακούω τόσο παράφωνο. (Ίσως γιατί τα δύσκολα κομμάτια τα έδινε σε άλλους ερμηνευτές επειδή ντρεπότνα για τη φωνή του). Έχω πρόβλημα σ' αυτό; Είναι ξεκατίνιασμα να το πω να το συζητήσουμε;
ξαναδιάβασε το ποστ, αυτή τη φορά ξέροντας ότι ήτανε πλακίτσα
χαχχαχαχαχαχαχα τι θεός!
ok, πρώτη φορά χτες σε λάιβ θανάση. Ήταν το event του χωριού (χαλκίδα), δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τον κόσμο, έχω βαρεθεί κι εσείς το ίδιο.
Πολύ τσιγάρο, τιγκαρισμένο μαγαζί, πέρα δώθε ηλιθίων κάθε 1 λεπτό ακριβώς οπότε δεν έμενες στιγμή ακίνητος, κάπνα λέμε δεν έπαιρνες ανάσα, ματούλα στα μισά κομμάτια (μπλιαχ), χειρότερη εκτέλεση ορυχείων (μαλλον εβερ) που μπορει να παιξει, μ'εκανε ν'αγαπησω λιγο "οταν χαραζει" που καλα ειχα φανταστει οτι θα γουσταρα χωρις αγγελακα.
Στα μισά της συναυλίας (λογικά, σταματήσαν να πάρουν ανάσα λέει), όπου φύγει φύγει, μάλλον θα περιμένω καρτερικά τις ιδανικές συνθήκες, για μενα, για να ξαναπαω.
Δεν μπορώ με τίποτα όμως να βγάλω απο το μυαλο μου, τα ζωντόβολα μπροστά μου που είχαν πιάσει το καλύτερο σημείο, έκρυβαν την οπτικη σε ολους τους πισω, και εκτός του οτι η θέση τους σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν στο Mostar, χόρευαν και σαν να βρίσκονται στην Κονιτοπούλου.
@Headphones, στις γριές έχεις ποιντ ότι ακούγεται λάθος αλλά δε με ενοχλεί καθόλου.
Αυτή η ματούλα δε σας θυμίζει λίγο τη μαριώ;
το ματούλα από που βγαίνει?
Spoiler
τι σίχαμα, γλυφοκώλης θεμου. και μιλάει σαν τον παππούλη που περιγράφει τα μπαλέτα στην ετ1.
Συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Πειραιά (14-15-16/4/2011)
http://www.facebook.com/event.php?eid=192155684142204
εγω εκειQuote:
Αύριο το βράδυ, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μαζί με τον Γιάννη Χαρούλη θα δώσουν συναυλία στην πλατεία Κοτζιά (Αθήνα) στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Μονάδα πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης εξαρτημένων ατόμων "18 ΑΝΩ" με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.
Είσοδος Ελεύθερη.
http://www.youtube.com/watch?v=fvCzVy2EoTA wraia htan
Το καινουριο του σας αρεσε ? Εμενα οχι.
Επισης,
http://wxra.blogspot.com/2008/02/blog-post.html
Σταρχίδιαμας ρε μάστορα.
Σαφέστατα, αφού ρωτάς/ξεθάβεις κάτι για το οποίο υπάρχει απάντηση στις αμέσως προηγούμενες σελίδες του παρόντος topic, όπου όσοι ενδιαφερόμασταν εξαντλήσαμε το συγκεκριμένο ερώτημα στον καιρό του.
Σε γενικότερα πλαίσια, πιστεύω επίσης ότι μιλάω εκ μέρους όλου του ER λέγοντάς σου να μην τα πρήζεις άλλο σε όλο το forum με αχρείαστες ανασκαφές και καινούρια topics του δημοτικού (όλα αυτά με posting σε συχνότητα που προσεγγίζει το spamming) νομίζοντας ότι ο κόσμος περιφέρεται γύρω από την πάρτη σου και να το βουλώσεις λίγο (aka χρησιμοποίησε λίγο το search και διάβασε και λίγο) παρακολουθώντας τους επικρατώντες ρυθμούς μήπως καταφέρεις και μπεις κι εσύ κάποτε. Εναλλακτικά, στο rocking.gr θα σε υποδεχτούν σίγουρα καλύτερα.
δηλώνω ευθαρσώς οτι ο Παρασαητ δε με εκφράζει και αναρωτιέμαι από πότε έχουν ημερομηνία λήξης τα θρεντς και ποιός ορίζει πότε εξαντλούνται ;
πόσο μάλλον σε θρεντ Θανάση...
@diva
Μη διαβάζουμε ό,τι θέλουμε, δεν είπα ότι εξαντλήθηκε το thread, αλλά το συγκεκριμένο ερώτημα. Έχει συζητηθεί διεξοδικά ο Ελάχιστος Εαυτός εδώ, αν θέλει ο φίλτατος νέος χρήστης να πει τη γνώμη του μπορεί ξέρω γω να quotάρει κάποιο παλιότερο σχόλιο και να το κάνει πάνω σ'αυτό. Το να ρωτάει "δε μου λέτε, σας άρεσε;" λες και ο δίσκος βγήκε χτες, ε γραμμένα είναι όλα ρε φίλε, πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω και δες το. Αυτονόητο πιστεύω.
wtf μιλάμε για το 2008. Και ο Μαχαιρίτσας ξέρω γω είχε πει διάφορα χωρίς ο Θανάσης να ασχοληθεί ποτέ, χεστήκαμε κι η βάρκα έγειρε.
Ή βέβαια από την άλλη μπορεί να έχω άδικο και να είναι τρομερά σημαντικό σήμερα ένα γαμημένο blog post πριν 3 χρόνια, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.
Parasite ποσταρα κυριως για το σκηνικο με τους Ωχρα Σπειροχαιτη
ΓΙα το αλλο που λες δικιο
+ ανεφερα οτι εμενα δεν μαρεσε καθολου, δεν αντεξα καν να το ακουσω ολοκληρο
Επισης απο ποτε το τι μουσικα ειδη ακουτε ειναι τοπικ δημοτικου ??
Η συχνοτητα των ποστ δεν εχει σημασια, το περιεχομενο ειναι που εχει κ σε πολλα εχω γραψει ολοκληρα μακρυναρια, εινια καπως τραγικο να μου μιλας για περιοχομενο τη στιγμη που σε αυτο το φορουμ το τρολλινγκ πιανει απιστευτα επιπεδο - και μαλιστα κακοπροαιρετο τρολλινγκ - προτεινα ενα hcpunk συγκροτημα και εφαγα γαμησε τα τρολλινκ και μολις ζητησα τα ρεστα επεσε και βρισιδι. Στο ροκιν δεν παω, ηρθα για να μεινω
Απο ποτε εχει ημερομηνια ληξης μιας συζητησης. Η κριτικη που του κανουν ειναι επικαιρη
Το τι πιστεύω εγώ προσωπικά αλλά και αρκετοί άλλοι για την τότε συνεργασία του Θανάση με τον Σαββόπουλο είναι κι αυτό μέσα στο topic, θα τα είχες δει όλα αυτά αν είχες ξοδέψει έστω δυο λεπτά να δεις τι είναι ήδη γραμμένο, αλλά προτιμάς μόνο να ποστάρεις. Συνέχισε έτσι, πάω για ύπνο.
Χθες ανακάλυψες το ιντερνετ και θες να αναπληρώσεις το χαμένο έδαφος;
Πεστα ρε ομπαμα τα λεω τοσο καιρο δε μακουει κανεις. Τι πραματα ειναυτα;
@Parasight
Δεν ξερω τι σκατα σ επιασε, αλλα αν το δεις λιγο πιο ψυχραιμα ίσως θα καταλάβεις οτι:
ήταν ένα απλό ποστ είπε γνώμη για το δίσκο έβαλε κ ένα λινκ θέματος που θεώρησε επίκαιρο ακόμα κ σήμερα...οκ...who gives a shit. Ως παλιος εδω μέσα ξέρεις πολύ καλά πως πάει το πράμα άμα αρχίζεις τα flame με βρίσιμο κ μαλακίες τύπου 'εκφράζω όλο το ΕΡ' (σιγά μην εκφράζεις και όλο το ηλιακό σύστημα). απαντάει ο ένας ο αλλός (κ εγώ μέσα) χώνεται κ κανας Φαηρστορμ που βλέπει φως κ μπαίνει κ η κατάληξη είναι, αντί να έχεις ένα κακό ποστ όπως θεωρείς, να έχουμε όλοι μια σελίδα οφφτόπικ σε θέμα που μας αρέσει επειδή γουστάρουμε Θανάση.
Οπότε μπορεί να θεωρηθεί ακόμα κ υποκριτικό να τη λες στον άλλο για κάτι μικρό, όταν ουσιαστικά προκαλείς ο ίδιος στη συνέχεια σε υπερθετικό βαθμό αυτό το οποίο κατηγορείς.
επειδή είμαι καλοπροαίρετος όμως θα συνεχίζω να πιστεύω ότι απλά ξεσπασες που κάνει ο άλλος 50 ποστς τη μέρα ;)
VidnaObmana συνέχισε έτσι, μια χαρά τα πας. Με αυτό το ρυθμό μπορεί και να καταλήξεις... Mod στο Pc - games :!:
Ω μα τι καυστικο χιουμορακι :!:
Κατατροπωθηκα απο τον Τελλυ_Σαβαλας....
Ανύπαρκτο είναι το τελευταίο, με εξαίρεση καναδυο στιγμές η μία είναι ο σανμικέλε. Κατατάλλα δίκιο έχει ο παρασάητ ρε μαν, έρχεσαι φρέσκος σε ένα φορουμ με ένα μύριο ποστς που υπάρχει 8 χρόνια και κάνεις 100 ποστς σε δύο μέρες.
Τσέκαρε λίγο τη φάση, δες τι τοπικς παίζουνε, μπες στο κλίμα, μη γαμάς τα πάντα. Και το παράδοξο είναι ότι ενω τα 90% που ποστάρεις είναι μαλακίες, θίγεις και ενδιαφέροντα πράγματα, κάνε κράτει.
Το κείμενο τώρα, δε λέει τίποτα. Έχει δύο ποιντς το ένα είναι ότι: «Η επιλογή του Θανάση Παπακωνσταντίνου ήταν η σαφής απόρριψη οποιασδήπτε τέτοιας προσδοκίας». Απο που βγαίνει αυτό; Έπρεπε να αρχίσει να τραγουδάει το πάθος για τη λευτεριά δηλαδή για να «στηρίξει»; Ολόκληρο πανηγυρτζίδικο αντιφα κομματάκι έχει το καινούριο CD, πόσο πιο πολύ να χαιδέψει; Το δεύτερο είναι το παράθεμα της συνέντευξης του Θανάση για το Σαββόπουλο που λέει κάτι πολύ σωστό, απο που προκύπτει δηλαδή ότι ο ίδιος θέλει να είναι μέρος της σάπιας περιόδου του Σαββόπουλου με τις άνισες δουλειές και όχι της πρώτης που είναι κλασική και είναι ο ήρωας των παιδικών του χρόνων; Γενικά, όσο κούρασε το ντεμεκ αναρχοκοινό του Θανάση, τόσο κούρασαν και οι επικριτές του. Και έχω τον φόβο ότι όλα αυτά είναι που δημιουργούν ένα ζοφερό κλίμα στο οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει και ο ίδιος ο Θανάσης, οι προσδοκίες εκατερωθεν μεγαλώνουν και τον πνίγουν, καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθεί τελείως για ένα διάστημα ή να δοκιμάσει να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό (οι δουλειές με Night on Earth για μένα ήταν πολύ καλή προσπάθεια).
Ελα μορε μην τρολλαρεις ακομα, ποιο 90% ειναι μαλακιες, το 10% ειναι μαλακιες. Και ρε γμτ το ξαναλεω το λετε αυτο σε μενα οταν η συντριπτικη πλειοψηφια των ποστς σας ειναι τρολλιν' η παρακμιακο ιντερνετικο αποτυχημενο χιουμορ?Quote:
Τσέκαρε λίγο τη φάση, δες τι τοπικς παίζουνε, μπες στο κλίμα, μη γαμάς τα πάντα. Και το παράδοξο είναι ότι ενω τα 90% που ποστάρεις είναι μαλακίες, θίγεις και ενδιαφέροντα πράγματα, κάνε κράτει.
Δηλαδη πχ στο θρεντ για την σαι τρανς εχω ποσταρει σεντονακια συνεκτικα κ τελικα περα απο τις αρχικες δυσκολιες καταφεραμε να κανουμε παραγωγικη κουβεντα πιστευω
Είναι τρολλινγκ στον «καινούριο» βρε παιδί μου, άμα ποστάρεις για νευροχειρουργικά και εκατό ποστς για ηλεκτρονική σε μεταλ φόρουμ τι περιμένες, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Και καλοκαίρι είναι, όλο το κάψιμο τώρα θα το δεις.
Point taken αλλα υπερβαλλεις, ποσταρα μονο στα ηλεκτρονικοπεριεργα και στη Psytrance για ηλεκτρονικη,
το μεγαλυτερο αισχος παντως ηταν στο σουηδικο HCPUNK που ποσταρα στα αλμπουμς ... : http://www.electricrequiem.com/forum...t-Edge-HC-Punk
Άμα θες την άποψη μου, έπρεπε να το παίξεις ότι είσαι γκομενάκι και να μην αλλάξεις άβαταρ και τώρα θα σε είχαν όλοι στα ωπα ωπα.