Προφανως!
Printable View
βυντρα οι χωρες τις βαλτικης ηταν αυτες με το υψηλοτερο βιωτικο επιπεδο στην επικρατεια...ναι αυτες που πηγαν με τα SS
επισης οι αντιφρονουντες του Αρθρου 58 ηταν σε μερικς περιπτωσεις το 50% των γκουλαγκ...στις περισσοτερες ηταν γυρω στο 90% των ''σκληρων'' (οχι κλεφτες κλπ δηλαδη) εγκληματιων
επισης ενημερωτικα τα γκουλαγκ ηταν τσαρικη υποθεσις και εννοειτε οτι τοτε ηταν ΟΝΤΩΣ στρατοπεδα θανατου και οχι συγκεντρωσεως οπως μετα
βασικα για να τελειωνει και ο μυθος απλες αγροτικες φυλακες ηταν επι ΣουΣουΔου...οπως αυτες που υπαρχουν στην ελλαδα τωρα
και οι παπαριες του Σολτσενιγκιν περι 60-110 (!) κατομυριων εχουν αποδειχτει απλα μυθευματα
οχι η ΣουΣουΔου δεν ηταν κανας παραδεισος...αλλα καλυετερα να ασχολειθεις με την αμερικη πχ οπου σε 15 ΜΟΝΟ πολιτειες εχουν περισσοτερες φυλακες απο ολα,ΟΛΑ τα γκουλαγκς επι κουμμουνιζμου
ο οποιος, φαση ΣουΣουΔου, μας περασε και δεν προκειτε να ξαναρθει
εαν θες περισσοτερες πλεροφοριες να σε δωσω λινκ απο ποιο_αντικομμουνιστικο_φορουμ_πεθαινεις οπου τα λενε διαφοροι War Pigs που μεγαλωσαν εκει
Nομίζω ο βιντνα ασχολείται με την Ρωσία επειδή εκει πυροδοτήθηκε μια επανάσταση που ειχε το δυσκολο εργο, οχι να ριξει μια απολυταρχία, αλλά να αλλάξει ριζικά την κοινωνία και να απελευθερώσει τον ίδιο τον άνθρωπο (απέτυχε προφανώς). Ε μια αντίθεση με την Αμερική την έχει και γι'αυτο φαντάζομαι ξεκινά το θέμα
Η απλά δεν γουστερνει τα κομμουνια και ηταν με τον ροκυ
Μιχάλη δώσε λινκ από αντικομμουνιστικό φόρουμ. Και για αυτό με τα γκούλαγκ που ήταν σαν τις αγροτικές φυλακές.
ειναι η κλασικια συγκρισης Σταλινισμου-Χιτλερισμου το ζητημα εδω
παραταυτα το θεμα ξεχειλωνει απολαυστικα και μαθαινομε υπεροχα πραματα
χοντρουλη πως ακριβως απετυχε μια επαναστασις οταν σταματησε ενα βαναυσο καθεστως και μετα ο λαος ειδε ασπρη μερα?
οκ Σταλινας δεν ειμαι αλλα καλο ειναι να ξερομε τι ηταν η τσαρικη ρωσια ε?
ο βυντρας εκανε ενα ποστ ''κολαφος'' κατα της ΣουΣουΔου το οποιο δεν διαφερει ουσιαστικα με τα οσα ποσταρει ο καθε νεοκανιβαλος στο phorum πχ προσπαθωντας να υποστηριξει τοβ Χιτλερα
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ειμαι τοσο βλημα να τον πω ναζι τον ανθρωπο...απλα μερικα απο τα επιχειρηματα του, και του χωρου, ειναι καραφασιστικα ψεμματα...αυτο ας προβληματισει
ειναι αλλο πραμα η συζητησις περι πολιτικης και αλλοο να κρινομε μια πολιτικη βαση λαθος ιστορικων δεδομενων
ενταξει αν σου καθεται βαρια η λέξη αποτυχία να την τροποποιήσουμε σε ''οχι τρομερή επιτυχία''
δεν νομιζω να ηθελαν μονο να εκβιομηχανιστούν και να εχουν σοσιαλιστικού τύπου υγεία και παιδεία οι τύποι
φαντάζομαι το ασπρη μερα το λες για το χιονι
αλλα τέσπα ποιος ειμαι εγω να μιλαω για την εσσδ και τι σημασια εχει στη τελικη η αποψη μου
εγω κρινω οτι απετυχε γιατι πλεον ο λιακο στηριζει την τιμια χώρα
γκατζας!!!!
Το οτι κραζω τον σταλιν δεν σημαινει οτι το κανω για να βγαλω τον χιτλερ παναγια. Τον χιτλερ και το ναζιστικο καθεστως και οσα γιναν εκει τα θεωρω ακομα πιο καταπτυστα.
Αντι-σταλινας ειμαι, οχι αντι-κομμουνιστης,κομμουνισμος --> αταξικη κοινωνια, εχουν ξαναειπωθει αυτα πολλες φορες δυστυχως καποιοι εχουν κανει τον κομμουνισμο βρισια.
00i00 ανελυσε λιγο και το συμφωνο Μολοτοφ Ριμπεντροπ μυστικα πρωτοκολλα κλπ
εσυ κοιτα να κοψεις το phorum
μπορω αν θες να σου αναλυσω την καταστασις στην ευρωπη αν δεν γινοταν το απο πανω συμφωνο
Χανεμπου και Βριλλ θα περιπολουσαν πανω απο την Αθηνα και δε θα ειχαμε βρωμερους πακιστανους
η εισοδος προς τις στοες κατω απο την ακροπολις θα ειχε αποκαλυφθει και επιτελους η αγορα θα επερνε μια βαθια ανασα αφου θα ειχαμε νταραβερια με τους τυπαδες της Κουφιας Γης
ο πασοκικος ηλιος δεν θα ειχε υπαρξει ποτε, αντ'αυτου ο Ηλιακος Τροχος της σβαστικας θα ειχε φερει την δημοσιονομικη ταξις
οι γερμανοι ως φορο τιμης στους ελληνες θα ειχαν στειλει τον πρωτο πυραυλο του Brown στον Δια με ελληνες αστροναυτες
α κι ο δασκαλος του Βησαριονοβιτς στην Τζωρτζια ηταν οβραιος ε? αυτο να μην περασει by
ειδικα απο εσενα
Caffrey ξαναδιαβασε οτι εγραψα και επισκεψου το φορουμ για το οποιο εδωσα λινκ και γαμημενοι στρατιωτικοι παραθετουν στοιχεια με παραπομπες απο δυτικους μεταξυ αλλων
εγω απαντησα σε συγκεκριμενα πραματα....αν βαση αυτων των απαντησεων με κανεις σταλινα τοτε εισαι για χειραψεια και γεια σου
με ταπωσατε
00ι00 επειδη διαβασα καπως το λινκ που δινεις ολα αυτα που γραφεις για φυλακες, γκουλαγκ ,βαλτικες χωρες , ο λαος ειδε ασπρη μερα κλπ ειναι απο το συγκεκριμενο τοπικ που δινεις η' εχεις και αλλες πηγες ;
τι να σε απαντησω γενικα μωρε...ειναι φανερο οτι δεν καταλαβες ΤΙΠΟΤΑ απο το αρχικο μου ποστ
βλεπω βιντεα με ΠΑΟΚ χουλιγκανς τωρα αλλιως θα απαντουσα με ΟΥΦΑ κλπ
γενικα εισαι βαρετος παντως...εντελως φιλικα
Μπαμπ
Ξέρει κανείς κανά βιβλίο που να ασχολείται αποκλειστικά με την πτώση Khrushchev; Όχι βιογραφία, ούτε επισκόπηση των πολιτικών του αλλά μια ανάλυση των αιτιών που μας την έκανε. Έχω τα memoirs του (δυνατό τρίτομο) αλλά σα σωστός Σοβιετικός δεν αποκαλύπτει πολλά. Όποιος βοηθήσει θα λάβει σχετική ανάλυση μετά από λίγο καιρό καθώς και την αγάπη του λεκέ (αυτήν αμέσως).
μη κλαιτε για την ΕΣΣΔ
η ανθρωπια της ξαναζει στη Β.Κορεα