Printable View
Spoiler
Χμ έχεις δίκιο, σόρυ, κάνω έντιτ, κάνε έντιτ και εσυ να μην φαίνεται
Καλά, σχωρεμένος :P
Τέλος 1ου κύκλου και οκ, γάμησε. Κορυφαίο τελευταίο επεισόδιο, με πολλά ερωτήματα μεν, αλλά και πολλές αποκαλύψεις ταυτόχρονα.Ένας καινούριος κόσμος δυνατοτήτων ανοίγει για τον 2ο κύκλο λοιπόν, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.Spoiler
σε ζηλεύω.. εγω απλα δε θυμαμαι τίποτα από τον πρωτο κυκλο
γιατί θυμάσαι τίποτα απο τον δεύτερο?
ελαχιστα πραγματα..
αυτό που πραγματικά δε κατάλαβα στη σειρά είναι ο διάλογος Τσάρλυ και Ολίβιας.. η Ολίβια λέει "Ο Τζον μου είπε ότι με αγαπάει" και ο Τσάρλυ είπε "Ναι μου το είπε και σε μένα αυτό" και η Ολίβια εκείνη την ώρα, αν και θλιμένη γέλασε. Γέλασε γιατί ο Τσάρλυ το εννοούσε, ότι του είπε ο Τζον για την πάρτυ του, όχι ότι του είπε πως ο Τζον αγαπούσε την Ολίβια. Και εκεί που λες ότι είναι παλιοπουστάρες μας δείχνει τον Τσάρλυ με παντρεμένο..
μπερδεμένη σειρά. Ελπίζω στο παράλληλο σύμπαν να μας το ξεκαθαρίσουν αυτό. :)
επεισοδιο για πολλα ναρκωτικα.watch at your own risk.
Πάρα πολλά όμως λέμε.
what.the.fuck.
Ως το επόμενο επεισόδιο θα σας έχω φτάσει ρε αλήτες.
σχετικά με το προηγούμενο είχα διαβάσει πολλές κριτικές στο ιντερνέτ, οι περισσότερες άσχημες και υπερβολικές, κάποιος το χαρακτήρισε το χειρότερο επεισόδιο της σειράς και άλλος το χειρότερο επεισόδιο που έχει βγει ποτέ σε σειρά. είχα πολλές αμφιβολίες και έκατσα χτες το βράδυ να το δω..
χμ... εντελώς τυχαία είχα την ίδια έμπνευση με τον μπίσοπ, μόνο που εγώ δε το λέω Black Betty, και μου έκατσε πολύ καλά το επεισόδιο, παραμυθάκι! Φυσικά καμία συνέχεια στο story, μονό μας λέει ότι τελικά τίποτα δε χάθηκε και μπορεί να υπάρχει κάποιο happy end, εγώ πάλι θέλω deadly end. Άντε να δούμε το σημερινό..
μετα απο ενα ευχαριστο(?) διαλειμα,επιστροφη στα βασικα με ενα δυνατο επεισοδιο.
Spoiler
Σιγά το cliffhanger...
Spoiler
Spoiler
Ντάξει γάμησε, τι να λέμε κλπ. 2 επεισόδια-φωτιά αναμένονται για season finale.
Spoiler
Spoiler
Πάρα πολύ ωραίο επεισόδιο και επίκαιρο και το tribute σε Jin. Για 3η σεζόν έχει ανανεωθεί ναι, ελληνικοί για το FlashForward δεν έχουν βγει ακόμα. www.xsubs.tv τσέκαρε, συνήθως εκεί βγαίνουν πρώτα
στοιχημα η 3η σεζον θα ειναι στο παραλληλο συμπαν και γαμησε η σειρα
Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε επισήμως τα ναρκωτικά.
ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!! :shock:
1 more to go, ελπίζω να κόψει τη γη στα δυό(σικ).
Spoiler
ποσο επος;δε τα λεγαμε;
Ο Καιρός Γαρ Εγγύς.
Πραγματικά δεν θέλω κάθε βδομάδα να γράφω αποθεωτικά λόγια αλλά δεν γίνεται να μην. Μιλάμε για μια σειρά που ξεκίνησε με ένα σερί μετριότατων επεισοδίων, με αδιάφορους αρχικά χαρακτήρες και κόντεψε να κοπεί κάποιο διάστημα. Και βλέπεις τώρα να έχει φτάσει στο σημείο να είναι από τα καλύτερα πράγματα στην τηλεόραση με σερί επεισοδίων που θα ζήλευε οποιοδήποτε sci fi. Αν το επόμενο επεισόδιο είναι στα επίπεδα αυτού (καλύτερο θα 'ναι) μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κλεισίματα σεζόν που θυμάμαι, χωρίς καν να αναφέρω πόσες δυνατότητες υπάρχουν για την 3η σεζόν.
πάντως η αναμονή εδώ και κανα τρίμηνο είναι μεγαλύτερη για το fringe παρά για το lost
Στο ΠΟΛΥ χαλαρό όμως λέμε.
οκ ,αυτο δεν μπορω να το πω.αλλα στο ιδιο επιπεδο ναι.
παρακαλώ πολύ τα σχόλεια για το lost στο thread του lost.. ειδικά για τους δυσπιστους
είχα δει τα 7 πρώτα επεισόδεια από πρώτη σεζόν, μου φάνηκαν μετριότατα και δε συνέχισα..
να συνεχίσω από εκεί για να βάλω καλύτερα κατευθίαν δεύτερη σεζόν να κατεβαίνει;;
na ta deis ola .
οχοχο, ξύλο και καράτε στο finale.
Γαμώ το Fringe.
Σε "αναγκάζει" να δεις 5 αδιάφορα και βαρετά επεισόδια για να σου πετάξει ένα main plot που τα σπάει. Ο πρώτος κύκλος ήταν σε πολλά σημεία υπερβαρετός, ο δεύτερος ήταν η απογοήτευση η ίδια, για να φτάσουμε στα 3-4 τελευταία επεισόδια που είναι καταπληκτικά και σε υποχρεώνουν να συνεχίσεις να το βλέπεις.
Αν αντί να χώνουν όλες αυτές τις μαλακίες για να γεμίζουν επεισόδια, φτιάχναν μια και μόνο σαιζόν που θα βασιζόταν στο main plot,θα ήταν από τις καλύτερες σειρές έβερ.
Spoiler
4
ZOMFG
Spoiler
Τέλειο, τέλειο, τέλειο.
Spoiler
Ότι είπε ο Αμπρούτζης.
Spoiler
Λοιπόν, είδα τα τρία πρώτα επεισόδια και κατέληξα πως η σειρά είναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Οι ερμηνείες τον μισών ηθοποιών - και ειδικά της πρωταγωνίστριας (θέλω να την κλοτσήσω στα δόντια) - αγγίζουν σχεδόν τον πάτο αυτών του True Blood. Οι εξηγήσεις που δίνονται για τα διάφορα παρανορμαλ συμβάντα είναι τραγελαφικές, όπως είναι και οι διάφορες μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο γουόλτερ για να τα εξηγήσει, ενώ κυριαρχεί μια πληθώρα βολικών συμπτώσεων ώστε να γίνεται πάντα αυτό που συμφέρει τους ήρωες.
Drumsick disapproves.
Βελτιώνεται πολύ μετά, αν θες συνέχισέ το μέχρι το τέλος της σεζόν και αν δεν βρεις κανένα ενδιαφέρον παράτα το. Και 'γω αρχικά το 'χα παρατήσει μετά από 5 επεισόδια και είδα μαζεμένη μετά όλη την 1η σεζόν. Επίσης στις ερμηνείες υπερβάλεις λίγο νομίζω (όπως και στο True Blood αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα =Ρ) , η Olivia ναι δεν θα τη χαρακτήριζα καλή ηθοποιό, αλλά ο Peter είναι οκ, και o Walter παίζει απίστευτα ειδικά σε συνδυασμό με το χαρακτήρα του
O peter είναι θεός και τον έχω αγαπήσει σε άλλες σειρές. Εδώ, δίπλα στην αχώνευτη, χαραμίζεται. Θα πιάσω το wire τώρα κι αν είναι μαλακία κι αυτό, θα σας γαμήσω.
:fear: