loipon epeidi de thelo na diavaso to thread mpas kai paiksei kana spoiler, doste mou ypotitlous mexri aurio pou tha xei katevei.
Printable View
loipon epeidi de thelo na diavaso to thread mpas kai paiksei kana spoiler, doste mou ypotitlous mexri aurio pou tha xei katevei.
Ksekinhsa deuterh sezon shmera. Ti gamato pou einai :)
http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=381Quote:
Originally Posted by iskra
Σκατά.
Ακούγεται πως ο 3ος κύκλος θα γαμηθεί.
Λένε πως τόσο καιρό το Ντέξτερ έπαιζε στο showtime που ήταν συνδρομητικό οπότε δεν έπαιζε πρόβλημα αλλά τώρα που πήγε στο κανονικό CBS λογικά θα μειωθούν τα επεισόδια σε 40κάτι λεπτά (όπως όλες οι σειρές) για να χωράνε και οι διαφημίσεις, θα μειωθεί το γυμνό και τίποτε σκηνές βίας/αίματος που δεν μπορούν να μπούνε λόγω prime time. Μακάρι να είναι όλα φήμες.
wikipedia:
In preparation for the broadcast premiere of Dexter on CBS, on January 29, 2008 the network posted promotional videos on YouTube, offering a generally accurate and frequently lighthearted portrayal of the show's content. The next day, the Parents Television Council for a second time called upon CBS to withdraw plans to broadcast the show. PTC President Timothy F. Winter issued a news release stating "We are formally asking CBS to cancel its plan to air the first season of Dexter on its television network. This show is not suitable for airing on broadcast television; it should remain on a premium subscription cable network. The biggest problem with the series is something that no amount of editing can get around: the series compels viewers to empathize with a serial killer, to root for him to prevail, to hope he doesn’t get discovered." Winter went on to quote CBS President Leslie Moonves post-Columbine comment: ‘Anyone who thinks the media has nothing to do with this is an idiot.’ Winter called on the public to demand local affiliates preempt Dexter, and warned advertisers the PTC would take action against any that sponsored the show.
Η αμερική είναι γεμάτη αδερφές.
Το σημαντικό όμως είναι αυτό:
Contrary to the original plans, Dexter will premier on CBS on February 17, 2008.
:!:
ε???σε λιγες μερες δλδ?ομγ
εχω πιστη οτι δε θα χαλασει ο ντεξ
ψήθηκα πολύ.
http://img254.imageshack.us/img254/196/dexei1.jpg
:(
Από ότι φαίνεται θα παίξουν και τις 2 seasons μέχρι το καλοκαίρι στο CBS (εντινταρισμένες λογικά) και όχι τη 3η. Αν πάει έτσι η 3η θα αρχίσει Σεπτέμβρη που ακουγεται λογικό.
κριμα η χαρα
ε ναι οπως περυσι
Ε όχι ρε πούστη μου γαμώ, ποιός περιμένει τον Σεπτέμβρη :(
bump
Τελείωσα τη σειρά πρόσφατα. Τα σπασε ξέρω γω όσο λίγες. Αντε περίμενε μέχρι φθινόπωρο τώρανες.
:)
teleiwsa proti season . taspase.
στο σπίτι του πατέρα του dexter που έχουνε πάει ζευγαράκια με την αδερφή του παίζει μία ροκ & ρολιά, ξέρουμε ποιο κομμάτι είναι?
Περιμένω ιουλιανό απροσδόκητο pre-air -γιατί όχι;- των δύο πρώτων επεισοδίων;
Επίσης ακούστηκε πως δεν θα το δείχνει καλωδιακή φέτος, και πως δεν θα επιτρέπονται βρισιές, βωμολοχίες, πειράγματα και ειρωνίες και κακολογήματα και τέτοια, ξέρετε κάτι;
δε ξερω αν θα γινει πιο σοφτ αλλα οντως το εχει παρει το cbs
μαλακία.
Lame.Quote:
Originally Posted by carheart
will there be titties?Quote:
Originally Posted by Odonian
Χμ χμ λέγανε ότι 1) θα κοπούν τα πολλά πολλά στο ανεκτό επίπεδο της βραδυνής ζώνης και 2) θα μειωθούν οι διάρκειες των επεισοδίων στα 40κάτι λεπτά όπως όλες οι υπόλοιπες σειρές ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για διαφημίσεις (αν θυμάμαι καλά τόσο καιρό ήταν ~52 λεπτά / επ ). Και οι 2 seasons που προβλήθηκαν τώρα την άνοιξη στο CBS πρέπει να έχουν φάει τρελό edit.Quote:
Originally Posted by carheart
Vasika apo kati pou eixa diavasei to phre to cbs alla tha synexisei na provaletai kai sto allo kanali.
Opote elpizoume kata pasa pithanotita na min xalasei tpt apo ton kalo dexter oso einai sto diko tou kanali twra to cbs na pa na gamithei.
kalytera na mi vgei pote :(
exei kaneis kana rapidshare tou ost tou dexter?
nomizw eixe postaristei, edw, an den uparxei isws to anevasw to vradu
Quote:
Originally Posted by Stormrider
Σελίδα 17 του θρεντ σε ποστ Αμπρούτζι. Δουλεύει ακόμα.
:pink:
http://www.sho.com/site/dexter/comic_co ... 5_chatpage
Dexter Season 3 TRAILER!
εχυσα
μια χαρά φαίνεται η νέα σεζον.
:dfinger:
Δε ξέρω ρε παιδιά, αυτή φορούσε το νυχτικό της, αντί να ήταν γυμνή. Δε ξέρω, φοβάμαι.
Εμένα από την άλλη με ψιλοπροβληματίζει το στόρυ.
Και αυτό, υπό την προϋπόθεση ότι με το trailer προσπάθησαν να μας δώσουν όλες τις γενικές γραμμές στις οποίες θα κινηθεί η σειρά το φθινόπωρο. Να δείξουν την ενοχή, την ντροπή που θα ένιωθε ο Harry για τον γιο του αν μάθαινε πως σκοτώνει και πιθανούς αθώους ο τελευταίος κ.τ.λ. Να προσδώσουν και να τονώσουν το ηθικό δίδαγμα της όλης ιστορίας ώστε να μην βγαίνει ο κάθε Αμερικανός ψυχάκιας και να σκοτώνει αβέρτα έχοντας τον Dexter ως πρότυπο. Κατ'άλλα, μπορεί να τα γυρίσουν οι παραγωγοί και να είναι ακόμα πιο hardcore η σειρά φέτος.
Γι αυτό όμως είμαι επιφυλακτικός, δε θα ήθελα τέτοιο σενάριο γιατί όσο να'ναι ακούγεται πολύ υποδεέστερο σε σχέση με τα 2 προηγούμενα, απλά ελπίζω να κάνουν όσο καλή δουλειά κάνανε και περυσι ας πούμε.
Επίσης το βίντεο που είδαμε είναι στο showtime που αν δεν κάνω λάθος είναι το συνδρομητικό κομμάτι του CBS. Ισχύει τότε πως υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν 2 εκδόσεις (μία κανονική, μία uncut) για κάθε σταθμό; Αν ναι τότε είμαστε οκ.
nai to showtime vgazei tin seira to allo tin pairnei kai tin kovei sta metra tou.
tote eimaste komple.
Ξεκίνησα πριν από 3 μέρες και έχω δει μέχρι και το 2χ3, η σειρά κωλολέει, ότι καλύτερο έχω δει πέραν του Lost. Ο Hall για μένα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ηθοποιούς σειρών (αν και House δεν είναι). Η 3η season θα είναι και αυτή 12 eps?
http://www.youtube.com/watch?v=uGQafnTcWho
Dexter Season 3 Blood Teaser Video
Αυτό έβαλε υποψηφιότητα για τρέιλερ της χρονιάς, αν υπάρχει τέτοιο βραβείο
edit: και τι ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ
Leakare to 1o ep. Dexter.S03.E01.PREAiR.XviD-P2P
535mb 58lepta :disco: