http://i.imgur.com/10w9p.jpg
Printable View
Τέλος για σήμερα! Leoric down και level 10. Δεν έμεινε ρουθούνι! :D
to termatise enas koreaths sto easy prin mish wra peripou
tou phre 2 wres synolo :roll:
Spoiler
2 ώρες? Γουώτ?
Τέλος πρώτου ακτ. Απίστευτη συγκίνηση :touched:
.
Lolwat?!
.
Θα πάρει καιρό να σπάσει, αν σπάσει.
Το ξέρετε ότι πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο της Blizz για να παίξετε D3 ε? Ότι οι χαρακτήρες αποθηκεύονται server-side? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ!
Δεν το χω λιωσει ακομη, περιμενω την καταλληλη στιγμη. Αλλα παει πολυ πολυ ωραια προς το παρον.
.
μεν
παίζω non-stop D2 εδώ και 8 χρόνια (απ'το 2004, τουλάχιστον ένα μισάωρο καθημερινά)
D3 δεν αγόρασα και δε θα αγοράσω μέχρι το καλοκαίρι, γιατί φέτος δε φύτρωσαν 50ευρα στο μπαλκόνι (είχα ένα 50ευρο στην άκρη απ τον Γενάρη λολ, αλλά μου το φάγαν οι βεντσίνες)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ θενξ, εγώ απ την 10χρονη εμπειρία μου με Blizzard games να σου πω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με τα νεύρα σου όταν θα αρχίσουν τα lags και τα τσαλίμια της blizz
θα βγει κάποια στιγμή ένα hack που θα αποθηκεύει τους χαρακτήρες τοπικά, σιγά το πράγμα.
τα acts 3 και 4 ξερεί κανείς που διαδραματίζονται;
Κλαίω :touched:
Το act 3 ξεκινάει κάπου στο Arreat. Όταν φτάσω 4, θα σου πω και γι'αυτό.
Το σύστημα με τα disconnects κλπ είναι ό,τι χειρότερο μπορούσαν να βάλουν, πέρα από ένα σωρό bugs που 'χει. Εμένα με πέταξε και προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να μπω και δεν μου εμφανίζει καν τον χαρακτήρα.
Όσο έχω παίξει (σχεδόν στο τέλος του Act 1) είναι ωραίο, αρκετή ποικιλία σε τοποθεσίες και mobs (φοβάμαι βέβαια ότι θα αρχίσουν να επαναλαμβάνονται), επίπεδο δυσκολίας πάνω από τη beta αλλά και πάλι προς το παρόν τίποτα το τρομερό.
Review του PC Gamer που ανανεώνεται όσο παίζουν εδώ
Η δυσκολία αυξάνεται αρκετά μετά τη μέση του 2ου act. Επίσης, θυμίζει υπερβολικά D2, δυστυχώς :/
Αποσυνδέθηκα και δε μπορώ να μπω. Δε θα πέσει ο ντιάμπλος απόψε :(
Έχει κανείς guest pass να μοιραστεί με εμάς τους απέξω; :(
Διανοείσαι πόσο σοβαρά μιλούσα, όταν έκανα 2 τέτοια ποστς με διαφορά 2 ωρών ε?
Έχω γκεστ πασς.
First come, first served.
21 keys για το λαό:
Code:
2EXFKT-T27K-M8848B-ECK9-RTWBRM
2R297M-HHVK-2MPJTP-DEZT-J8HHZY
τσίμπησα το πρώτο :D
να'σαι καλά, σ'αγαπώ, πολλά πινκζ :pink:
κι αν μπεις, πες μας
edit: ωπ μπηκα.
oxi re pousti mou :cry:
Τέλος το act I.
:touched:
Τέλος. Γενικά (το normal). Λίγο πρόχειρο μου φάνηκε, για 12 χρόνια μετά, αλλά μπορεί να είναι η ιδέα μου.
Συνολικά 15 ώρες περίπου, με μπόλικο exploring και αρκετό random afking. Τέλειωσα level 31.
Παιζει κανα αλλο key ρε παιδια να ξεχαστουμε με λιγο diablo?
tag th3oc#1219 kanoniste. Oli mera simera mesa 8a mai
Μπαίνω να κάνω κανά νέο χαρακτήρα να παίξουμε μαζί :pink:
Προφανώς και όχι, αλλά έστω 5? 3? 2? Εδώ απλά πήραν το D2 και άλλαξαν 3 textures και 4 ονόματα. Ένιγουει.
Κακεντρεχής :!: Αφού είπαν μέσες άκρες πως είναι excited για το story και ότι στα πρώτα 2 δεν υπήρχε ουσιαστικά story ενώ τώρα το δούλεψαν. Σκληρά :!:
Επίσης το Diablo 3 της Βlizzard North δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βγήκε τώρα, απλά εκείνο έφαγε cancel και άρχισαν απο την αρχή πριν από μερικά χρόνια.
Το σενάριο δεν είναι κακό, χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο. Καλύτερη στιγμή άνετα.Spoiler
Απλά γενικά δε φαίνεται να έχουν προσπαθήσει ιδιαίτερα, όσον αφορά maps, quests, γενικότερο gameplay :/ Ας ελπίσουμε ότι δε θα ψοφήσει όσο γρήγορα φαίνεται.
Σποιλερ ρε γιδι.
Ε καλά δενκιόλας.Spoiler
Είμαι στην αρχή του act 3 και level 26. Blitzer είσαι υπερβολικός στη σύγκριση με το 2.
Εμένα πιο πολύ σε wow μου φέρνει πάντως. Spiritcrusher μαμιέσαι! Που χάθηκες;
παιζει κανενα guest key... για ενα φιλο μωρε...?
http://www.youtube.com/watch?v=I43GU...ature=youtu.be
Καλα μαγκες ηρεμηστε. Πριν 5 χρονια ζητουσαν νεο τιτλο ιδιο με το 2. Και τωρα γκρινιαζετε γιατι ειναι στο ιδιο στυλ! Και τι να ηταν πχ μμο? Εδω για το WoW δεν εχουν εμπνευση...
Σκεφτητε οτι η πρωτοτυπια του star wars ηταν...οι διαλογοι! wow λες και ολα τα games για playstation πχ δεν εχουν! Η πρωτοτυπια του Guild wars ειναι οτι τα quests λεγονται "Events"!!! WOW!!
To diablo 3 καλα κανει και ειναι hack'n'slash! Ισως να εχουμε αλλαξει εμεις οι gamers,να καλομαθαμε με τα mmo, αλλα δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να ανηκει σε αλλη κατηγορια.
Κατα τα αλλα ξεκινησα με wizard,εφτασα act 2 nightmare,αλλα μαλλον θα το γυρισω σε barb η monk! Φαινεται πιο ευχαριστο το melee!
Cow Level
Spoiler