ειδε κανεις στη τηλεοραση εναν που πηγε στο greek idol και ελεγε κατι μαλακιες μπροστα απ τη βουλη περι του θεματος?
Printable View
ειδε κανεις στη τηλεοραση εναν που πηγε στο greek idol και ελεγε κατι μαλακιες μπροστα απ τη βουλη περι του θεματος?
εδω δειτε τι εστι "αναρχοφλωρε" χωρος και αφηστε τις παπατζες που αμολανε εδω περα 10 βιβλιοφαγοι θεωριτικοι του μαρξ
Ο Κουνταρδας λοιπoν εδωσε συνεντευξη στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο και είπε αρκετα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικα με τον αντιεξουσιαστικο χωρο, τα ατομα και οι παραταξεις που τους υποκινουν κτλ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ:
Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...
«Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.»
Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ»
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»
Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ.
Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»
«Τον αντιεξουσιαστικό χώρο όπως τον έζησα, αφού υποτίθεται είναι εναντίον όλων, έχουν κάνει επιθετικές ενέργειες ακόμα και στην εκκλησία.
Όλοι αυτοί στον αντιεξουσιαστικο χωρο είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.» Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!!
θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ..??
Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».
«ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ»
«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό προς όλους τους ξεφτίλες».
Ο Κουνταρδάς δίνει στεγνά την γλοιώδη πραγματικότητα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Λεει ευθέως πως οι "συντροφοί" του είναι μισθωμένοι απο εβραίους, παρατάξεις και οργανώσεις... και λεει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα..
και σκεφτείτε πως αυτοι οι αντιεξουσιαστές και ακροαριστεροι δολοφόνοι την γλιτώνουν και τους αφήνουν να αλωνίζουν... μασωνία, χρήματα, εβραίοι, Σορος, επιχορηγήσεις, ληστείες, δολοφονίες..στο όνομα του αριστερού πορτοφολιού....
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010
Σήμερα στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν», είχαμε τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Κουνταρδά μέσα από την ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Ο Νίκος επέλεξε μετά το ραδιόφωνο LIFE της ιδιαίτερης πατρίδος του, της Ξάνθης, να μιλήσει στους «Αδελφούς Λούμπεν» και στο Ράδιο Άστυ.
Ο Νίκος Κουνταρδάς, παραδόθηκε πριν έξι μήνες στις αρχές για την συμμετοχή του σε αναρχικές τρομοκρατικές ενέργειες, καταγγέλλοντας παράλληλα την καθοδήγηση του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού» χώρου από τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ και της Τουρκίας. Έκτοτε αγνοούν την ύπαρξη του όλες αυτές οι ΜΚΟ «υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και οι αναρχικές ομάδες που είχαν γεμίσει τα πάντα με το σύνθημα «λευτεριά στον Κουνταρδά».
Ο Νίκος μας μίλησε για την διαδρομή του μέσα στον χώρο των «αναρχικών» και τις υπόγειες διαδρομές που πρωτοεντόπισε στην Θράκη, μεταξύ τουρκικού προξενείου, ΜΙΤ, και «αντιεξουσιαστών». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του διαδρομή προς αλήθειες που κάποιοι προσπαθούν να κρατούν κρυφές.
-Νίκος Κουνταρδάς: «Με έχουν στοχοποιήσει γιατί είχα το θάρρος να πώ αλήθειες που πολλοί έχουν δεί αλλά έχουν σιωπήσει. Δεν με ενδιαφέρουν οι ψευτουπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ξαναανακάλυψαν την σιωπή. Ξέρω πως πίσω από τις καταδίκες μου θα βρίσκεται το κράτος του Ισραήλ, που θίγεται από τις αλήθειες που αποκαλύπτω. Όμως πρέπει ο καθένας μας να πάρει θέση στην μάχη που έρχεται. Είδα το πρωί τον Καρατζαφέρη να λέει κάτι που πρέπει να μας γίνει συνείδηση: «πρέπει να αποφασίσουμε ποιοι θέλουμε να αναγεννηθούν, ή οι πεθαμένοι ή οι ζωντανοί». Ακριβώς αυτό. Πρέπει να πάρουμε θέση με ποιους είμαστε. Εγω επιλέγω τους ζωντανούς. Αυτούς που ζούν την αλήθεια. Την αλήθεια του Θεού. Μέσα σε αυτή την αλήθεια είναι το Έθνος. Είναι η δύναμη που ρέει μέσα στις φλέβες μας. Το αρχέγονο εγώ μας. Αυτό που έχει επιλέξει η εξουσία να πολεμήσει.»
- Νίκος Κουνταρδάς: «Δυστυχώς είναι πολλά τα εισαγωγικά για όλες αυτές τις ομάδες. Και πολλές οι υπόγειες διαδρομές με την εξουσία. Εγώ δεν πρόκειται να τους φοβηθώ. Τους ξέρω καλά. Με νοιάζει να σώσουμε την νέα γενιά. Τους πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν, που εξεγείρονται δίκαια και που μπλέκουν σε αυτά τα δίχτυα. Θα έχουμε πολλά να δούμε μπροστά μας. Όμως θα πάρουμε θέση. Με τους ζωντανούς όπως είπε ο Καρατζαφέρης. Με την αρχέγονη δύναμη που έχουμε μέσα μας και όσο κι αν προσπαθούν δεν θα μπορέσουν να την σβήσουν.
Έχω σχεδόν έτοιμο ένα βιβλίο στο οποίο λέω πολλά. Μιλάω για τις δικές μου αλήθειες, για την προσωπική μου διαδρομή, για τον Χριστό, για αυτά που πρέπει να υπερασπιστούμε απέναντι στο σκοτάδι που θέλουν να μας επιβάλουν. Την Παρασκευή 12/03 θα βγώ στις 11:30 στην εκπομπή σας να μιλήσω αναλυτικά γι αυτό και να παρουσιάσω κομμάτια του.
Ευχαριστώ όλους όσους έχετε σταθεί δίπλα στις αλήθειες μου. Είμαι αλληλέγγυος στον Δημήτρη τον Παπαγεωργίου και ευχαριστώ πολύ και το περιοδικό «Απόδραση» που σε αυτό το τεύχος αναφέρθηκε σε εμένα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Την Παρασκευή θα είμαι στο τηλεφωνικό μας ραντεβού στους «Αδελφούς Λούμπεν» κι όσοι δεν φοβούνται να ακούσουν αλήθειες ας συντονιστούν».
μαζεψτε το χαρτζηλικι σας απλυτοι να αγορασετε το βιβλιο του ηρωα σας. ζωα
:touched:
Φωτισε μας εμας τους ανθελληνες ατρομητε Ελληναρά!
Αν και ανέκαθεν στην ελληνική κοινωνία υπήρχε ο ανθελληνισμός, τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο παρουσιάζει αύξηση(sic εκφραση για να κατουρηθουν απο την χαρα τους μερικοι αλβανοί).
Για την ακρίβεια ο ανθελληνισμός έχει γίνει μόδα και αποτελεί το καταφύγιο του κάθε δήθεν επαναστάτη και ψευτοδιανοούμενου. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι, ποια η κοσμοθεωρία τους και πως τελικά γελοιοποιούνται με τα ίδια τους τα επιχειρήματα...Η εμμονή για τους Αρχαίους Έλληνες ομοφυλόφιλους Συνήθως οι ανθέλληνες χαρακτηρίζουν εαυτούς «προοδευτικούς» και προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και των ιδιαιτεροτήτων των ανθρώπων όπως για παράδειγμα των ομοφυλοφίλων. Την ίδια όμως στιγμή και με σκοπό να πλήξουν την Αρχαία Ελλάδα επαναλαμβάνουν με μανία πως όλοι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι! Εδώ ξεκινά και η πρώτη μεγάλη αντίφαση τους αλλά και η υποκρισία τους αφού από τη μια είναι υπέρμαχοι των ιδιαιτεροτήτων και από την άλλη την «ιδιαιτερότητα» την χρησιμοποιούν ως όπλο για να πλήξουν και να μειώσουν την Αρχαία Ελλάδα!
Πώς είναι δυνατόν αλήθεια να σέβεσαι και να προασπίζεσαι σεξουαλικές επιλογές και από την άλλη να τις χρησιμοποιείς ως επιχείρημα και όπλο για να πλήξεις κάτι; Συνεπώς έχουμε υποκρισία σε σημείο που ο ανθέλληνας αυτοεξευτελίζεται
Αυτό βεβαίως είναι και το μοναδικό πράγμα που τους απασχολεί από την Αρχαία Ελλάδα και τις προσωπικότητες της. Αν τους ρωτήσει κανείς τι έγραφε ο Πλάτων στην «Πολιτεία» ή στους «Νόμους» του δεν έχουν ιδέα…
Η εμμονή για τους κακούς Έλληνες οι οποίοι είναι εθνικιστές και <<φασίστες.>>
Ο αμπελοφιλόσοφος ανθέλληνας αυτοχαρακτηρίζεται ως πολέμιος του εθνικισμού, του φασισμού, ως προοδευτικό και ανοικτόμυαλος αριστερός κτλ. Το να μην επιθυμεί λοιπόν κάποιος Έλληνας τα Σκόπια να αναγνωριστούν ως Μακεδονία, για αυτούς θεωρείται ένδειξη εθνικισμού! Την ίδια στιγμή όμως ευθυγραμμίζονται με το Σκοπιανό εθνικισμό! Δηλαδή οι πολέμιοι του ελληνικού εθνικισμού ευθυγραμμίζονται έναν άλλο εθνικισμό! Μιλάμε δηλαδή για υποκρισία και πάλι που φτάνει στα όρια της νέυρωσης. Φυσικά τις ίδιες απόψεις έχουν και για τα ελληνοτουρκικά. Σε αυτή την περίπτωση η αυτογελοιοποίηση τους και η υποκρισία τους είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού ευθυγραμμίζονται με το Θεοκρατικό-Στρατοκρατικό καθεστώς της Άγκυρας!Είναι τόσο γελοίο όσο το να ισχυρίζεται κάποιος πως είναι αντιεθνικιστής και προοδευτικός αλλά και ταυτόχρονα οπαδός της Χούντας και του Χομεινί! Η εμμονή για τους «Τουρκόσπορους» Νεοέλληνες ή για τους Έλληνες οι οποίοι είναι απόγονοι Σλάβων, Αλβανών κτλ
Ο ανθέλληνας εκτός των άλλων δηλώνει πως η καταγωγή, οι φυλές, οι θρησκείες, το έθνος δεν έχουν καμία αξία. Λίγο έως πολύ για τον κλασσικό ανθέλληνα αυτά είναι θεωρίες περίπου Ναζιστικές τις οποίες απορρίπτει μετά βδελυγμίας.
Την ίδια στιγμή όμως λυσσωδώς, προσπαθούν να αποδείξουν πως οι Έλληνες είμαστε «Τουρκόσποροι» ή απόγονοι Σλάβων και Αλβανών και το φωνάζουν προς πάσα κατεύθυνση. Για άλλη μια φορά αυτογελοιοποιούνται. Αφού η καταγωγή δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί έχουν τόση μανία για να αποδείξουν πως δεν είμαστε Έλληνες; Στην ουσία δηλαδή οι ίδιοι πρώτοι όχι απλώς αποδέχονται το έθνος αλλά αποδέχονται την σημασία της «καθαρότητας» της φυλής .
Μάλλον πρόκειται για νοσταλγούς του Χίτλερ διότι αλλιώς δεν εξηγείται…
Ο άθεος ανθέλληνας «αντιεξουσιαστής» που δηλώνει πολέμιος του συστήματος, της εξουσίας, της θρησκείας και του παγκόσμιου καπιταλισμου
Σε αυτή την περίπτωση ο ανθέλληνας μάχεται το «όπιο τους λαού», τη θρησκεία. Παράλληλα μάχεται την παγκόσμια εξουσία και το διεθνές σύστημα. Πρώτος όμως είναι αυτός που υπερασπίστηκε το «όπιο του λαού», τη θρησκεία στην περίπτωση του δήθεν σχισμένου Κορανίου μιλώντας για σεβασμό της θρησκευτικότητας. Φυσικά όταν η θρησκεία είναι η επίσημη του ελληνικού κράτους θα εισβάλλει διαμαρτυρόμενος στο Άγιο Όρος αδιαφορώντας για την θρησκευτική παράδοση. Η αντίφαση εδώ ξεκινά από τη νεύρωση και καταλήγει στη σχιζοφρένεια. Δηλαδή είναι Άθεοι αλλά αγωνίζονται για τη θρησκεία των Μουσουλμάνων! Σέβονται τη θρησκεία αλλά όχι στην περίπτωση του Άγιου Όρους!
Ότι να ‘ναι δηλαδή αρκεί να πηγαίνουν κόντρα σε αυτό που θεωρούν ελληνικό!
Παράλληλα μάχονται το παγκόσμιο σύστημα και είναι αντιεξουσιαστές αλλά από την άλλη είναι κατά του Έθνους κράτους όπως ακριβώς προστάζει το Παγκόσμιο Σύστημα και ο Νεοφιλελευθερισμός. Μάλιστα θα υπερασπιστούν τις διεθνιστικές απόψεις της εξουσίας ακόμα και με τη βία.
Τελικά ποιοι είναι οι ανθέλληνες; Και πώς Εξηγείται το φαινόμενο;
Οι μη Έλληνες ή αυτοί που αμφιβάλλουν για την καταγωγή τους
Αρχικά έχουμε αυτόν που αμφιβάλλει για την καταγωγή του ή είναι σίγουρος πως δεν είναι Έλληνας. Πιθανότατα όταν ήταν μικρός άκουσε τη γιαγιά του να μιλά Σλάβικα για παράδειγμα ή ενδεχομένως ξέρει πως δεν είναι Έλληνας.
Αυτομάτως αισθάνεται και κόμπλεξ κατωτερότητας γιατί νιώθει πως δεν είναι μέρος του μεγάλου ελληνικού πολιτισμού. Ξέρει πως προέρχεται από κάπου αλλού. Αν και δηλώνει πως η καταγωγή δεν παίζει κανένα ρόλο βαθειά μέσα του δεν το πιστεύει.
Νιώθει άσημος έναντι των άλλων. Μετά μανίας θα προσπαθήσει να αποδείξει πως και όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι απόγονοι των Ελλήνων αλλά κάποιας καταγωγής ανάλογης της δική τουή και κατώτερης. Έτσι θα μειωθούν οι λοιποί Έλληνες στα μάτια του και θα έρθουν στα δικά του μέτρα ώστε να αισθάνεται άνετα, ισότιμος ή ενδεχομένως και ανώτερος.
Στην περίπτωση του μη Έλληνα δεν αποκλείεται να προέρχεται και από κράτος ή να ασπάζεται θρησκεία,που μισεί ή έχει διαφορές με την Ελλάδα. Επομένως όχι μόνο θα ισχυρίζεται πως δεν είμαστε Έλληνες αλλά και πως η Ελλάδα είναι το υπέρτατο κακό.
Εδώ βεβαίως μπορεί εκτός από τη δική του νεύρωση να εξυπηρετεί και άλλα συμφέροντα.
Οι μπαχαλάκηδες ή αλλιώς οι κοινοί Χούλιγκανς
Αυτή την κατηγορία ανθέλληνα θα μπορούσαμε πριν λίγα χρόνια να τη βρούμε στα ελληνικά γήπεδα. Πρόκειται για μπαχαλάκηδες που θέλουν να εκτονωθούν. Στη θέση του «Γάβρου» ή του «Βάζελου» είναι τώρα ο «κακός Έλληνας φασίστας».
Η ανάγκη της συμμέτοχης σε μια ομάδα
Τα ανθρώπινα όντα έχουν την έμφυτη ανάγκη να νιώθουν πως ανήκουν κάπου. Ιδιαίτερα στις μέρες μας που ο ανθελληνισμός προβάλλεται ως η ιδεολογία της ελίτ. Της ψωροελίτ για την ακρίβεια. Έτσι άτομα που συνήθως είναι ανασφαλή μετέχουν σε μια τέτοια ομάδα με την ανάλογη κοσμοθεωρία.
Το παιδί με το...κουσούρι
Σε αυτή την περίπτωση κάποιος γίνεται ανθέλληνας επειδή απο μικρός είχε κάποια ιδιαιτερότητα. Πιθανότατα βρέθηκε σε μια συντηρητική οικογένεια που κατέκρινε τις επιλογές του και έβλεπε την ιδιαιτερότητα του ως "κουσούρι." Η συντηρητική κοινωνία τον κορόιδευε. Τώρα με το να γίνει ανθέλληνας αισθάνεται πως παίρνει εκδίκηση απο την κακή ελληνική κοινωνία και απο τους Έλληνες νοικοκυραίους.
Το βόλεμα και οι κουτοπόνηροι
Εδώ ο ανθέλληνας σκέφτεται κουτοπόνηρα και συμφεροντολογικά. Βλέπει πως η ιδεολογία που κυριαρχεί είναι ο ανθελληνισμός. Αυτή προωθείται. Ελπίζει λοιπόν πως έτσι θα καταξιωθεί κοινωνικά. Δεν αποκλείεται δε να διοριστεί στο Δημόσιο και να βολευτεί.
Ακόμα και ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Παιδείας μπορεί να διοριστεί για να ευθυμήσουμε και λίγο.
Οι χαμένοι του εμφυλίου πολέμου ή οι ιδεολογικοί τους απόγονοι
Εδώ ο ανθέλληνας νιώθει πως παίρνει το αίμα του πίσω από τους «κακούς δεξιούς» και κεντρώους. Έχασε στον εμφύλιο και μαζί του ο διεθνισμός αλλά τώρα θα πάρει την εκδίκηση του. Έτσι ότι αυτός νομίζει πως είναι ελληνικό θα το πολεμήσει. Θα πάει κόντρα σε κάθε λογική αρκεί να νιώθει πως χάνει η <<πατρίδα.>>
Φυσικά δεν αποκλείεται ο ανθέλληνας να προκύψει από συνδυασμό όλων των παραπάνω.
Οι απλοί ανεγκέφαλοι/σκατόμυαλοι
ο κώλος της κόμπρας
ευτυχως που υπαρχουν εικονιτσες για να παιζεις, γιατι οταν σε βουλωνουν καλο ειναι να κανεις τον χαζουλι 7χρονο!
τραβα γρηγορα παρε τηλεφωνο το κομμα να σου στειλει οδηγιες! run lola run
Quoting το παρακάτω γιατί είναι από τα καλύτερα που'χω διαβάσει στο ER
Περιμένω με αγωνία το twist στη πλοκή που θα αναφερθεί η σαϊεντολογία και τότε θα πει ο astrix πως οι Εβραίοι είναι οι εξωγήινοι που έφτιαξαν τις πυραμίδες και τώρα θέλουν να βγουν από τα σώματά μας.Quote:
Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».
Ναι μωρή τσαούσα, μη μου αγχώνεσαι, ότι δεν κάνω πια παρέα με το ΧΩΡΟ εννοούσα ουσιαστικά (οκέι όντως δεν έγραψα αυτό). ΔΟΜΙΚΑ δεν πέταξα καμιά ιδέα στα σκουπίδια λόγω της νοημοσύνης των υπολοίπων που τη στηρίζουν. Περισσότερο για τις δράσεις ήθελα να μιλήσω, π.χ. παλαιότερα δεν έχανα πορεία, πλέον το βλέπω σαν καρναβάλι οπότε στο πρακτικό μέρος η κατώτερη νοημοσύνη με επηρεάζει :)
Καλά τα λες όμως γενικά, μη μασάς!
Οκ, χαίρομαι που έχεις ξεπεράσει τους ακτιβισμούς και τις πορείες και πλέον εργάζεσαι για την πνευματική και ΔΟΜΙΚΗ εξέλιξη του αναρχικού κινήματος. Εύχομαι να φτάσουμε όλοι κάποια στιγμή το επίπεδό σου και να μπορούμε με ευκολία να πετάξουμε την κατώτερη νοημοσύνη στον κάλαθο των αχρήστων. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει ακόμα είναι πως αυτοί οι "κατώτεροι νοητικά" είναι στην ουσία ταξικά μας αδέλφια που απλά έχουν βγει από τον γαμημένο ίσιο δρόμο και πρέπει να επαναδιδαχτούν τι σημαίνει πολιτικοποίηση.
Μα τι μαλακίες λες ρε Θέμη. :pink:
Ναι μωρή λινάτσα, δε λέω το αντίθετο, είπα ποτέ εγώ ότι τους βλέπω σαν ταξικούς μου εχθρούς ή ξέρωγωτι; Απλά μέχρι να αλλάξουν οι συνειδήσεις ώστε να πραγματώνεται με άλλους όρους ο ακτιβισμός εγώ θα απέχω γιατί δε με χαρακτηρίζει τίποτα απ' όλα αυτά. Τι κάνω γι' αυτό; Ε προσωπικά μιλάω με κόσμο όποτε μου δοθεί η ευκαιρία και τους λέω τι πιστεύω.
Τι να κάνω να πούμε, να γίνω ΧΙΠΙ;
astrix είσαι λίγο αστείος. Εκτός από στόχο διάβαζε και τπτ άλλο ρε.
χαχαχαχ μπηκε φασιστακος στο φορουμ.ωραια
Και όνομα που βρήκε ο σκατιάρης. Αυτές τις μέρες πρωτοάκουσα και μάρεσε κιόλας.
Quote:
Από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα εκατοντάδες αναρχικοί έχουν διωχθεί, φυλακιστεί, στιγματιστεί, κάποιοι έχουν σκοτωθεί για την προώθηση των κοινωνικών αγώνων, όπως τους αντιλαμβάνονται. Από καθαρά περιθωριακό κίνημα το 70 και το 80, σχηματοποιήθηκε κατά τη δεκαετία του 90 και γιγαντώθηκε, τηρουμένων των αναλογιών, τα τελευταία χρόνια και κυρίως μετά τον Δεκέμβρη του 2008.
Η σχεδόν γεωμετρική διεύρυνση του χώρου δεν συνοδεύτηκε από την αντίστοιχη εμβάθυνση. Ίσα - ίσα έγινε πιο χαλαρός. Στο σημείο αυτό άρχισαν τα προβλήματα που μπορούν να περιγραφούν ως μπαχαλοποίηση του χώρου όχι με την έννοια των μπαχάλων (πράξεων) τα οποία ενίοτε είναι από λογικά ως επιβεβλημένα, αλλά με την έννοια των μπάχαλων (ατόμων) που ενοποιούνται στη βάση των μπάχαλων πράξεων και τίποτε άλλο.
Ο αναρχικός χώρος δεν είναι άμοιρος ευθυνών για αυτήν την εξέλιξη, καθώς τα τελευταία χρόνια προκειμένου να εξυπηρετήσει την αναπάντεχη μαζικοποίηση του, έκανε ενστικτωδώς αν όχι συνειδητά, αυτό που κάνουν όλοι οι πολιτικοί χώροι σε τέτοιες περιπτώσεις: Δεξιά στροφή.
Βασικές αξίες της αριστεράς στην οποία παντού και πάντα εγγραφόταν η αναρχία για να μην πούμε ότι τις υπερασπιζόταν ακόμα και όταν τις εγκατέλειπε η αριστερά, υποχώρησαν μπροστά σε μια τηλεοπτικοποιημένη εκδοχή, αυτεκπληρούμενη και αυτεξυπηρετούμενη, στερεοτυπική, εύκολη. Αλλά και εκεί που ο αναρχικός χώρος (που δεν είναι γραφειοκρατικοποιημένος σαν την αριστερά) βρέθηκε και πάλι στην πρωτοπορία των αγώνων, όπως ο πρωτοβάθμιος συνδικαλισμός, κι εκεί ακόμα εμφανίστηκαν και μάλιστα με κνίτικο τρόπο ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και αποκλεισμοί, συχνά στα όρια του γελοίου.
Παράλληλα ο αναρχικός χώρος, νεολαιίστικος ως επί το πλείστον διολίσθησε σε εφηβοσχολικές προσεγγίσεις της έννοιας της συλλογικότητας “η συλλογικότητά μου να είναι καλά και οι άλλοι να πά να γαμηθούν”, της αλληλεγγύης που έγινε “ομερτά”, της ανεκτικότητας που έγινε ανοχή σχεδόν στα πάντα. Έτσι, με φρίκη είδαμε επιθέσεις αναρχικών σε γκέι πάρτι με την αιτιολογία ότι εν μέσω κοινωνικού πολέμου δεν μπορούν να χορεύουν οι αδερφούλες. Είδαμε ακόμη και επιθέσεις σε μέσα μαζικής μεταφοράς.
Όχι για να γίνουν οδοφράγματα, αλλά επειδή τα χρησιμοποιούν οι αλλοτριωμένοι μικροαστοί μεροκαματιάρηδες. Κι απ' αυτό φτάσαμε στις αμερικανιές - οι μπάτσοι πρέπει να έχουν τρύπα στη μέση όπως τα ντόνατς που τρώνε- και στην υιοθέτηση στη lingo του χώρου κλασικών ναζιστικών σχημάτων όπως αυτό που θέλει τους μπάτσους και τους φασίστες να είναι “ασπόνδυλα”, δηλαδή μη άνθρωποι στους οποίους πιθανόν αναγνωρίζονται δικαιώματα ασπονδύλων αλλά όχι ανθρώπινα δικαιώματα. Η εμφάνιση αναρχοναζιστών οι οποίοι φυσικά είναι ναζί κανονικότατοι και όχι αναρχικοί ήταν το επόμενο βήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η ταινία V for Vendetta αποτέλεσε σημείο αναφοράς και για τους δύο χώρους, στη βάση του αντικοινοβουλευτισμού και της βόμβας.
Είναι προφανές ότι η παραπάνω προσέγγιση πάσχει κατά το ότι προχωρά σε γενικεύσεις και στην α λα καρτ ανάδειξη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών που δεν μπορούν να περιγράψουν ολόκληρο τον χώρο. Αλλά η γενίκευση και ο μανιχαϊσμός δεν είναι βασικά χαρακτηριστικά του χώρου στην Ελλάδα;
σ'αρέσει αυτό το κείμενo ikonoklast, γουστάρεις;
δώσε μας λίγες πληροφορίες γι'αυτό.
Δεν διαφωνώ κάπου με το κείμενο, εσύ;
Αυτή η αριστερά ρε φίλε το 89 είχε κάνει συγκυβέρνηση με την δεξιά, πως το βλέπεις;
Διαφωνώ, είναι ο λόγος που είμαι στο ναρ, μάθε λίγη ιστορική μπαλίτσα γελοίε.
Διαφωνείς με κάτι απο αυτά που λέει για ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το κείμενο;
Το κείμενο δεν αναφέρεται σε μένα προσωπικά πουθενά φίλε μου.
Τέλος πάντων σ'αφήνω να τρολάρεις, πάω βόλτα!
Ηλίθιο - εκτος τόπου και χρόνου κείμενο για να χαίρονται οι ικονοκλατς της κοινωνίας, παρόλο που ξέρουν ότι οι εφημερίδες τους ούτε τέτοια κείμενα δε βγάζουν.
Ουστ μισαλλόδοξοι.
Μ' αρέσει η κριτική του τύπου "ηλίθιο κείμενο". Γιατί είναι ηλίθιο;
Γιατί αντί να κάνει μια εποικοδομητική κρίτικη-ανάλυση στον αναρχικό χώρο, που θα ήταν χρήσιμη κι ας μη συμφωνούσα, ο τύπος απλά αναπαράγει με αριστερό τρόπο την αστική προπαγάνδα της περιθωριοποίησης, του μπάχαλου κλπ. Αρκείται δηλαδή στο να τα "χώσει" απλά στον αναρχικό χώρο και όχι να εμβαθύνει, γιατί η αλήθεια είναι πως αυτά που αναφέρει ισχύουν σε κάποιο βαθμό. Θα πρέπει όμως να εξεταστούν υπό την προοπτική της βελτίωσης, ακόμα και του ρεβιζιονισμού, σίγουρα όχι του αφορισμού.
Βασικά το κείμενο δε λέει απολύτως τίποτα. Μπορεί να έχουν βάση κάποια από αυτά που ισχυρίζεται ο τύπος, αλλά επί της ουσίας, το διαβάζεις και είναι χαμένος χρόνος. Ούτε καν να σου τραβήξει το ενδιαφέρον.
Βασικά το κείμενο το έδωσα ακριβώς επειδή είναι ιντιμιντιακού περιεχομένου, μη το βαρύνουμε κιόλας, ER είμαστε :!:
Κατατάλλα, δε ξέρω ακριβώς τι σημαίνει "εποικοδομητική κριτική" και τι "εμβάθυνση" και γιατί ακριβώς εκλείπουν απο αυτό το κείμενο. Ο τύπος κάνει 5 παρατηρήσεις σχετικά με τον "αναρχικό χώρο" στην ελλάδα και μία παρατηρήση σχετικά με τους "αυτόνομους εθνικιστές". Αν είναι εύστοχες τότε αυτό απο μόνο του αποτελεί κριτική, αν όχι, γιατί είναι άστοχες και ποιές;
ξέρουμε ποιοι το έγραψαν;
γενικά συμφωνώ πάνω κάτω με τις αρχικές παρατηρήσεις επί του χώρου, αν και αφενός μεν δε πολυγούσταρα το στυλ, αφετέρου δε λέει πράματα λίγο-πολύ γνωστά (όχι ότι ειναι κακο αυτό).
με έχασε εκεί που λέει πως συγκλίνουν προς ταύτιση αναρχικοί και φασίστες (αυτό κατάλαβα ότι λέει τουλάχιστο) και ειδικά στην πρόταση
[κουοτ] Δεν είναι τυχαίο ότι η ταινία V for Vendetta αποτέλεσε σημείο αναφοράς και για τους δύο χώρους, στη βάση του αντικοινοβουλευτισμού και της βόμβας.[/κουοτ]
wtf, ναι ρε φίλε, αντικοινοβουλευτισμός.
Γιώργος Κυρίτσης από την Αυγή μωρέ.
Έλα αρκετά ασχοληθήκαμε.
Δεν ασχολήθηκες αρκετά, δε μου απάντησες καν.
Επίσης, είναι αναμενόμενο ένα 17χρονο μόμολο να κρίνει κείμενα και χώρους με τη σιγουριά της αμάθειας και της αυτής μικροαστικής κουτσομπολίστικης διάθεσης (αχ είναι στην αυγή μωρέ, είναι κακοί αυτοί). Είναι όμως και ίδιον του χώρου σας αυτό, και δεν είναι σωστό γενικά, είναι κακό πράμα, απαπα.
φεησπαλμ ρε πουστη.
17 οφτοπικ ποστς.
Πότε έκρινα το χώρο σου ρε καθυστερημένε.
Υπάρχει έστω κάτι για να κριθεί;
πως! το περιεργο φαινομενο της ευχαριστησης απο την αρθρωση των λεξεων "φρικια", "μπαχαλοι", "κεφαλαιο", "επιτροπη", "εκλογες" κλπ.
ρε αγορίνες, ένα απλό πράμα σας ρωτάει ο άνθρωπος, είναι κάπου λάθος το κείμενο; δε μπα να το 'γραψε και ο Παπαχελάς, που ακριβώς είπε κάτι που δεν ισχύει;
21 οφτοπικ ποστς.
Αγοραφό, για την αυγή έλεγα, μπραδερ.
fubu ο τυπος θεωρει τους αυτονομους εθνικιστες του χωρου, τι αλλο θες;
Αλήθεια; Που;
Θα σας το τρίβω στη μούρη για πάντα, έχω όλο τον καιρό και όλη την διάθεση.
Δεν είναι καν καλό κείμενο αλλά εσείς είστε ανήμποροι μαλάκες.
Μαθήματα ανάγνωσης/κατανόησης, Γλώσσα Β' Γυμνασίου.Quote:
Κι απ' αυτό φτάσαμε στις αμερικανιές - οι μπάτσοι πρέπει να έχουν τρύπα στη μέση όπως τα ντόνατς που τρώνε- και στην υιοθέτηση στη lingo του χώρου κλασικών ναζιστικών σχημάτων όπως αυτό που θέλει τους μπάτσους και τους φασίστες να είναι “ασπόνδυλα”, δηλαδή μη άνθρωποι στους οποίους πιθανόν αναγνωρίζονται δικαιώματα ασπονδύλων αλλά όχι ανθρώπινα δικαιώματα. Η εμφάνιση αναρχοναζιστών οι οποίοι φυσικά είναι ναζί κανονικότατοι και όχι αναρχικοί ήταν το επόμενο βήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η ταινία V for Vendetta αποτέλεσε σημείο αναφοράς και για τους δύο χώρους, στη βάση του αντικοινοβουλευτισμού και της βόμβας.
Η παράγραφος του άρθρου συγκρίνει τους αυτόνομους εθνικιστές με τον αναρχικό χώρο και κάνει τις εξής τρείς παρατηρήσεις: α) γίνεται εμφανής η ύπαρξη ενός κοινού γλωσσικού σχήματος μεταξύ των δύο ομάδων β) οι αυτόνομοι εθνικιστές δεν είναι αναρχικοί αλλά ναζι γ) στην βάση του αντικοινοβουλευτισμού και του φετιχισμού της ατομικής τρομοκρατίας οι δύο ομάδες έχουν κοινό σημείο αναφοράς την ταινία v for vendetta.
Ε ρε κάψιμο...
Ρε βλαξ, που είδες να έχει ο αναρχικός ΧΩΡΟΣ αναφορές στο v for venfetta, είδες καμία ένοπλη ομάδα να το αναφέρει ξέρω γω; Ή ήταν σε καμία αντιεκλογική αφίσα;
Το ότι υπάρχει ομοιότητα στη φρασεολογία των α/α με τους αυτόνομους εθνικιστές, οφείλεται στο ότι οι δεύτεροι αντιγράφουν με κάθε τρόπο τη φρασεολογία των πρώτων προσπαθώντας να προσελκύσουν κυρίως τη νεολαία που γουστάρει το "αναριχκό ιματζ", αλλά μέχρι εκεί. Μην ξεχνάμε οτι και ο Χιτλερ υιοθετόντας σοσιαλιστικό προφιλ πήρε τις εκλογές τότε.
ικονοχλατς ωχου, σοβαρεψου. η κριτικη του δεν ειναι σε οποιαδηποτε αναρχικη θεωρια, αφορα την πρακτικη του αντεξουσιαστικου χωρου στην Ελλαδα στα πλαισια του οποιου δεχεται τους αυτονομους εθνικιστες και αναγνωριζει σ' αυτους ναζισμο. Κοινως, ο χωρος περιλαμβανει στα χαρτια τους ΑΕ ---> οι ΑΕ ειναι ναζι ---> ο αντιεξουσιαστικος χωρος εχει κοινα σημεια με τον ναζιστικο. My hair is a bird εν ολιγοις. Ηλιθιες αφαιρεσεις στα πλαισια της συκοφαντιας, του τυπου "ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε αλλα ηταν ο επισημος αντιπροσωπος του χωρου που πηγε και εδειρε οποιον πουστη εδειρε". τυπικος αριστεροβλακας, δεν μπορει να καταλαβει το ζητημα της ανεξαρτησιας. Καθε χωρος για τετοιους βλακες ειναι αριστερά σε εκφυλισμενη εκδοχη: οχι οτι δεν θελουν αντιπροσωπευση και μπουλουκιασμα, δεν μπορουν να τα εχουν. Κατι τετοιο δεν ισχυει, ο αντιεξουσιαστικος χωρος (ελλειματικος και προβληματικος σε πολλα πραγματα) ειναι η ιδανικη βαση για ενα πραγματικα επαναστατικο κινημα, να ψοφησει ο βλακας.