χαχαχ, έπρεπε να διαβάσω "κερκοπορτα" για να καταλάβω τι λέτε. ήταν τελευταία μέρα στην πρόβλεψη χτες και σήμερα που ξαναμπήκα βλέπω στο γράφημα μια μεγάλη βουτιά (εκεί που χτες είχε μαξ στο τελος του μήνα) και κοίταξα πότε είναι αυτή
Printable View
χαχαχ, έπρεπε να διαβάσω "κερκοπορτα" για να καταλάβω τι λέτε. ήταν τελευταία μέρα στην πρόβλεψη χτες και σήμερα που ξαναμπήκα βλέπω στο γράφημα μια μεγάλη βουτιά (εκεί που χτες είχε μαξ στο τελος του μήνα) και κοίταξα πότε είναι αυτή
δε χρειαζεται και πολυ μυαλο :!:Quote:
Originally Posted by Ο/Η athina-g λέει:
Μετα το δυσαναγνωστο κειμενο του καθυστερημενου μανδραβελη στην εκθεση, εχουμε τα δυσκολοτερα θεματα εβερ στα μαθηματικα γενικης και σημερα παλι πουτσα στα κατευθυνσης, ανετα τα δυσκολοτερα εδω και πολλα πολλα χρονια.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
Ο ήλιος έξω λάμπει και ζεσταίνει τις ψυχούλες μας όμως.
Ναι, μπαινω ΕR και βλεπω μια ολοκληρη σελιδα για τον ηλιο στη ΛΑΡΙΣΑ ΓΑΜΩ ΤΗΣΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑΜΑΤΙΑ43@^%$&^*
μαθηματική γενικής συμφωνώ, ήταν ανάπηρα διατυπωμένο το τρίτο θέμα (δεν χρειαζόταν καν πχ να σου δώσει την μέση τιμή στο α ερώτημα), και στο τέταρτο απλά ψάρωσαν όλοι με την παρανοϊκή συνάρτηση. Θα το δεχτώ πως ήταν από τα δυσκολότερα εβερ, αν και ένας καλά διαβασμένος μπορούσε να μοντάρει τις πατέντες στο τέταρτο
μαθηματικά κατεύθυνσης όμως είχε απλά ΠΟΛΛΕΣ πράξεις, δεν είχε κάτι νοηματικά ιδιαίτερα ζόρικο, είσαι λάθος εδώ
ναι, γενικης εχασα τα γ4 και γ5 επειδη νομιζα πως χρειαζεται η μεση τιμη για τους μισθους που ελεγε ενω ηταν μια σειρα λογια το καθενα. τη παναγια τους.
Στο τεταρτο δεν προλαβα να βγαλω τη παραγωγο...οι πατεντες δεν ηταν τιποτα αλλα δεν ειχα τα γαμημενα ακροτατα
τωρα γενικα για μαθηματικα, πριν 3 μηνες δεν ηξερα καν πως λυνω πρωτοβαθμια και ακομα εχω καποιο ελαττωμα στις πραξεις, ελυσα το Γ που υποτιθεται ηταν το πιο δυσκολο και δεν εβγαλα το Β1 που μου φαγε ολο το θεμα...ηταν να βαλω χ+yi και ψαχνομουν με τα τετραγωνα στα μετρα. καλη φαση!1`
Παντως 3 ωρες ηταν πολυ λιγες, πολυ χρονοβορα θεματα..
τουλαχιστον εμειναν ολα τα ευκολα τωρα και σιγουρα θα πεσουν οι βασεις. ειδομεν
Να πας στα χωράφια να δουλέψεις, μογγολάκι, που θες και πανελλήνιες.
στην ηλικια του πάντως εγω επιανα την πετρα και την έστυβα ..
Σπούδαζες πληροφορική και δεν μπορούσες να λύσεις μια πρωτοβάθμια - υπολογίσεις παράγωγο μαθ/κων γενικής;
A wild ikonoklast appears!
ikonoklast uses Flaming
firestorm is immune to Flaming.
firestorm uses Sarcasm
It's super effective!
Gained TO MOUNI THS MANAS SOU exp.
Ναι γκουντσαν, ημουν τρομερο τουβλο στα μαθηματικα οπως και στη φυσικη, ειχα κενα απο 2α γυμνασιου, δεν προσπαθησα καθολου στη 3η λυκειου και περασα στο τει τουριστας απο τα αλλα μαθηματα. Αργησα να το μετανιωσω.
η παράγωγος προσωπικά μου φάνηκε μιας γραμμής δουλειά, αλλά γενικά για να κάνεις πλήρη μελέτη σε αυτό το πράγμα σε λίγο χρόνο, χρειαζόσουν μια στοιχειώδη άνεση σε παραγωγίσεις, πράγμα που ένας θεωρητικός πχ δεν έχει εξ ορισμού
τουλάχιστον βρήκες τα κοινά σημεία με h(x); αυτό ήταν κάπως απλούστερο
Ε παιδια, εγω ειχα γραψει 18.75 στα μαθηματικα τοτε που ειχαμε Δεσμες, οχι αυτες τις παπαριες, και μαλιστα τον 1.25 βαθμο τον εχασα γιατι ενω εκανα διπλα ολοκληρωματα, μιγαδικους, πινακες, παπαριες το να ταλλο κωνικες τομες τα παντα ολα, στο θεμα με τα διανυσματα (!) ξεχασα στο τελικο αποτελεσμα βγαζοντας τη ριζα να παρω και τη θετικη και την αρνητικη τιμη! Μπραβο μου! Α ναι, τα λεω για να πουλησω μουρη ολα αυτα, δεν εχω αλλο λογο.
μια που ήρθες εσύ...
!
Εχω στειλει mail, και περιμενω. Δεν εχει απαντησει ακομα ο παπαρας. Θα τον ενοχλησω ξανα συντομα.
ηταν απλουστερο αλλα δε προλαβα, τ'αφησα στη μεση, η ξεκρεμαστη μεση τιμη μ'εφαγε πολυ χρονο και βιαζομουν
γενικα ελυσα τα λογικα προβληματα και δε μπορεσα τις πολλες πραξεις
γυρω στο 11 και τα 2...γαμηθηκα πατοκορφα :(
φιξξξξξερ δε προσπαθησα οσο επρεπε :rsad:
παω στη γωνια μου να κλαψω :cry:
δεν καταλαβαινω τπτ απο αυτα που γραφετε . Μου φαινονται πιο δυσκολα παντως απο τα λατινικα που ειχα στην τριτη δεσμη που σε ολους που διναν σοβαρα φαινοντουσαν γελοια :(
Λοιπόν, έχω λάβει refund από δύο διαφορετικά άτομα εδώ και 3-4 μέρες στο paypal και γράφουν complete και τα δύο δίπλα. Τα λεφτά όμως δε φαίνονται ούτε στο balance account ούτε στην κάρτα. Έχει τύχει σε κανέναν;
παραδόξως έχει σημασία αν σου εκαναν refund ολο το ποσο (σε φαση επιστροφή πληρωμής) ή στα ξαναέβαλαν. Η πρώτη περίπτωση πάει κατευθείαν στην κάρτα, αν έχει κάποιο χρέος το πληρώνει άμεσα, αλλιώς γυρίζει στον λογαριασμό
μέχρι να λογιστικοποιηθεί βεβαια κανει μερικές εργάσιμες
στην δεύτερη περίπτωση φαίνεται στο balance account θαρρώ
είναι όντως ωραίο αυτό ή έγινα αδερφή;
Και τα δύο.
περίμενα τόση ώρα καιγώ να μπει κάποιος και να απευθύνει κάλεσμα στην ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ αλλά αρχίδια. δεν ξανασηκώνομαι πρωί.
sorry φιλος, εισαι παλιος χρηστης αρκετα ωστε να ξερεις οτι η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛΕ κλικα των 8 αποτελειται απ τους χρηστες : Σαηκοτρον, Αμνηζιακ, Βαης και Μιτσμανν.
γελάω με το παρεάκι σας, κανένας σας δεν ήταν μέσα στις 8, η δική μου παρέα κερδίζει τη δική σου παρέα και γενικά άσεμασρεφίλε.
Εγώ ήμουν 8.15 πάντως, απλά δεν είπα ένα γεια.
Ακόμα πιο ΓΑΜΑΤΟ από το να δουλεύεις στη Λάρισα είναι να δουλεύεις στη Λάρισα και να σκάει νηπιαγωγείο για εκπαιδευτική εκδρομή. Ο πανικός ο ίδιος.
Spoiler
On 30 September 2005, Melua came under criticism in The Guardian from writer and scientist Simon Singh for the lyrics of the track "Nine Million Bicycles". Melua's disputed lyrics were:
They were interpreted by Singh as an assault on the accuracy of the work of cosmologists which sparked a series of letters from other Guardian readers, agreeing or disagreeing. On 15 October, Melua and Singh appeared on the BBC's Today programme, and Melua unveiled a re-recording of the song which included Singh's tongue-in-cheek amendments to the lyrics:Quote:
We are 12 billion light-years from the edge. That's a guess - no-one can ever say it's true, but I know that I will always be with you.
http://www.youtube.com/watch?v=21iUUe-W8L4Quote:
We are 13.7 billion light-years from the edge of the observable universe, That's a good estimate with well-defined error bars, And with the available information, I predict that I will always be with you.
Ποσο μαλακας!!! Ευτυχως οι αστρονομοι γενικως δεν ειναι ετσι.
Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι το οτι ξερεις αυτην την πληροφορια απεξω.
http://img821.imageshack.us/img821/9587/17052011141.jpg
Χθεσινή σπλατεριά.
Πήρα πίσω το αίμα μου από μοχθηρό φουσκωμένο κουνούπι.
http://i.imgur.com/zZuyb.jpg
ρε τον Strauss...
Έχω διάφορα παλιά ρούχα που θέλω να διώξω. Να τα δώσω άραγε σε καμιά ενορία; Έχει νόημα να τα δώσω σε κάνα second hand, υπάρχει κάνα χιπστερ site για τέτοια δουλειά για το καλτ;
Για βοηθήστε καλό μου ερ.
Bασικα τα ρουχα τα σνομπαρουν και τα προωθουν απο εκκλησιες.
κάτι είχε πει ο Παυλάρας για τον σκόρο, δεν έχω προσωπική άποψη
Spoiler
ΧΑΒΟΚ, τι εννοείς τα προωθούν; Τα πετάνε; Βασικά όταν λέω ενορία τώρα που το καλοσκέφτομαι εννοώ να τα χαρίσω σε κάτι σαν αυτό που λέει ο κοιλιάς, στέκι μεταναστών, κάνα ραντομ χαριστικό παζάρι κατάληψης κλπ.
Απλά πολλά είναι σε αφόρετη κατάσταση και έλεγα μήπως τα σκοτώσω για κάνα χαρτζιλίκι. Έτσι κι αλλιώς κάτι αστεία μπουφαν και πουκάμισα δε θα ήθελα να τα φοράει κανείς, προτιμώ να πάμε με τον μετανάστη να του ψωνίσω ό,τι γουστάρει!
Εννοω οτι απο εκκλησιες οντως τα δινουν, σνομπαρουν να τα κρατησουν.
Έχω ξαναπεί πόσο αστείο είναι που άλλαξε κάτι στο BBCode και όταν σε παλιά ποστ έγραφες με μικρά γράμματα, τώρα φαίνονται τεράστια;
πχ.
Σε κάθε περίπτωση, έχει πλάκα.
είναι καλό να δίνουμε έμφαση στην προφορά αν θέλουμε να μάθουμε σωστά μία γλώσσα.