Βασικά λάθος, 11 μου έδωσαν. Ο τυπάς μου δίνει 9 στην αρχή και με στέλνει σε 2 άλλους να βάλουν σφραγίδες. Το βλέπει ο ένας και λέει "ρε 'συ, μόνο 9 χρόνια του έδωσε του παιδιου" και έχωσε άλλα δυο.
Printable View
Βασικά λάθος, 11 μου έδωσαν. Ο τυπάς μου δίνει 9 στην αρχή και με στέλνει σε 2 άλλους να βάλουν σφραγίδες. Το βλέπει ο ένας και λέει "ρε 'συ, μόνο 9 χρόνια του έδωσε του παιδιου" και έχωσε άλλα δυο.
hmoun sto kevop sto xaidari (milanezos!) paliouras 14-15 mhnwn sapilas kai kykloforousa ta apogeymata arketes fores me dialymenh parallagh apo katw, epikh mplouza slayer (ena nekrotafio eixe!) me koukoula kai a8lhtiko papoutsaki leyko. provlepomenos!
mia fora pou lete savvato prwi eixe paei 11 h wra kai me psaxne h aksiwmatikos yphresias giati hmoun o estiatoras.
ayth htan tou dioikhthriou kai htan psaraki kai mou pan oti fwnaze ketsi.
tespa den thn eixa ksanadei pote kai parousiazome sto grafeio me thn apo panw emfanish.
me koitaei kala-kala, xalarwnei, mou leei pou hsoun, ths lew koimomoun, me rwtaei einai ola entaksei, ths lew nai(!) kai meta to meshmeriano thn ekana gia to spiti.
hmoun sigouros oti de 8a 8ele na me ksanadei...
ama teleiwsei i anavoli mporw na paw na zitisw alli i tha mou kanoun malakies? :?
Αν η αναβολή που έχεις πάρει είναι η μεγάλη, λόγω εισαγωγής πανεπιστήμιο και αν δεν έχεις πάρει το πτυχίο σου, τότε μπορείς να πάρεις αναβολή για άλλον ένα χρόνο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη -ανέλπιστα με μένα- και δεν έχασα την Ολυμπιάδα πρόπερσι. :DQuote:
Originally Posted by Pitsadoros
Εγώ είχα ταγματάρχη που έβαζε στο γραφείο του Deep Purple, Led Zeppelin, ακόμα και Metallica π.χ. και την έλεγε κιόλας στους δόκιμους που είχε για βοηθούς επειδή δεν ξέρανε τι μπάντα παίζει. :shock:Quote:
Και τα 15 λεπτά που μου μιλούσε, δεν σταμάτησε να κοιτάει με ένα θεϊκό ύφος "τι-είναι-αυτό-τώρα-ρε-πούστη-μου" απορίας/περιέργειας/θυμού το tshirt Enemies of reality που φορούσα εκείνη την ώρα. Εντάξει, αν το βλέπατε θα καταλαβαίνατε, αλλά μιλάμε για το πιο ηλίθιο βλέμμα που έχω δει ποτέ!
Αλήθεια.
puroboliko eisoun ?
Οχι, πεζικό.
egw eixa enan sto puroboliko , megalo allani.epeze k ki8ara me mia fender stratocaster deluxe usa + enan jazz chorus amp.alani omws apo ta liga
στα σημερινά μου "γενέθλια" δεν κολλάει το "να τα εκατοστήσεις"...
κλείνω ένα χρόνο στο στρατό :|
Χαλαρα παιρνεις αναβολη, εγω πηγα και πηρα δευτερη ενω δεν εχει τελειωσει ακομα η πρωτη.
Δεν απολύθηκες χθες/προχθές με τους υπόλοιπους;Quote:
Originally Posted by Raven Lord
ισχύει
εσύ μας το παίζεις και πολέμαρχος :twisted: :P :twisted: :PQuote:
Ήθελε να πάει δόκιμος. Καλά να πάθει.
Οι 35 μέρες ισχύουν στάνταρ, τουλάχιστον ισχυαν ως τον Φλεβάρη που απολύθηκα εγώ.
Τώρα για την 20άρα ανά παράπτωμα, ο διοικητής ανάλογα με τη μούρλα του μπορεί να ανακαλύψει και δεύτερο παράπτωμα και να ρίξει καμπάνα και για τα δύο: 20+10, 20+20, έχει συμβεί πολλάκις.
Βέβαια δεν είναι πολύ δύσκολο να είσαι λίγο σοβαρός και να μην φας καμιά καμπάνα σε όλη σου τη θητεία. :P
Καλά ρε στυλασάσιν, τι σκοπεύεις να κάνεις πια?
Πραξικόπ.....
....όχι...
Όχι.
emena tis fulakes mou tis kanane alloi ......
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Σε πιστευω. Ο Λοχαγός μου (Θ-Ε-Ο-Σ) άκουγε στο γραφείο του Burzum και Bathory.
άργησα δεν άργησα
με καλούν πάλι Αύγουστο 2007 και από ό,τι μού είπε ο γιατρός το έχω αρκετά πιθανό το πεντάρι :wave:
με το καλό... :D
Α, εσυ εισαι καλος. Εμενα μεχρι 4 με βλεπω να φτανω.
To I4 πρέπει να είναι μαλακία, δεν αξίζει τον κόπο.
Raven, γιατί πήγες δόκιμος; Υπάρχει κανένα πλεονέκτημα για να πάει κανείς; Όσους έχω ρωτήσει απο κοντά δεν πείθουν, συν το ότι είναι στρατόκαβλοι (και μετά το μετανιώνουν, τόσο κρατάει η κάβλα τους).
Απο οτι ξερω για δοκιμους, περνουν βαθμο μετα απο καποιο καιρο και μετα το γαμησι της αρχης εχει αραλικι συν οτι πληρωνονται κανονικο μισθο.
Για Ι4, πιστευω μετραει. Ενας γνωστος μου ειχε παρει Ι3 και 5 μηνες τους εβγαλε αραλικι χωρις να κανει τιποτα. Τελικα εκανε εγχειριση και πηρε και 1μιση μηνα αναρρωτικη. Τωρα εχει φυγει γυρω στις 3 βδομαδες και σε μια βδομαδα ξαναρχεται με αδεια μεταθεσεως.
O μισθός του δόκιμου είναι γύρω στα 500 και κάτι - νομίζω. Ο μισός τουλάχιστον πάει για το ενοίκιο του σπιτιού, οπότε είναι μία η άλλη, δεν έχεις κέρδος.
Από την άλλη, βέβαια, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στη σχολή παύεις να είσαι φαντάρος. Είσαι σχεδόν σαν κανονικός αξιωματικός, με το ωράριό σου (στις 2:30 ή 3:00, ανάλογα την εποχή λες αντίο στο στρατόπεδο εκτός από 3-4 μέρες το μήνα που έχεις υπηρεσία).
Αυτό αντισταθμίζεται φυσικά με το ότι υπηρετείς πέντε μήνες επιπλέον -και δεν είναι λίγος καιρός.
Απο τον οποίο δεν θα μένουν και πολλά, αφού πιθανότατα θα πληρώνεις και ενοίκιο.Quote:
Originally Posted by Boom!
efedros de legetai auto?
btw o ksaderfos mou pou mphke sa tetoios sto navy(logo emporikou nautikou pou douleuei,douleuei tropos tou legin tespa) kwlobarage synexws ebgaine synexeia kai ekane osous mhnes ekanan kai oi aploi nautes
ξεχνάτε όμως ότι οι δόκιμοι κάθε τόσο στέλνονται σε φυλάκια ε
κοίτα cloud, ο καθένας τα ζυγίζει. άλλοι βολεύονται ως στρατιώτες και άλλοι ως δόκιμοι. το καλύτερο θα ήταν να μην υπηρετεις καθόλου, αλλά αφού η θητεία είναι αναγκαίο κακό...
προσωπικά πήγα για πολλούς λόγους... κυρίως, όμως
- για να μην αρχίσω πάλι να ζητάω λεφτά από τους γονείς μου
- για να μη μένω "μέσα" και πιστέψτε με, το να μένεις σπίτι σου δε συγκρίνεται με τίποτα
- για ψυχολογικούς λόγους/ δε θα άντεχα στα 28 μου, μετά από σπουδές και εργασία, τον κάθε πιτσιρικά αμμόρφωτο να έχει παραπάνω λόγο από 'μενα.
- για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι ο στρατός είναι μια μαλακία και ότι ακόμη και ένας που τον μισεί μέχρι θανάτου μπορεί να τα καταφέρει μέσα από μια σχετικά σκληρή εκπαίδευση και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλους που όντως είναι στρατόκαυλοι
ως απολογισμό μέχρι αυτή τη στιγμή δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, η σχολή ήταν σχετικά εύκολη (σε σχέση δηλαδή με το γαμήσι που περίμενα), στην κομοτηνή είχε κούραση η μονάδα, αλλά ούτε συγκρίνονταν με την πίπα που έτρωγαν οι στρατιώτες και ήταν ωραία εμπειρία που έζησα εκεί 6 μήνες και στη θέση που είμαι τώρα καθόμουν 5 χρόνια παραπάνω! :D
ενώ οι φαντάροι δεν πάνε :roll:Quote:
Originally Posted by Mayhem
Γιατί, είναι κακό να πας σε φυλάκιο;
Tis perissoteres fores ta fulakia einai megalh gkavatza.
Ειδα οτι ποσταρες και ειπα μηπως σε ξαναπαιρνουν στρατο, αλλα οχι και τοσο γκαντεμης..
Xaxa,fanatazesai?
12 meres '"sxoinakia"
kiomws eimai akoma zwntanos!!!!
Siga pos kaneis etsi re paliogay.
me pligwses
Den peirazei, auto tha se kanei pio dunato.
Πρώτη άδεια και είμαι πίσω στη βάση μου για άλλη 1,5 μέρα
οπότε είπα να πω ένα γεια. :)
Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι εύκολα. Το πιο σημαντικό μείον
είναι η έλλειψη προσωπικού χώρου.
Υ.Γ. Ένας είναι ο λόχος στο μηχανικό,
Πέτρινο τον λένε και σπέρνει πανικό. :P
mesa sti vdomada tha katevo mallon k tha ta poume kato yperaspisti tis patridas
:D
Έτσι!
Απλά να ξέρεις πως κατά 99% την Παρασκευή παίρνω
μετάθεση για Λουτράκι.
στα Καζινα θα σε πανε αληταρα.
prin tin paraskeui tha eimai kato mallon. triti-tetarti or smth. tha paro til na sou po otan to apofasiso