ε ναι αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να στους κλεβουν ετσι(phantom)
ασχετο αλλα ροζενμπρογκ-βαλενθια 2-0 :?
Printable View
ε ναι αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να στους κλεβουν ετσι(phantom)
ασχετο αλλα ροζενμπρογκ-βαλενθια 2-0 :?
Το τέταρτο σε χάλασε; Ο ολυμπιακός άξιζε εύκολα τη νίκη.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
το ρομπινιο για να τον ειχα μπροστα μου θα τον ξεσκιζα.
τεσπα η ρεαλ αποδειχθηκε ποσο ξεφτιλισμενη ομαδα ειναι, ποσο η τελευταια των τελευταιων, ποσο τη μισει ολος ο κοσμος και γιατι υποστηριζουμε ΦΑΝΑΤΙΚΑ ακομα και το βαζελο οταν παιζει με αυτο το μνημειο στην ανθρωπινη πουστια και λαμογια. Μπραβο μαγκες, χρειαζεστε πολυ σπρωξιμο για να μη χασετε μεσα στην εδρα σας απ τον ολυμπιακο. φτωχεια. λυπηση. αισχος. τιποτα.
E, ενταξει. Απ τη στιγμη που δεν εγινε το 3-3 σε τρεις ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ευκαιριες ας εμενε το 3-2, ισως χρειαστει το αβερεητζ.
Ο καλύτερος Ολυμπιακός που θυμάμαι. Θα είναι αδικία να μη τους δώσει ο Κόκκαλης πριμ νίκης. (Ραούλ) Μπράβο στους παίχτες. Για το διατητή δε λέω τίποτα, δεν αξίζει.
Oxi, to kalytero tha htan na exoume ki emeis enan Zintan na xwnei koutoulidia se diaithtes, rompinio kai giagiades stis eksedres pou eixan erthei gia na doun to raoul na vazei gkol alla de variesai. Eida epitelous thn mpala pou ithela na dw apo thn omada mou edw kai POLY kairo. Kai mono pou vlepw post symparastashs apo opadous allwn ellhnikwn omadwn sykginoumai ki eyxomai na gamhsoun eksisou sthn eyrwph ki alla tetoia gay.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
:touched:
Απιστευτη αποκρουση του Κασιγιας στη φαση του Κοβασεβιτς.... Το ξαναλεω αλλα....
πφφ, το μουνι, εμεις τον καναμε αντρα το 99 στο ΟΑΚΑ. χαχαχα
Kai Vernter - Latsio 2-1 kalo mou akougetai.
apisteuth emfanish.2-3 fores kalyterh apo auth tis vremhs(throumenwn twn analogiwn).
AMA paiksoume etsi kai me lazio ektos edras,tha kerdisoume stadar.
O καλλιωρας ηταν αυτος στο 1-2 ετσι?
ΜΠΡΑΒΟ στον γαύρο που έπαιξε πολύ καλά και άξιζε κάτι περισσότερο. Η διαιτησία κακή όπως είπατε. Οι μεταγραφές φέτος βγήκαν απότι φαίνεται και αν κρατήσει ο Τζόρτζεβιτς όλη τη χρονιά έτσι θα δούμε καλά πράγματα μέσα-έξω.
Σόρι που χαλάω ένα υπέργαύρου ποστ, αλλά μιτσ επειδή είμαστε φίλοι, προβληματίσου με το ποστ σου αυτό. Αντί να χαίρεσαι με την ομάδα σου ηδονίζεσαι που κάποιοι (με τους οποίους δε θα έπρεπε να ασχολείσαι) λυπούνται με την εμφάνιση σας.Quote:
To ποστ εγινε στο ημιχρονο, φιλος. Επισης δεν το κουοταρε κανενας αλλος. Επισης απ το ποστ δεν ειδα να υπαρχει η φραση "παρτε τα κοκκινα παπαρια μου, πρασινοι καραγκιοζηδες".
Προβληματισου κι εσυ τωρα! χα!
συγκίνησις
τίποτε άλλο
τη διαιτησία σταρχίδιαμου τη γράφω και το τελικό αποτέλεσμα και την πρόκριση και όλα. πείτε τώρα και μια καλή κουβέντα για την αλεπού των dugout. ψάχνω πρεζέμπορα για ένα εισιτήριο στο εντός με την putaMadrid
Adikia... 1000 Panagies k liges einai.. :rangry:
Quote:
Originally Posted by nothingman
Θα βρουμε ρε, γαμω τη μαδριτη τους γαμω.
Θα σου έκανα τρεις τελείες τώρα αλλά μπορεί να ενοχληθεί κανένας κάνσερ πάλι. :PQuote:
Ούτε το ημίχρονο, ούτε το ποιος το κουόταρε έχει σημασία - το έκανα εγώ γιατί δεν είμαι από αυτούς που είχαν το τικ το νευρικό (!) και επίσης επειδή είμαστε φίλοι και μπορώ να σου λέω και κάτι παραπάνω. Επιμένω σε αυτό που είπα, είναι κρίμα να βλέπεις την ομάδα σου να πετάει μέσα στο μπερναμπέου και να σκέφτεσαι "χοχοχο πάρτε τα βάζελοι". Για σένα το λέω, σιγά μην πληγώθηκα κιόλας. :P
Καλα. απ το ποστ που κουοταρες δε φαινεται πουθενα το παρτε τα βαζελοι, αλλα οπως νομιζεις κιολας.
Σόρι αλλά το μη ολυμπιακοί που λες είχε να κάνει με ποιους; ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ακόμα και να μιλούσες για τους οπαδούς του Ιωνικού (!!) εμμένω σε αυτό που λέω.
πιο ψυχραιμα τωρα αφου εχουν περασει καποια λεπτα ας αφησουμε στην ακρη τα μπραβο ρε μαγκες και ολα αυτα τα ωραια και ας κοιταξουμε να παρουμε τα παιχνιδια που πρεπει για να περασουμε γιατι ρε πουστη το αξιζει, αν βεβαια συνεχισει να εμφανιζει το ιδιο προσωπο
ειναι η χειροτερη ρεαλ απο καθε αλλη φορα που την αντιμετωπισαμε στο τσ λ και ας ελπισουμε οτι εδω μεσα με κοσμο και χωρις λαθη πισω(γιατι σημερα περα απο την εμφανιση λαθη εγιναν) θα μπορεσουμε να παρουμε βαθμο η βαθμους
επισης την κυριακη με εργοτελη θα ειμαστε χωμα και δυσκολα θα κερδισουμε
Το ποστ εγινε με βαση ποστς των wanker, solution AK-47, freak bro.
Χα! συνεχιζω να νικαω! 1-2 στο 46' !!!
Θ αντεξει να κρατησει το σκορ? Μεινετε καθηλωμενοι!
@ Μαγκέλαν: Ροτέισον δε θα παίξει;
ΠΡΕΠΕΙ!!!!Quote:
(αλλα σιγα μην βρουμε)
Τεσπά το κλείνω εδώ γιατί είναι λίγο οφ τόπικ. Δυστυχώς δεν είμαι ελλάδα να στα πω από κοντά στο επόμενο ματς των GenERals, διότι ποιος γαμάει γαυροβάζελους όταν παίζει η τιμημένη με τα λιοντάρια (και τη μπύρα).Quote:
επιτελους βασικα. αυριο κανουμε 2η νικη.
ον τοπικ. Τρισμεγιστος Γκαλετι. Και παππους Τζολε.
polla mpravo se olous . imaste megali omada fetos . an den trogame to tetarto gkol tha ilpiza ga prwti thesi.
krima pou xasame ets. krima kai gia tis toses kartes pou xaramisame.
poioi pextes den paizoun sto epomeno?
επειδή έχω φάει αμφισβήτηση πολλά χρόνια (ξέρετε τα περί καφενείων και αντίστοιχα μεγάλων ομάδων :wink: ), επειδή ξέρω τι θα πει Γκαύλα στην ευρώπη, επειδή κλαίω με τα χάλια μας λόγω του ακατανόμαστου, οφείλω να παραδεχθώ τη μέγιστη εμφάνιση του gayρου στο μπερναμπέου. και όχι δε χαίρομαι (κι άλλο γουινκ και ο νοων...), αλλά το παραδέχομαι.
νομιζω μονο ο τοροQuote:
poioi pextes den paizoun sto epomeno?
στους αλλους δεν εβγαλαν "καρτα" οτι χανουν το επομενο παιχνιδι
Μrs. Nextgame.
:D
egw ti ekana pali? eipa na mh to vlepei me fwnh giati o Gkwnias leei tis megistes pipes kai o allos eixe dei ton rud offside sto prwto goal alla prepei na htan o monos ston planhth .Quote:
Tι ματσάρα.
Quote:
Originally Posted by freak brother
Tιποτα μωρε βλαμμενοι :P επειδη ο Οντονιαν εχει τσιμπηθει απο μυγα μιτς-μιτς πρεπει να δικαιολογω τα παντα? αει πνιγειτε μην κανω κανα 5000ο ποστ και σας ντυσω μπαλαρινες.
Τι έχουν οι μπαλλαρίνες; :P
Δεν ξαναμιλάω.-
megali apokrousi apo casillas...exw kairo na dw toso wraia epemvasi....
o gauros ontws den ithela na kerdisei alla prepei na omologisw oti epaikse polyyy kala...poly wraio paixnidi...epitelous eidame kai wraia mpala....
to allo score de nomizw oti einai kai oti kalytero gia esas alla tespa...i isopalia tha sas voleue...
to thema einai min erthei i real edw kai tin antimetwpisete skeftomenoi ntaks mwre...mporousame na tin paroume me 10 ekei...edw me opadous klp tin exoume xalara...giati endexetai na sas gyrisei kai na fate polla xiliometra poutsa....
Quote:
:roll:
:pink:
Εγω ενω σκεφτηκα να γινω ανωτερος, εχω φαει στη μαπα τοσο "ευρωπαναθα" που να πω την αληθεια ηθελα πραγματικα να γινει το 1-3 στη φαση με τον Τζορτζεβιτς 2-3 λεπτα πριν το 2-2 μονο και μονο για να εχουμε κερδισει τη Ρεαλ μεσα στη Μαδριτη με 10 παικτες και εκτος απο την πιθανοτατη προκριση να μην μπω εδω μεσα και δω καποια μαλακια παλι γραμμενη για πολλα χρονια ακομα.
Αλλα δεν πειραζει, μου αρκει που δειξαν ανωτεροτητα (!!!) ολοι οι βαζελοι εδω μεσα και με εξεπληξαν θετικα με τα ποστ τους. Πραγματικα πρεπει να παιξαμε πολυ καλα σημερα για να το ποσταραν τοσο ευκολα. Εχω να καταγγειλω 3 σιχαμερες οντοτητες.
1. Ρομπινιο. Να ψοφησει. Σιχαμα. Εχει μια τριπλα και νομιζει οτι ειναι παικτουρα. Θεατρινος χειροτερος κι απο τον Τζολε, αν ειναι δυνατον δηλαδη. Να πεθανει λεμε, εφαγε χριστοπαναγιες σημερα.
2. Χοντρος διαιτητης χωρις λαιμο. Ε οκ, δωσε κορνερ και πλαγια και της παναγιας τα ματια αναποδα, και μετα δωσε και κιτρινη στον Ρομπινιο για να κρατησεις τα προσχηματα. Ψοφα πουστη. Δεν εκανε κανενα τραγικο λαθος, αλλα το να δινει ΤΟΣΟ ευκολα τις κιτρινες σε μας και οποιαδηποτε αμφισβητουμενη φαση στη Ρεαλ ειναι σκουπιδενιο.
3. Τζορτζεβιτς. Καλος μαλακας εισαι, μπορει να εβγαλες δυο ασιστ, εκανες και την κουρσα της ζωης σου στο 65 κι ας μην το εβαλες τελικα (αν το ειχες βαλει δε θα λεγα τιποτα) αλλα εισαι χοντρομαλακας, ολο γκρινια, θεατρο, εκφρασεις μιστερ μπιν, ελεος, βαρεθηκα. Μεχρι που ο σιχαμενος διαιτητης δεν του εδινε ουτε τα πεντακαθαρα φαουλ απο ενα σημειο και μετα.
stin fasi pou peire karta, eprepe na dwsei karta ston allon e. kala ekane kai diamartirithike.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
k i thessaloniki sigkinithike me gavro simera!!!
evge,terastia emfanisi
a kai thanatos ston taki gkwnia...eleos apla...
afto.Quote:
Originally Posted by jack the ripper
ithela naksera ti meson exei kai sxoliazei o gamwspitos.