http://4.bp.blogspot.com/-zrI5GyD9Bb...Lasme+Gist.jpg
Printable View
Εγώ θέλω να πω ότι ο Χάινς πρέπει να είναι ένας από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους που έχουν παίξει μπάσκετ στο Ελλάντα.
ο αριστερά είναι ο
http://www.fimes.gr/wp-content/uploa...-1-315x236.jpg
;;;;;;
Ξεφτίλα. Συγνώμη στους παίκτες του βάζελου, τους γαύρου και κυρίως στους Αγγελόπουλους και ντροπή σε 100 μαλάκες που αποφάσισαν να γίνει μπουρδέλο το παιχνίδι και να χαθεί στα χαρτιά. Ζώα. Βρείτε τους και σκίστε τους.
γιατί μπαρτζώκα;
Ψηλέ γελάω, άκουσα ακριβώς το ίδιο πράγμα, αν ισχύει πρόκειται για μια από τις πιο οτινάναι ειδήσεις των τελευταίων αθλητικών ημερών.
απο τον πανιωνο τον ειχα "συμπαθησει" πολυ..σε καθε φαση , ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ γκρινια μιρλα κλπ κλπ..δεν λεω οτι παντα ειχε αδικο αλλα με τον να φωναζεις συνεχεια δινεις τροφη και στους οπαδους να φωναζουν και να νομιζουν οτι παντα αδικουνται..και θεωρω οτι ειναι δουλεια και του προπονητη να κραταει χαηλους τονους κ να μην δυναμιτιζει το κλιμα..για τομιτς νομιζω ειναι προφανες ε :razz:
E έτσι δεν ήταν και ο Ζοτς όμως; Δε πάει να πει πως είναι κακό όλο αυτό.
γκρινιαζε εννοειται και ο ζοτς , δεν υπαρχει κανενας προπονητης , παικτης που να μην το κανει...αλλα νομιζω οτι τις περισσοτερες φορες προτιμουσε να τα χωσει ή να γκρινιαξει στους παικτες του παρα στους ρεφ , χωρις να σημαινει οτι δεν το εκανε..αποψη μου παντα
Δεν υπάρχει άποψή σου, τα ματάκια μας βλέπουν το ίδιο πράγμα.
Ο Ομπράντοβιτς κέρδιζε με 20 πόντους και γκρίνιαζε στους διαιτητές σε φάση που είχε άδικο.
Ψηλέ οι σωστοί οι γάβροι έχουν απαξιώσει την μπάλα λόγω Μαρινάκη.
Ο Μαρινάκης έχει στραβώσει που οι Αγγελόπουλοι είναι αγαπητοί από τους γάβρους (αλλά όχι από την 7)
Ο λόγος που δεν είναι αγαπητοί στην 7 είναι ότι δεν ταιζούν.
Έτσι λοιπόν τα τσιράκια πάνε και τα πουτανιάζουν όλα, ξενερώνουν οι Αγγελόπουλοι, ξενερώνουν και οι σωστοί γάβροι, και όλα καλά.
Αυτά μου είπε φίλος καλός, πρώην συνδεσμίτης του Δαφνοτσιμπουκωμένου.
αρχή 4ου δεκαλέπτου πάντως παρατήρησα καμιά 30αριά μαυροφορεμένους να μετακινούνται από το πέταλο πίσω από τη φυσούνα. ψιλοκρα έκανε ότι θα γίνει.
στα των ματς τώρα, δικαιότατα ο βάζελος. ο Ολυμπιακός μετά το φ4 έδειχνε ψιλοκουραζμέ. Δεν μασάγανε σίδερα οι παίχτες.
Μαζί σου. Το θέμα μου είναι ότι έτσι και φύγουν οι Αγγελόπουλοι, θα αναλάβει ο Χοντρός; Κάθε σωστός φίλαθλος πιστέυω ότι γουστάρει τους Αγγελόπουλους και όχι περιπτώσεις τύπου χοντρού, πρεζακίου (Γιαννακόπουλου) κλπ κλπ. Τέσπα, Μόνο ξενέρωμα για χτες. Έβλεπα τους 100 τύπους να γράφουν τους πάντες και τρελαινόμουν. Και τα χειροκροτήματα μετά την απόφαση των διαιτητών; Οι εφημερίδες του γαύρου εντωμεταξυ τουμπεκί για τα 100 ζωα. Τέσπα, δεν παίξαμε σε κανέναν από τους τρεις τελικούς αλλά ρε γαμημένε 2 ευρωπαικά σερί σου πήραν. Βούλωνε και χειροκρότα την προσπάθεια.
απροσδοκητο sweep για να ειμαστε ειλικρινεις.
ο παναθηναικος ειχε ανεβασει στροφες και ειχε φανει και απο τα ματς με μπαρτσα, στα οποια η απειρια κυριως στερησε την προκριση.εγιναν και προσθηκες σε θεσεις που πονουσε η ομαδα για τις απαραιτητες ανασες και το αποτελεσμα επιβραβευσε.
ο γαυρος δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που ειδαμε στο φ4(ευτυχως για μας) και σε αυτο επαιξε ρολο και η κουραση αλλα και η υπεροψια που εδειξε ομαδα και οπαδοι(δεν ξερω ποσες φορες ακουσα στα ραδια που κελαηδανε γαυρους να προαναγκελουν συντριβες και μεγαλη ευκαιρια για ιστορικο high score κτλ)
και στα 3 ματς ειμασταν καλυτεροι και τα περι διαιτησιας ειναι εκτος τοπου και χρονου imo.τελος το υφακι του μπαρτζωκα εν μερη δικαιολογημενο (πρωτος ελληνας που κατακτα ευρωπαικο) αλλα πιστευω ενα μπραβο στον αρτζι και μια επιβραβευση στον αντιπαλο επρεπε να την δωσει και πιστευω θα το μετανιωσει και ο ιδιος οταν καταλαγιασει η ενταση.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...15751821_n.jpg
Για Μαρινάκη και Αφούς, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κόκκαλης παρακαλούσε Αγγελόπουλους να αναλάβουν την ΠΑΕ και δε συναντιόταν καν με το χοντρό, από εκεί αρχισε το στράβωμα το οποίο συνεχίστηκε όταν ο Μαρινάκης έκανε επιθέσεις αγάπης και ανακοινώσεις υπέρ της ΚΑΕ και πήγαινε στο ΣΕΦ και οι Αγγελόπουλοι τίποτε, να'ναι καλά τα παιδιά. Οι οποίοι Αγγελόπουλοι δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητοί από την χαρντκορ 7 και για άλλους λόγους αν και φυσικά το τάισμα είναι σημαντικό ζήτημα.
Τέλος πάντων, και του χρόνου.
Ο ΠΑΟ ήταν ανώτερος και στα 3 ματσάκια.
Νομίζω και sweep μέσα στο ΣΕΦ να γινόταν χωρίς να υπάρξει διακοπή ο Ολυμπιακός άξιζε ένα standing ovation και χειροκρότημα για αυτό που κατάφερε φέτος.
Αυτό το δικαίωμα το αφαίρεσαν κάποιοι βλαμμένοι από όλους τους φυσιολογικούς που πήγαν να στηρίξουν και αυτή είναι η μαλακία των "Ολυμπιακών" που έκαναν τα επεισόδια.
να πω κι εγω τη μαλακια μου
η διαφορα εγκειται εδω
μαλακιες εντος γηπεδου με καπνογονα αναπτηρες καρεκλες αεροβολα, καλασνικοφ στη χωρα που ζουμε και με τον αθλητισμο που φτιαξαμε, θα τα εχουμε μεχρι να ζουμε
η μαλακια σας ως γαυροι περαν των σπαρτιατων του χοντρου, των λιγνων κλπ που δεν αφησαν 1,5 λεπτο να παιχτει (απο την κυριακη κυκλοφορει παντου σε βαζελους και γαυρους οτι αν το παιχνιδι δειχνει βαζελο δεν τελειωνει και θα κλεισει με οριστικη διακοπη) ειναι οτι χτες οι υγιεις δεν πηγατε να τους χειροκροτησετε και να τους ευχαριστησετε ακομα και μετα το προμελετημενο φιασκο. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Οτι γνωμη κι αν εχω για τον σημερινο γαυρο εγω, εσας σας δωσανε 2 ευρωκουπες σερι και σπασανε το σερι του ζελικο. Ε αν μη τι αλλο οτι κι αν γινοταν απο σας αξιζαν χειροκροτημα και μετα το ξυλο στο σεφ. Φαουλ απο τους υγιεις για μενα γαυρους.
Τεσπα, λεπτομεριες. Απλα σε αναλογες περιπτωσεις επειδη τις εχω ζησει μεσα στο γηπεδο διαφοροι δικοι μας επιστημονες που τολμουν να βρισουν διαμαντιδηδες και λοιπους παικτες ή παλιοτερα να κοροιδεψουν ζοτς σε κακες εμφανισεις γλιτωσαν το ξυλο στο τσακ απο παρατρεχαμενους. Δεν ξερω τι ισχυει σε σας, αλλα η αχαριστια ειναι οτι χειροτερο σε τετοιες περιπτωσεις και μπορει να κανουν το μεγαλυτερο κακο σε μια ομαδα. (θυμιζω υποστηριξη κοσμου στην ομαδα οταν ο δημητρακης εβριζε και ηθελε να γαμησει ομπραντοβιτς και παικτες)
Οι φιλαθλοι καθε ομαδας τελικα μπορουν υπο προυποθεσεις να αλλαξουν την ιστορια της. Αρκει να επικρατει εν τελη η κοινη λογικη.
Ενταξει εδω που ζουμε δεν υπαρχει θα πειτε οκ...
ενιγουει, να πω και 2 λογια για αγγελοπουλους... μονο με λεφτα δεν φτιαχνεις ομαδα, αν εχεις επιλεξει να κανεις ειρηνικη επανασταση χωρις μαλακιες δημητρακη τουλαχιστον μη το παιζεις ΜΟΥΓΚΑ οταν ο αλλος καθεται και φωναζει ειστε ντοπαρισμενοι, κρεμας την ομαδα πριν απο τα πιο αποφασιστικα παιχνιδια. Ουσιαστικη στηριξη της ομαδας δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ απο τους αγγελοπουλους στη σειρα των τελικων. Η αλητικη ανακοινωση μετα το 2ο παιχνιδι ως απαντηση στην αλητεια γιαννακοπουλου ηταν μια μαλακια και μιση και οπως γραφτηκε σε αθλητικο σαιτ ο δημητρακης του χορεψε κανονικα γιατι απλα οι αγγελοπουλοι δεν εχουν ιδεα απο αυτα ειναι ξεκαθαρο πλεον και οχι μονο αυτο αλλα εχω την εντυπωση οτι εχουν φτασει σε τετοια σημεια ηλιθιοτητας που προτιμουν να το παιζουν μουγκοι και να κρεμανε την ομαδα την ωρα που βλεπουν οτι εχει ξεμεινει εντελως απο μπαταρια. Θεωρω πως για οτι εγινε στους τελικους εχουν ΠΟΛΥ μεγαλη ευθυνη οι προεδροι σας λογω της παντελους αδρανειας τους σε ολους τους τομεις. Μαλλον ομως αυτοι ηταν οι πρωτοι που ειχανε μεινει στο λονδινο και ακολουθησε και η ομαδα. Και τελος 100, 300 ή τελος παντων οσοι ηλιθιοι μεινανε στο σεφ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ οι αγγελοπουλοι τους πεταγανε εξω σε DT. ολα τ αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας ε... Σκεφτηκατε ποτε αν τους βολευε και αυτους να χαθει ετσι το πρωταθλημα/ εστω κι αν κοστισει -2 βαθμους και αρκετα εσοδα του χρονου? Λεω ρε παιδι μου εγω... μια πιθανοτητα. Ποιος ασχολειται τωρα με την ανυπαρξια των αγγελοπουλων στους τελικους? ολοι για το ποσο γαματοι ειναι και δεν αξιζαν τετοιο πραγμα... Σορυ αλλα για μενα που ειμαι βαζελος ειλικρινα μιλαω ...αν ακουγα παυλοθαναση να εχει μπει στο τερεν και να φωναζει ολοι εξω γιατι φευγω απο τον παναθηναικο ΤΩΡΑ , θα ετρεχα και οποιος εμενε πισω θα τον μαζευα να τον επερνα μαζι μου.
αυτα
τα των επεισοδιων και των καθαρα αθλητικων πανω κατω τα ειπατε... το αξιζαμε το πηραμε καθε χρονο τα ιδια θα γινονται, παμε για αλλα
Εγώ δεν είχα διαβάσει για τα αποδυτήρια όταν το έγραψα, μου είναι έτσι κι αλλιώς τρομερά συμπαθής και θα μου ήταν και αν δεν πήγαινε. Είναι κύριος παρά τη μαχητικότητα του στο γήπεδο, δέχεται αποφάσεις διαιτητών που οι Άντιτς του κόσμου αυτού θα χοροπηδούσαν κλπ (χωρίς να έχω πρόβλημα με τον Σκοπιανό, δε μου φαίνεται αρχίδι, παρά τη φυλακόφατσα :ρ). Ακούγεται ότι είναι και πολύ ευγενικός ως άνθρωπος, με συμπαίκτες και αντιπάλους. Γενικά τον πάω.
Διαφωνώ σε αρκετά σημεία. Κι εγώ θα ήθελα μια πιο δυναμική απάντηση στις παπαριές περί ντόπινγκ του βλάκα του δικού μας, αλλά εσύ εδώ ζητάς να ρίξουν το επίπεδό τους για να ταιριάξουν με αυτό που λέμε ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι απαραίτητο να θέλουν να κάνουν εκπτώσεις στην ηθική τους.
Αριστερόχειρας είναι ο Ούκιτς?
οχι
fake είναι τότε
Παππάς στον ΠΑΟ.
Διώξτε το σίχαμα και πάρτε τον ρε Αγγελόπουλοι :|
Tα γατακια οι πανιωνιοι το χουν γαμησει λιγο το θεμα με τον γιανκοβιτς και τον μπαμπα του..ποσο πιο χαμηλα..
ντισκάς, μέχρι να καταλήξω κι εγώ
Spoiler
σε περίπτωση που ισχύει αυτό
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...35369585_n.jpg
ε να πα να γαμηθεί το μαλακισμένο. Διαφορετικά, προβλέψιμο τέλος
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Στεφάν Λάσμε για τα επόμενα δύο χρόνια». 8-)
^μεγάλη ΓΚΑΒΛΑ
Ο Σπανούλης λέει ΤΣΣΚΑ για τρία χρόνια με 10 εκατομμύρια ευρώ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!
Ακόμα... Ομπράντοβιτς στη Φενέρ για 2 χρόνια.
Περιμένουμε νεότερα.
Απ οτι φανηκε τον παιρνουμε δανεικο τρια χρονια απ την ΤΣΣΚΑ. καλο ντηλ.
τι είναι αυτό που μόλις διάβασα. Τρόλλαραν το wiki?
http://i42.tinypic.com/j5jxax.png
http://en.wikipedia.org/wiki/Loukas_Mavrokefalidis