Σ'ευχαριστώ για τις μούτζες, Σταυρούλα.
Ον τοπικ, τα τελευταία χρόνια έκλεβα μικροπράγματα όταν ψώνιζα στο σμ Δούκας στη Δάφνη. Μια φορά λοιπόν πριν κάνα 6μηνο, κάνω τα ψώνια μου και ετοιμάζομαι να καβατζώσω 2 φακελάκια κουκουνάρι (πανάκριβο το γαμημένο). Λίγα δευτερόλεπτα πριν τα βάλω στη τσάντα μου, ακούω κάτι σαν γουοκι-τοκι και συνειδητοποιώ πως είναι μια τύπισα με ροζ μπλουζάκι στον διπλανό διάδρομο. Δε δίνω πολλή βάση, τα βάζω στη τσάντα και συνεχίζω τα ψώνια μου. Κάποια φάση ξαναβλέπω τη ροζ μπλούζα και μυρίζομαι πως κάτι δεν πάει καλά. Αρχίζω λοιπόν να ανεβοκατεβαίνω τους ορόφους για να δω αν με ακολουθεί. Με ακολουθούσε όντως. Κάπου εκεί πρόσεξα πως κρατούσε και γουοκι τόκι. Με τα πολλά αρχίζω να κατευθύνομαι προς τα ταμεία, βγάζοντας στο μεταξύ με μαεστρία τα φακελάκια απ την τσάντα. Τα παρατάω στις τσίχλες, πληρώνω τα υπόλοιπα πράγματα κανονικά, ενώ είναι προφανές πως δυο κουστουμάτοι (με γουοκι τοκις) με κοζάρουν στραβωμένοι κοντά στην έξοδο. Τα μεγάλα λολς σκάσανε όταν περνώντας τους ανιχνευτές, αυτοί άρχισαν τα πιου πιου. Μου την πέσανε οι κουστουμάτοι, με βάλανε να ανοίξω τη τσάντα μου, και πήραν τ'αρχίδια μου.
Δεδομένου οτι η ροζ μπλούζα ήταν στο οπτικό μου πεδίο πριν καβατζώσω τα κουκουνάρια, φτιάχνομαι στην ιδέα πως στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να με πιάσουν. Και απέτυχαν 8)