Originally Posted by Odonian
α) Ναι βέβαια, δε σκούζει ο φίξξξερ. Αμέ. Χίλια συγγνώμη, ήμουν στραβός.
β) Με τη στατιστική ρε παπάρα θα μου απαντήσεις για το αν ήταν 3 ή 13 οι ευκαιρίες σας; Το ματς το είδαμε όλοι. Μπορούμε να τις μετρήσουμε. Όσα κάνατε, κάναμε πάνω κάτω - η διαφορές στη στατιστική έχουν να κάνουν με την κατοχή που φυσικά και θα είχατε στο γήπεδό σας. Η στατιστική είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πεις ψέματα.
γ) Όλως τυχαίως ποστάρεις τη μέρα του ματς, όπως και όλως τυχαίως δε θα πόσταρες αν χάνατε. Κοκοκο?
δ) Θα ήθελα να δικαιολογήσεις τον πληθυντικό στο "αισθάνονται αδικημένοι". Αν μιλάμε για το σύνολο του πρωταθλήματος κάτι παίζει, αλλά στο συγκεκριμένο ματς οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟ δεν γκρινιάζουν.
ε) Δε νομίζω να έχει πρήξει κανείς αρχίδια με το πόσο καλά παίζει ο Φλάβιο. Ειδικά τα δικά σου που και καλά έχουν να μπουν στο φόρουμ μήνες. Εκτός και αν πορώνεσαι με τις φαντασιώσεις σου (βάζελους να στη λένε για το πόσο γαμάει ο ΠΑΟ κλπ) και μετά έρχεσαι και χώνεις εδώ. Η γενική γνώμη είναι ότι ο Φλάβιος και ο Μπίσκαν δεν παίζουν καλά. Εκτός και αν θυμάσαι τα πριν του πρωταθλήματος, οπότε και είναι λογικό να λένε οι οπαδοί τα δικά τους (όπως έχετε κάνει κι εσείς για πάρα πολλούς θεούς που αποδείχτηκαν παλτά).