ρε πουστηδες δεν τους φοβαμαι ακομα. τωρα απλα θελω να τους λιωσω τα μουτρα με ενα τεραστιο ροπαλο του baseball. γενικα ναι στο αποκριατικο θα ερθω και εγω και ΘΑ ΝΤΥΘΩ! πρωτη φορα μεν αλλα θα το κανω :D
Printable View
ρε πουστηδες δεν τους φοβαμαι ακομα. τωρα απλα θελω να τους λιωσω τα μουτρα με ενα τεραστιο ροπαλο του baseball. γενικα ναι στο αποκριατικο θα ερθω και εγω και ΘΑ ΝΤΥΘΩ! πρωτη φορα μεν αλλα θα το κανω :D
http://i127.photobucket.com/albums/p...artymaskie.jpg
elate na ginoume enas gkeh stratos se mia xaroumeni apostoli, se ena apokriatiko ksefantwma me kiriws ellinika k liga ksena, alla kiriws ksena. ena avantadoriko set me epitixies apo tis xrises dekaeties 80_90 pou oloi agapisate
elate oloi oxi opws tin alli fora pou rthe mono o ehs k i kouolema mallon tixaia
!
Μονο αν ανακυρηχθω εγω μαζι με τις μπουκλες του Κομτ Ντε Παρι Σεν Ζερμαιν Ω Σοκολα Ντυ Σατουιγιον πως λεγεται.
opoios kerdisei tha pinei mexri na pethanei,tsampa thanatos.
Πιτσαδόρε μην είσαι πουστάκι και βάλεις πολλά 90'ς γιατί ετοιμάζω 90'ς βραδιά και θα μου ξενερώσεις το κοινό.
Επικεντρώσου σε ΝΤΙΣΚΟ!
Μάλλον εκεί θα'μαστε.
Έτσι! Μόνο disco! :dfinger:
τι ντισκο ρε ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ, αφου δε κουνιεται ποτε κανενας σας για κανενα λογο, για κανενα κομματι.
Μος Πιτ Τζασμιν που σας χρειαζεται..
Α δεν ήσουν εκεί μετά απο κάρμα του μπέρν, που'χαν σκάσει οι βόρειοι, να δεις τι χορούς είχαμε ρίξει!
i alitheia einai oti me ta kommatia pou tha paiksw DE GINETAI na mi xorepsei kapoios, ektos vevaia k an protimate to diskolo monopati twn arkeintzel
MH ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΥΘΕΙΤΕ!
Eσύ έχεις βρει?
γαλλος ή ιαπωνεζος?
sas thelw me APOKRIATIKO STOLH
PSWNISA KAI KORONES GIA VASILIA K VASILISA
KANONISTE
THELOUME POUSTRILIKI k XORO
mexri k gw tha maskareutw, o antras o swstos.
ειμαι αρρωστος και ειχα ψηθει
και ποιος θα πιει τις μπυρες?
k egw arrwstos eimai den exei na kanei
na erthete methismenoi i mastourwmenoi
Τοσο 80s δεν έχω ξανακούσει στη ζωή μου!!~!
υγ. βαρβάρα πινκ(ς)
fxaristw olous osous irthan k as isastan tigka ksenerwtoi!
o mpizarios exei psixologikes diataraxes eprepe na deite pws me koitaze
diladi re pousti mou epaikse NINTI GKERL k NTOU GIOU GOUANA FANK k de gkremisate to meros k parolauta thelate k ntisko. oust
Kαλά ήταν, αλλά εμείς κι ο κούκος. Να μην ξανασυμβεί.
lethargica και μπιζ, θέλω τις φώτος.
μισαντερστεντινγκ! :wave:
nai,florepsan polloi xtes kai de diksan tis DYNAMEIS tous sto plakaki.
thn kyriakh osoi pistoi,exoume teleftaia eukairia karagiolikiwn.
flwroi.
Τις φώτος λέμε.
μετηαθριο ρολαρει ο κρισ ο βοσσ
living in the past
<μ/_
http://www.acasports.co.uk/images/pr...them-badge.jpg
στηρίζουμε τη φάση.
αυτη τη φορα δε θα αρρωστησω. ετοιμαστε ποτηρια.
ελπιζω να εχουμε λογους να γιορταζουμε και οχι να πινουμε για παρηγορια
εκτος απροοπτου εκει...
ΑΪ ΓΚΟΤ ΑΝΤΣ ΙΝ ΜΑΪ ΠΑΝΤΣ ΕΝΤ ΑΪ ΝΙΝΤ TOY NTANΣ.
εκεί.
Από χθες έχω κολλήσει με αυτό το υπέροχο:
Επίσης ιρρεζίλιους και ανχόλυ δεν είδαμε, τουλάχιστον όσοι δεν είχαμε έρθει με κάρα.
Καλημέρα ζωή έχουμε καταντήσει.