Εμένα με ανοιχτή πληγή έκανε ένα 6μηνο να κλείσει τελείως. Ενοχλήσεις και πόνο βέβαια σταμάτησα να έχω πολύ πιο πριν. Το πιο σπαστικό που μπορώ να θυμηθώ πάντως ήταν η φαγούρα όταν ξαναβγαίνανε οι τρίχες. Κλάμα και ταλκ...
Printable View
Εμένα με ανοιχτή πληγή έκανε ένα 6μηνο να κλείσει τελείως. Ενοχλήσεις και πόνο βέβαια σταμάτησα να έχω πολύ πιο πριν. Το πιο σπαστικό που μπορώ να θυμηθώ πάντως ήταν η φαγούρα όταν ξαναβγαίνανε οι τρίχες. Κλάμα και ταλκ...
ωχωχ αυτο με τις τριχες δε το χα σκεφτει. μαλλον χρειαζεται να τις ξαναξυρισω μου φαινεταιαμα αρχισουν να βγαινουν για να μη ποναω με τα αυτοκολητα...θενξ μαγκες για τις πλεροφοριες
ανάλογα την περίσταση ρε κρετίνοι μου αγχώνεται και τον μπέρνι μας.
Υπάρχει περίπτωση να σου αφήσει μια μυτούλα ανοιχτή για να "πετάει' άχρηστα σκουπιδάκια που και που και να μην χρειαστείς ποτέ ξανά επέμβαση.
Αλλά ούτε τον κώλο σου έχουμε δει, ούτε έχουμε τελειώσει την ιατρική :P
Μόνο ο γιατρός σου θα σου πει σίγουρα !
Αν θες μπορώ να έρθω μαζί και να πω είμαστε εραστές και αναρωτιέμαι πότε θα είμαστε έτοιμοι πάλι για παιχνίδια!
κοιλια :pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::bananafuck::bananafuck::bananafuck::bananafuck:
μπερνη βαζε μελι.θα επουλωθει πιο γρηγορα και ειναι αντιβακτηριδιακο.
αν τελικα γινει αυτο με τη μυτουλα και τα σκουπιδακια ,ξερεις τι πρεπει να κανεις.
φχαριστω παλικαρια. βασικα βαχω κατι ειδικα επιθεματα και γενικα κλεινει απιστευτα γρηγορα αποτι λενε οι γιατροι. επισημ απο σημερα δεν ποναω. επαιξα και ντραμς κανονικοτατα σημερα!!! μαι λαιφ ροκς αγκεν
Στο μισό άσπρο μέρος του ματιού έχω αίμα από σπασμένα αγγεία. Πριν 2 μέρες είχα λιγότερο, αλλά δεν μπορώ πως αυξήθηκε δραματικά, ούτε πως έχω παραπάνω απότι χθες. Η κατάσταση είναι ψιλοστάσιμη.
Αυτό το αίμα παίζει να απορροφηθεί; Και αν ναι, πότε θα χει φύγει; Γιατρός με είδε την πέμπτη και είπε όλα οκ οφθαλμολογικά, αλλά δεν θυμάμαι αν είχα τόσο, ή περισσότερο, ή λιγότερο. Μήπως να ξαναπάω να το δει;
Genika kanei megalo "leke" an spasei to aggeio . To eixa pa8ei paliotera , alla den eixa kapoia alli enoxlisi. Apo oti 8imame ka8arise mono tou meta apo liges meres.
Ευχαριστώ παιδιά :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nus_vipera.jpg
δε θα σε πετύχω πουθενά μωρή πουτάνα;
Κύστη κόκκυγος,διάνοιξη και η ζωή συνεχίζεται περιμένοντας πότε θα επανεμφανιστεί,βάλτε και σπλιτ με εξεταστικοκατάθλιψη και FML.
Εχει κανείς ιδέα πόσο πάει η επέμβαση με λέηζερ για την κύστη; (υποθέτω δε καλύπτεται από καποιο ταμείο ε)
Αυτό που ξέρω είναι πως 2-3 φίλοι που κάνανε την επέμβαση εδώ σε δημόσιο ταλαιπωρήθηκαν γιατί για ένα διάστημα δεν μπορούσαν να κάτσουν ή να ξαπλώσουν ανάσκελα συν τις σχεδόν καθημερινές αλλαγές..Αντίθετα σε ένα γνωστό, που έτυχε να είναι διακοπές αμέρικα όταν το έπαθε, η όλη φάση κράτησε λίγες ώρες και μετά ήταν κομπλέ.Αν η διαφορά είναι το λέιζερ μάλλον πρέπει να τα σκάσεις αν χρειαστεί για να ξεμπερδεύεις.
εγω την εκανα στο γεννηματας. η κοπελα στο λαικο. η κοπελα τραβηξε τα πανδεινα. εγω γαμω. κανενα θεμα απολυτως. αν μπορεις να το μανατζαρεις πηγαινε γεννηματας. δεν χρησιμοποιησαν λειζερ αλλα υπερηχους. μια χαρτα τεχνικη μηδεν πονος μηδεν παρενεργειες, γρηγορα περδικι και τ σχετικα. μη μασας. το προβλημα ητανβ παλια που εβαζαν νυστερι και ηταν τρελη πουτσα
Μερσι για τις συμβουλές,για την ώρα απλά το ανοίξανε τοπικά,αλλά ήθελα ενα μπουσουλα για τη περίπτωση που επανεμφανιστει.
θα πας, θα σου κόψουν τον κώλο (σχεδόν) και θα προσέχεις για κανά μήνα μέχρι να κλείσει. λίγο ενοχλητικό στην αρχή αλλά σίγουρα τίποτα το ιδιαίτερο, βρίσκεις και γκόμενα να σου αλλάζει τις γάζες. για laz0rz και υπέρηχους δεν έχω ακούσει τίποτα, όσοι έχω δει ήταν με κλασικό νυστέρι, αλλά φαντάζομαι όλα καλά είναι (δεν ξέρω από φράγκα πόσο πάνε όμως).
Καλημέρα αγαπητοί συμφορουμήτες
Αναζητώ Νεφρολόγο στην Αττική εμπιστοσύνης.
Όπου εμπιστοσύνης να κάνει εξέταση πριν κοιτάξει στην τσέπη (στείλε ινμποξ για ανπλοκ)
Μερσί <3
αγαπητό φόρουμ.
που λέτε, είχα ένα λάθος τάιμινγκ με τον βραστήρα και εσκασε ο ατμός στο χέρι μου -σε κενό σημείο, οπότε τα ταττού είναι οκ.
εβαλα ενα σπρευ της hansaplast που είναι για τα εγκαύματα αλλά δεν την γλυτώνω τη φουσκάλα, όπως φαίνεται.
Αυτό το κλείνουμε τώρα με γάζα, ας πούμε, όταν φοράω ρούχα για να μη βρίσκει πάνω το ύφασμα και γίνει αηδία;
Οχι τπτ άλλο μου κόλλησε και το φαγητό, τελικά.
Αηδία θα γίνει έτσι κι αλλιώς, και θα κάνει λίγο καιρό να φύγει.
Θες οπωσδήποτε γάζα μιας και το θέαμα είναι τελείως αποκρουστικό, και μια αλοιφή (που δε θυμάμαι τώρα πώς λέγεται) που θα βάζεις 1-2 φορές τη μέρα από πάνω από τη φουσκάλα.
Κάποια στιγμή μετά από κάμποσες μέρες (ανάλογα πόσο μεγάλη είναι), η φουσκάλα θα σκάσει και το υγρό θα ποτίσει τη γάζα. Μετά από μερικές μέρες ακόμα, θα φύγουν και τα τελευταία σημάδια από το νεκρό δέρμα.
Δεν είναι κάτι τρομερό, απλά για αρκετό διάστημα θα κουβαλάς αυτό το τερατούργημα πάνω σου.
είχα πρόσφατη εμπειρία αντίστοιχων εγκαυμάτων. βάζε μπεταντίν και μπεπανθόλ εναλλάξ. ίσως σε βοηθήσει και κάποια αλοιφή αλόης από το φαρμακείο της γειτονιάς σου. υπομονή 1-2 βδομάδες και θα είσαι σαν καινούρια.
Κ Ε Ρ Α Λ Ο Ι Φ Η.
ωραία, μπεπανθολ πάντα υπάρχει σπίτι, θα παω να παρω και γάζες και θα δω και τι έχουν σε αλοιφές άλλες.
κεραλοιφή, παίρνουμε απο φαρμακείο ή πρέπει να βρω καναν που πουλάει από αυτές τις φυτικές;
Όσοι ταλαιπωρείστε συχνά από επιχείλιο έρπη, βάλτε τη λυσίνη (L-Lysine) στη ζωή σας και θα με ευγνωμονείτε για πάντα. Είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να τον εξολοθρεύσει με το που πάει να εμφανιστεί, αλλά και να τον επουλώσει πιο γρήγορα αν έχει ήδη σχηματιστεί.