με το γνωστό πια χιούμορ 3ης δημοτικού. απολαύστε
https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.n...5a&oe=5D9481E7
χαχαχαχα :|
Printable View
με το γνωστό πια χιούμορ 3ης δημοτικού. απολαύστε
https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.n...5a&oe=5D9481E7
χαχαχαχα :|
Έλεος, πόσο πια έχει ξεπέσει, ούτε στο GoT αυτά
Και η κατάντια δεν έχει τελειωμό
https://storage.googleapis.com/eikon...06/arkas01.jpg
Πρέπει να έχει πληρωθεί ΠΟΛΥ καλά για να είναι τόσο καθίκι.
Μ' αρέσει που είστε ανοιχτά μυαλά. Αριστεροί ρε παιδί μου, δημοκράτες, σέβεστε την αντίθετη γνώμη.
Όπου σπάσιμο καταστήματος βάλε σπάσιμο κρεοπωλείων, κάψιμο αυτοκινήτων εταιρειών που δε γουστάρουμε, μετρό, ξυλοφόρτωμα και μαχαίρωμα όποιου φοράει μπλούζα που δε μας αρέσει κ.τ.λ.
Και εγώ δε συμφωνώ πολιτικά με τον Αρκά, αλλά δε θα αφαιρέσω το δικαίωμά του να έχει τη γνώμη του.
Εγώ θα υπογράμμιζα το "όταν καιγόταν το σπίτι μου" Γιατί εκεί δεν κάηκαν μόνο σπίτια, αλλά 101 ψυχές. Νταξ.... στα παπάρια σας.
την επιλεκτική ευαισθησία του αρκά κράζουμε, η οποία ενεργοποιήθηκε τα τελευταία 4 χρόνια δια μαγείας και φυσικά δε στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις. αν εσύ βλέπεις κυνήγια μαγισσών κ.α. τέτοια είναι δικό σου πρόβλημα.
Δε μου φαίνεται να θέλεις να κράξεις την επιλεκτική ευαισθησία του Αρκά.
Και το έχω ξαναπεί, από τον Μητσοτάκη ξέρουμε τι να περιμένουμε, από τον Τσίπρα όμως δεν περιμέναμε με τίποτα τέτοια πολιτική. Εϊναι τεράστια απογοήτευση και αξίζει της κριτικής που δέχεται με την οποία δε χρειάζεται να γελάς πάντα επειδή τη γράφει ο Αρκάς.
Τώρα θα μου πεις θα επιλέξω Κούλη αντί Τσίπρα; Σε καμμία περίπτωση.
αν εσύ είχες τόσο μεγάλες προσδοκίες από τον Τσίπρα κι απογοητεύτηκες τότε δε φταίει ο Τσίπρας... να τα λέμε κι αυτά
Αυτές τις προσδοκίες πούλησε όλος ο ΤΣΥΡΙΖΑ, μη γίνεσαι μαλάκας τώρα και πετάς τη μπάλλα στην εξέδρα. Έτσι βγήκαν και ψηφίσηκαν από αρκετούς νοήμονες ανθρώπους το ΓΕνάρη του 2015, η αισχρή εξαπάτηση δεν είναι λόγος για κατηγορία εναντίον κάποιων που έφαγαν σκληρή πούτσα 6 χρόνια και νόμιζαν ότι μπορούσε να αλλάξει η κατάσταση, ούτε καν στο όνομα της όποιας ισοπέδωσης του πολιτικού/εκλογικού συστήματος (την οποία κι εγώ υποστηρίζω).
That being said, δεν ισχύει το ίδιο για όσους τους ξαναψήφισαν το Σεπτέμβρη του 2015, αλλά ας μην κουνάμε το δάχτυλο στους απελπισμένους (που έχουν ευθύνη για την κατάσταση προφανώς) που πίστεψαν σε κάτι, το οποίο έχει γίνει καραμέλα κάθε δεξιού και έχει θάψει οτιδήποτε αριστερό στην ευρώπη για τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον.
το 'διόρθωσαν' οι bloopers
https://i.imgur.com/yMbupGJ.jpg
Εμένα αγαπούλα μου φαίνεται οτι κράζει τη διαφορετική γνώμη, και όχι την επιλεκτική ευαισθησία.
Που και αυτό να συμβαίνει, δε σε νοιάζει αν σατηρίζει κάτι που αξίζει σάτιρας.
Σαν το σχολείο... γιατί κυρία λέτε εμένα, ο άλλος δε μιλάει;
Έντιτ.
Σώτο οι προσδοκίες μου φυσικά δεν ήταν στο 100% αυτών που έλεγε ο Άλεξ, αλλά ένα 50% ρε φίλε, του πούστη.
Μάλλον ξεχνάς σε ποιον μιλάς ή τεσπα έχεις κάτι συγκεκριμένο κολλημένο στο κεφάλι σου και το προβάλλεις στον καθένα εδώ. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου σε αυτό το τόπικ να λέω ότι δεν έχω καμία κάψα για κανέναν Τσίπρα ή ΣΥΡΙΖΑ, και απλά προσωπικά εκθέτω την κατάντια του Αρκά ως ευφάνταστου σκιτσογράφου που ήταν κάποτε σε σχέση με την ξεπουλημένη (χέστηκα σε ποια πλευρά, μπορείς να το βάλεις στο χοντροκέφαλό σου αυτό; ) καρικατούρα στην οποία έχει καταντήσει. Εδώ εσείς οι υπερασπιστές του Αρκά έχετε ανάγει μέχρι και το χιούμορ δημοτικού με μέρες και μήνες σε καυστική σάτιρα εναντίον της κυβέρνησης. Την παλεύετε καθόλου;
Και για να σε προλάβω που "δε συμφωνείς πολιτικά με τον Αρκά", πριν ένα χρόνο έλεγες
Την ελευθερία γνώμης του την εξασκεί μια χαρά, αλλά δεν κατάλαβα από πότε το κράξιμο τού στερεί αυτό το δικαίωμα. Τον λογόκρινε κανείς; Ή θα πρέπει να μη μιλάμε; Μάθαμε όλοι Βολταίροι της κακιάς ώρας.
υπερθεματίζω πάνω σε αυτό που λέει ο μπότσος.
ο σύριζα τον γενάρη του 2015 ήταν ένα αριστερό κόμμα με τα όλα του, ανόθευτο, αμόλυντο και η μόνη σανίδα σωτηρίας απέναντι σε ένα λαό ο οποίος εναπόθεσε την ελπίδα της σωτηρίας του για 6 χρόνια σε αυτούς που ευθύνονταν για την καταστροφή του, τα τελευταία 40 χρόνια.
ο σύριζα του σεπτεμβρίου του 2015 είναι ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό μόρφωμα. πέταξε από πάνω του την όποια αριστερή φωνή υπήρχε, επέβαλλε ένα δημοψήφισμα το οποίο έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια, υπέγραψε μνημόνιο (τον οποίο ο λαός δεν εξέλεξε για να το κάνει, για το αντίθετο τον ψήφισε) και ήρθε και έθεσε το δίλλημα τσίπρας ή χάος. αυτό πληρώνει ο σύριζα σήμερα και πολύ δικαίως το πληρώνει.
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τόσα χρόνια ακόμα να καταλάβετε το δημοψήφισμα; Το ερώτημα ήταν ΝΑΙ/ΟΧΙ σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο συμφωνίας το οποίο μάλιστα είχε λήξει! Και δεκτό να γινόταν πάλι δε θα υπήρξε συμφωνία σε αυτό αλλά σε αυτό που ακολούθησε. Ναι ο λαός ψήφισε ΟΧΙ, αλλά ουσιαστικά ψήφισε όχι στη συγκεκριμένη συμφωνία και όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία. Ε προχώρησε σε άλλη....
καμμιά διαφωνία στο παραπάνω, πλην όμως του γεγονότος ότι είχαν δημιουργηθεί οι συνθήκες για μια συγκρουσιακή λογική με την ευρωπαϊκή ένωση στη συνείδηση του λαού (συγκέντρωση στο σύνταγμα, συντριπτικό ΟΧΙ κτλ). οπότε αν ο τσίπρας πήγαινε σε ρίξη δε θα μπορούσε κανείς να του καταλογίσει τίποτα.
άσχετο αν από ότι φάνηκε περίμενε ένα ΝΑΙ για να καλύψει τον κώλο του στην ευρωπαϊκή φιλελέ στροφή που έκανε.
προχώρησε σε άλλη συμφωνία για την οποία κανένας λαός, ούτε το ίδιο του το κόμμα τον εξουσιοδότησε και έκανε μετά εκλογές σε φάση take it or leave it yannis.
έγινες πρωθυπουργός γιατί έταξες οτι θα κάνεις συγκεκριμένα πράγματα. δεν μπορείς να τα φέρεις βόλτα. η λογική λες οτι παραδίδεις τα κλειδιά και αποφασίζει ξανά ο λαός για το τι θα γίνει. όχι κοροιδέυεις τους πάντες απλά και μόνο για να είσαι εσύ στην καρέκλα.
Δεν αντιλέγω, απλά γίνομαι συνήγορος του διαβόλου για το δημοφήφισμα, για μένα δεν έκανε καμμία κωλοτούμπα στην προκειμένη περίπτωση. Τήρησε το όχι και απλά προχώρησε σε άλλη συμφωνία χωρίς να ρωτήσει ξανά βέβαια. Άλλα όπως είπα, το δημοψήφισμα ήταν άκυρο από την αρχή μια που η συμφωνία του ερωτήματος είχε λήξει και δεν μπορούσε να γίνει δεκτή. Το θέμα είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου νόμιζε πως ψήφισε οχι δεν θέλουμε καμμία συμφωνία.
χεχε
όταν όμως κάποιοι γραφικοί λένε από το 2012 ότι ο ρεφορμισμός είναι κακό πράγμα και πάντα έτσι καταλήγει εκτός αν αποφασίσει κάποιος να γίνει αλιέντε (hint: ο τσίπρας δε διαφαινόταν για τέτοιος), ήταν βαρετοί παλαιοκομμουνιστές που γι' αυτό μένουν μειοψηφία και δε θέλουν να κυβερνήσουν
αλλά θέλαμε πρώτη φορά αριστερά για να την πατήσουμε, το 1981 φαίνεται ο αντι-ΕΟΚ και αντι-ΝΑΤΟ παπανδρέου που τάισε τη μισή ελλάδα δεν ήταν αρκετός για να μυριστούμε πως δε γυρνάει έτσι εύκολα ο τροχός.
πάλι δηλαδή το τσίπρας ή χάος;
αν ήταν χάος θα ήταν καλά.
Για να τελειώνουμε:
O Αρκάς ήταν ένας τύπος που ζούσε στην Λήμνο (το πως το ξέρω, είναι μία ιστορία ολόκληρη). Αυτός ο τύπος λοιπόν, πούλησε το brand name του. Αυτός που εδώ και καιρό σκιτσογραφεί υστερικά/εμετικά, δεν είναι ο Αρκας, αλλά ένα ολόκληρο team.
O "κανονικός" Αρκάς μάλλον έχει πεθάνει. Το 1999 ήταν ήδη στα 57 του, και ήταν σαν τον Pig Champion (δύσκολα να άντεξε η καρδιά του).
διαψεύδονται έτσι και οι θεωρίες συνωμοσίας
Ψεύτης ο Στάθης δηλαδή.
Πάντως όταν τα έπινα πριν λίγα χρόνια στον Γιαννάκαρο στον Κότσινα, είδα κάποιον που έφερνε στον Αρκά.
ξέρουμε πώς είναι εμφανισιακά?
Όχι, πλακίτσα έκανα.
Παραθέτω αναρτήσεις από άτομα του χώρου:
https://i.imgur.com/yvsjjXv.png
Πάντως οι κάθε είδους bloopers/αντι-Αρκάδες είναι ακόμα πιο βλάκες από τον Αρκά.
Το να παίρνεις ένα σχέδιο του Αρκά και να το κάνεις σαν "αντισύνθημα" γηπέδου φανερώνει ότι και μπούφος είσαι, και έλλειψη φαντασίας έχεις.
Ένας γαμημένος σκιτσογράφος που να δημιουργήσει ένα τόσο ισχυρό brand ώστε να βγεί απέναντι στον Αρκά δεν υπάρχει δηλαδή;
Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα. Να βγεί σκιτσογράφος ενάντια στον Αρκά;
Ο Αρκάς προφανώς δεξιός, που όμως σατιρίζει και κριτικάρει τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από κάτι τελευταία σκίτσα που φαίνεται να διαλέγει στρατόπεδο φανερά.
Γνώμη μου είναι ότι στο 99% των σκίτσων του έχει δίκιο γιατί ο Αλέξης τα γάμησε τη μάνα. Άσχετο το ότι δεν είχε ασχοληθεί με προηγούμενες κυβερνήσεις.
Δεν είναι αστείος, δε σας αρέσει δεκτόν. Όμως η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ είναι δικαιότατη.
όταν κρίνει με 2 μέτρα και 2 σταθμά δε θα τον έλεγα "δικαιότατο"
Κλαιω με υπερασπιση του δικαιωματος ελευθεριας του λογου για ενα φερεφωνο του Κουλη με φτηνο και ελεεινο πλεον χιουμορ.
Ξεφτιλισμενος στο επακρον και κομματοσκυλο, δε γινεται να παει πιο χαμηλα βασικα πλεον.
Στα παπαρια μου ο ΣΥΡΙΖΑ βτγ, πριν γεμισουμε με καραμελες απο λασπονερα εδω μεσα.
Πάνω σε αυτό που πόσταρε ο Morm, να πω ότι νομίζω πως είδα σε άλλο ποστ του Φραγκιαδάκη ή του Δερβενιώτη να γράφεται πως ανέκαθεν αυτές ήταν οι απόψεις του, δεξιός και νοικοκυραίος ήταν, απλά τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να το προβάλει με τον εμετικό αυτό τρόπο.
Επειδή πετάχτηκε εκεί και το απολίθωμα να βάλει την κασέτα, λες και δεν καταλαβαίνουμε τη γελοιότητα της θέσης "έξω απ' την ΕΕ, αλλά ψηφίστε εμάς στις Ευρωεκλογές" :touched: δε θα κατηγορούσα πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ αν μου έλεγε πως θα ψηφίσει ΤΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο για να μη βγει η λυσσασμένη σκληρή δεξιά του Κούλι που έρχεται.
η φάση θυμίζει μέρες '93. και ακόμη περισσότερο θα θυμίζει μετά από 2,5 χρόνια διακυβέρνησης κούλη.