Οταν πέθανε ο Ιόλας η συλλογή του από την Βίλα στην Αγια Παρασκευή εξαφανίστηκε σχεδόν όλη. Ο δικηγόρος που ήταν υπεύθυνος για την προστασία της ήταν ο Φωτής ο Κουβέλης.
Printable View
Οταν πέθανε ο Ιόλας η συλλογή του από την Βίλα στην Αγια Παρασκευή εξαφανίστηκε σχεδόν όλη. Ο δικηγόρος που ήταν υπεύθυνος για την προστασία της ήταν ο Φωτής ο Κουβέλης.
Quote:
Ο βιογράφος του Σταθούλης λέει: «Θεωρώ ηθικό αυτουργό τον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος, ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, είχε οριστεί μεσεγγυούχος της περιουσίας και δεν έκανε τίποτα να την προστατεύσει».
έχω δει αλλαγή προεδρικής φρουράς στη βουλγαρία. πολύ λιγότερο τεντωμένοι από τους δικούς μας.
για τον ίδιο λόγο νυν σύζυγος φίλης με τους savatage στο texas - μετά από δικό μου τρολλάρισμα/παρότρυνση, τύπου "εδώ είναι ελλάδα" κ "δεν τα σηκώνουμε αυτά" κ "τι νομίζουν? ήρθαν να μας γαμήσουν τις γκόμενες" κ τέτοια γραφικά :P ... τι στιγμή του σκηνικού συζητούσα με το μπασσίστα κ δεν πήρε χαμπάρι κανείς από τους δύο.
κάποιος ανέφερε κ για επίστρατους. νυν υποψήφιος των χρυσών αυγών σε πόλη της βόρειας ελλάδας και πρώην στρατηγός μέγας στρατόκαυλος επιθεωρούσε επίστρατους κ ανέλυε την εκπαίδευση που θα έκαναν και αυτοί τον πήραν στο δούλεμα στη μάπα "τι λέει αυτός ρε?" και "μαζεύτε τον" και τέτοια, με αποτέλεσμα ο τύπος να τρελαίνεται, αλλά να μην μπορεί να κάνει και τίποτα ουσιαστικό.
O Τζίμις ο Πέιτζ είχε ζητήσει τον Βασίλη τον Παπακωνσταντίνου να πάει τραγουδιστής στους Rainbow.
Ισχύει ?
Όταν πριν πολλάαα πολλάα χρόνια παιζόταν η 6η αίσθηση στο σινεμά, φήμες κυκλοφορούσαν ότι υπήρχε μία συμμορία η οποία φώναζε σε αυτούς που έμπαιναν στην αίθουσα για να τη δούνε "Ο ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΪΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ", με αποτέλεσμα να σποϊλεριάζουν όλο το concept της ταινίας.
Spoiler
να ερευνηθεί απέναντι από ποιους σινεμάδες της σαλονίκης υπήρχε περίπτερο, είμαστε κοντά στη λύση.
φίλος μου βλέπει την 6η αίσθηση τη μία μέρα, μετά αποφασίζει να ξαναπάει να το δει λόγω παρέας την επομένη.
ο σινεμάς επαρχιακός, εισιτήρια με θέσεις και τέτοια δεν.
Πάει λοιπόν το λυκειακό τσούρμο, αμολάει τα μπουφάν του στις θέσεις που θέλει να κάτσει και βγαίνει στο φουαγιέ για τσιγάρο και αγορά νάτσος. Στο μινγουάιλ, ράντομ τύπος βάζει τα πράγματά του και κάθεται μόνος του στη μέση των πιασμένων θέσεων. εξηγεί λοιπόν ευγενικά το φιλαράκι μου, συγγνώμη κύριε, είμαστε παρέα, να πάτε αλλού άμα γίνεται κτλ.
ο τύπος δε συνεργαζότανε, έκανε το νταή στα 16χρονα μέχρι που τον πιάνει ο φίλος μου και του λέει να σου πω, ο Μπρους Γουίλις είναι νεκρός σ' όλη την ταινία
Πράισλες, ακούγεται σαν ούρμπαν λέτζεντ, δεν είναι όμως.
εχω ακουσει το ιδιο στορι αλλα μετο usual suspects
Εννοείτα ρε! Μπιλλάρας παντού να 'ουμ! :p
Α, δεν την είχα δει στο σινεμά την 6η αίσθηση, την είδα χρόνια μετά, γιατί το μούλικο που έπαιζε ήθελε να φάει το ρόλο του Anakin στο Phantom Menace από τον γλυκούλι (τότε) Jake Lloyd και είχα γίνει μεγάλος και πράσινος από το θυμό μου (όχι Βενιζέλος, έτσι; )
αυτός που λέει το Julia αυτοκτόνησε όταν άκουσε στο ραδιόφωνο να τον μπερδεύουν με γυναίκα καθώς έπαιζε το τραγούδι.
εγω ξερω για ανεβασμα κοντου σε παπι το οποιο ειχε ενα μικρο δοχειακι αντι για ντεποζιτο για να μειωσει το βαρος και ο κοντος αναβατης να οδηγαει την κοντρα ξαπλωμενος ευθεια στη σελα για μειωση αντιστασης αερα.
δεν εμαθα αν κερδισε κιολας.
ειναι αυτο που στον πυργο στην καγκουρικη αργκο το λενε 'επεσε χελι'.
καποιοι το κανουν κιολας δεν ειναι urban legend
τοτε κατηγορια M.U.L. ?
και στην Καβάλας το κάνανε..γενικά το κάνουν...τα καγκουρια.
Σε άλλα νέα , φρέσκο σημερινό που πέφτω απ τα συννεφα. Ο Ιδιοκτήτης του Αν είναι μαφία (είπαν οι μπάτσοι) και φασιστομουρη. Απειλούσε γείτονα που νοικιασε υπογειο σε πακιστανους να του το καψει αν δεν τους διώξει..
Στα νιτζαρέικα δηλαδή! ;)
Quote:
Συμμορίες
Η πιο γνωστή συμμορία στον Πύργο είναι η Erektous Gang. Όλοι την ξέρουν. Σπέρνει τον τρόμο τον πανικό και την οδοντόπαστα και πουλάει χασίς στο διάβολο με αντάλλαγμα την ψυχή της μάνας σου. Κάθε βράδι κάνει επίθεση στο σπίτι του Εχθρού ο οποίος είναι ένας και μοναδικός και αυτός φταίει για όλα. Στις πρακτικές της ομάδας συγκαταλέγονται και ιεροτελεστίες όπως το Κατούρημα Του Ιερού Δέντρου, πρακτική η οποία καταγράφεται από τους Ινδιάνους Ιστορικούς της Κατοχής. Όταν ξεραθεί το Ιερό Δέντρο θα γκρεμιστεί το κάστρο της Βαβυλώνας, θα τελειώσει η ζωή του εχθρού και ο Ερέκτους θα βρει γκόμενα. Άλλη γνωστή συμμορία είναι αυτή των Νίντζα. Οι νιτζαραίοι έχουν την ιδιότητα να φέγγουν το βράδυ λόγω του συνδυασμού λευκού πουκαμίσου + black light που ένα βράδυ ανακάλυψε ο πρώτος νίτζα στο obsession. Οι απόψεις διίστανται για την προέλευσή τους (πολλοί λένε από του μπάρτζελη, άλλοι λένε απο του στρούσι και αλλοι απο την ζούρτσα..) αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως απόγονος τους είναι ο σημερινός Κάγκουρας.
Γνωστός γνωστού ξάδερφου μπατζανάκι ψαροντουφεκάς είχε πάει για ψαροντούφεκο στο νησί, το νησί είναι */λογοκρισία*/.
Έκανε το ψαροντούφεκό του, και τραβούσε από πίσω σε φουσκωτό το μωρό παιδί του.
Ένα χταπόδι της ράτσας "βοσκός" - που φτάνει τα 3 μέτρα μήκος- άρπαξε το παιδί από την βάρκα και το έπνιξε.
Όταν το πήρε χαμπάρι ο ψαροντουφεκάς το μόνο που πρόλαβε να δει ήταν ότι του έλειπε το ένα πλοκάμι.
έψαχνε για χρόνια, και τελικά το βρήκε ... αφού το σκότωσε το χταπόδι, το τράβηξε στην ακτή (πολύ δύσκολο , πολύ βαρύ) και το έκαψε κλαίγοντας.
Από τότε δεν ξαναμπήκε στην θάλασσα ... και όποιος θέλει το πιστεύει!
"Call me Ishmael..."
ειχα υπηρεσια σα νοσοκομα το βραδυ που φεραν την Βισση με ενα μπουκαλι στο τετοιο της . Τρου στορι μπρο !
αυτό ότι πριν τις εκλογές τα μπαρ δε σερβίρουν αλκοόλ και ότι γενικά απαγορεύεται η κατανάλωσή του το είπαμε?
όσο ζω πάντως δε θυμάμαι να ίσχυσε ποτέ
36 γεμάτα είμαι
χαχαχ pink
Ότι αν πίνεις ποτό/μπύρα με καλαμάκι μεθάς πιο εύκολα.
ισχυει οτι δεν ειναι μουφα μου το χει πει ο πατερας μου.. οταν τον ειχα πιασει φανταρο λιωμα ενω επρεπε να φυλαει την καλπη .. γιατι τοτε πηγαινε ο στρατος :p