Όταν το είχαμε ψάξει για Γερμανία πάντως δεν έβγαινε πιο φτηνό, μάλλον στα ίδια.
Printable View
Όταν το είχαμε ψάξει για Γερμανία πάντως δεν έβγαινε πιο φτηνό, μάλλον στα ίδια.
[quote=psychotron]Λοιπόν, κατ’ αρχήν ένας πρόχειρος χάρτης, υπάρχει εδώ.
Από ξενοδοχεία δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω πολύ. Αν θες κάτι πραγματικά φτηνό, ψαξ’ τη με τα hostels. Τώρα αν είσαι καλοπερασάκιας σαν και μένα που ούτε και να με πληρώνουν δεν αντέχω τα hostels, για κανονικό ξενοδοχείο το βλέπω λιγάκι δύσκολο να βρεις με λιγότερα από ένα κατοστάρικο το δίκλινο. Εγώ κλείνω συνήθως από www.hotels.nl ή από www.booking.com που έχει διαφόρων ειδών ξενοδοχεία, από 2 μέχρι 5 αστέρια. Ακριβά μεν, αλλά αν το ψάξεις λίγο ίσως και να βρεις τίποτα. Έχουν και reviews και χάρτες (στο δεύτερο site σίγουρα) οπότε μπορείς να κρίνεις και να δεις και κατά πόσο είναι μακριά από το κέντρο. Τα «περιφερειακά» ξενοδοχεία, όπως π.χ. το Best Western Lancaster που έμεινα την τελευταία φορά που πήγα και είναι δίπλα στο ζωολογικό κήπο, είναι σίγουρα πιο φτηνά, αλλά το βράδυ έχει περπάτημα. Αρκετό περπάτημα. Ρίξε πάντως και κανα ψάξιμο στο google (hotels Amsterdam ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) μήπως και πετύχεις τίποτα καλό.
Από αεροπορικά, απ’ ευθείας πτήσεις έχουν μόνο η Ολυμπιακή (κανα τρακοσάρι – τρακοσοπενηντάρι πηγαινέλα) και η KLM (γύρω στα 280 νομίζω).
Με ενδιάμεσο πετάνε η Alitalia (γύρω στα 250 μέσω Μιλάνου), η Lufthansa (Επίσης γύρω στα 250 μέσω Φρανκφούρτης ή Μονάχου), η Swiss (κανα 300-ρι μέσω Ζυρίχης), η Austrian Air (300-320 μέσω Βιέννης) και η British Airways (350 μέσω Λονδίνου). Προσωπικά προτιμώ τις απ’ ευθείας πτήσεις, οπότε θα διάλεγα Ολυμπιακή ή KLM.
Από κει και πέρα, το Red Light βρίσκεται στα κανάλια Oudezijds Voorburgwal και Oudezijds Achterburgwal. Γενικά παρόλο που ο Dragonlord λέει ότι ήταν καλά, δεν είναι η περιοχή που θα προτιμούσα να μείνω ( :-ρ ) και θα διάλεγα κάτι πιο «περιφερειακό» (ίσως όχι τόσο μακριά όσο την προηγούμενη φορά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα όχι και μέσα στο Red Light).
Στο οποίο Red Light υπάρχει κι ένα ωραιότατο παρακμιακό μπαράκι (Excalibur, Achterburgwal 48 ), να πας! (Άμα ψάχνεις για παρακμή, έχω κι άλλα να σου πω, Korsakoff, Cave και δε συμμαζεύεται ). Ε, τώρα για μεγαλύτερα κλάμπ (π.χ. Escape ή το Paradiso στη Leidseplein), θα το ψάξεις και συ φαντάζομαι.
Και μιας και είπα για Leidseplein, εννοείται ότι θα πας να πιεις μια μπύρα στο t’ Caf
τι ωραια που ηταν :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :ddrowsy:
den les tpt.. giati na er8eis pisw enw eisai ekei?
γιατι ετσι σας αξιζει;
Giati etsi sas aresei?
Giati ayth kserete - auth empisteyeste?
Giati na eisai kala enw mporeis na upofereis?
Giati 8ee mou, giati?
Μια φίλη μου πήγε για μουσικές σπουδές και γύρισε άρον άρον λόγω μελαγχολίας. δεν θέλω να φοβήσω κανένα αλλά έγινε πρόσφατα....
προφανως της ελειψε ο φραπες, η ελληνικη ανοιχτη καρδια, η φιλικοτητα και τα γεμιστα της μαμας...
i'll second that.
Και το τζατζίκι, ο μουσακάς και τέλος η αγνή Ελληνική μπουζουκοκουλτούρα. Πακέτο έφαγε το κορίτσι....και έχει ταλέντο!
melagxolia? egw gelaga me to poso mal8akoi kai kakomoirides einai. alla vasika afto makropro8esma isws odhgisi sti melagxolia.
8a ka8omoun giati den pinw frape kai i mana mou mageirevei xalia :)
Αυτό ακριβώς συνέβη!Quote:
Originally Posted by HIV
ενταξει τοτε!
ον τοπικ: θα ξαναπαω ελπιζω συντομα. εχω κρατημενες ινφο για το ξενοδοχειο που εμεινα οποτε ας μας πει ο Μοστος αν τελικα εκλεισε ή θελει κ αλλη βοηθεια.
edit: κ ας μας πει και κανενας αλλος εντυπωσεις/ιδεες/ιστοριες/τιπς/κατι για Αμστερνταμ.
a
:moutza:Quote:
Originally Posted by enitharmon
:moutza:Quote:
Originally Posted by verdictdenied