Την θέση του τιμ μάνατζερ στην ΠΑΕ Άρης αναμένεται να αναλάβει από αύριο ο πρώην διαιτητής και αρχιδιαιτητής στην ΕΠΣ Πέλλας Λάζαρος Πολατιάν
Printable View
Την θέση του τιμ μάνατζερ στην ΠΑΕ Άρης αναμένεται να αναλάβει από αύριο ο πρώην διαιτητής και αρχιδιαιτητής στην ΕΠΣ Πέλλας Λάζαρος Πολατιάν
Νταφφερή Λατρεια!!!
:pink:
το βλεπω απο στρημιν οχι πολυ καλο οποτε δεν ειμαι βεβαιος.
ο Κατιδης στο 2-1 χαιρετησε φασιστικα στον πανηγυρισμο η ιδεα μου?
Ναι, Πάολο ντικανιο φάση.ξερασα.
Έτσι φαίνεται..στο ραδιο κατι μουρμουρανε.
Μαλιστα...
πουτανοσπερμα. (edit με προλαβε)
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...tidis_1603.jpg
ο μπάσταρδος λες και τα 40 γκολ που έχει χάσει φέτος δεν έφταναν για να τον βρίζουμε
επειδή δεν το έβλεπα, έπεσε γιούχα ή δεν το πήραν χαμπάρι στις χαρές-αγκαλιές-πανηγύρια για το γκολ;
εν τω μεταξύ το κάνει στους οπαδούς αεκ το 2013
με προπονητή τον γνωστό αριστερό λίνεν
μερικές φορές αυτά τα παιδιά έχουν λάχανο για κεφάλι
edit: πήγαν να τον μαζέψουν κιόλας
http://resources.sport-fm.gr/supersp.../16/213155.jpg
de nomizw na to pire prefa o perissoteros kosmos, apo oti eida toulaxiston.
Λένε οτι εκεί που πήγε είναι μια παιδική εξέδρα οπου η παε φιλεξενεί συλλόγους και σχολεία που αγωνίζονται κατά της σχολικής βίας...
http://www.onsports.gr/media/k2/item...5f3453d7_L.jpg
κλαίω
γράφει ο φίλερης του "φως"
"τουλάχιστον ο ντι κάνιο ήξερε μπάλα"
Δεν ξέρετε τι πάει να πει Κατίδης. Ρωτήστε έναν αρειανό.
Ντάξει από μαλακία στον εγκέφαλο το έκανε, συγχωρείται.
φανταστικό και το Get Rich τατού.
λένε ότι έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις απλά επειδή παραείναι οτινάναι και δεν τις έχω δει πουθενά αλλού, κρατάμε μικρό καλάθι ως την επιβεβαίωση:
"Σε μια ομιλία που είχαμε με τους συμπαίκτες, θέλαμε να ακούσουμε τον κόσμο να φωνάζει μια φορά τόσο δυνατά, ώσπου να σηκωθούν όλοι όρθιοι. Γι'αυτό έκανα την χαρακτηριστική κίνηση, αυτή που έχουμε ακούσει όλοι σ'αυτό το κόμμα, τη ΧΑ, δεν σημαίνει κάτι αυτό για μένα, απλά ήταν κάτι που ήθελα να χρησιμοποιήσω"
κατιδιαρης
e ntaksi, de moutzwse kiolas.
Σωστός, όπως ο άλλος πριν χρόνια που αντί για κωλοδάχτυλο, ισχυρίστηκε στον αθλητικό δικαστή οτι έδειχνε το σκορ, για θυμήστε μου ποιος ήταν.
Α, ναι το αρειανάκι, έπαιξε και σε εμάς.
Παίζει βίντεο με τον πανηγυρισμό?
giwrgos katidis @GiwrgosKatidis
οποιος προσπαθησει να το διαστρεβλωσει θελει μοναχα το κακο μου
4λ giwrgos katidis @GiwrgosKatidis
Δεν είμαι ρατσιστης σε καμία περίπτωση
8λ giwrgos katidis @GiwrgosKatidis
Ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ.Ξερω πως ειναι προσφυγικη ομάδα.Αφιερωσα το γκολ στον Μιχάλη Παυλη και σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστης.
giwrgos katidis @GiwrgosKatidis
Σιχαινομαι τον φασισμό . Δεν θα το έκανα αν ήξερα ότι σημαίνει κάτι τέτοιο.
Ξέρω τις επιπτώσεις και δεν θα το έκανα ποτε.
Quote:
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ: "Για να αποφύγετε την ερώτηση σχετικά με την κίνηση του Κατίδη γιατί ξέρω ότι αυτό θέλετε να με ρωτήσετε, θέλω να σας πω με όλο το σέβασμο προς τον "Κατ" (σ.σ Γιώργο Κατίδη), ότι δεν έχει γ@μ^μένη ιδέα από πολιτική. Είναι ένα νέο παιδί, που πιθανότατα να είδε μια κίνηση στο ίντερνετ ή κάπου αλλού και να την έκανε, χωρίς όμως να γνωρίζει τι σημαίνει.
Είμαι πάνω από 100% σίγουρος ότι ο Γιώργος δεν γνώριζε αυτό που έκανε. Για αυτό, λοιπόν, μην τον κατηγορήσετε για την κίνηση αυτή. Σίγουρα μπορεί να κατηγορηθεί για άγνοια, αλλά όχι για μια κίνηση την οποία γνώριζε.
Ήταν στα αποδυτήρια και έκλαιγε, βλέποντας στα ΜΜΕ την αναταραχή που προκάλεσε με τον πανηγυρισμό αυτόν και για τον οποίο έλεγε ότι δεν ήθελε οι υπόλοιποι να το εκλάβουν με αυτή την έννοια.
Είναι νέος και χρειάζεται προστασία, πρέπει να τον προστατεύσουμε. Δεν έχει ιδέα από πολιτική, όπως και πολλά ακόμη παιδιά. Και για αυτό δεν πρέπει να τον καταδικάσουμε. Άλλωστε, γνωρίζοντας ένας ποδοσφαιριστής της δικής μου ομάδας, το δικό μου παρελθόν, γνωρίζοντας από που είμαι και ποιας πολιτικής πεποίθησης είμαι και το που ανήκω, μια τέτοια κίνηση θα σήμαινε αυτομάτως ότι θα ήταν και το τελευταίο του ματς με την ΑΕΚ. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Κατίδη και για αυτό είμαι πάνω από 100% σίγουρος".
Όπως και να'χει μιλάμε για τρελό attention whore
μολις πληροφορηθηκα οτι το "get rich or die trying" τατουαζ ειναι απο 50 cent. λολ.
πρεπει να τιμωρηθει σιγουρα λογω βλακειας.
τους καημενους τους Αεκτσιδες λυπαμαι , που θα βλεπουν να αναπαραγεται αυτη την φωτο για ολη τους την ζωη. οπως η φωτο με τον Ντι Κανιο..
ας τον διωξουν πρωτοι αυτοι λοιπον.
ξενέρωσα με δηλώσεις λίνεν, περίμενα κάτι πιο εξτρίμ
http://alterthess.gr/content/origina...sistaria%C2%BBQuote:
Original στον Κατίδη:«Στην ΑΕΚ δε χωράνε φασισταριά»
Quote:
Originally Posted by χρυσή αυγή
μαλακιες και η ανακοινωση της οριτζιναλ ... οχι οτι δικαιολογω τον κατιδη σε καμια περιπτωση απλα συμφωνω με αυτο που ελεγε και ο μπιαφρα στην συναλια του αν σας μιλαει κανεις για φασισμο κλπ μην αρχιζετε αντε γαμησου και φυγε αλλα καθιστε να του μιλήσετε και να του εξηγησετε, θα προτιμουσα μια τετοια σταση ειδικα στην περιπτωση του κατιδη που εχουν ακουστει πολλα δυσκολα και ασχημα για την προσωπικη του ζωη και τα ξερουν και αυτοι οι ρεμπεσκεδες.
πσ. πολυ καλυτερος πανυγιρισμος απο του ναβας ηταν το "εγω σας γαμησα" του κωστη
edit.
entwmwtaksy liga metra pio katw
Spoiler
Βασικά του Νάβας δεν ήταν πανηγυρισμός αλλά το είχε κάνει όταν αποβλήθηκε.
Όσο για το Κατίδη τι να του εξηγήσεις όταν ο άλλος είναι 20 χρονών μαντράχαλος και δεν ξέρει ποιος είναι ο φασιστικός χαιρετισμός?
"και καλά" δεν ξέρει.....
Ας του μιλήσουν οι δικοί του άνθρωποι. Η ομάδα δε μπορεί να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Δεν είπαμε να τον σταυρώσουν αλλά οι κυρώσεις πρέπει να υπάρξουν.
δεν καταλαβαινω ρε συ ευλογια, δηλαδη επειδη ο σκατιδης περασε ασχημα στην προσωπικη του ζωη, οι οριτζιναλς επρεπε να του δωσουν εγκυκλοπαιδεια δομη?
και ενταξει ξερουμε οτι υπαρχουν μπετα στους ποδοσφαιριστες, αλλα μην νομιζετε οτι δεν ηξερε οτι ειναι φασιστικος χαιρετισμος, και τα χρυσαυγουλα απαρνιουνται οτι ειναι νεοναζι και ειναι και αυτοι μπετα. μα τι συμπτωση.
και κοταρα, εδειχνα τον παυλη λεει. ε και την καριερα να σταματησει μπορει να κατεβει βουλευτης με τα αυγα, θα βγει για πλακα.