ξαναεπιασα τον Καπεταν Μιχαλη. η τελειοτητα σε ελληνικη γλωσσα ισως και μια απο τις καλυτερες ιστοριες που εχει πει ο συγγραφεας, υποκειμενικα βεβαια ολα αυτα καθως εχει συναισθηματικη αξια για μενα το εν λογω βιβλιο
Printable View
ξαναεπιασα τον Καπεταν Μιχαλη. η τελειοτητα σε ελληνικη γλωσσα ισως και μια απο τις καλυτερες ιστοριες που εχει πει ο συγγραφεας, υποκειμενικα βεβαια ολα αυτα καθως εχει συναισθηματικη αξια για μενα το εν λογω βιβλιο
Νόμιζα ότι λέγατε για το Junk του Melvin Burgess του οποίου έχω διαβάσει μέρος και δε μου τράβηξε τόσο την προσοχή. Θενκ γουίκι.
εντυπωσιακο δεν ειναι;!
Λουίς Σεπούλβεδα_ "ένας γέρος που διάβαζε ιστορίες αγάπης", "η ιστορία του γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει" και "σημειώσεις εν καιρώ πολέμου".
Αυτά διάβασα μέχρι στιγμής και είναι απίστευτα βιβλία. Έχει τον τρόπο του ο μόρτης.
Τον γέρο κ το παταγκόνια εξπρέςς έχω διαβάσει. Μ'άρεσαν πολύ, αλλά οκ, δεν τα λες και αριστουργήματα.
Καλά εντάξει, ούτως ή άλλως υποκειμενικό είναι.
Από αυτά που διάβασα τελευταία ξεχωρίζουν πάντως, και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου καθώς και του υπερβολικού μου ενθουσιασμού τα παρέθεσα εδώ.
και εγω τον γερο εχω διαβασει και ειναι πολυ γλυκο βιβλιο, αξιολογος τροπος αφηγησης.
και μιας και ειπα "αξιολογος", μολις τελειωσα ρομπινς, τον τρυποκαρυδο, και αναρωτιεμαι αν μονο σε μενα αφησε τετοια αισθηση απογοητευσης.
Mια μαλακιάρα ήταν ο τρυποκάρυδος. Δεν το τελείωσα καν, το παράτησα καμια 40άρα σελίδες πριν το τέλος.
Ο Τρυποκάρυδος δε νείναι ουτε Αγριεμένοι Ανάπηροι Επιστρέφουν από Καυτά Κλίματα, ούτε Ο Χορός των Εφτά Πέπλων αλλά οι από πάνω είστε κατι παραπάνω από υπερβολικοί.
Διαβάστε το βιβλίο χωρίς να δίνετε σημασία στον πανικό που γίνεται για το βιβλίο.
ενα απο τα σχολια που εχω ακουσει ειναι οτι διαβαζοντας ενα βιβλιο ξερεις πολλα για το στυλ του. οποτε αν το στυλ του ειναι οπως αυτο, να μου λειπει. δηλαδη προτεινεις τον χορο των 7πεπλων ως καλυτερη δουλεια του?
Τους Αγριμένους Ανάπηρους προτείνω.
Αλλά δεν κατάλαβα το υπόλοιπο ποστ.
εννοείς ότι αυτό είναι το στυλ του συγραφέα και δεν σου άρεσε η το στυλ του βιβλίου?
Πχ διάβασα και το B is for beer πολύ πρόσφατα και παρόλο που ήταν στο στυλ του Ρομπινς δεν μου άρεσε. οπότε εξήγησε λίγο.
μιλαω πολυ απλα για το υφος του συγγραφεα, για τον τροπο που γραφει, πως η πλοκη εκτυλισσεται, τις παρεμβασεις του κλπ. τελοσπαντων, ενα ακομη βιβλιο θα βοηθουσε για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Ο τροπος που γράφει δεν αλλάζει πολύ.
απλά μπορεί ένα άλλο βιβλίο του συγγραφέα να σου αρέσει περισσότερο. Η σε μια άλλη πλοκή να βρείς τις παρεμβάσεις του πετυχημένες.
αν θες διάβασε αυτό που προτείνω.
συννενοηση επιτευχθηκε, σε ευχαριστω πολυ.