λοιπον δεν καθησα να τα διαβασω κι ολα ολα, 15και σελιδες απο την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με το thread. Εγω θα μεινω στην τρομερη εντυπωση που με προκαλει το οτι μπορει καποιοι να στεναχωρηθουν τοσο (μεχρι που ξυπνησαν με καλη διαθεση που χαλαστηκε τοσο απο την ειδηση του θανατου του μαικλ), τοσο που να θιγονται απο μια "στ'αρχιδια μου" εκφραση, που να το θεωρησουν χλευασμο και να αποζητουν κατανοηση (στο ER τωρα ε!) ενω μπορει να ναι χλευαστικοι με χιλια δυο καγκουροποστς τους αλλου, που να μυξοκλαινε για εναν michael που παιζει την τελευταια δεκαετια να μην εβαλαν καν στο player τους να παιξει μουσικη του, που να εμφανιζεται τοσο καταρακωμενη η ιντερνετ περσονα τους (γιατι αυτη γνωριζω) απο το θανατο ενος ή μαλλον του μεγαλυτερου ποπ σταρ καλυτερα, ενω μπορει να χουν συμβει τοσα σκατα γυρω τους στην καθημερινοτητα, να χουν συμβει πολλα πιο ζορικα γεγονοτα που να τους χαλασουν τη διαθεση, αλλα να τους βλεπεις να αγανακτουν τοσο με το θανατο αυτο!!!
και ναι στ'αρχιδια σας ειχατε γραμμενο τον michael τοσα χρονια, η μονη επαφη που πονταρω πολυ ανετα που ειχαμε ηταν οπως ολοι μας σε κανα παρτυ σε κανα μαγαζι που εβαζε ξαφνικα MJ και χορευαμε και τα σπαγαμε, οπως και στο εξτασυ εξτανο αν ηταν το επομενο κομματι αλλα πως τους λεγανε εκεινους που το παιζανε,α τσιμη μπαιο ε και λογικο γιατι δεν ηταν Michael Jacksons, γιατι ο jackson δεν πεθανε εχει αφησει αυτη τη μουσικη παρακαταθηκη (που απο το θανατο του θυμηθηκατε και ξανακουτε πια μεσα απο τις σκονες κι ακουσαμε ολοι ξανα την καλη ποπ), κι οτι rest in peace ? Ε να κι αν δεν ρεστ να κι αν ρεστ για τον συγκεκριμενο, ηταν τεραστιος, τετοιοι ποπ σταρς δεν ξαναβγαινουν (τα πε ο καρχαρτ πιο πριν καλα), αλλα ειλικρινα τοσο συναισθηματισμο και βουρκωμα, ε στα αρχιδια μας και γω! λες κι αν δεν πεις RIP δε σεβεσαι τον καλλιτεχνη?? εγω θα το σεβομαι και χωρις αυτα τα ελαφρια χωματα και τετοια, καθαρα οξυγονα ανεπνεε και κολυμπουσε στα φραγκα που ετρωγε με περισσεια ανεση στις εγχειρησεις κλπ.
μη γινεσται αστειοι και πατε να κοντραρετε ενα χλευασμο για εναν σταρ που εζησε τη ζωη του, ε κι δεν ηταν και το προτυπο συμπεριφορας και τετοια, που να μην μπορει να ακουστει και μια εκφραση στ'αρχιδιαμ, απο τη στιγμη που οτι προσφερε στη μουσικη ειχε παψει εδω και πολυ καιρο!!!
εγω περισσοτερο ειχα στεναχωρεθει οταν ειχα δει μια συνεντευξη πριν χρονια του MJ, που ηταν σα σαλεμενος, παρανοικος, που εβλεπα ποσο πολυ μπορει να φρικαρει και να σαλταρει ενα σταρ συστεμ εναν ανθρωπο, που εβλεπες εναν μεγαλο καλλιτεχνη να ναι πια μια αστεια αποκρουστικη φιγουρα, εναν σταρ που δεν ελαμπε αλλα σαπιζε!!