ΑΛΛΑΞΕ Η ΓΡΑΜΜΗ
http://4.bp.blogspot.com/_A2_bci6YGh...7NU/logo1f.gif
είμαι αναποφάσιστος ρε γαμώτο, μεταξύ σοβαρής ψήφου στο εεκ και τρολλ ψήφου στην οακκε. θα δείξει όταν ξυπνήσω εκείνο το πρωί.
Printable View
ΑΛΛΑΞΕ Η ΓΡΑΜΜΗ
http://4.bp.blogspot.com/_A2_bci6YGh...7NU/logo1f.gif
είμαι αναποφάσιστος ρε γαμώτο, μεταξύ σοβαρής ψήφου στο εεκ και τρολλ ψήφου στην οακκε. θα δείξει όταν ξυπνήσω εκείνο το πρωί.
Να πας για να είμαστε δύο οι μαλάκες.
nope. μονο δικαιη καταμέτρηση και κακά ανέκδοτα μπορώ να προσφέρω
Τακτικό μέλος εδώ. 3.
edit: Καταρχήν αν πρόκειται να ψηφίσεις, να ξέρεις ότι αν δε πας μπορεί να υπάρξει κόλλημα και να σε μαζέψουν ό,τι ώρα σε πετύχουν να κάτσεις καταμέτρηση. Αλλά όπως και να 'χει δεν είναι κάτι τραγικό πέρα απο το απίκο στις 6. Κάθεσαι εκεί, σβήνεις κάνα όνομα, πετυχαίνεις κάνα άκυρο παλιό συμμαθητή, φτιάχνεις πάκους με τα ψηφοδέλτια και το βράδυ στην καταμέτρηση σπας πλάκα με τους εκλογικούς αντιπροσώπους που κάνουν λες και είναι φοιτητικές και μαλώνουν για τα άκυρα. Έχει την πλάκα του.
Quote:
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως κάνει "χρυσές δουλειές" καθότι όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου "Νew Dream".
Ως υπεύθυνη διαχείρισης του New Dream φέρεται η εταιρεία "ΛΥΔΙΑ-Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε".
Συγκεκριμένα, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διοικεί την εταιρεία μέχρι τις 27 Μαΐου 2012 αποτελείται από τους: Αθανάσιο Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών ο οποίος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, από την Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικο Πεύκη, η οποία είναι αντιπρόεδρος και από τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης, ο οποίος είναι μέλος.
Μάλιστα πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση καθώς πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγό του και τον αδερφό της.
"Το ξενοδοχείο "New Dream", αποτελεί στέγαστρο ονείρων, ξυπνάει ένστικτα αναζωογονώντας τη σχέση σας...Η ερωτική και ευχάριστη προδιάθεση είναι διάχυτη και σε όλα μας τα δωμάτια διακοσμημένα στις αισθησιακές αποχρώσεις ροζ, μοβ και κόκκινων χρωμάτων, από τα οποία εσείς θα διαλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει", αναγράφεται στην ιστοσελίδα του.
Παράλληλα, σύμφωνα με το "Έθνος", οι αποκαλύψεις δε σταματούν εκεί καθώς τον Αύγουστο του 2010, στο ξενοδοχείο είχε σημειωθεί ληστεία σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια.
"Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες", αναφέρει μια μέρα μετά στο επίσημο δελτίο της αστυνομίας.
Στο δελτίο δε φαίνεται αν ο συγκεκριμένος αλλοδαπός απασχολούνταν με ή χωρίς χαρτιά.
πηγή
:touched:
Ο Ρουσης με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αν κατεβαινα, 90% θα τον ψηφιζα.
έξω οι ξένοι μέσα οι ξένες
:cbrnt:
Για ενημερώστε τι παίζει με τα λεωφορεία γιατί δεν έχω ματαταξιδέψει και δεν έχω ιδέα τι και πως.
1. πως τσεκάρουν που ψηφίζεις; θέλω να πω, παίζει να μπεις τσόντα σε κανά λεωφορείο, όχι για τον τόπο που ψηφίζεις;
2. που πληροφορείσαι αν μπαίνει ή όχι λεωφορείο;
Μια φορά που είχα πάρει, είχα πάει σε κάτι γραφεία πασοκ στη θεσσαλονίκη και έδειξα ταυτότητα. δεν ήθελαν κάτι άλλο.
βρες κανα τηλέφωνο από γραφεία και πάρε.
http://www.youtube.com/watch?feature...=jrc0tweBhD4#!
Θεούλης λαίμαι!!
ξυσ'τ'αρχίδια σ'
τουρίστας. ακούω πάντως ότι το σκέφτονται μερικοί να το ρίξουν, οι ίδιοι που μέχρι χθες έβγαζαν πομπώδεις ανακοινώσεις για αποχές, ρουφιάνα δημοκρατία κτλ.
1. Δεν νομίζω να τα ελέγχουν, μία φίλη είχε κάνει διακοπές στη Σύρο με ΠΑΣΟΚ. Ούτε ταυτότητα μου είχαν ζητήσει αν θυμάμαι καλά όσες φορές έχω πάει. Εγώ θα το ρίσκαρα. Αν θέλουν να τσεκάρουν πάντως μπορούν από το http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm
2. Για Αθήνα παίρνεις στο γραφείο των ετεροδημοτών Τρικάλων (σήμερα δεν κατάφερα να βγάλω γραμμή). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εκεί. Δοκίμασε και στα γραφεία στα Τρίκαλα ή Καλαμπάκα. Μετά πας από εκεί και παίρνεις το "εισιτήριο".
Καλά, χρόνια ο χώρος ψηφίζει ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, τώρα το πήρες πρέφα εσύ;
2/6 OΛΟΙ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ MOSH ME TOΝ ΠΡΟΕΔΡΟ :pink:
http://www.antidiaploki.gr/photos/images/omilia.jpg
η προ ημερων ομιλια στον ησαπ πειραια αν και πολεμηθηκε απο
εγκαθετους νοσταλγους του μπαγεβιτς και αντικοκκαλικους στεφθηκε με τεραστια επιτυχια
rage for order, φαίνεσαι έκπληκτος από τα απίστευτα πολιτικά αισθητήρια του χώρου.
Δε φοβάται να... τσακαλώσει την εικόνα του!
ΛΟΥΣΙΜΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ στα σάψαλα του ΚΚΕ Εσωτερικού. Να ξεβρωμίσει ο τόπος (sic) από την ιστορική πανούκλα της ελληνικής "αριστεράς".
Δε διακρίνονται οι μασχάλες, που το κατάλαβες;
Και για πες για αυτή μεταξύ Ο και Υ...
:touched: touché
σεκζζζζζ.... ισττττττ... ικκκκκκο
βρρρρρ... αχυκυκλ.....ωμμμμμμα.
η Υ και Σ ειναι σαν να βλεπουν για πρωτη φορα χαρα στα σκελια τους
http://www.youtube.com/watch?v=Wn5by4oapX8&feature=share
ΤΡΙΛΕΠΤΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Μουσιαμαλλιάς καρώπουκάμισο φοιτητάμπουρας με υφάκι πιο ξύλινος πέθανες, αυτό το βίντεο το στέλνω στη θεία που φοβάται να ξεμυτίσει στην κυψέλη και ρίχνει ΚΕΡΑΥΝΟ τη ΧΑ, δαγκωμένη και ασάλιωτη.
να ρωτησω κατι , παροτι θα ψηφισω ανταρσυα , αμα εμεις ανοιξουμε τα συνορα για να φευγουν αι μετανασται στας ευρωπας και απλα τα κλεισουν οι ευρωπας (που ειναι το πιθανοτερον) τι παιζει μετα?
υγ- δεν εχουμε στρατο στι ιρακ αλλα στο αφγανισταν :p
Εγώ απλώς σημειώνω ότι είναι ένα βίντεο εσωτερικής κατανάλωσης με κακή απεύθυνση στον κόσμο που υπο κανονικές συνθήκες θέτει το συγκεκριμένο ζήτημα, οπότε τι ΚΕΡΑΥΝΟΣ και μαλακίες τούμπανα. Με την ίδια λογική αν δεν απευθύνεται στη θεία απο την Κυψέλη, δεν απευθύνεται σε κανένα, γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι ήδη πεισμένοι. Γιατί να είμαι «για το μπούτσο», διαφωνούμε. Το «πως θα το 'κανες εσύ» είναι φαιδρό, επίσης.
ποστ πιξ οφ θειας
Αυτή τη στιγμή υπάρχει συνθήκη η οποία εμποδίζει την μετάβαση μεταναστών από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της ΕΕ. Πολλοί είναι οι μετανάστες που θέλουν να φύγουν από Ελλάδα και δεν τους δίνεται η δυνατότητα.
Άρα αυτό που ζητάς είναι εν ολίγοις την νομιμοποίηση τους με χαρτιά, κλπ, για να τους δώσεις και τη δυνατότητα να πάνε όπου θέλουν. Όσοι αποφασίσουν να μείνουν (γνώμη μου είναι ότι δεν το θέλουν και πολλοί), προφανώς με ίσα κοινωνικά - πολιτικά δικαιώματα, κλπ.
Σε μένα το λες; Προφανώς συζητάμε στη βάση άρσης Δουβλίνο 2 (και είναι και εργαλείο για την επιχειρηματολογία αποδέσμευση απο ΕΕ), δεν διαφωνώ πολιτικά με τον Κώστα, ξαναδιάβασε τι είπα.
Κάτσε ρε μλκ. Ποιοι είναι ήδη πεισμένοι? Είμαι σίγουρος ότι για Δουβλίνο ΙΙ και λοιπά τέτοια ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα. Από την άλλη δεν θεωρώ ότι είσαι ξύλινος όταν του λες ότι και οι Έλληνες μεταναστεύουν, ειδικά οι νέοι, άρα κάτσε να δεις λίγο πιο σοβαρά τι φταίει. Δύο σοβαρά επιχειρήματα για ένα πολύ λεπτό ζήτημα.
Τώρα ναι, θεωρώ πως η θεία της Κυψέλης ή του Αγ. Παντελεήμονα είναι πολύ πιο δύσκολο να πειστεί από την θεία της Ν.Σμύρνης ή της Ηλιούπολης. Και σοβαρά ρωτάω, και όχι για να στη μπω. Τι λες στη θεία και πώς την αντιμετωπίζεις. Είναι από τα πιο δύσκολα ζητήματα που δεν χρήζουν άμεσης λύσης, ομολογουμένως. Ίσα ίσα που για την άσχετη θεία μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι άμεση λύση αυτά που κάνουν οι χρυσαυγίτες. Γι' αυτό μιλάω για ειδική περίπτωση.
Τέσπα, μπορεί να μη σου άρεσε το ύφος ή τα κοτσιδομούσια, ντάξει, αλλά άμα λες ότι στέλνει τον άλλον στη ΧΑ επί τόπου, σημαίνει ότι έχεις και στο μυαλό σου κάτι άλλο που θα μπορούσε να λεχθεί.
Η προηγούμενη απάντηση που έδωσα ήταν στον φρικ, έπρεπε να κάνω κουότ σόρυ
υπερσυντέλικος, στο συγκεκριμένο το σχόλιο μου ήταν για τον τρόπο και το ύφος του βίντεο και την αστεία λέξη ΚΕΡΑΥΝΟΣ. Στο συνολικό θεωρώ ότι οι επεξεργασίες μας είναι σε εντελώς πρωτόλειο στάδιο γενικά για το μεταναστευτικό και εγκληματούμε που δεν το ανοίγουμε τόσα χρόνια αλλά είναι μεγάλη κουβέντα και αυτά απο κοντά.