Όταν το λέω εγώ γιατί μου τη λέτε; :cry:
Printable View
Καλό ματς του Ολυμπιακού όντως, τέτοια εμφάνιση από Πρίντεζη δεν περίμενα. Οι βολές μόνο αρνητικό μαζί με 2η συνεχόμενη κακή εμφάνιση Μπουρούση και Πάργκο. Γενικά πάντως είναι μια ομάδα 2 κλάσεις πάνω από τη Ρεάλ και δεν βλέπω πως θα χάσει και τα δύο ματς στην Ισπανία.
Από Παναθηναικό είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο, οκ συμφωνώ ότι αυτοκτόνησε, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε και τη μαχητικότητα της Σιένα και ιδιαίτερα την αξία του Λαβρίνοβιτς, πόυ με το που μπήκε γύρισε το ματς. Τώρα να κάνει η Σιένα 3 νίκες συνεχόμενα μου φαίνεται να πω την αλήθεια δύσκολο αλλά α) αυτό είναι το πιο πιθανό και β) όπως παίζει, ούτε σε 5ο ματς θα είναι φαβορί ο Παναθηναικός.
Αυτά, πάω να δω Μπάρτσα-Ταού που κατά Συρίγο "δεν παίζουν μπάσκετ, απλά τρέχουν και σουτάρουν"
Λοιπόν ο Γιαννάκης δεν έκανε πολλές μαλακίες αυτή τη φορά.
Ούτε τον Μπάτζετ ξέχασε στον πάγκο πολλή ώρα
ούτε τον Ρόστερ άφησε στο παρκέ όσο δεν τράβαγε, κομπλέ.
Μόνη μαλακία του η εμμονή να μην προπονούνται οι παίχτες στις βολές.
Αλλά ευτυχώς επαιζε με μια μέτρια ομάδα (τυχαία στους 8 ) και δεν του στοίχισε.
Και προφανώς δεν υπάρχει σύστημα για την ζώνη.
Προπονητής και βοηθοί σπάζουν τα κεφάλια τους αλλά δεν σκαρφίζονται κάτι σχετικό.
Πάμε στους άλλους κουλούς, της Σιένα που πήρε απρόσμενη νίκη στο ΟΑΚΑ.
Το σερί της Ρεάλ την Τρίτη ήταν 22-0, της Σιένα εχτές 37-15 (=22).
Στο μπάσκετ αυτά δεν γίνονται οπότε μάλλον φταίει αυτός ο
άσχετος (αλλά πολύ τυχερός) προπονητής του ΠΑΟ.
Ευτυχώς διαβάζοντας το ER μαθαίνεις μπασκετ.
Το ότι οι περισσότεροι θα καλέσετε πυροτεχνουργό
αν σας πετάξουν μια μπάλα μπάσκετ είναι άλλο θέμα.
Κρατάμε εκτός από τη νίκη χτες κ την εμφάνιση Πρίντεζη. Συνολικά ωραία παίξαμε - αυτές οι βολές ρε γμτ.....πάνε να πάρουμε ένα από τα 3 ματς, ε του πούστη...
ο ΠΑΟ δεν ξέρω τι blackout έπαθε, αλλά από το +10 στα μισά της 4ης περιόδου κ μετά έβλεπα απανωτά λάθη....ένα παιχνίδι στην Ιταλία πιστεύω ότι μπορεί να πάρει πάντως.
Ayto pou tha faei ton panathinaiko einai h allazoneia ton opadwn/dhmiosiografwn/paixtwn/proedron.
Opou kai an giriseis diavazeis gia aytoktonia tou panathinaikou, alitheia den sas perase apo to mialo oti mporei na einai kaliterh omada fetos h siena?
Poses fores exei girisei paixnidia apo meion o vazelos kai milame gia epikes anatropes/trena/mitsares klp. Tora vevaia den iparxei kamia siena alla aytoktonisate..
Xekavaliste ligo giati den sas vlepo kala....
το ειδες το παιχνιδι μας εχθες?
Paul, από τη στιγμή που είχαμε διαφορά 16 πόντων και χάσαμε με 5, μπορείς σίγουρα να βρείς ένα "σερί" 21 πόντων (και κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερο, όπως και βρήκες). Δεν είναι σερί αυτό, βάλαμε 15 πόντους. :P
Απλά σε εκείνο το διάστημα έγιναν τρομερά πολλά λάθη, που δε συνηθίζουμε να κάνουμε.
χαχαχ, κάνατε και τον ρέγκιουλαρ να πανηγυρίζει τις νίκες του γαύρου ρε κωλόπαιδα.
έχει γίνει κάτι με τον μπουρούση και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; τες πα, καλή νίκη σε κρίσιμο ματς στο οποίο επιθετικά ουσιαστικά πήραμε πόντους από 5 παίχτες (γκριρ, βουισιτς, πριντεζη, παπαλουκά και μπουρούση) και από τους υπόλοιποι πολύ λίγα πράματα. πχ πάργκο και χαλπερίν χαμένοι. για τη ζώνη που λέει ο μιτς, τα πήγε καλά η ομάδα με το που αλλάζει η άμυνα, μετά χρεώνεται το φάουλ ο παπαλουκάς, πάει πάγκο και με γκριρ/πάργκο μέσα κολλήσαμε. μετά ξαναμπήκε στο γήπεδο και μαζί του το νερό στ' αυλάκι και.
δυστυχώς σοβαρή ομάδα η σιένα ;) ;) γουίνκ ;)
kordonian, βαλε "επι μερους σκορ" οπου "σερι"
και καταλαβε τι γραφω
(που καταλαβες δηλαδη αλλα μας κανεις τον λεπτολογο!)
ναθινμαν ισχυει, ημουν μεταξυ "να κερδιζει ο Γιανακης ?"/"να χανει ο γαυρος?"
τωρα με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις σας
εχω γινει φανατικοτερος των αγγελοπουλαιων :eek:
@ νάθινμαν: Είναι ναι. Αν δεις την αντίδρασή της όταν πήραμε τη διαφορά και τη συγκέντρωση που έχουν είναι εντυπωσιακοί. Δεν έχουν την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟ, αλλά όση έχουν τη βγάζουν όλη στο παρκέ. Εμείς φέτος δεν τη βγάζουμε με τη σταθερότητα που το κάναμε σε άλλες χρονιές, αλλά το ταβάνι της ομάδας είναι σίγουρα πιο ψηλά από των Ιταλών.
Μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα με την επιθετική άμυνα στο πικενρολ, κάτι που πρέπει να σκεφτεί ο Ομπράντοβιτς. Πρώτη φορά βλέπω να το μαρκάρει κάποιος τόσο καλά.
Ναι κατάλαβα τι γράφεις, απλά έχει διαφορά ανάμεσα στο "γίνονται τα κουλά και για 7 λεπτά δεν παίζω μπάσκετ" και "κάνω κοιλιά 2 περιόδων και μου παίρνουν το ματς". Για το δεύτερο μπορείς να πεις ότι έχει ευθύνη και ο κόουτς, για το πρώτο λιγότερη.
κορντόνιαν; :P
Παυλε δε ξερω τι λες, αλλα αμα εχεις δει επιθετικο συστημα να ξεμαρκαριζονται οι Γκριρ/Παργκο/Χαλπεριν σε ζωνη, εγω παω πασο.
Παντως δεν εγραψα ουτε φυγε Καρκινε Γιαννακη ουτε τιποτα. Απλη διαπιστωση ειναι. Και δεν ειναι απο ενα ματς.
Τεσπα, στην αντιθετη αποψη, σε λιγο θα μας πειτε οτι περιμενουμε να χασουμε για να την πουμε στον Γιαννακη.
mits από κεκτημένη ταχύτητα νομίζεις ότι την λέω σε σένα συνέχεια :-P
ο candylucky ειναι στο στοχαστρο μου κυριως, ο γνωστος προπονητοφαγος ναθινμαν,
κατι ξεβρασμενοι νοσταλγοι εβραιων και λοιποι 20χρονοι με αποψεις 1000 καρδιναλιων
μεχρι και ο καρχαχαχα ειχε γραψει κατι σχετικα
α και ο τζητζης* για μπουγιο
για να μην σε παρει η μπαλα κι εσενα ομως
μην μου μιλας για ξεμαρκαρισμα σε ζωνη κλπ που δεν κατεχεις
ναι, δεν υπαρχει συστημα, τους λεει "μπειτε και κερδιστε"
και οι Μανουσελης/Μπουντουρης (αλλοι ασχετοι) συμφωνουν στωικα
Πωλ, κάτι ξέρουμε κι εμείς από ιατρική ε (c)
:P
e ela nte. i siena oxi mono einai kaliteri apto bazelo fetos (opws kai persi) alla tou xei parei kai ton aera. poly diskolo na ginei diplo ekei.
episis prospa8w na thimithw foveri emfanisi tou bazelou fetos ektos kai, pera apauti tis malaga de mou rxetai tipota.
o teodosic sout e?
Ποιον αέρα, όλα τα ματς στους 5 πόντους έχουν πάει και τους έχουμε πάρει 2, μας έχουν πάρει 2. Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Σιένα, ακόμα και αν μας αποκλείσει.
http://euroleaguequiz.euroleague.net...l_eteam_09.htm
ψηφίστε την καλύτερη 5άδα.
Εγώ Παπαλουκά, Σισκάουσκας, Ρακόσεβιτς, Βούισιτς, Μπατίστ
Εντιτ: ο Jasikevicius πρώτος στους point guards? :-?
That's not a forehead, it's a fivehead~!!111`
Χαχ καλύτερη η Σιένα και άλλα τέτοια αστεία.
Πούτσα και ξύλο.
:headbang:
Έτσι, και για να μη γίνουμε γαύροι, η Σιένα έπαιξε ΣΚΑΤΑ, και ειδικά στις δύο τελευταίες περιόδους δεν υπήρχε στο γήπεδο.
Δεν χάνουμε την Πέμπτη, πούτσα και ξύλο μόνο.
Βασικά δεν έπαιξε σκατά κατά τη γνώμη μου, την αναγκάσαμε να κάνει συνέχεια λάθος επιλογές με την πιο καλή άμυνα που έχω δει φέτος. Δεν χάνανε ελεύθερα σουτ πχ ή λάθος πάσες στο βρόντο όπως εμείς στο δεύτερο ματς της σειράς. Έφτυναν αίμα να δουν τη μπασκέτα και μαζέψαμε πολλά παλικαρίσια ριμπάουντ.
Από τους καλύτερους φετινούς Παοz που έχουμε δει, επιτέλους Tσαρτσαρής:touched:
3-1 την Πέμπτη και περιμένουμε τους καρπαζοεισπράκτορες (που κατάφεραν να χάσουν από την Realololol) στο Berlin για πούτσα και ξύλο..
Δεκτόν, αλλά συνέβη και το εξής. Στο πρώτο δεκάλεπτο βρισκόμασταν σε ένα διαγωνισμό καλύτερης άμυνας, και είχαν μπει φουριόζοι. Όταν πατήσαμε στο γήπεδο καλά και παίζαμε στο δικό μας ρυθμό, τους απομακρύναμε από τη μπασκέτα, πολλά ριμπάουντ, κλπ.
Αλλά δεν τους έμπαινε τίποτα σε κάποια φάση, όταν λέμε τίποτα, ειδικά στην τρίτη περίοδο αν θυμάμαι δεν ανανέωναν το σκορ τους. Δλδ ίμο χάνανε αρκετά ελεύθερα σουτ, αν εξαιρέσεις πάντα τον υπερθεούλη McIntyre.
Όπως και να 'χει ΠΟΥΤΣΑ. :-P
edit: Κάμποσα από τα ελεύθερα ήταν βάσει σχεδίου ε, πχ του Stonerook. Ακόμα και όταν έβαλε το πρώτο συνέχιζαν να του δίνουν σουτ οι δικοί μας.
Εμείς πόσο πιο χάλια μπορούμε να παίξουμε?
σοβαρευτηκανε και 20 ποντους στο κεφαλι στην εδρα τους,αυτον το παο θελω
ο γαυρος το παλεψε καλα,σε ενα σημειο πιστεψα οτι θα το τουμπαρει (τριποντο παπαλουκα) αλλα δεν
Λολ, τι πάλεψε?
234456 λάθη, μας πήραν άλλα τόσα επιθετικά, 20 πόντους στο 1ο ημίχρονο..
φφς
Ρε μλκ Οντονιαν, ΠΟΣΟ ΒΑΖΕΛΟΣ γινεται να ειναι κανεις?
Σορρυ ξερω δεν πρεπει να βριζω συμπαικτες αλλα δεν αντεξα.
FIXXXER, αν δεν είδες το παιχνίδι ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. Αν το είδες πες μου που κάνω λάθος.
blackie στο -20 ησουν ε και πηγε στους 5;
Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι του γαυρου και παρακολουθώντας μόνο τη διακύμανση του σκορ (αλλά έχοντας δει και τη Ρεάλ και τον γαυρο αρκετά φέτος) επιμένω ότι είναι καλύτερος και μπορεί να φέρει διπλό και να το τελειώσει. Μετά το μπλακ άουτ στην αρχή, σιγά σιγά μείωνε και μπορούσε ακόμα και να το γυρίσει αν δεν ήταν τόση η αρχική διαφορά. Απλά αυτά τα μπλακ άουτ είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούν εκεί πέρα, γιατί το Φ4 δε γίνεται στο ΣΕΦ να σε σπρώχνει ο κόσμος και ο ΠΑΟ δεν είναι Ρεάλ (ή ΤΣΣΚΑ παρακάτω, λέμε τώρα) να τα διαχειριστεί με τον ίδιο τρόπο.
Βέβαια στο μεταξύ μας, παίζουν και άλλα ρόλο.
Ο βουισιτς τι έχει τελικά;
Akrivws, to paixnidi den xrhzei idiaiterhs analyshs, arxise kai teleiose me ton xeirotero fetino Olympiako, ayton tou prwtoy hmixronou pou ekane tis emfaniseis me Le mans entos kai me ton vazelo ektos na fainontai basketares. Kai pali omws mporei na to girnagame kai tha ginotan mega lol mesa sthn Madrith, an o Papaloukas htan ena klik ligotero kakos kai pername 3-4 amyntika rebounds. Pame sto ousiastiko erwthma ths vradyas dhladh an einai kala o Nicola, peite ti kserete.
Re sy Abruzzi den PALEPSA tipota, epaiksa apla ena basketaki ekei xamo kai eginan liga stoixeiodh otan se kapoia fash h Real ta eftyse apo thn kourash.
Ela mwrh Panatha!!! Nikhsame palikarisia kai me kontra diaithsia. Kala autos o Ispanos o,ti na'nai sfurize.
Εντάξει το επιθετικό παιχνίδι των Ιταλών (λολ) δεν το σφύριζαν ούτε όταν το κάναμε εμείς - άσχετα αν τέτοιο παιχνίδι τους συμφέρει περισσότερο, τουλάχιστον ήταν δίκαιο. Αλλά έκαναν και 2-3 εξόφθαλμα λάθη, που έτυχε να είναι εναντίον μας θέλω να πιστεύω, που πραγματικά δείχνουν κακούς διαιτητές. Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι ήταν αποφάσεις του Ισπανού κυρίως.
Χασαν αρκετα ελευθερα τριποντα και καναν πολλες λαθος πασες χωρις λογο. Αλλα δεν επικεντρωνομαι τοσο σε αυτο, οσο το οτι ο τροπος που γραφεις ΣΗΜΕΡΑ ειναι χαρακτηριστικος του βαζελου τυπου Εντρανσεμπιριουμ, σε αντιθεση με αυτον του μετρημενου καρχαρτ, ο οποιος καλα ξεφευγει κι αυτος οταν μιλαει για Ολυμπιακο. Ειναι ισως που διαχωριζεστε σε ποικιλιες για να επιβιωνετε, Vazelus Yperopsius, Vazelus Antigavrus και το αγαπημενο μου Vazelous Salliggarius (=warlord)
Λες χαζομαρες. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, ο ΠΑΟ είχε τριπλάσια λάθη από αυτούς και η διαφορά μας ήταν αποτέλεσμα των πολύ κακών ποσοστών τους, λόγω κακών επιλογών στην επίθεση (= πολύ καλή άμυνα του ΠΑΟ). Ρίξε μια ματιά στη στατιστική να το δεις (και εδώ δεν έχει "η στατιστική δε λέει την αλήθεια", τις λάθος πάσες τις γράφει).
Τα τρίποντα που έχασαν ήταν είτε με άμυνα είτε τα ελεύθερα του Stonerook, που αν είχες παρακολουθήσει και τα 3 ματς, θα έβλεπες ότι έμενε ελεύθερος από επιλογή της άμυνας. Φυσικά έχασαν και κανά δυο μόνοι τους, όπως κι εμείς, αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά καμιά σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας, που σούταραν πολύ πιο εύκολα.
Δε βρίσκω κανέναν λόγο να αλλάξω την άποψή μου για το παιχνίδι που είδα για να μη μιλάω σαν κάτι που εσύ έχεις στο μυαλό σου. Όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με το τι λέει ο άλλος και όχι με αυτά τα ηλίθια κόμπλεξ, τότε θα κάνουμε μια-πιο-σοβαρή-κουβέντα.
Ξαναρωτώ, είδες τον αγώνα; Δεν έβλεπες τον γαυρο;