Καλά το παίρνω πίσω για το Blindgeo. Πες.
Printable View
Καλά το παίρνω πίσω για το Blindgeo. Πες.
Α για πείτε τι παίζει μαυτή τη γρίπη που λένε. Να ανησυχώ; Κάποιοι λένε "ουου μη πας Λονδίνο, θα κολλήσεις, γρίπη ιζ δε σιξσιξσιξ", άλλοι λένε "καλύτερα να κολλήσεις τώρα που αντιμετωπίζεται εύκολα γιατί από φθινόπωρο θα γίνει πολύ χειρότερη" οπότε είμαι ανάμεσα στο να πάρω προφυλάξεις και στο να πίνω νερό μόνο από δημόσιες τουαλέτες παίρνοντας βαθιές ανάσες στο ενδιάμεσο.
Iron Savior fan:
Ekswtikes geystikes epiloges:
Katarxhn tha erwteyteis ena fovero giapwneziko estiatorio to opoio legetai "Hare and Tortoise". Gigantiaies, fthines kai pentanostimes meridares, dineis 7-8 lires kai sou erxetai mia gavatha me ryzi/zymarika kai kreas, perissotero apo oso antexeis. Vrisketai sto Brunswick Centre konta ston stathmo Russel Square kai sto ULU opou ginontai synaylies, metaksy allwn.
Meta thn volta kai ta pswnia sou apo ta gay friendly magazia tou Soho tha pas opwsdhpote se ena xarakthristiko kineziko (den thimamai onoma, alla grafei me megala grammata 8.50 apeksw - h standard timh pou xreonei) pou vrisketai anamesa sthn Chinatown kai to Soho, sthn Shaftesbury Avenue. Exei mpoufe me ola ta kala ths manas ghs kai tha fas kai tha plantakseis kai tha peis alhlouia kai wsanna me maximum 11 eyrw to atomo (mazi me anapsiktiko, xreosh service), oses fores kai na gemiseis to piato sou.
και όταν πας στη Σαγκάη έχουν κάτι μικρογραφίες του Big Ben στα πέριξ, και πουλάνε μικρογραφίες του Dennis Bergkamp!
Είστε όλοι αξιαγάπητοι!!
Τώρα που λύσαμε το θέμα του φαγητού να περάσουμε και στις μπύρες παρακαλώ. Πείτε μέρη. Ναι παντού θα έχει μπύρες, το ξέρω, αλλά πείτε ιδιαίτερα μέρη.
Επίσης δεν έχετε απαντήσει ακόμα στα δυο βασικά ερωτήματα :
α) Τι βλέπω από αξιοθέατα/μουσεία/εκθέσεις/θεματικά πάρκα κτλ πλην των κλασικών. Κάτι πιο αβανγκάρντ και ψαγμένο και ελιτίστικο για να με κάνουν και μένα παρέα οι σονικντεθμάνκιζ.
β) Πείτε για καντρισάιντ που αξίζει-να-δεις, γραφικά χωριουδάκια με γραφικές παμπ και γραφικούς Άγγλους και γραφικό άραγμα κοντά στο Λονδίνο.
Το μόνο σίγουρο είναι το Hastings λόγω αναμνήσεων όπως επίσης και ένα άλλο χωριό που δε θυμάμαι που εκεί έμενε μια πολύ γνωστή συγγραφέας που έγραψε ένα πολύ γνωστό βιβλίο το οποίο επίσης δε θυμάμαι.
άντε Stonehenge και άσε τα χωριουδάκια
Μη ρίχνεις το επίπεδο.
Από το βιβλίο μου "Πώς να γίνετε ρεζίλι στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε απλά βήματα".
Κεφάλαιο 12
Stratford-upon-Avon
ι. Αποστήθιση.
To be, or not to be: that is the question:
Whether 'tis nobler in the mind to suffer
The slings and arrows of outrageous fortune,
Or to take arms against a sea of troubles,
And by opposing end them?Spoiler
ιι. Γρήγορη παρακολούθηση.
ιιι. Προσεκτική παρακολούθηση.
ιν. Μεταφορά στο Stratford-upon-Avon, πρωινό, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.
ν. Aπαγγελία του αποσπάσματος στους δρόμους της πόλης, οπωσδήποτε με βαριά ελληνική προφορά.
νι*. Πιάσιμο κουβεντούλας με τους ντόπιους με χρήση της φράσης "For if the sun breed maggots in a dead dog, being a god kissing carrion - Have you a daughter?" σε περίπτωση ηλιοφάνειας, "So foul and fair a day I have not seen!!!" σε περίπτωση άστατου καιρού και "O woe! O woeful, woeful, woeful day! Most lamentable day! Most woeful day! That ever, ever I did yet behold! O day, O day, O day! O hateful day! Never was seen so black a day as this. O woeful day! O woeful day!" σε περίπτωση βροχής.
* προαιρετικά
αμνιζιακ τι ημερομηνιες θασαι?
τρεις με δέκα.
Και πριν από λίγο έμαθα ότι 4-8 έχει κάπου στο Λονδίνο φεστιβάλ μπύρας. :dfinger:
θα ειμαι 8-12 μη σε πετυχω
ξερει κανεις τι παιζει σε περιπτωση που κολλησουμε τπτ εκει στα ξενα απο αποψη ιατροφαρμακευτικης?
αμα απαγγειλεις αυτα που σου πε το ταμαγκοθι... παιζει να καταληξεις στο hogwarth η οπως σκατα λεγεται το σχολειο του χαρι ποτ-ερ
αμνηζιακ σοβαρα, χαλαρωσε, διακοπες πας
γαματα αμα πας με ακριβες προγραμμα και τρεχεις περαδωθε
σε μια βδομαδα δε θα δεις ουτε το μισο ετσικιαλλιως
Ε δε θα πάω σε όλα, για το Άμστερνταμ είχα σταμπάρει καμιά 15αριά μέρη και πήγα σε 3 ξέρωγω.
Αλλά το Λονδίνο είναι τεράστιο και ένας μπούσουλας χρειάζεται όπως και να το κάνουμε.
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διακοπών από το να ξεκινάς για ένα αξιοθέατο και να καταλήγεις σε παμπ-της-γειτονιάς για μπύρες, έτσι ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ εγώ.
εγω λεω να ξεκινησεις για παμπ και παρκα και ο,τι πετυχεις στο δρομο απο αξιοθεατα