technoviking ftw =)
Printable View
technoviking ftw =)
psaxno tin tainia me ton george of the jungle, pou exei mia mpanta kai mpoukaroun se ena radiofoniko statmho gia na tous anagkasoun na paiksoun to demo tous zontana ston aera
kamia idea?
Lukather: http://imdb.com/title/tt0109068/
thanx
Λοιπόν θυμάται κανείς τα 3 νιντζακια?
ψάχνω την τανία σε κανα τορρεντ αλλα είναι όλα χάλια απο σιντερς κτλ.
έχει κανείς κανά καλό τορρεντ η ξέρει κανα ραπιντ σεαρ?
Loipon psaxnw mia tainia me to beggo, o opoios einai an 8umamai servitoros se estiatorio kai skaei oikogeneia gia faghto me tekno to vasilakh kaila!! O vasilakhs pou einai kakoma8hmenos de 8elei na faei kai se oti kai an tou lene oi goneis toy apantaei "de 8elw" wspou o beggos tsantizetai kai tou skaei mia makaronada(den eimai sigouros gia th makaronada) sta moutra..
Loipon boh8ate, th xreiazomai taxista einai anagkh!!!
Torrent oti nanai apla th xreiazomai , sas upereuxaristw aderfia ek twn proterwn..
ξερω ποια ταινια λες
που κανει μετα το διατητη μποξ που ειναι στημενος και μετραει 1,2,3,4,5 και 5 10
επος ταινια
πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης λεγεται
http://www.imdb.com/title/tt0122670/
Από τις καλύτερές του χαλαρά. Οι σκηνές στο φαρμακείο είναι απολαυστικές.
εδω ειναι!
χαλαρα απο τις καλυτερες κωμωδιες ever!..
λοιπόν, ψάχνω το screamers. ταινία βασισμένη στο second variety του dick.
την είχα δει μικρός, διάβασα την ιστορία, θέλω να την ξαναδώ.
που τη βρίσκω.
btjunkie
εισαι η ηρωινη μου μετα απο 6 μηνες μεθαδονης.
Iπτάμενα πριόνια στα καλύτερα σαλόνια.
βασικά δεν ψάχνω την ταινία αλλά τους υπότιτλούς της...
ξέρει κανείς που θα βρώ Ελληνικούς ή Αγγλικούς υπότιτλους για το DARK STAR του CARPENTER?
έχω βρεί για όλες τις άλλες γλώσσες :P
[quote=Kingdom Gone]bump λέμε.[/quote:3fgcbijl]Quote:
Originally Posted by "Kingdom Gone":3fgcbijl
.
επίσης: Underground (ντοκυμαντέρ, οχι αυτό του κουτσουρίστα)
το tonight μπλαμπλα το χει στο emule.
...ine germaniki, nomizw giro sto 80'
apo kei antegrapsan tin poli twn aggelwn, fantazome
ke tragoudaei o nikolakis o spilias...
http://farm3.static.flickr.com/2166/...01126979_o.jpg
Himmel über Berlin, Der
http://www.imdb.com/title/tt0093191/
m'arezei poy mou milas germanika.
thnx klp
ρε σεις. διαβάστε προσεχτικά.
ειχα δει μια ταινία μικρός, που κατι πιτσιρίκια ταξιδεψαν στο διάστημα με ενα διαστημοπλοιο που φτιαξαν μόνοι τους. μαλιστα για πορτα ειχε την πορτα του πλυντηρίου. που λετε πηγαν στο διαστημα και τους φιλοξενούσε μια οικογένεια εξωγήινων, που ήταν σαν γιγάντιοι σκώλικες. και είχε πολλή ψυχεδέλεια... μπορεί να με βοηθήσει κανεις το πως λεγεται?
a.
o makis kai o takis. symmathites mou.
An mia tetoia tainia den einai paranomi that eprepe na einai!! :shock: :DQuote:
Originally Posted by distortionofperception
Then mou leei kati pantos.
χολιμολι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φχαριστω πολυ μακαρι να το βρω!
χαχαχαχαχαχαχχQuote:
Originally Posted by iskra
Μια παλιά ταινία του Jackie Chan είχα δει σε βιντεοκασσέτα πριν από 17-18 χρόνια και ήταν και καλά δυο αδέρφια ή φίλοι (δε θυμάμαι) που εξασκούσαν τα μεγάλα τους δάχτυλα λεει για να πολεμήσουν κλασσικά τον κακό. Έκαναν πουσαπς και έλξεις με τα δάχτυλά τους μέχρι που μάτωναν κλπ.
Θυμάμαι είχε αρκετό ξυλίκι, πίδακες αίματος, πολλούς νιντζα, κλασσική καλτίλα.
Αν κάποιος κατάλαβε απ' τις ασυναρτησίες μου ποιά ταινία εννοώ, θα κερδίσει αρκουδάκι.
ψάχνω απεγνωσμένα κάτι που είχα δει φευγαλέα στο σταρ πριν μερικά χρόνια, έμοιαζε με πρόσφατη scifi αγγλική σειρά, όχι με εξωγήινους και τα ρέστα όμως, περισσότερο "επιστημονική". θυμάμαι κάτι τύπους νομίζω σε ένα αγγλικό πανεπιστήμιο που είχαν καταφέρει να επιταχύνουν τους εαυτούς τους σε τέτοιο βαθμό που ο υπόλοιπος κόσμος για αυτούς έμενε σταθερός. σε εκείνες της στιγμές έπρεπε πχ να προσέχουν τι αγγίζουν γιατί με τις ταχύτητες που είχαν αναπτύξει οποιοδήποτε αντικείμενο αγγίζαν με δύναμη μπορούσε να ανοίξει τρύπα στον τοίχο ή απ' όπου περνούσαν τα κάναν πουτάνα όλα λόγω αδράνειας (νομίζω, δεν είμαι καλος στη φυσική), πχ περνούσαν δίπλα από ένα παράθυρο και αυτό έσπαγε. και καθόλη αυτη τη διάρκεια οι υπόλοιποι τους έβλεπαν απλα σαν φευγαλέες σκιές.
λένε σε κανέναν τίποτα όλα αυτά;
έμοιαζε έντονα με αγγλική παραγωγή τηλεόρασης αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος.
δεν το ξέρω, αλλά αν το βρεις πες και μένα γιατί μ'άρεσε η περιγραφή.
Quote:
Originally Posted by carheart
Βασικα δεν είναι ταινία είναι παλιο παιδικο.
Είναι στο μέλλον με κατεστραμενη τη Γη (περιβαλλον ζωα κτλ)οι καλοι ζούνε σε μια ιπταμενη πολη με εναν παππου βασιλια και εχουν φτερα και καβαλανε κατι σαν δρακόμυγες και οι κακοι είναι σαν φτερωτοι δαιμονες. και κυρια όπλα είναι κατι εκτοξευτηρες απο το χερι.
Τώρα κάτι σας είπα, αλλά:
ψάχνω μια σειρά ταξιδιώτικών ντοκιμαντέρ. Έχω δει μόνο ένα επεισόδιο. Ο host είναι ένας νέος τύπος, ψηλός, λίγο ψευδός, με ελάχιστο μαλλί (φαλάκρα και τα υπόλοιπα κοντοξυρισμένα) και στο επεισόδιο που είδα, κυκλοφορούσε στο Σαν Φρανσίσκο, και φορούσε ένα μπερέ. Συνάντησε διάφορες ομάδες τύπων που έκαναν διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως μια αναρχική μπάντα δρόμου, που ντύθηκε και βγήκε στους δρόμους με όργανα και έπαιζε, έμπαινε σε καταστήματα, λεωφορεία, βιβλιοπωλεία. Μια άλλη ήταν μια ομάδα από iron welders, που έκαναν και ένα τρελό stunt με φωτιά, δε θυμάμαι ακριβώς τι. Το τρίτο που θυμάμαι ήταν ένας αγώνας δρόμου με παιδικά ποδηλατάκια, σε κατηφορικούς πεζοδρόμους του Σαν Φρανσίσκο, όπου δεν έπαιζες για να νικήσεις, αλλά για να πέσεις, να τσακιστείς και να διασκεδάσεις.
Κάποιος;
lonely planet πρέπει να είναι...http://www.lonelyplanet.com/
Παίζεται 14 χρόνια και έχουν περάσει πολλοί παρουσιαστές http://www.imdb.com/title/tt0209673/fullcredits#cast (ο Ian Wright είναι ο πιό γνωστός)
i tainia pou eixe xtes to star channel me kati paidia pou kanan skonakia se exetaseis pws legetai re mages? na porwthw? xtes stis 12mish thn eixe
Αγειασου! :D Ευχαριστώ!Quote:
Originally Posted by cyber_lingas
EDIT: μπέρνι, δες αν είναι μια από τις δύο πρώτες.
den einai alla thanx. vasika ekana to pio logiko vrika to site tou star channel.
perfect score legetai. porosi
alla to torrent apo mininova de katevainei re gamwto pio allo torrentadiko megalo uparxei?
βασικά την ταινία την έχω δει πολλές φορές απλά τώρα έφαγα σκάλωμα...
κάποια μαφιόζικη,γκανγκστερική ταινία ήταν (ίσως με πατσίνο ή ντε-νίρο)
όπου σε μια σκηνή του έργου ο πρωταγωνιστής συμβουλεύει έναν έφηβο που θα βγει ραντεβού με μια κοπελιά και του λέει την "ιστορία" με την πορτα του αυτοκινήτου:
Συναντώντας την κοπελιά να της ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού για να μπει αλλά έχοντας την πόρτα του οδηγού κλειδωμένη ώστε να δει αν αυτή θα του ανοίξει για να μπει αντί να τον αφήσει να ξεκλειδώσει μόνος του
για πείτε....
To Bronx Tale του De Niro είναι.
http://www.imdb.com/title/tt0106489/
ναι ρε πούστη! ντάγκεσεν!Quote:
Originally Posted by cyber_lingas
μου ήρθε ένα σκάλωμα τώρα καθώς έβλεπα το omega man.
ταινία που έχω δει στην τηλεόραση πιτσιρικάς (δημοτικό).το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν post-apocalyptic το σκηνικό ή σε άλλο πλανήτη sci-fi φάση, έρημος κετς και ο ήρωας ήταν μαζί με ένα γκομενάκι που στην αρχή ήταν βρώμικο και άθλιο από μια φυλή που τους έλεγαν τρωγλοδύτες. μία σκηνή που μου'χει μείνει όταν πέφτουν σε κάτι βρωμόνερα και η τρωγλοδύτισσα λέει ότι με τόσο νερό δε θα χρειαστεί να ξανακάνει μπάνιο για ένα χρόνο...
help plz!
χα... ξέρω ποιο λες. η ταινία αποτελούνταν από διαφορετικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, με δεδομένα 19ου αιώνα κετς. εκτός από αυτήν που αναφέρεις είχε κι άλλη μια με ένα μετεωρίτη . τεσπα, τωρα την πέφτω αλλά άμα θυμηθώ θα το ψάξω αύριο. περιέργως, τη σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες.Quote:
Originally Posted by Ubu Roi