-
Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
Quote:
Originally Posted by Odonian
Εγώ που βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια, να αποπροσανατολίσω τη συζήτηση: Το ίδιο δε θα σας καίει τι θα γίνει στον επαναληπτικό; Αν κάνει ροτέισο (και γιώτα ρε) και σε αυτό το ματς, πειράζει;
Personally, ΘΕΛΩ να βαλει αναπληρωματικους και θελω να αποκλειστουμε γιατι το κυπελλο το βαριεμαι ελεεινα πρωτον, και δευτερον προτιμω να το παιρνει καθε χρονο καποια μικροτερη ομαδα απο τις 2-3 του κεντρου, ο Πανιωνιος, η Λαρισα, οποιοσδηποετ αλλος.
-
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Quote:
Originally Posted by Odonian
Εγώ που βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια, να αποπροσανατολίσω τη συζήτηση: Το ίδιο δε θα σας καίει τι θα γίνει στον επαναληπτικό; Αν κάνει ροτέισο (και γιώτα ρε) και σε αυτό το ματς, πειράζει;
Personally, ΘΕΛΩ να βαλει αναπληρωματικους και θελω να αποκλειστουμε γιατι το κυπελλο το βαριεμαι ελεεινα πρωτον, και δευτερον προτιμω να το παιρνει καθε χρονο καποια μικροτερη ομαδα απο τις 2-3 του κεντρου, ο Πανιωνιος, η Λαρισα, οποιοσδηποετ αλλος.
απλωσε και αλλο το σεντονι να μην κρυωσεις.σιγα εσυ,μπρουκλη.που μου την ειδες και ελεημων οπαδος.
θα σε χαλασει δλδ πολυ να φτασεις τελικο με βαζελα και να του ριξεις 4 και να τον δουλευεις για μια ζωη και βαλε....
-
όπως την τελευταία φορά άλλωστε...
-
ΧΑΧΑ πεταχτηκε και ο πικραμενος να κανει το κομματι του
φιξερ αν δεν κανεις χιουμορ ελπιζω αν(ή οταν) πηγαινεις γηπεδο μην τα λες αυτα δυνατα γιατι θα φυγεις με κανα σημαιακι του κορνερ στον πατο
-
εσύ βάλε το λουλά στον κώλο και κλάσε
-
πσιτ..τυροκροκετα..
ο μπουλουκος νουνιεζ σου στελνει τα σεβη του απο τη μακρινη αργεντινη
-
άντε γειά μας, λοιπόν :beerz: :weed:
-
με αυτα που βλεπω τις τελευταιες μερες στο ηαρ αρχιζω να πιστευω πως ο τζιτζι αλλην ηταν γαβρος,εχεζε μεσα στην 7 και πετουσε τα σκατα του στις βαζελες που ηταν ετοιμες να εκτελεσουν κορνερ.
κουραδες και κωλοι ολο το ηαρ.
-
σε ο,τι αφορα τον τζιτζι παντως καθε φορα που ποσταρει ετσι αλανιαρικα
δεν μπορω να μην τον φανταζομαι σαν καποιον μπουλη ή υπερφυσικο μπεμπε στην καλυτερη
μπορει να κανω κ λαθος αλλα τετοια μανια να μας δειξεις ποσο καφρος εισαι?
ποστ πικ οβγιορσελφ λοιπον ή συστησου σε καποιο λαιβ ξερω γω
κατι ασχετο που ισως ταιριαζει σε αλλο τοπικ καλυτερα
ποσοι εδω μεσα χρησιμοποιειτε το γαυρος σαν βρισια στην καθημερινοτητα σας?
-
Quote:
Originally Posted by regularpaul
σε ο,τι αφορα τον τζιτζι παντως καθε φορα που ποσταρει ετσι αλανιαρικα
δεν μπορω να μην τον φανταζομαι σαν καποιον μπουλη ή υπερφυσικο μπεμπε στην καλυτερη
μπορει να κανω κ λαθος αλλα τετοια μανια να μας δειξεις ποσο καφρος εισαι?
ποστ πικ οβγιορσελφ λοιπον ή συστησου σε καποιο λαιβ ξερω γω
μπα.παυλε τον κοβω για τρελο υπαλληλακι.τσιρακι και τσανακογλυφτης π.χ του μπεκακου.
οχι.εγω αναφερομαι σε αυτους με τις λεξεις γκευβρος,απογονος,υπαλληλος.
-
καλα ρε πειραιωτη β'περιφερειας που ειδες τη καφριλα?
παρατηρησα ενα γεγονος-οτι αν ο φιξερ στο γηπεδο αναπτυξει τις ιδεες του-να παρει το κυπελλο ο πανιωνιος π.χ. δεν θα τον σηκωσουν και στα χερια φωναζοντας ΜΑΝΤΑΣ ΜΑΝΤΑΣ
να σε πεισω αν ειμαι ή οχι μπεμπες μονο απο κοντα
να ποσταρω φωτο στο νετ ουτε μια στις χιλιες φυσικα
αν θες μου θυμιζεις τη μουτσουνα σου-αν την εχεις ποσταρει εσυ
-
γενικά μιλαω ρε, αυτα που γράφεις σε όλο το φόρουμ
μερικά είναι επιτυχημένα όμως, δεν λέω
εδώ μερικές πιξ μου
-
Ο Τζιτζί είναι ο Τσουκαλάς προφανώς και τον αγαπάμε.
-
skata sto stoma tou tsoukala
-
-
Quote:
Originally Posted by GG*
ΧΑΧΑ πεταχτηκε και ο πικραμενος να κανει το κομματι του
φιξερ αν δεν κανεις χιουμορ ελπιζω αν(ή οταν) πηγαινεις γηπεδο μην τα λες αυτα δυνατα γιατι θα φυγεις με κανα σημαιακι του κορνερ στον πατο
Ο λογος που δεν παω στο γηπεδο ειναι γιατι ειναι γεματο καθυστερημενους, ανεξαρτητα ποιας ομαδας ειναι οπαδοι. Οταν παω μια στο τοσο, δε δινω αφορμες γιατι δεν υπαρχει λογος. Απλα γελαω με καθε μαλακια που ακουω απο την εξεδρα, ειδικα οταν σφυριζουν για κατι πεναλτυ που δε δινονται ουτε στον Ολυμπιακο.
@Πανκι, δεν το εγραψα απο "λυπηση" ή απο ξερω γω ανωτεροτητα, απλα γουσταρω να παιρνει κανα κυπελλο καμια επαρχιακη ομαδα, τοσο κακο ειναι? Θα πρεπε μηπως να ανηκω στους γαυρους που τα θελουν ολα και γαμανε τις αλλες ομαδες παντου και παντα για να ικανοποιω το στερεοτυπο που εχεις στο μυαλο σου?
-
γιατί ρε παιδιά, τι το κακό έχει αυτό το στερεότυπο?
:disco:
-
klimakio 8a steiloume sto lyomeno??? oxi e??
-
Quote:
Originally Posted by irreligious
γιατί ρε παιδιά, τι το κακό έχει αυτό το στερεότυπο?
:disco:
Γιατι, ειπα εγω οτι ειναι κακο?
-
Quote:
Originally Posted by regularpaul
...
1
-
megali diaitisia sto ksanthi-aek.efige o psixomanis,allaksan ola
-
Μέχρι και τα ονόματα των ομάδων :!:
-
-
με καποιο τροπο πρεπει ομως να εμπλεκεται ο Κοκκαλης, αλλεως δεν εχει πλακα :!:
-
-
δεν βλεπω πως αυτο ειναι λιγοτερο ασημαντο παιχνδι απτο οσφπ-αρης για να παραβλεπεται μια εκτρωματικη διαιτησια σαν τη σημερινη.κουραστηκαμε,εχει δικιο ο οντονιαν.βλεπεις ο καημος εδω ειναι να λοιδωρηθουν τα παιδια του πειραια για την τρομπετα απτους γαλλους επαρχιωτες ενω ασημαντα ζητηματα οπως πχ η κωμωδια της συμφωνιας αποπομπης και διορισμου φιογκων και υποχειριων στις νευραλγικες θεσμικες θεσεις του ταλαιπωρημενου ποδοσφαιρου περνανε αερα πατερα
Ενω εμεις οι αληθινοι φιλοι του αθληματος και μη αγνωμονες ξερουμε οτι η πραγματικη σφαγη της ξανθης απο την αεκ στο κυπελλο ηταν ο επαναληπτικος ημιτελικος του 2002 στο ιστορικο νικος γκουμας,συνεπεια της οποιας ηταν η αρμαδα του σαντους να κατακτησει τον μαστραπα(στερουν τις κουπες του θρυλου γαμωτοκερατοτουςγαμω).Αρα το σημερινο,πταισμα
Και οσο και αν εκτιμουμε τις θρυλικες πια attention whore ανακοινωσεις σου δεν θα σε λυπηθουμε ξανθουλα σρυ :( ,αν ηθελες κυπελλακι να φροντιζες να μην εστηνες εκεινο το ματσακι με τον αρη που πλουτισε ολη η ανατολικη θεσσαλονικη,καλαμαρια,κρηνη,κωνσταντινουπολιτικα και πολιχνη(στην πολιχνη οχι ολοι,εχει παρα πολλους γκασμαδες και γενικα μην πηγαινεται για καφε εκει)
-
ροφλολολ, ο οδονιανος τα λεει για το ποστ μου.
-
-
Χτες, ελεγα :
Quote:
Originally Posted by Darkling
με καποιο τροπο πρεπει ομως να εμπλεκεται ο Κοκκαλης, αλλεως δεν εχει πλακα :!:
Σημερα ειπε :
Quote:
Originally Posted by Πανοπουλος
Αποδείχθηκε πως ο Κόκκαλης είναι το νούμερο ένα και μας έχει όλους για πλάκα. Τώρα που είναι πρώτος με 14 πόντους διαφορά, είναι σαν να μας δίνει τη διαιτησία και να μας λέει κάντε την ό,τι θέλετε. Αν ήμουν ο ΠΑΟ ή ΑΕΚ και συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ένιωθα μειονεκτικά.
Παρτα μωρη πουτανα Ξανθη παραρτημα, τολμησες να μη μας δωσεις τον Γκσπουρνινγκ?
Ετσι σε γαμαει ο Κοκκαλης.
το ΑΕΚ θα βγαλει καμμια ευχαριστηρια ανακοινωση προς την ΠΑΕ Ολυμπιακος, η θελουν κι αυτοι γαμησι την Κυριακη? Ας ορισουμε τον Κασναφερη να τους παιξει, λοιπον.
-
Να σημειώσω ότι για κάποιους λόγους, αγωνιστικούς και μη, προτιμώ να περάσει ο γαυρος.
-
θα στους πω εγω.
αγωνιστικοι-αν περασει ο γαυρος,την κυριακη εχει χασει 100% στην τουμπα.
εξωαγωνιστικοι-αν περασει ο Παοκ,φιλοι βαζελες θα βρεθουμε στον τελικο και πραγματικα θα κανουμε πουτανα μια ολοκληρη πολη.ζουμε για αυτον τον τελικο,που δυστυχως δεν τον βλεπω να ερχεται,οι γαυροι εχουν αρρωστησει και ξαφνικα απαιτουν κυπελλο.
-
προλαβαινουμε δηλαδη να κανουμε τα κουμαντα μας!
-
emeis pantws epeidi leme na mi ginei poutana mia olokliri poli apo ta paokia leme na apokleistoume apo tis serres
-
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ :evil:
-
-
-
ε νταξ..τι να πεις..ειναι για να πεις?
τα παμε
-
-
στο 0-4 θα παω να δω ματς. τωρα καθομαι στο πισι μου.
-
ΧΑΧΑ
ΧΑ
Χ
ΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧ