Tρομερή ανάλυση
Printable View
Να αναλύσω αυτό που είπα λοιπόν.
Ας πούμε ότι ο ΠΑΟ είναι καλύτερος. Θα ορίσω το "καλύτερος" λέγοντας ότι αν όλα τα πράγματα ήταν όμοια και ο αγώνας μπάσκετ μπορούσε να απλοποιηθεί σε ένα πείραμα τύχης, ο ΠΑΟ θα νικούσε περισσότερες φορές. Νομίζω ότι μπορούμε να δεχτούμε ότι αν ο ΠΑΟ σε τέτοιες συνθήκες νικούσε 2 στα 3 ματς που θα έπαιζαν οι ομάδες, οι περισσότεροι φίλαθλοι (!) θα τον θεωρούσαν πραγματικα "καλύτερο". Έστω ότι είναι έτσι.
Με αυτές τις συνθήκες λοιπόν η πιθανότητα να πάρει ο ΠΑΟ τη σειρά των τελικών είναι λίγο μεγαλύτερη των 4/5. Άρα αντίστοιχα η πιθανότητα να το πάρει ο γαυρος είναι χοντρικά 1/5, διόλου ευκαταφρόνητη και νομίζω ότι η πρότασή μου "κάποιες φορές νικάει και ο χειρότερος" είναι ακριβής.
Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι περίπου ίδια (πάνω κάτω και κάτα μέσο όρο) θα μπορούσε να πει ότι ήταν η διαφορά των ομάδων σε πολλά από τα έτη που το πήρε ο ΠΑΟ, με αποτέλεσμα είτε ο ΠΑΟ να είναι ακόμα καλύτερος από την αρχική εκτίμηση, είτε ότι παίζει να ήρθε η ώρα να υπάρξει μερική διόρθωση των αποτελεσμάτων του "πειράματος" με μια νίκη του γαυρου. Αν και ως πειράματα τύχης με ανεξάρτητα αποτελέσματα, δεν είναι καθόλου σίγουρο κάτι τέτοιο.
Σε κάλυψα; :ρ
Διαφωνώ οτι φέτος σας έχουμε χαλαρά σε θέμα ψυχολογίας. Το 3-0 όπως κι αν προήρθε είναι σημαντική ψυχολογική αβάντα όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε εκατέρωθεν. Επίσης όσο και να είναι πορωτικό να λέμε για "εξοχικό", το ΣΕΦ είναι πάντα ΣΕΦ και το πλεονέκτημα έδρας παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Τέλος, αυτό με το "αδύναμο" ρόστερ το άκουσα σήμερα για από άλλον γαύρο, και δεν το καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχεις ΠΟΛΥ καλύτερο προπονητή φέτος και λειτουργείς ΠΟΛΥ καλύτερα σαν ομάδα, πράγμα που νομίζω είναι το σημαντικότερο από το αν έχεις 2-3 χειρότερους παίχτες σε ατομικό επίπεδο σε σχέση με πέρυσι.
Απλά δεν είναι 2-3 αυτοί οι παίχτες. Από εμάς ας πούμε "έχεις απαιτήσεις", από Σπανούλη, Τεόντοσιτς και Μπουρούση. Ο Νεστέροβιτς μας τελείωσε, όπως και ο Νίλσεν (λολ), ο Γλυνιαδάκης δεν υπάρχει, για Πελεκάνο δε το συζητάμε, ο Κέσελ άντε να βάλει ένα τρίποντο, να χάσει 4 και να πάρει και 2 ριμπάουντ, ο Παπανικολάου πάνω κάτω τα ίδια και απλά ελπίζεις κάποιος από την υπόλοιπη ομάδα (Μαυροκεφαλίδης, Παπαλουκάς, Χαλπερίν, Γκόρντον κυρίως αμυντικά, ο Πρίντεζης μάλλον στο λολ μπαίνει) να βρεθεί σε καλύτερη μέρα απότι συνήθως, να κάνει το κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει όλη τη σαιζόν. Δύσκολα πράγματα σε τελικούς Α1.
Δε μας θεωρώ καταδικασμένους σε καμία περίπτωση, απλά πιστεύω ότι το ρόστερ μας παραείναι ασταθές σε απόδοση για να μπορείς να ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ σε κάτι. Σίγουρα πάντως ο Ίβκοβιτς τα ξέρει καλύτερα αυτά και θα έχει κάνει το σχεδιασμό του και είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι σε αυτό τον τομέα θα είσαι καλυμμένος, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι αρκεί.
χαλπεριν - μαυροκεφαλιδης εχουν δειξει πολυ καλα στοιχεια ...χαλπεριν ειδικα στα ντερμπυ - μην τους ξεγραφεις ετσι απλα
οπως και παπαλουκα -
θα ειναι δυσκολο πολυ να κερδισει ο παο μιας και φετος δεν εχει κανει καλο παιχνιδι διαρκειας με τον γαυρο - αυτο νομιζω γινεται επειδη ειναι καλα διαβασμενος ο Ντουντα
βασικα ειναι αυτο που ειχε γραψει ο αce καποια στιγμη,φτιαχτηκε ομαδα για να κερδιζει τον παναθηναικο.
δεν χανουμε τις ελπιδες μας παντως οσο υπαρχει ζοτς.το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι πιο δυσκολα για μας περα απο καθε αλλη φορα σ'αυτην την παρακατι δεκαετια που εχουμε παρει ρεζερβε τους τελικους.
φροντίστε φέτος να αφήσετε το Μήτσο να το σηκώσει στο ΣΕΦ μην αρχίσετε πάλι τις αρκουδιές..
ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
:touched: τεραστια νικη,δεν το περιμενα.
πιστευα πως αν καναμε το break,θα γινοταν στο τριτο ματς.εξακολουθω να πιστευω οτι θα ειναι πολυ δυσκολη σειρα παντως.
THRASH ATTACK ΣΤΟΝ ΚΩΛΑΡΙΝΟ ΣΑΣ
Αγανακτισμένοι στο ΣΕΦ!
Μόνο το Γκούμα δεν έχει αυτή η ομάδα. Δε με ξάφνιασε η ήττα, αλλά χάστε στο 3ο βρε πούστηδες.
σφαγή όμως ρε παιδιά :touched:
http://img863.imageshack.us/img863/6061/unledewq.png
με κακο παναθηναικο και χανεις ετς γαμησετα VSPAN
μαριτς σε λατρευω και επισης απελαση για βαγγο ιωαννου και σια!
20 σελίδες το τόπικ, ενώ το περσινό σταμάτησε στις 65
Από την αρχή δεν το πιστεύατε ε. :ρ
perimenw pws kai pws sto teleutaio p[aixnidi molis o shkwsoume me to kalo na paei o zots ston human error machine(ma afou etsi ton fwnazan to kill bill kapoios ellhnaras prepei na to evgale) kai na tou kanei pat pat sthn kefala tou
Ρε την ιστορία με τα NOTHING την έχουμε αναφέρει; Λογικά ναι, δεν γίνεται να μην έχει ειπωθεί κάτι. Βγαλμένο από Monty Python
αυτα μπηκαν με εντολη ιβκοβιτς για να πεισμωσει
και καλα τους παιχτες....οπως ειδαμε χτες ειχε αποτελεσμα!
ο λουκας ο μαυροκεφαλιδης ο χορηγος της wind και η μεταγραφικη βομβα
του απριλιου πριντεζης εσταζαν αιμα:moutza:
στον τριτο τελικο να τελειωσει το πρωταθλημα οπως πρεπει
αγγελοπουλοι αφηστε τα πικενρολ και δωστε φραγκα στον ερασιτεχνη,
σας τα τρωνε οι παπαλουκαδες ρε μαλακες,λιγο νιονιο δεν εχετε?
Σπανουλης :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
με ρισκο,αλλα νομιζω οτι τελειωσε το πρωταθλημα απο αποψε.
Spoiler
σφαγή όμως ρε παιδιά :touched:
ΣΠΑΝΟΥΛΗ.. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. Φ Υ Γ Ε.
με αυτά που είπαν φραγκοφονούλης και ίβκοβιτς στη συνέντευξη τύπου θα με αναγκάσουν να ξαναγίνω γραφικός.
αποχώρηση μπουρούση από την εθνική...
τους βαρέθηκε η ψυχή μου ρε
αν αυτή θεωρείται γενικά "κακή διαιτησία", στο ποδόσφαιρο θα έπρεπε να έχουν απαγορέψει στον Ολυμπιακό να πλησιάζει γήπεδο στα δύο χιλιόμετρα
http://www.redplanet.gr/basket/a1_ba...w700/billf.jpg
Πάρε δω φάτσα :touched:
http://www.gazzetta.gr/article/item/...is-court-seats
Quote:
Ο Σέρβος γκαρντ των «ερυθρολεύκων» καθόταν εκνευρισμένος στον πάγκο και στα τελευταία λεπτά πέταξε ένα μπουκάλι προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ.
Μιλώντας και λίγο για μπάσκετ πάντως, οι δικοί μας μπήκανε αρκετά μουδιασμένοι και αυτό το "τρακάρισμα" δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί τόσο συχνά τα τελευταία χρόνια. Στο συγκεκριμένο μάτς το μούδιασμα αυτό, ήταν εμφανέστατο μέχρι και τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου. Την ίδια στιγμή ο γαύρος έπαιζε πολύ σκληρή άμυνα (ένας από τους λόγους των πολλών φαινομενικά φάουλ) και οι δικοί μας δεν είχαν εύκολο το καλάθι μέσα από τη ρακέτα. Απο κει και πέρα στο β' ημίχρονο, λίγο το οτι βρέθηκε κάποια λύση από το περιφερειακό σουτ, λίγο οτι συμμαζέψαμε τα τραγικά πολλά λάθη, δεν ήθελε πολύ να γυρίσει το ματς. Ειδικά όταν ο γαύρος πατάει ρακέτα μετά από αίτηση, και τα τρίποντά του είναι για τα πανηγύρια. Την Τετάρτη δεν βλέπω να γίνεται καθαρό 3-0 ωστόσο. Αφενώς λόγω της δυσκολίας να κάνεις 2 εκτος έδρας νίκες σε play off, αφετέρου (και πιο πιθανού) το παιχνίδι δεν παίζει να λήξει ποτέ σαν και πέρυσι έτσι και δουν οι "επιστήμονες" οτι πάει η φάση για τρίτο μπουρκουμέ.
Σε άλλα νεα να σημειώσουμε οτι με βάση (και) αυτό το βίντεο ο τεόντοσιτς ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ:
Quote:
Έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του από τους ανθρώπους του μπάσκετ επικαλέστηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, ανακοινώνοντας ότι σταματάει από την Εθνική ομάδα!
Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα εξαιτίας της διαιτησίας του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Μετά και το σημερινό παιχνίδι θέτω τον εαυτό μου εκτός Εθνικής! Δεν είναι προειδοποίηση, αλλά απόφαση».
Έπειτα, εξήγησε για την απόφασή του πως «οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ, δεν σέβονται το άθλημα και εμένα ως αθλητή. Είμαι όμως πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Εγώ τιμώ την ομάδα μου και αυτοί δεν με σέβονται. Έχω παίξει με σπασμένο χέρι και τραυματίας στην Εθνική ομάδα και πέρυσι έτρεχα στα νοσοκομεία. Κάνω κακό στον εαυτό μου με αυτή μου την απόφαση, αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω».
Μπορείς να πέσεις στα γόνατα (ή μάλλον να ξαπλώσεις), να βρέξεις λίγο το λαρύγγι σου, να πάρεις μια πίπα του Πάυλου μπας και σκεφτεί να σε υπογράψει κάποια στιγμή.. Κατά τ' άλλα παλιογίδι μην τολμήσεις και πάρεις την απόφαση πίσω, μου βρήκανε όλες οι θιγμένες αδερφές πρόφαση να σταματήσουν από την εθνική.. Ρε ούστ μπετόβλακα.
eilikrina thelw na mou exhghsei enas gauros giati einai kakh i diaithsia . thelw videakia na dw pou adikhthike o gauros giati egw eida oti i diaitisia xtes gamhse ton panathinaiko
re mh moutzwnete.apla peite mou. sas prokalw. gia kathe stravo sfurigma diko sas sas apantaw aneta me 2 dika mas
επειδή η μόνη καραμέλα που ακούω αφορά τις βολές, μάλλον δε θα βρεθούν οι φάσεις που ζητάς μπέρνη.
χμμμμ :roll:Quote:
βολές στο 73-70 του ΣΕΦ στην κανονική περίοδο:
Παναθηναϊκός : 16/22 βολές
Ολυμπιακός : 30/36 βολές
βολές στο περσινό 69-76 που ακόμα δεν έχει λήξει:
Ολυμπιακός : 22/32
Παναθηναϊκός : 12/12
Μια χαρά ήταν η διαιτησία και στα 2 ματς, τα όποια λάθη ήταν συνήθως σε φάσεις που χρειαζόσουν 4 ριπλέι για να τα δεις, οπότε είναι ξεφτίλα να ασχολούμαστε.
Όπως ξεφτίλα είναι η συμπεριφορά Μπουρούση - Σπανούλη, ειδικά ο δεύτερος μάλλον έχει ψυλλιαστεί το κράξιμο που τους περιμένει και προσπαθεί να το σώσει. Αντί να μιλάει για διαιτησία ας σκεφτεί τους 6 πόντους που φάγαμε από την τεχνική ποινή του.
Το παιχνίδι το πήρε η φοβερή άμυνα του βάζελου στο β' ημίχρονο, δεν πρέπει να βάλαμε ούτε ένα εύκολο καλάθι.
Για Σπανούλη πάντως, στο καθαρά μπασκετικό κομμάτι, δε συμμερίζομαι το κράξιμο που τρώει, το παλεύει ο άνθρωπος, δεν είναι αδιάφορος. Χθες ήταν ο καλύτερος μαζί με Μαυροκεφαλίδη στο α' ημίχρονο, στο β' έπεσε όλη η ομάδα, δύσκολο θα ήταν να μας κρατήσει αυτός. Ναι οκ, περιμένεις από τον Σπανούλη να είναι ηγέτης, αλλά η ομάδα κουβαλάει ένα αρρωστημένο κόμπλεξ και όταν περνάει μπροστά ο βάζελος χέζονται όλοι πάνω τους και αρχίζουν τα "μεγάλα σουτ" μπας και μας κάτσει το παιχνίδι.
Για τον Παπαλουκά τι να πούμε δηλαδή;