μηπως τελικα αυτη η μορα ειναι ενας ψυχακιας βιαστης που μυριζει τα εσωρουχα σου οταν κοιμασαι?
Printable View
μηπως τελικα αυτη η μορα ειναι ενας ψυχακιας βιαστης που μυριζει τα εσωρουχα σου οταν κοιμασαι?
μήπως τελικά να πήγαινες στο ρόκινγκ;
ξερω γω.. εσυ τα πιστευεις αυτα και θιχτηκες?
όχι μόνο τα πιστεύω, αλλά εγώ ΕΙΜΑΙ ο Μαύρος Άνθρωπος
ΜΠΟΥ
Για πάμε:
Dragonlord την ιστορία αυτή περί γριάς γυναίκας (Μόρα) που έρχεται το βράδυ στον ύπνο σου μου την έχουν περιγράψει και εμένα πάρα πολλά άτομα (μεταξύ αυτών και κοντινών μου συγγενών) και το έχω ξεψαχνίσει το θέμα ως εκεί που δεν πάει έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι με τόσα κοινά σημεία μεταξύ των ιστοριών αυτών δεν μπορεί να είναι γέννημα της φαντασίας. Αναμφίβολα σε κάποιες περιπτώσεις τα πιώματα,οι κρεπάλες και τα ντρόγκια παίζουν ένα ρόλο στο να δει κανείς πράγματα που δεν θα έβλεπε υπό άλλες προϋποθέσεις.Τώρα όσον αφορά το Μόρα γραφικός ή όχι πιστεύω ότι είναι ένας δαίμονας που απλά αρέσκεται στο να ενοχλεί ανθρώπους και με το "ενοχλεί" εννοώ χτυπάει,βασανίζει,πνίγει κτλ.Κοινό σημείο είναι ότι ορισμένα άτομα που το παθαίνουν έχουν ασχοληθεί με το "μεταφυσικό" και δεν νομίζω να το πάθαινε ένα απλό ανθρωπάκι φάση σπίτι-δουλειά εκτός κι αν κάποιος κοντινός του ασχολείται με δαύτα.Πολλά φαινόμενα εμφάνισης της Μόρας ή Ανασκελάρη (δαιμονισμένος γαϊδούρι κατά τη παράδοση) λέγονται και πιθανώς συμβαίνουν σε μέρη και χωριά ερημικά κυρίως της Κρήτης όπου τα "διαβάσματα"εικόνων,αντικειμένων και η επίκληση δυνάμεων και ορθοδοξο-παγανιστικών εθίμων βρίθουν.
Έντιτ:Είναι μη σου συμβεί δηλαδής.
Και το καλύτερο έτσι για τη φάση:
http://www.myspace.com/1s12x4s17x5s1...songs/62704828
theiko thread.
"What is this that stands before me?
Figure in black which points at me
Turn around quick, and start to run
Find out I'm the chosen one
Oh nooo!"
http://www.youtube.com/watch?v=X3c3gsjgdXA
Λοιπόν, είχα την πρώτη μου εμπειρία Μαύρου Ανθρώπου προχτές που λέτε. Τα πάντα σβηστά στο σπίτι και μένα με είχε πάρει ο ύπνος ανάσκελα στο κρεβάτι αλλά δεν κοιμόμουν ακόμη βαθιά. Ξαφνικά, νιώθω σαν κάποιος να έχει πέσει πάνω στο στήθος μου και να με κρατάει κάτω με το βάρος του και, ενώ προσπαθούσα να σηκωθώ, να μη μπορώ. Σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερα και άνοιξα τα μάτια μου και όλα οκ. Ήπια λίγο νεράκι και ξανακοιμήθηκα γιατί είμαι πολύ badass τύπος ως γνωστόν, αλλά ήταν αρκετά έντονο ως αίσθηση.
Έχω ακούσει για αθρώπους που ντεμέκ εχουνε φάει ξύλο από τονε διάλο όπως λέν οι ιδίοι.Οι σκιές είναι πολύ συχνό φαινόμενο και παρά είναι πολλοί αυτοί που τις έχουνε δει για να λένε ψέμματα.Έχει πάθει κανείς τίποτα παρόμοιο;Πολλά μέταλλα έχουν βιώσει τέτοια σχηνικά.
Έντιτ:Ειδικά τα ντιπ μαυρομέταλλα θα χουν πολλά να μας πουν πάνω σ αυτό.
Έχω πάθει παράλυση ύπνου μία φορά. "Ξυπνάω" φρικάρω που δεν μπορώ να κουνήσω τίποτα και βλέπω μια μαυρίλα σαν το smoke monster από το lost να πλησιάζει το κρεβάτι.Έρχεται δίπλα μου, κλείνω τα μάτια και το νιώθω να έχει έρθει ακριβώς από πάνω μου. Αρχίζω να πανικοβάλλομαι και μαζί μου αρχίζει και το στρώμα να κουνιέται βίαια πάνω κάτω. Μετά από λίγο κούνημα ξύπνησα. Το σκατό στην κάλτσα κτλ.
σκεδον καθημερινα...τα καλα της ιστοκυττωσις
χτες κοιμομουν και σε καποια φαση ειδα καποιον απο πανω μου να με σκουνταει να ξυπνησω γρηγορα και να μου ψυθιριζει "τα καναλια" αλλα καταφερα να ξυπνησω και καταλαβα οτι εβλεπα ονειρο και το εγραψα κιολας για να μην το ξεχασω . το πρωι μου λεει η μανα μου σημερα κλεισαν τα καναλια στην τηλεοραση τωρα εχει μονο ψηφιακα . χεστηκα λιγο πανω μου να πω την αληθεια
Πολύ τηλεόραση βλέπει ο μαύρος άνθρωπος
οχι οτι φοβηθηκα ή τιποτα αλλά εσεις που το εχετε ψαξει, αν αφησουμε ενα φωτακι ανοιχτο είμαστε κομπλε ε?
επισης στην πεφτει μονο αν εισαι μονος στο δωματιο αποτι καταλαβαινω?
όχι ότι σε κόβω να μιλάς σοβαρά, αλλά ναι, μάλλον ότι ο μαύρος κολώνει να έρθει όταν δεν είμαστε μόνοι, παρά ότι ο/η άλλος δίπλα σε ξυπνάει είναι!!
πέρα από την πλάκα μη πανικοβάλεσαι επειδή μπορεί να χτυπήσει 2 μέρες συνεχόμενα και μετά καμία για 5 χρόνια ξέρω γω.
πσ. νομίζω δεν έχω γράψει το καλύτερο δικό μου στο θρεντ. Είχα την εντύπωση μία φορά ότι μου ψιθύριζε ένα φαντασματάκι κάτι στο αυτί όλη νύχτα.. όχι ακριβώς και πολύ άνετο. Την ώρα που ξυπνούσα έκανα την φοβερή εκλογίκευση ότι ρε μαλάκα, τι φάντασμα, πρέπει να ήταν ο ήχος του ηλεκτρισμού από την πρίζα δίπλα στο αυτί σου :touched:
(φυσικά η αναπνοή μου η ίδια ήταν βρε χαζοί)