Να φτιάξεις και t-shirt.
Printable View
Να φτιάξεις και t-shirt.
na elegxeis to xioumor sou
2.8 ευρώ?? Δηλαδή η κάρτα απεριορίστων κάνει 2.8x22 = 60 ευρώ για ένα μήνα?? Αν ναι τότε όντως είπα μαλακία, είχα μείνει στις εποχές του 1 ευρώ...
Αττίλα, σταρχίδια μου με τι αγόρασες στα σουπερμαρκετ. Γιαυτό υπάρχει ο δείκτης τιμών καταναλωτή, γιατι περιλαμβανει ΟΛΑ τα έξοδα του νοικοκυριού σε όλη τη χώρα και αυτός ο δείκτης λέει οτι τα πράγματα στην ελλάδα ειναι γύρω στο 50% ακριβότερα - τώρα άν σε μια κατηγορία όπως ενα σουπερμαρκετ στα περίχωρα της πράγας είναι 100% η 150% πάνω, αυτό δεν λεεί κάτι γιατι σε μια άλλη κατηγορία μπορεί να είναι μονο 10% πάνω. Οπότε για να μην πετάει ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του, κανουμε το εξής κόλπο: Παίρνουμε το μέσο νοικοκυριο. Βαζουμε μεσα στο καλάθι όλα τα αγαθα που αγοράζει και συγκρίνουμε ΟΛΟ το καλάθι. Ναι? Ε με βάση αυτό βγαίνουν τα στατιστικά που πόσταρα.
βαλε τα στατιστικα στην κωλαρα σου γιατι δεν δειχνουν ουτε τη μαυρη-ανασφαλιστη εργασια ουτε την ημιαπασχοληση για 500 ευρω που ισχυουν στην ελλαδα
Μπραβο μαλακα!! Το βρήκες το κολπο!!!
Προφανώς περιλαμβάνουν την ημιαπασχόληση, τα εισοδήματα μετρόνται ανα ώρα εργασίας. Όσο για τη μαύρη εργασία, στην ελλάδα η μαύρη οικονομία είναι στο 25%, στις ανατολικές χώρες γύρω στο 20% οπότε δεν αλλάζει τίποτα δραματικά. Αλλα έχει πλάκα να σε βλέπω να βγάζεις στη φόρα τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου οπότε σε συγχωρώ.
Εμπαινε Αποστολη.Quote:
Γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες έκαναν πρωτοσέλιδο τον Γκλέτσο
Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος δεν απασχολεί μόνο τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης καθώς όχι μόνο ασχολήθηκαν αλλά τον έκαναν και πρωτοσέλιδο σε γαλλικές και ελβετικές εφημερίδες.
Το γκρέμισμα των διοδίων της περιοχής του προς όφελος των κατοίκων εντυπωσίασε την εφημερίδα “Le Matin” αλλά και την γαλλική “L’humanite”.
Η εφημερίδα αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι ο δήμαρχος Στυλίδας κατάφερε να βρει ένα τρόπο να καταπολεμήσει τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το δημοσίευμα κάνει μια αναφορά στα γεγονότα που έγιναν τον Ιανουάριο ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του δημάρχου που έγινε «εθνικός ήρωας» όπως τον αποκαλεί.
Η εφημερίδα κάνει λόγο και για το κίνημα «δεν πληρώνω», ενώ για τον Απόστολο γράφει ότι έγινε εθνικός ήρωας, αφού διέταξε τις μπουλντόζες να γκρεμίσουν τις μπάρες των διοδίων για να προστατεύσει τους πολίτες της πόλης του, να πληρώνουν άδικα τα διόδια!
Μία ειδική ένστολη ομάδα θα κάνει την εμφάνισή της από τις 4 Απριλίου (σε πρώτη φάση) στους αθηναϊκούς δρόμους. Πρόκειται για τους «ελεγκτές ΟΑΣΑ», οι οποίοι θα φέρουν στολή (μπλε T-shirts) και ειδικό σήμα και θα είναι εφοδιασμένοι με... laptop το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με την Εφορία. Οι ελεγκτές θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία για την αντιμετώπιση των τζαμπατζήδων.
«Στόχος τους είναι η πρόληψη και ο έλεγχος» είπε στο «Βήμα» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Τσιόκας, ο οποίος αποκάλυψε ότι το υπουργείο έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας των ελεγκτών αυτών με την Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία. Με δυο λόγια δεν θα μπορούν να συλλαμβάνουν τους παραβάτες, αλλά εάν χρειασθεί θα ζητούν τη βοήθεια της Αστυνομίας. Προς το παρόν θα βεβαιώνουν τις παραβάσεις και θα επιβάλλουν πρόστιμο (περίπου 20πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου) για το οποίο θα ενημερώνεται απευθείας η Εφορία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.
«Χάνουμε 6 εκατ. ευρώ το μήνα από τους τζαμπατζήδες, δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο αυτή η κατάσταση. Η παραβατικότητα είναι μεγάλη, χάνει λεφτά το Δημόσιο. Με τους ελεγκτές θα περιορίσουμε έως το τέλος του χρόνου τη ζημιά κατά 10%» δήλωσε ο κ. Τσιόκας.
Σε πρώτη φάση θα βγουν στους δρόμους 150 ελεγκτές και ως το τέλος του έτους θα αυξηθούν σε 250. Θα έχουν προϊστάμενο και μόνο σε αυτόν θα αναφέρονται.
Την ίδια ημέρα (4 Απριλίου) προκηρύσσεται και ο διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και το υπουργείο προσδοκά περαιτέρω μείωση των τζαμπατζήδων.
Και στα διόδια
Μέτρα όμως άρχισαν να ισχύουν και για το «κίνημα “δεν πληρώνω”» στα διόδια. Όπως αποκάλυψε ο κ. Τσιόκας, οι κατασκευαστικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια άρχισαν να αποστέλλουν στο υπουργείο τους παραβάτες, απαιτώντας να πληρώνουν πρόστιμο το 20πλάσιο της τιμής του διοδίου. Μετά το πράσινο φως που πήρε το υπουργείο από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να μπορούν να φωτογραφίζονται οι παραβάτες των διοδίων, οι εταιρείες έστειλαν τις πρώτες φωτογραφίες από όσους σήκωσαν τις μπάρες και δεν πλήρωσαν και τώρα απειλούνται με βαρύ πρόστιμο.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=392427
tha mas klasoun ta arxidia
to savvato shkwsa mpara me megalh maestria kai gaula
eixa ufos. fwtografiste me eimai manowar
προς Dragonlord κυρίως. Επεισή ετοιμάζω roadtrip με πολλά διόδια στο ενδιάμεσο, άλλαξε τίποτα στη τελευταία κατάσταση (γράφτε μου χρεωστικό και το υπογράφω με πάσα επιφύλαξη);
Το λοιπόν, αυτό που πόσταρα παραπάνω με προβλημάτισε λίγο και περίμενα να δω μήπως έβγαινε και σήμερα τίποτα νέο αλλά δεν. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και να είναι κλασική προπαγάνδα τρομοκράτησης. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν ισχύει πάντως. Προσωπικά ακόμα δεν έχω πάρει απόδειξη με πίστωση (ή τέσπα ό,τι σου δώσουν επειδή και καλά δεν έχεις χρήματα πάνω σου) γιατί δεν έχω πετύχει μπάτσους, οπότε κατεβαίνω και τη σπρώχνω όπως πάντα.
Άρχισαν να δίνουν στοιχεία οι μπάτσοι από τις πινακίδες, μου έσκασε συστημένο από αττική οδό για εφτά φορές που έχω περάσει έτσι από τον Ιούλιο του '10 (χωρίς να έχω συμπληρώσει ποτέ κάποιο έντυπο).
Να κάνεις το κόλπο που κάνουν οι ράπερζ στο αμερικα οταν κανουν τράιβ μπαι σουτινγκ, που πατάνε ένα κουμπάκι και καλύπτωνται προσωρινά οι πινακίδες. Εναλακτικά μπορείς να προσευχηθείς για εναν γερό χιονιά, όταν χιονίζει γερά δεν καθαρίζω τις πινακίδες και δεν με αναγνορίζει το σύστημα τελών κυκλοφορίας στο κέντρο της Στοκχόλμης και γλυτώνω 2.2 ευρώ!!
Υπάρχει πιο απλή λύση, έριξα την επιστολή στην ανακύκλωση.
Υποθέτω οτι αυτό ελπίζουν οτι θα κάνεις, αυτοί βασικά το μονο που θέλουν είναι να μπορούν να αποδείξουν οτι διάβασες την επιστολή.
Και ΟΚ, εδώ που τα λέμε υπάρχου περιπτώσεις διοδίων που είναι γελοιότατες, η αττική οδός ΔΕΝ είναι μια απο αυτές. Στην αττική οδο τα διόδια έχουν νόημα, γιατι μειώνουν την κίνηση, το ίδιο πράγμα έχουμε και στο κέντρο της στοκχόλμης εδω και 3 χρονια και δουλέβει μιά χαρά. Ναι οκ, οι κακοί εργολάβοι βγάζουν λεφτά, αλλα καλύτερα δεν είναι να τους σπάσεις τα φορτηγά ξερογώ απο το να γίνει η αττική οδός αλλος ένας δρόμος γεμάτος κίνηση?
Τι μάρκα τσιγάρα καπνίζεις Dragon?
Λολ. Καταρχάς τα στοιχεία μου τα έδωσε διοικητής της τροχαίας και όχι το υπουργείο που είναι το μόνο αρμόδιο, έγινε καταγγελία από το πανελλαδικό συντονιστικό και μάλλον θα σταματήσει η συγκεκριμένη παρανομία. Η αττική οδός θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στο δημόσιο σύμφωνα με την αρχική σύμβαση, πάνε και κάνουν κάτι επεκτάσεις της πλάκας απλώς για να την κρατούν ενεργή. Και ρε κατώριμε δε βαρέθηκες να προσπαθείς να κάνεις κουβέντα αφού έχουμε εντελώς άλλες αφετηρίες; Εσύ μου λες ότι είναι καλό να πληρώνουμε για να ΜΗΝ έχει κίνηση (που ούτως ή άλλως έχει, καθώς για πολλούς είναι απλώς αναγκαία η χρήση της), ε εγώ δεν μπαίνω σε τέτοιες λογικές, έχω άλλη αντίληψη για τη δόμηση της κοινωνίας, δεν πειράζει, γι'αυτό υπάρχει και η σιβηρία, για να μπορούμε να ζούμε όλοι αρμονικά.
αν οι δρόμοι έχουν κίνηση να κάνουμε κι άλλους, όχι να τους κάνουμε ακριβούς
αλήθεια έχεις PhD? αυτά σας λένε;
Εχμ, βασικά βαριέμαι το "χιούμορ" σου, αλλα το α διαβάζω την διαφορετική σου αντίληψη όχι.
Επίσης οι αφετηρίες μας δεν είναι διαφορετικές, πολιτικά παίζει να είναι ακριβώς ίδιες απο τότε που έκοψες την υπεράσπιση της χριστιανοσύνης.
Αυτό που διαφέρουμε είναι στο που οδηγούν οι αφετηρίες. Εγω λέω οτι η σωστή αντίδραση είναι να σπάσεις τα φορτηγά των εργολάβων, να απολύσεις τους παπάδες και να κοιτάξεις πως θα φτιάξεις μια κοινωνία που θα είναι δύσκολο να τρως λευτά και να μένεις ατιμώρητος είτε είσαι ο κόκκαλης είτε δημόσιος υπάλληλος των 1500 ευρώ.
Εσύ λες οτι το σωστό είναι να περνάμε τα διόδια, να εγγυηθούμε το δικαίωμα στο σημοσιουπαλληλίκι σε όλους και οτι ναι μεν η ζίμενς κλέβει και πρέπει να φάει πούτσο αλλα αν τρώς λίγα λεφτά δεν τρέχει και τίποτα. Οπότε όχι, δεν βαριέμαι να διαβάσω γιατί η ιδια πολιτική αφετηρία οδηγεί εμένα εδώ και εσένα εκεί. Και αμα δεν ήσουνα ψωνάρα θα έμπαινες στον κόπο να απαντήσεις σοβαρά, όπως κάνει πχ ο ικόνοκλαστ, η ο ατομ σμασερ, ναι?
όχι!
υγ: τι σοβαρά να σου απαντήσω, αφού δεν καταλαβαίνεις καν τι λέω, εδώ νομίζεις ότι έχουμε ίδιες πολιτικές αφετηρίες, είναι και λίγο θέμα αντίληψης αδερφέ από ένα σημείο κι έπειτα, προτιμώ να χαζεύω βιντεάκια με γατάκια που φτερνίζονται στο γιουτούμπ.
Είχαν έρθει λέει κορινθία και έκαναν ντου στην τροχαία και έκαψαν έγγραφα, λογικά με αυτό έχει να κάνει.
οι κατηγοριες δεν μας ειναι γνωστες αλλα παμε στο τμημα ολοι να φωναξουμε για την αθωοτητα του και να απαιτησουμε να αθωωθεί ..Quote:
Οι κατηγορίες δεν μας είναι ακόμη γνωστές, αλλά συνδέονται με τις δράσεις του κινήματος μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μείνετε συντονισμένοι εδώ. Το Νομικό τμήμα του κινήματος θα έχει σύντομα ενημέρωση. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ. ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
γενικά οι συγκεκριμένοι ("επιτροπές αγώνα") είναι λίγο κούκου, βαριέμαι να επεκταθώ αυτή τη στιγμή αλλά κάνουν διάφορες παπαριές
κακό σκυλί...Quote:
Όταν κατέβηκαν από το λεωφορείο, ο νεαρός πυροβόλησε τον ελεγκτή δύο φορές με όπλο στα πόδια. Το κινητό του έσωσε τον -τυχερό μέσα στην ατυχία του- ελεγκτή, καθώς οι δύο σφαίρες εξοστρακίστηκαν πάνω σε αυτό.
αν και μάλλον είναι μπούρδα.
ίσως είχε νόκια 5210.
αλλού διάβασα για αεροβόλο, αλλού για .22, ζήτω τα ΜΜΕ.
αν ειναι δυνατον να τον πυροβολησε με οπλο απο 1-2 μετρα και να εξοστρακιστηκε η σφαιρα στο κινητο, δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε
Υποθέτοντας οτι η κοινή αφαιτηρία μας είναι μια κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης, ας πούμε ο συνασπισμός που αποτι καταλαβαίνω και εσύ ψηφίζεις, δεν νομίζω οτι διαφωνούμε στην κοινωνία στην οποία θα θέλαμε να ζούμε, σωστα?
Εκεί που διαφωνούμε είναι στο πως θα φτάσουμε εκεί, εγώ λέω με πούτσα και ατσάλι σε παπάδες/μπάτσους/εργολάβους/αργόσχολους και με μια νιου κέινζιαν οικονομια στα Σουηδικά πρότυπα (ενοώντας βέβαια τη Σουηδία επι Ούλοφ Πάλμε, όχι τον καραγκιόζη τον ράινφελντ και την ηλίθια σαλίν που μεχρι πριν 2 βδομάδες ηταν πρόεδρος των ΣΔ). Εσύ λές παιρνώντας τσάμπα απο τα διόδια και βγαίνοντας απο το ευρώ. Οπότε μου φαίνεται λογικό να σε ρωτήσω με πια βάση πιστεύεις οτι μια φαρσοκωμοδία του στυλ "περνάω και δεν πλερώνω" εχει οποιαδήποτε πιθανότητα να οδηγήσει σε μια πιό δίκαιη διανομή του εισοδήματος. Όπως επίσης μου φαίνεται λογικό να σου επισημάνω πραγματα που είναι ανεξάρτητα απο τις πολιτικές πεποιθήσης του καθένα, όπως το οτι "αν βγούμε απο το ευρώ θα πεινάσουμε", το οποίο είναι απλώς μια καζουαλ παρατήρηση του στυλ "ο ήλιος βγαίνει απο την ανατολή" που ισχύει είτε σαρέσει είτε όχι. Οταν θέτω ερωτήματα πχ στον Ικόνοκλαστ, ή στον Ατομ Σμασερ, ή στον Κάλκι και απαντάνε σαν άνθρωποι. Εσυ απαντάς με κνήτικα σλόγκαν και "χιούμορ", γιαυτό νομίζω οτι δικαιούμαι να σχηματίσω την άποψη οτι είσαι ψωνάρα.
Πρώτον, "μια κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης" θα σου πουν ότι θέλουν 99 στους 100, δε λέει κάτι αυτό ούτε δείχνει κάποια πολιτική ταύτιση. Δεύτερον, δεν ψηφίζω συνασπισμό, έχω ψηφίσει δηλαδή και επειδή γενικά δε θεωρώ τις εκλογές το άλφα και το ωμέγα της πολιτικής παρέμβασης κάποιου δεν αποκλείω να ξαναψηφίσω κάποια στιγμή, κρίνοντας επιτόπου τις συνθήκες, αλλά άμεσα δεν υπάρχει περίπτωση. Τρίτον, πώς περιμένεις να κάνουμε σοβαρή συζήτηση όταν μου λες ότι δεν οδηγεί σε πιο δίκαιη διανομή του εισοδήματος το να μην πληρώνω τρίευρα εγώ ως μισθωτός στον μπόμπολα. Κάθε φορά που δεν πληρώνω διόδια γίνεται συγκεκριμένα, αν καταργηθούν συνολικά τα διόδια τότε θα έχει και μόνιμο και καθολικό χαρακτήρα. Γενικά, αν θες να αξιώνεις σοβαρές απαντήσεις τότε μίλα σοβαρά.
Όταν μου λές οτι έχεις περάσει 7 φορές δηλαδή γλύτωσες 20 ευρώ απο τα νυχια του μπόμπολα, νομίζω ειναι απλό να καταλάβεις γιατι μου φαίνεται γραφική η στάση σου. Αν κάποιος αναγκάζεται να πληρώνει διόδια καθημερινά είναι εντελώς διαφορετική ιστορία, αλλά δεν νομίζω οτι κάποιος που γλυτώνει 20 50 η 100 ευρώ το χρόνο δικαιούται να νομίζει οτι προσφέρει κάτι στο θέμα της δικαιοσύνης στην κοινωνία - αν πήγαινες να σπάσεις τα φορτηγά του μπόμπολα θα ήταν διαφορετική η κατάσταση γιατι τότε όντως θα είχε ζημιές που θα τον έκαναν να το σκεφτεί δύο φορες πριν κάνει άλλη τέτοια σύμβαση.
Όσον αφορά την κατάργηση των διοδίων, ναι, αν είσαι διατεθημένος να σκάς το 500αρικάκι κάθε χρόνο σε τέλη κυκλοφορίας κανένα πρόβλημα, αλλα απο κάπου πρέπει να μαζευτούν λεφτά για το χτίσιμο και τη συντήρηση των δρόμων και επειδή σε αυτή τη χώρα κανείς δεν γουστάρει τους φόρους, μου φαίνεται πιο πρακτικό το σύστημα των διοδίων, δεδομένου οτι έτσι δεν επιβαρύνεις με τέλη αυτόν που παίρνει πχ το μετρό. Και αυτό στο λέω εγώ που όταν είμαι ελλάδα χρησιμοποιώ την αττική οδο 2 φορές τη μέρα.
Περι σοβαρότητας, ΟΚ, εκεί πρέπει να έχεις επίγνωση του τί γράφεις. Όταν εσύ ως πάνος μιλάς σε κινητό φτιαγμένο στη Φινλανδία, τρως τυρί απο τη Γαλλία, παίζεις μπασο φτιαγμένο στην αμερική και οδηγείς αυτοκίνητο φτιαγμένο στην Ιαπωνία, υποθέτω καταλαβαίνεις οτι αυτά τα πράγματα μπορείς να τα αγοράζεις επειδή πληρώνεις με ένα νόμισμα που έχει αξία και οτι αν είχες δραχμές δεν θα μπορούσες να το κάνεις. Οπότε οταν βγαίνεις και πετάς το θέμα της εξόδου απο το ευρώ σαν να εισαι διατεθημενος να ζήσεις χωρίς τα παραπάνω (υποθέτω δεν είσαι) περιμένεις να απαντήσω σοβαρα? ΟΚ, αν είσαι διατεθημένος να ζήσεις χωρίς τα παραπάνω μαγκιά σου αλλα σε κάθε άλλη περίπτωση νομίζω οτι είναι αυταπόδεικτη η γελοιότητα του συλλογισμού.
Πρώτον όταν πηγαίνουμε και ανοίγουμε συλλογικά τα διόδια περνάνε χιλιάδες αυτοκίνητα και ναι, εκεί η ζημιά είναι έως και κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Με πρόχειρους υπολογισμούς πιστεύω ότι στα ανοίγματα στα οποία έχω συμμετάσχει συνολικά έχουμε στοιχίσει εύκολα πάνω από 100.000 ευρώ στους εργολάβους. Και αν μειωθούν έστω και λίγο τα διόδια, όπως λέγεται, δικό μας έργο θα είναι. Από εκεί και πέρα, εντάξει, κι εμείς βλέπαμε ταινίες καταστροφής όταν ήμασταν μικροί, η αλήθεια όμως είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν ευρώ και καταφέρνουν με ένα μαγικό τρόπο και ζουν, όπως και εμείς μέχρι πριν μια δεκαετία. Και όχι, το γενικό επίπεδο διαβίωσης στα 90ς δεν ήταν χειρότερο από ό,τι είναι σήμερα, εκτός αν το μόνο κριτήριο είναι το "ζομγκ πώς ζούσαμε χωρίς αιφον", το οποίο φυσικά γινόταν επειδή δεν υπήρχε. Γιατί πχ εγώ θυμάμαι και τους γονείς μου με δυο αμάξια από πριν γεννηθώ, και με τηλέφωνο (στο οποίο μιλούσες και ωωωωωώρες ολόκληρες με μια μονάδα), και με τηλεόραση, γενικά με όλα τα καλά της τότε τεχνολογίας. Και θυμάμαι να παίρνουμε τα φρούτα και τα λαχανικά με τις σακούλες και να τα πετάμε επειδή δεν προλαβαίναμε να τα φάμε, και τις μπύρες όταν πρωτοπέρασα πάτρα τις θυμάμαι στις 300 δραχμές, να βγαίνουμε και να πίνουμε 6-7 κάθε φορά για πλάκα, ωραία περνάγαμε τώρα που το σκέφτομαι, ναι, δε θα με χάλαγε.
Ο πληθωρισμός επι δραχμής ήταν γύρω στο 20%. Επι ευρώ γύρω στο 5%. Όταν μπήκα στο δημοτικό με 20αρικο αγόραζα τυρόπιτα, όταν μπήκα στο γυμνάσιο ήθελα 100 δραχμές για μια τυρόπιτα! Μιλάμε για 5πλασιασμό σε 6 χρόνια και η τυρόπιτα δεν είναι τυχαίο παράδειγμα γιατι στην τιμή της περιλαμβάνονται πολλά τμήματα της παραγωγικής διαδικασίας, πχ γαλακτοκομικά, σιτηρά, η τιμή του μηχανήματος που την κρατάει ζεστή, τα μεταφορικά απο το φούρνο στο σχολείο κλπ. Όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο η τυρόπιτα έκανε 1 ευρώ και όταν βγήκα (πάλι σε 6 χρόνια γιατι περασα και 2 χρόνια στη σουηδία χροστώντας 2 μαθήματα για πτυχείο) έκανε 1.5. ΟΚ, ο φαντομντακ δεν τα έχει ζήσει αυτά αλλα εσύ κάτι θα έπρεπε να θυμάσαι.
Αυτό για όλα τα καλά της τεχνολογίας, είναι σχεδόν εξωφρενικό - το 1988 που αγόρασε ο πατέρας μου το πρώτο βίντεο, μαζευόταν σπίτι μου η μισή Ηλιούπολη για να δούμε νοικιασμένη ταινία με τα νιτζάκια. Επίσης, πάρε τη μουσική. Δες με τι όργανα παίζαν οι μεγάλες μπαντες των 80ς, αν είχες Έπιφον θεωρούσουν μεγιστάνας. Σήμερα σε κάθε λαιβ που βλέπω το κάθε 15χρονο έχει και απο μία Λες Πώλ αυθεντικότατη. Γενικώς στο θέμα του πληθωρισμού εισαι φαιρ εντ σκουέρ λάθος, αν κάνεις τον κόπο να πας στο σαιτ της στατιστικής υπηρεσίας που δημοσιεύονται τα στατιστικά απο τις τιμές διαφόρων αγαθών θα δεις οτι δεν σου λέω ψέματα.
Τώρα όσον αφορά τα 100 000 ευρώ, μιλάμε για ποσό που είναι ασήμαντο για έναν μεγάλο εργολάβο, απο εκατομύριο και πάνω κάτι γίνεται. Αλλα σου λέω οτι σε μια χώρα που γινεται της ΠΟΥΤΑΝΑΣ, απο την άποψη οτι βγάζει σχεδόν το ΑΕΠ του βελγίου αλλα στην ελλάδα η χαμηλότερη σύνταξη είναι 220 και στο βέλγιο 1500, το να κάνεις ΚΙΝΗΜΑ "δεν πληρώνω διόδια" μου φαινεται κάπως... Ιδίως όταν ξέρεις οτι στο τέλος ο εργολάβος θα τα πάρει τα λεφτά, είτε κάνοντας μυνήσεις, είτε παίνρνοντας αποζημιώσεις απο το κράτος.
Αν πήγαινα να σπάσω τα φορτηγά του μπόμπολα δηλαδή που πρότεινες πιο πάνω θα έκανα ζημιά πάνω από εκατομμύριο; Επίσης δε σου λέω ότι θα έχουμε αιφον και λες πολ από τα 15 μας, αλλά κάπου βάζεις προτεραιότητες. Στα είδη πρώτης ανάγκης παλιότερα υπήρχε πολύ μεγαλύτερη αφθονία και φτήνια, κι όταν έχεις μια κοινωνία με τέτοια ανεργία και φτώχια, ναι, στ'αρχίδια μου αν θα είχα κινητό με android ή ωραίο laptopάκι προκειμένου να είναι πολύ λιγότερες οι οικογένειες που πεινάνε. Ούτως ή άλλως, εκεί που θα φτάσουν οι μισθοί σε μερικά χρόνια ούτε εγώ θα μπορώ να τα αγοράσω.
στα 90ς ηταν η εποχη των χρυσων αγελαδων στην Ελλαδα ειδικα 95-00 , και οταν καλομαθεις αργεις πολυ να ξεμαθεις.
Καλά, γενικά έχουν δίκιο και οι 2 πλευρές σε κάποια σημεία, άδικο σε άλλα. Δηλαδή περιπτώσεις ΑΟ και γέφυρας Ρίου οκ, περιπτώσεις πάλι Ολυμπίας Οδού, ε απλά λολ.
Και μιλώντας γι'αυτό. Τι παίζει τελικά εκεί; Μέχρι αρχές Απρίλη δεν ήταν η καταληκτική προθεσμία παράδοσης του έργου και μετά η σύμβαση κρινόταν παράνομη κλπ; Τι λένε οι επιτροπές αγώνα κλπ; Μην τελικά πρέπει να φωνάξουμε κανά Γιάγκο να τα γκρεμίσει με 2 μέτρα ιβοριανό πλαστικό ατσάλι;
δε γίνεται, κυνηγάει αφγανούς με το ΛΑΟΣ τώρα :!: