Κοίτα καταρχάς μπορείς να κάνεις αναλυτικό σερτς, μόνο σε τίτλους τόπικ πχ, οπότε πολλά άσχετα αποτελέσματα φεύγουν. Για το αν φτιάχνεται αυτό με τα caps δεν ξέρω
Κοίτα καταρχάς μπορείς να κάνεις αναλυτικό σερτς, μόνο σε τίτλους τόπικ πχ, οπότε πολλά άσχετα αποτελέσματα φεύγουν. Για το αν φτιάχνεται αυτό με τα caps δεν ξέρω
Ναι, το είχα δει και μετά το ξέχασα. Σύντομα.
Μην μου πιεστείς! :pink:
εδιτ: ωχ σκατά, είσαι αντμιν ξεχάστηκα, να φτιάξω λίγο το ύφος.
Ok tamagothi, θα περιμένω update για το θέμα.
Epsaxna na vro kati prin merikes meres kai o monos tropos na to vro itan na koitakso ta palia mou post. An den eixa postarei sto thread, den ypirxe periptosi na to vro:evil:
Για ψάχτε και πείτε.
Χρειάζεται να εργαστείς αφιερώνοντας παραπάνω χρόνο, δεν υπήρξε κάποια αλλαγή.
άντε γαμήσου. καλά.
Emena pantws twra mia xara ta vgazei, kai kefalaia, mikra, me tonous, xwris, apola.
L2search
Πείτε βρε κι οι άλλοι να δούμε, μην ντρέπεστε.
yaaaaaaaaaaay!
ναι, μετά το "άντε γαμήσου" πείραξα κάτι ακόμα και του πήρε και λίγη ώρα να νιώσει μετά. άμα δείτε πάλι τίποτα κακό, εδώ.
τώρα που έψαχνα με "PVC" όμως δεν βρήκε κανένα από τα δυο θρεντς. χρειάστηκε να ψάξω "σταθουλόπουλος" για να βρω το ένα.
Χμ, αυτό είναι επειδή ψάχνει λέξεις από 4 γράμματα και πάνω.
Θα είναι επιβαρυντικό αν βάλουμε και <4, οπότε δεν αξίζει αν δεν είναι κάτι που χρησιμοποιείται πολύ.
Βγάζει
The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search : PVC
στο σερτς, δηλαδή στο θυμίζει.
Οπότε δε μου φαίνεται πολύ άσχημη λύση τις λίγες φορές που συμβαίνει αυτό να πέφτει ένα γκούγκλ σερτς τύπου pvc site:electricrequiem.com από τον ενδιαφερόμενο.
ωχ ναι ρε δίκιο, δεν κοίταξα το message. και έπεσα και στην περιπτωση.
πάντως ίσως μπορούμε να βάζουμε και tag στα θρετ που έχουν να κάνουν με πράγματα με όνομα μικρό/περίεργο, οπότε να ξέρουμε να τα ψάχνουμε απ' την υπέροχη λίστα με τα ταγκζ μετά.
ο δρακοαρχοντασ και η νεαρα με την ΝΙΒΕΑ στο αβαταρ να ποσταρουν που και που σε καμια μουσικη
Στο PC section, PSP thread βλέπω last post by Amnesiac αλλά το post δε φαίνεται πουθενά παρά μόνο αν κάνεις show all posts by this user :!:
Τό'φτιαξα. Δεν έχω ιδέα τι σκάλωμα είχε φάει.
Αυτό γαμιέται απίστευτα:
403 Forbidden
Access to this resource on the server is denied! Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
ΕΝΤΙΤ: Το βγάζει όταν πάω να κάνω reply στο θρεντ περί ουμπούντου. Και όταν πάω να στείλω πμ. Εδώ πως πόσταρα, ένας θεός ξέρει.
και γω δεν μπορω να γραψω πουθενα
Χμ, εντελώς πουθενά;
Γιατί βρήκα αυτό
http://forums.scotsnewsletter.com/in...howtopic=21483
και σε μένα παίζει όντως (απ' όσο μπορώ να συμπεράνω από μερικές δοκιμές).
Πείτε αν τα ποστ που δε σας αφήνει να κάνετε ήταν κάτι σχετικό.
εφτιαξε ταμαγκόθι:-)
δεν είχε σχεση μ'αυτο που ανεφερες.
εμενα απλα εβγαζε λευκή σελίδα.
uparxei tropos na dw lista me ola ta post mou kai akoma kalutera ta post mou sto lost thread?
πας στο θρεντ, πατάς search this thread, πας advanced search, βάζεις το nick σου στο by user και αφήνεις το keyword κενό.
thanks!
gantamit!
de me afinei na kanw search sto palio thread pou exei kleidwthei.
δεν δουλευει το κουικ ριπλαι,τα σμαιλις,το εντιτ κτλ.
πίξη, στο άνοιξα, δες τι θες και πες μου εδώ να το κλειδώσω πάλι.
kai pali de ginetai.
paizei naxei na kanei oti eixe dimiourgithei prin allaksoume foroum
dunno, εδώ δουλεύει κανονικά. αν θες πες μου με πμ τι ψάχνεις κι αν είναι εύκολο στο βρίσκω
επίσης γίνεται το search να βγάζει πάνω απο 500 σελίδες αποτελέσματα για να βλέπουμε και τα αρχαία μας ποστ;
ε φανταστικέ αντμίν; δε θα γαμήσουμε το σέρβερ, λίγο να παίξουμε...
Πώς αλλάζω το ρολόι; Έχω απελπιστεί.
Quick links - Edit Options - Date & Time Options
Χα.
Βασικά κάτι παίζει και φιλτράρει κάποιες μορφές κώδικα και τις αποκλείει ως πιθανές τρύπες ασφάλειας μάλλον. Δεν εξηγείται αλλιώς. Πήγα να ξαναποστάρω στο ubuntu thread και όσο υπήρχε το εξής κατεβατό μέσα(και σε code tags και σε spoiler tags και σκέτο κι από όλα) απλά έβγαζε το σφάλμα που είπα και σε προηγούμενο ποστ. Χωρίς αυτό μέσα μια χαρά πόσταρα.
Τέσπα, ψιλοσπασαρχιδιά είναι, αλλά πλέον όλοι οι κώδικες σε txt link και σε άλλο server.
175x200 it is then.
:dfinger:
Λοιπόν, γιατί δεν μπορώ να βρω που αλλάζω το title μου;
edit: πινκς αποκάτω
Quick Links-Edit Your Details-Custom User Title (2η επιλογή)
εμένα δεν έχει τέτοιο. μάλλον επειδή είμαι SUPER μοντερέητορας. \m/