αχαχαχ αυτό σκεφτόμουνα όμως, ε :PQuote:
Originally Posted by Raven Lord
Printable View
αχαχαχ αυτό σκεφτόμουνα όμως, ε :PQuote:
Originally Posted by Raven Lord
Δεκτή η συγνώμη amnesiac, αν και δεν ήταν ανάγκη. Γιατί λέει, όταν βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο, άσε που δεν υπάρχει και κάτι για να ζητήσεις συγνώμη αφού όπως προείπα διασκέδαζα.
Ο themisomagos είναι κάτω από 14 οπότε δεν δίνω καν σημασία, αλλά γεγονός είναι πως έχω σταματήσει να διαβάζω κείμενα σε greeklish που είναι πάνω από 5 γραμμές εδώ και χρόνια. Είναι κουραστικά.
Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
Δε το πήρες το μύνημα Skalani και θα έχεις προβλήματα. Σήμερα το πρωί έδωσα περίπου 1500 ευρώπουλα για να ταίσω κοπρόσκυλα της Σαλαμίνας. Όταν διασκεδάζω ξοδεύω πολλά περισσότερα. Σου επαναλαμβάνω ότι θα ψάχνεις τα καλά σου (για να δείχνεις καλό παιδί) και θα κλαις. Και φυσικά υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες για του λόγου το αληθές που μπορούν να σε συμβουλεύσουν θετικά. Μαζέψου το γρηγορότερο.
:shock:Quote:
Originally Posted by Aigeas
Πες μου ότι είσαι 38 χρονών ή παραπάνω
Είμαι 32 και γεννημένος στις γειτονιές του απόλυτου τίποτα, και σήμερα έχω ένα ξενοδοχείο στη Σίφνο, κάτι ενοικιαζόμενα στη Χίο, τρεις καφετέριες με την προοπτική για μία 4η στα Εξάρχεια, ένα μαγαζί με ρούχα στον Κορυδαλλό και επιπλέον ποτέ δεν σταμάτησα να εργάζομαι στη βιομηχανία.Quote:
Originally Posted by Khalkji
Αυτά ίσως να βοηθάνε στις διασκεδάσεις.
Ορίστε ο άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω στη ζωή, ο άνθρωπος που ακολουθεί τα όνειρά του.
??????????????????????????????Quote:
Αν και δε περιμένω να μου απαντήσεις, ποιές;
Και γιατί στα Εξάρχεια;
Όταν λες προβλήματα; Θα με πλήξεις με την ορθογραφία σου; Απ' ότι βλέπω δε σας τα μάθανε καλά στο γυμνάσιο. Το ευχάριστο για σένα είναι ότι έχεις αρκετό χρήμα. Άκου λοιπόν μια συμβουλή: αύριο μην πας στα κοπρόσκυλα. Βάλε τα χρήματα στην άκρη για την καινούρια, πορσελάνινη, οδοντοστοιχία σου. Μέχρι τότε σταμάτα ν' απειλείς γιατί, καταπώς βλέπεις, δεν ιδρώνει το αυτί μου.Quote:
Πάλι καλά που εσύ γράφεις επώνυμα και δεν το παίζεις μάγκας, δηλαδή.Quote:
ογέα.
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Eπειδή όταν γνώριζα κάποιον άνθρωπο δεν του έλεγα "ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ", εύκολα έκανα καλές διασυνδέσεις και χωρίς.... ορθογραφία. Δύσκολα ήταν στην αρχή που έπρεπε να μαζέψω λεφτά αλλά η φυλακή του καραβιού βοηθάει σ' αυτό. Και μετά κάτι στεριανές περιοδείες ανά την Ελλάδα με εργολάβους όλων των ειδών (κάτι σαν.... αγροτουρισμός, αλλά με καλό μισθό).
Από ένα σημείο και έπειτα αν προσέξεις λίγο και δεν είσαι ρεμάλι και δεν κλαις, και δεν μεμψιμοιρείς, και δεν σου φταίει το σύμπαν αλλά το σύμπαν είναι σύμμαχος, τα λεφτά αυγατίζουν εύκολα (τα λέφτά πάνε στα λεφτά όπως λέει η σοφή λαϊκη παροιμία). Και μπάμιες μπορείς να πίνεις και όλα τα καλά του κόσμου, αρκεί βέβαια να μην κάνεις μόνο αυτό. Όπως τώρα καλή ώρα, που μία γράφω στο ίντερνετ και μία κατεβαίνω να κάνω λίγο ώμους-πλάτη, εναλλάξ. Κάτι σαν το ζάπινγκ στην τηλεόραση, και έτσι ακριβώς λειτουργώ και στις δουλειές μου. Θα μπορούσα δηλαδή να είχα κολλήσει στο πρώτο μαγαζί, να το δούλευα ο ίδιος και απλώς να ζούσα.
Δεν θα κοιτάξω αν είναι στα Εξάρχεια ή στο Ψυχικό μία ευκαιρία, αυτό που θα κοιτάξω είναι αν είναι κερδοφόρος η επιχείρηση γι' αυτό την παρακολουθώ για λίγο καιρό. Σκασίλα μου αν πίνει καφέ εκεί ο Ρωχάμης ή ο Πολύδωρας, γιατί το ίδιο θα πληρώσουν, το μόνο πρόβλημα με τις καφετέριες είναι πως έχουν πολλά "μαύρα" έξοδα αλλά ακόμη κι αν χρειαστεί να λαδώσεις όλο το σύμπαν, συνήθως έχουν κέρδος. (Λέω συνήθως γιατί έχω αναγκαστεί να κλείσω μία στον Κορυδαλλό)
Επειδή έχω ένα στρατό ανθρώπους που κινούνται γύρω μου με σκοπό φυσικά το κέρδος (αυτό πάει για τον στόκο τον caveman που δεν παίρνει από λόγια), είναι λογικό οι επιχειρήσεις να μου φέρνουν κι άλλες επιχειρήσεις και ειδήσεις για νέες επιχειρήσεις και νέα της αγοράς. Εξάλλου όλοι είναι ικανοποιημένοι γιατί ήμουν κι εγώ φτωχός και δεν μένει παραπονεμένος κανένας. Με λατρεύουν όλοι, και ειδικά τα αδέσποτα. Μερικοί έχουν την εντύπωση βέβαια ότι με κλέβουν, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Κανένας δεν με κλέβει αν δεν το θέλω.
Quote:
Originally Posted by Deggial
Τι ακριβώς έχω να φοβάμαι εγώ, τις τηλεφωνικές φάρσες;
Φίλε, ακόμα και να κινείσαι γύρω από το σπίτι μου είναι αιτία σύλληψης, και μπορείς να φανταστείς και τα σχετικά. Γι' αυτό δεν θα δεις κανέναν κουκουλοφόρο στην Εκάλη, ο καθένας δηλαδή απλώνει τα πόδια του μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά του.
μόνο εγώ γέλασα παραπάνω;Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
K gw :D
k egw :D
ta pragmatika organa tou satana einai h xeiromanteia h xartomanteia h kafemanteia h doomanteia h mageia o aigeas kai oi slipknt.
k i mageia i meleissa
έχει μπλέξει ο γιαννης...ο γιόκας σου ο γιαννάκης λέω,έχει πλέξει....σε σπειρα..με σπουργίτια..!
pou kollaei afto re themisomagos.
pitsadoros, megeia th melissa.
και εγω (για το ογέα)!
Αλλά πρέπει να το πω. Μαλάκες, ο τρόπος που την ώρα που υφαίνει το ποστ του στον αργαλειό χώνει μέσα ψήγματα χιούμορ καντιρού (αποσιωπητικά και πάντσλάιν ινκλούντεντ) είναι μεγαλοφυής. Αντανακλαστικά και μόνο το όλο αποτέλεσμα βαράει κόκκινο στο τρολόμετρο.
Ιντζίνιους.
Όσο για σένα φίλε Αιγέα θέλω να σου πω, ότι μπορεί να μην έχουμε τα λεφτά σου, αλλά έχουμε αγνή την ψυχή μας και δεν ξεπουληθήκαμε ακόμα. Γιατί ακριβώς όταν το νιώσαμε γυρίσαμε στον κόσμο σας* και του είπαμε "ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ". Όσο για τους μάγκες και τους δάγκες, να ξέρεις ότι έχουμε και εμείς τους τρόπους μας. Χιτ, ραν, χάιντ, δι Χάιλαντ γουέι**. Εκεί που δεν το περιμένεις.
* πηγή: μια διαφήμιση Μίλκο με ντραμς και πόλεμο "Αν αυτός είναι ο κόσμος αας..."
** πηγή: Μπρέιβχαρτ (Μελ Γκίμπσον, 1996)
Είσαι λίγο βλάκας, έτσι; Δηλαδή, γνήσια βλάκας, από αυτούς που απλά δεν τους κόβει.Quote:
Από την μία γράφεις τι μαλάκες είναι όσοι βολεύονται στην ανωνυμία του ιντερνετ και το παίζουν μάγκες πίσω από το πληκτρολόγιο, κι από την άλλη έχεις την ακριβώς ίδια συμπεριφορά για την οποία κατηγορείς τους άλλους. Τόσα (ανώνυμα) ποστ έχεις κάνεις στα οποία το μόνο που λες είναι πόσο μεγάλη την έχεις.
Λες και μας ενδιέφεραν τα περιουσιακά σου στοιχεία, καραγκιοζάκο.
κι επειδη ο Μοντερεητορ του Πολλς, ΕΙΝΑΙ το αβαταρ του (ενω για αλλους χρηστες εχουμε αμφιβολιαι) ντοντ φακ ουηθ χιμ ελοτ.
Aν ήταν έστω και στο ελάχιστο έξυπνος ο modeράτορας του polls, ίσως να προσπαθούσε να κάνει κάποιους -λογικούς- συνειρμούς σαν τον Vic για παράδειγμα, αλλά το γεγονός ότι μέχρι και ο.... themisomagos προσπάθησε να αποκομίσει κάποιο κέρδος από την γνωριμία έστω και με τον τρόπο του, σημαίνει ότι έιναι πιο στόκος και απ' αυτόν. Άρα δίκαια έχει περικεφαλάια στο avatar (μαλάκας με περικεφαλαία ή κάτι παρόμοιο φαντάζομαι)
Τέλος πάντων έλεγα πως θα διάβαζα καμία εξυπνάδα για να γελάσω, αλλά τα "καραγκιοζάκο" (ούτε που θυμάμαι πότε μου το είπε τελευταία φορά κάποιος κατά πρόσωπο) και τα λοιπά δείχνουν έλλειψη φαντασίας και έχετε γίνει εξαιρετικά προβλέψιμοι και βαρετοί μέχρι θανάτου. Δεν θ' αργήσει δηλαδή η ώρα που θα εξαφανιστώ όπως εμφανίσθηκα και θα σας αφήσω να αλληλοβρίζεστε εν ειρήνη.
κάτσε, δηλαδή τώρα μας απειλείς πως θα φύγεις;
έχεις εισέλθει σε ένα νέο επίπεδο φίλος.
Επίσης ο modetor του polls είναι αυτός που είναι για μεγαλύτερη ακρίβεια στα αποτελέσματα και δυνατότητα backup. Δυσλειτουργεί, και ίσως ούτε το μπράτσο του Αιγέα να μπορεί να διορθώσει κάτι, αλλά βολεύει, καθώς είναι ευέλικτο μοντέλο.
Κατά τα άλλα, οι υπέρτατοι users (βλέπε σχετικό τόπικ που δημιούργησε ένας εν αγνοία του υπέρτατος) έχουν συνήθως μικρό χρόνο ζωής και σχετικά λίγα posts, καθώς η υπερφόρτωση τελειότητας των υπόλοιπων posts δεν δίνουν περιθώρια για διεύρυνση τόσο της χωρητικότητος, όσο και της ποσότητος αυτών. Πάρε τον μαέστρο, ας πούμε, δεν είχε πάνω από είκοσι συνολικά, αλλά έκοψε τη γη στη μέση. Εσύ απειλείς μεν πως θα φύγεις, το φοβόμαστε, αλλά δυστυχώς ξέρουμε πως πρέπει. Τι να κάνεις.
aigea min asxoleisai, pitsirikia einai oloi tous. tha wrimasoun ki aytoi kapote.
:mpazo:
aigea sygnomi ek merous olon edo mesa!!!
min fygeis se parakaloume!
theleis mipos na pame gia psarontoufeko na perasoume kala na ta vroume vre aderfe!
καφετέρια στα εξάρχεια, με 100 και πόσα ευρώ βρίσκει οποιαδήποτε διεύθυνση και τηλέφωνο χρήστη, αιτία σύληψης η βόλτα έξω από το σπίτι του, ε, αν αυτά δεν είναι τυπικά χαρακτηριστικά έλληνα ασφαλίτη με IQ μπιφτεκιού, τότε, εγώ είμαι ο Πολύδωρας
re candiru afou diko sou fake ine to pedi...paradeksou to na teleionoume...
candiru esena theloume gia proedro...
αποκαλύφτηκα :oops: :oops:
Μόλις διάβασα για τον μαέστρο. Το είχα χάσει όλο αυτό. Το μπράτσο του Αιγέα ομολογουμένως κατεδαφίζει αλλά όταν είδα αυτο:
"μυστικά σύμβολα και Ιταλική κουζίνα" νικάνε το μπράτσο του Αιγέα. "Μάγειρα μια σολωμονική εξάλφα είναι μέσα στις παπαρδέλες μου".Quote:
Πρόκειται για το σπίτι των ευχών. Ένα παράξενο και απόκοσμο τοπίο, σε αποπνικτική ατμόσφαιρα, ιστορίες σκοτεινές με μυστικά σύμβολα και Ιταλική κουζίνα ξεδιπλώνονται μέσα στα τραγούδια
Σόρυ Αιγέας. Πάντως ακόμα πιστεύω ότι το να χρησιμοποιείς καντιρούδια τατς στα ποστ ήταν φοβερό εντζ. Δηλαδή όσο και να σου λέει το μυαλό ότι όλα είναι ενα ΕΡ τσίρκο, τα αντανακλαστικά σου είναι πια καταδικασμένα.
Κωλοασφαλίτη. Ευχαριστούμε που δημοσίευσες τη φάτσα σου. Ήδη τυπώνονται πολλά αντίτυπα και θα μοιραστούν αναλόγως.
Λάθος φόρουμ, σ' αυτό δε φοράω περικεφαλαία.Quote:
Quote:
Originally Posted by Deggial
ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Quote:
Originally Posted by Vic
Eυχαριστώ να 'σαι καλά.
Επιτέλους θα μάθω αν πέταξα για πλάκα τόσα λεφτά για άδειες οπλοφορίας, και αν πληρώνω τον κάθε καταραμένο της κοινωνίας χωρίς νόημα . Αλλά να σου πω την αλήθεια, το πιθανότερο είναι να μου δώσεις εθελοντικά τα 5 τελευταία ευρώ σου. Άμα ξεκινήσει η επανάστασή μεγάλε, φώναξέ με. Πρέπει να ανανεώσω το διαβατήριο. Αλλά αν είναι να αλληλοεξοντωθείτε (σενάριο πιο κοντά στην πραγματικότητα δηλαδή) να ξέρεις πως θ' ανέβει το κατά κεφαλήν εισόδημα και τότε είναι που δεν κουνάω ρούπι. Ίσως να χρηματοδοτούσα μια τέτοια επανάσταση, αλλά δυστυχώς έχουν σκεφτεί να το κάνουν άλλοι πριν από εμένα (αυτοί που νομίζεις ότι πολεμάς δηλαδή, κάθε φορά που τσακώνεσαι με τα μάρμαρα του πεζοδρομίου). Προς το παρών όμως μπορείς να πνίξεις τον επαναστατικό σου πόνο με μισό κιλό αλβανική 4ης κατηγορίας μέχρι να κάψεις και τα εναπομείναντα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Μας βολεύει όλους.
kaneis psarontoufeko me boukales?
giati kati tetoio paizei stin piatsa!
Δεν έφθανε το μπράτσο σου;Quote:
ta egefalika kytara den kaigonte me to xorto...Quote:
KEIMENO:
MYTH: MARIJUANA KILLS BRAIN CELLS. Used over time, marijuana permanently alters brain structure and function, causing memory loss, cognitive impairment, personality deterioration, and reduced productivity.
FACT: None of the medical tests currently used to detect brain damage in humans have found harm from marijuana, even from long term high-dose use. An early study reported brain damage in rhesus monkeys after six months exposure to high concentrations of marijuana smoke. In a recent, more carefully conducted study, researchers found no evidence of brain abnormality in monkeys that were forced to inhale the equivalent of four to five marijuana cigarettes every day for a year. The claim that marijuana kills brain cells is based on a speculative report dating back a quarter of a century that has never been supported by any scientific study.
(afta ta egrapsa ola monos mou den ta vrika kapou sto internet)
malaka dose link giati mporei na skasei o americanos kai mas prizei t arxidia!
http://blog.myspace.com/index.cfm?fusea ... 4cabbf1e14Quote:
Originally Posted by lab
epidei ise esi ke sagapo :pink: :pink: :pink: :pink:
gia na min tis fame to pa re!
mi skasei o allos kai einai kana disekatomyriouxo douki apo america kai steilei to fbi na mas apagagei!
μπορώ να εξηγήσω τον τόσο γρήγορο πλουτισμό του μόνο αν έχει επιδοθεί στο συμπαθές σπορ του χαφιέ των μπάτσων. Ετσι εξηγείται, όχι μόνο το στυλάκι του και τα λεγόμενά του, αλλά και τα σχετικά με οπλοφορίες, κλπ. Με τόσα πλούτη και ακίνητα και επιχειρήσεις θα τον φοβάται και ο Λάτσης και ο Βαρδινογιάννης.
Quote:
Originally Posted by lab
vale aigeas sto google(anazitisi eikonwn)....deuteri selida(1h seira)...enas me ena psari sto xeri....