Spoiler
Printable View
Spoiler
δεν καταλαβαίνω ποιο σκηνικό λες
Απέναντι/έξω από τον πύργο που κρύβεται ο Brann, αυτό που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο.
αυτά ήταν οι Summer και Shaggydog
Χαιρώ πολύ, λέω πως θυμάμαι, από το βιβλίο, να κάνει επανεμφάνιση σε αυτό το σκηνικό. Όχι επανένωση με Snow αλλά κάτι να συμβαίνει με τον Ghost και τους άλλους λύκους.
δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, έριξα και μια ματιά σ' εκείνο το κεφάλαιο και δεν υπάρχει Ghost
Θυμάμαι λάθος τότε, ευχαριστώ για το double check.
Spoiler
Θεωρία είναι και αυτό, το μόνο ίσως δεδομένο σχετικά, χωρίς φυσικά να ξέρουμε το περιεχόμενο, είναι πως την έχει στείλει στον Reed.
Spoiler
δε βαζω σποιλερ
ο Ρικον μπορει ακομα να παει στο Skagos αν σκουρηνουν τα πράματα στο δρόμο.
ο Τζον δεν αφήνει έτσι κι αλλιώς το Τείχος, οπότε δε θέλανε να μπλεχτούνε με διαθήκες και επιλογές και τέτοια τηλεοπτικά
spoiler για όσους έχουν διαβάσει και το Dance with Dragons (δεν γράφω κάτι καινούριο αλλά καλού κακού...)
Spoiler
Αν με το καλό μας δείξουν πολύ αργότερα Howland Reed, είναι εύκολο να μιλήσουν για τη διαθήκη. Δεν εννoούσα flashback
@μεηντεν
Άσε που δεν τους έχουμε δει και καθόλου. Και πες η Mormont να κάνει εμφάνιση πολύ αργότερα στην σειρά, οκ, αλλά για τον Reed δεν έχουμε τίποτα ούτε καν στα βιβλία ακόμα. Martin άσε τις βόλτες και κάτσε γράψε.
Υποθετικά είναι όλα αυτά ναί. Στη σειρά μπορεί να σου δείξει μερικούς extras που φτάνουν στο Greywater Watch κτλ.
Όπως είπες κι εσύ το θέμα είναι να γράψει τίποτα ο άλλος...
Και για να γκρινιάξω λίγο ακόμα...
Ο Sam λέει πως ξέρει για την πύλη αν και όχι πού είναι. Αν δεν έχουμε συνάντηση με Coldhands, τότε ίσως να μην έχουμε Sam/Brann, και Coldhands/Brann.
To 9ο επεισόδιο, -αν και πάλι είχαμε αρκετές αλλάγες (κυρίως αισθητικού περιεχομένου) - παίζει να είναι το πιο πιστό επεισόδιο στα βιβλία γι αυτή τη σεζόν, και προφανώς γι αυτό το λόγο γάμησε, έχοντας μέσα του σωστή απόδοση του "red wedding". Τρελό σφίξιμο ψυχής στις επίμαχες σκηνές. Περιμένω να δώ την καφρίλα με το
μιας και είναι από τις ισχυρότερες εικόνες του τρίτου βιβλίου από απόψη σημειολογίας.Spoiler
Σε άλλα νέα, σήμερα δεν άντεξα και παρήγγειλα και το 4ο βιβλίο και προσεχώς αρχίζω και πάλι το διάβασμα. :-D
υπάρχει κανας άλλος που ελπίζει η σειρά να αποφύγει τη μπούρδα με την lady stoneheart και γενικά να συμμαζέψουν λίγο το shark jumping των επόμενων βιβλίων;
Από συνέντευξή της στο ew:
At what point did you learn Catelyn’s fate?
I read the series so I knew what was coming and I also knew how many years I signed for.
οπότε παίζει
(απ' την άλλη για να δίνουν 3-4 σκηνές στον Beric, κάπου θα τον χρησιμοποιήσουν)
Παίδες, το τελευταίο βιβλίο είναι 2 χρονών, φτάνει με τα σπόιλερς.
όχι κάτσε να ρωτήσουμε αν υπάρχει κανείς που μπαίνει εδώ μέσα και δεν έχει διαβάσει το 4 και το 5 και μετά να το κόψουμε το σποιλερ. Λες και αν αναφέρουμε κάτι χάνει την αξία του το βιβλίο ή δεν θα το διαβάσουν. Αυτή την Μαλακία που μας έχουν πρήξει τον πούτσο μην τους χαλάσουμε την εκπληξη ...
σκάσε βρε μαλάκα πια.
κανε και ιγκνορ μωρη σουπια αμα δεν σ αρεσω.
και για να τελειώνουμε, στο 5οSpoiler
με τι;
συγγνωμη κιολας αλλα ο atom_smasher και ο odonian εχουν δικιο.
δλδ αν μπω εγω τωρα και πω μη λετε και συζητατε κουβεντα διοτι μολις ξεκινησα το 2ο βιβλιο θα πρεπει ολοι οι υπολοιποι να περιμενουν αν και ποτε θα συγκινηθω να διαβασω τα υπολοιπα?
2 χρονια ειναι υπεραρκετα πιστευω για να μην θεωρειται κατι spoiler σε ενα thread που αφορα το βιβλιο και οχι τη σειρα.σαν να μπαινω εγω σε thread dexter ξερω γω και να εχω την απαιτηση επειδη εχω δει μονο τη 2η σεζον οι υπολοιποι να μη συζητανε περαιτερω.
και παλι καλα που καποια γεγονοτα απο το 5ο βιβλιο τα βαζουν σε spoiler αλλα οχι και παλι να υπαρχουν καποιοι που γκρινιαζουν.νισαφι.
γνωμη μου δεν πρεπει να υπαρχουν spoiler εχει περασει αρκετος χρονος.αν συμφωνουν καποιοι τα του 5 και μονο να μπαινουν σε spoiler δεκτο αλλα δεν μπορει να συνεχιζεται αυτο το πραγμα.
cheers!
Κοίτα, έχεις εν μέρει δίκαιο ΑΛΛΑ, δε μας επιτρέπετε να γράφουμε το οτιδήποτε στο θρεντ της σειράς. Ότι και να γράψουμε κατευθείαν έχουμε πόλεμο γιατί λέει είναι σπόιλερ, οτι και αν είναι αυτό. Μας λέτε να πάμε στο θρεντ του βιβλίου. Οκ, το κάναμε. Τώρα έρχεστε στο θρεντ του βιβλίου και μας λέτε να βάζουμε σπόιλερ. Ε όχι!
Να φύγετε να πάτε αλλού, αν δε θέλετε σπόιλερς για βιβλία που έχουν βγει πριν χρόνια ε συγνώμη αλλά δε θα περιμένουμε να τα διαβάστε, να μείνετε στο θρεντ της σειράς.
Εγώ προσωπικά σε αυτό το θρεντ βάζω/θα βάζω σπόιλερ ΜΟΝΟ για επεισόδια που μόλις παίχτηκαν και κάποιος δεν έχει δει ακόμα και για το επόμενο βιβλίο όταν με το καλό βγει και περάσει κανάς χρόνος από την κυκλοφορία του. Που σιγά να μη ζούμε μέχρι τότε αλλά λέμε τώρα.
Να γίνει 3ο θρεντ σειρά ταινία τα πάντα όλα χωρίς σπόιλερ να ησυχάσει το κεφαλάκι μας
αγαπητέ, δεν έχω καθόλου νεύρα. Στο σαιτ της σειράς δεν έγραψα κάτι .. ούτε καν.. δηλαδή δεν θυμάμαι καν για ποιο πράγμα μιλάνε και απλά παρατηρούσα μόνο τις αντιδράσεις τους. Ο άλλος ενδεχομένως το έγραψε το σποιλερ γιατί ήθελε να γίνει συζήτηση με τους υπολοιπους που το ξέρουν. Γι αυτό βάζεις το σπόιλερ, για να μην την χαλάσεις στους άλλους που δεν ξέρουν τι γίνεται. όχι για να το ανοίξουν. που σε περίπτωση που το ανοίξουν Ε τότε τα θελε ο κωλος τους! άσε που για μένα δεν έχει καμιά σημασία, γιατί η υπόθεση έχει τόσο βάθος που αυτά τα εντυπωσιακά σκηνικά απλά είναι το κερασάκι στην εξελιξη της ιστοριας. Τώρα δεν υπήρχε περίπτωση να μην βάλω "στο 5ο" αλλά όποιος το ανοίξει δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα για μαλάκα μετά έτσι; οπότε απαντήθηκε και η απορία σου σχετικά με τον αν είναι δίκαιο να χαλάμε και για τους επόμενους την εκπληξη, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί επ άπειρον κάθε φορά που θα μπαίνει κάποιος νεός να γκρινιάζει επειδή 8 χρόνια πριν σταματήσαμε να το θεωρούμε δεδομένο πως κάποιοι δεν τα έχουν διαβάσει όλα τα βιβλία.
ναι θα μπήκε κανα τσουτσεκι στυλ ικονοκλατς και τα πηρε σερι και τα μουτζωσε. στα @@ μας. εγώ πάντως αποχώρησα απο το θρεντ της σειράς...απλα θα έλεγα ότι αν κάποιος δεν βάλει σποιλερ εδώ, έ δεν χάλασε και ο κόσμος. σιγά το μυστικό που θα αλλάξει την ζωή του..
το ιδιο ισχυει και για καποιον που θα γραψει το σποιλερ.. ε δεν θα γινει πιο γαμματος τυπας κιετς
τώρα δεν νομίζω ότι έχουμε τετοια κόμπλεξ geek ο γαματοσυνης εδώ μέσα για να αυτοεπιβεβαιωνομαστε απο τα σποιλερ.. τέσπα. πάω να πιω καμιά μπύρα όσο καίει ο ήλιος εδώ πάνω. winter is coming.
ξόδεψαν το μπάτζετ σε ψεύτικα λαρύγγια.
όταν φτάσανε στα Twins γρύλισε σε αυτούς που ήρθαν να υποδεχτούν τον Robb και το μπουλούκι του γιατί μυρίστηκε την σκατοψυχιά, και ο Robb είπε ότι θα μείνει έξω από την αίθουσα. νομίζω κάποιος του έκανε και παρατήρηση κιόλας (νομίζω ο μπαρμπα-Frey; τύπου "το κωλόσκυλό σου γρύλισε στο σόι μου, δεν θα το ανεχτώ μέσα στην αυλή μου") αλλά μπορεί και να το φαντάζομαι.
Από σχετικό φόρουμ...
Quote:
I love reading the tv show forums on other sites with nonreaders. The reaction tonight was amazing. And now there are people who are convinced that Talisa's family is going to arrive from Volantis and wage war as revenge. Heh heh heh heh heh.
Ρε χαλαρώστε. Το σπόιλερ έχει νόημα για κάτι όταν έχει περάσει λίγος χρόνος. Τα 2 χρόνια για τα βιβλία είναι υπέρ αρκετά (εγώ θα έλεγα έναν χρόνο). Για μια σειρά μια εβδομάδα για το κάθε επισόδειο κλπ.
Δηλαδή αν ανοίξουμε ένα θρεντ για τους Νονούς του Κόπολως (!) θα πρέπει να βάζουμε σπόιλερ όταν μιλάμε για το 2 και το 3 γιατί κάποιος μπορεί να μην τα έχει δει ακόμα; Προς θεού.
Του Διαστήματος; Επική σειρά.