e den paei allo e, den thelete na 3ekinhsw na lew kai gw malakies anekdota.
Printable View
e den paei allo e, den thelete na 3ekinhsw na lew kai gw malakies anekdota.
Parte kai to diko Theiko anekdoto
Htan mia kota,
sikwse to 1 podi,
sikwse kai to allo ki epese.
.....
Eleooooos
το παιδί στη γιαγιά του: Να πιάσω λίγο το βυζί σου;Quote:
Originally Posted by ^SatyroS^
Ναι αλλά να μην πας μακριά!
OKEH
pws legetai aftos pou grafei kala riff?
kalorifer
Jeff Waters
:loco:
Ti tha poun oi Tzamaikanoi otan tous teleiwsei to mpafo?
Ti malakia mousikh akoume???
Δυο επιστημονικά:
Ενας μαθηματικος ενας φυσικος και ενας μηχανικος ειναι φυλακισμενοι και χωρις φαί. Το μονο που τους εχει δοθει ειναι μια κονσερβα με ντολμαδακια, ενα τετραδιο και ενα στυλο. Τους επισκεπτονται οι φυλακες μετα απο 40 μερες τον καθενα χωριστα. Πανε πρωτα στο κελι του μηχανικου τον βλεπουνε ζωντανο.Τον ρωτανε πως τα καταφερε και ζει. Τους λεει ο μηχανικος , ρε παιδια μηχανικος ειμαι πηρα την κοσερβα την πεταξα κατω την πατησα στα καταληλα σημεια ανοιξε την εφαγα και σωθηκα. Πανε στου φυσικου τον βλεπουνε και αυτον ζωντανο.Μπραβο του λενε , εσυ πως τα καταφερες? Ε , να ρε παιδια λεει ο φυσικος , φυσικος ειμαι υπολογισα πιο σημειο της κονσερβας ειναι πιο ευαλωτο στην πιεση και την τρυπισα με το στυλο.Πανε και στο κελι του μαθηματικου και τον βλεπουνε νεκρο. Αφου πλησιασαν απο πανω του βρηκαν την κονσερβα αθικτη και στο τετραδιο να γραφει:
ΕΣΤΩ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΝΟΙΧΤΗ
-----------------------------------------------
Τρεις φίλοι ενας φυσικός, ένα χημικός κι ένας πληροφορικάριος αποφασίζουν να πάνε βόλτα στην εξοχή. Σε κάποια φάση σε ένα καρόδρομο στη μέση του πουθενά, το αμάξι σταματάει.
-Σίγουρα το πρόβλημα είναι μηχανικό, λέει ο φυσικός. Η ροπή του κινητήρα δεν είναι ικανή να αποδόση την κατάλληλη ισχύ ώστε να ξεκινήσει το αμάξι.
-Μπα, λέει ο χημικός, μάλλον τα στοιχεία της μπαταρίας αντέδρασαν μεταξύ τους ώστε να εκλυθεί πολύ ενέργεια.
-Εγώ πάντως, λέει ο πληροφορικάριος, λέω να βγούμε και να ξαναμπούμε.
Ενα ποίημα για ΕΚΕΙΝΗ
Ήμουν εντελώς κενός σαν άνθρωπος πριν ΤΗΝ γνωρίσω. Το μόνο πράγμα που μου έδινε χαρά ήταν να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει. Έχανε; ήμουν ευτυχισμένος. Κέρδιζε; Ήμουν δυστυχής.
Άδειος. Τελείως άδειος από αληθινά συναισθήματα, αγάπη και ζωή. Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν μπορούσα όμως. Κάθε φορά που ξεκόλλαγα, μετά από λίγο ξαναγύριζα στα ίδια.
Και ξαφνικά μπήκε ΕΚΕΙΝΗ στη ζωή μου. Ήταν μια οπτασία. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. ΤΗΝ αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά μου γέμισε από τρυφερά συναισθήματα.
Επιτέλους, τώρα πια δε με ένοιαζε το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν μόνο ΕΚΕΙΝΗ. Όταν με κοίταζε ένιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει. Επιτέλους για πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν γεμάτος από πραγματικά συναισθήματα.
Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα για χάρη ΤΗΣ. Πως θα μπορούσα όμως; Δεν είχα καμία σχέση με κάτι τέτοιο.
Χμμμμμμ
Θα άφηνα την καρδιά μου να γράψει. Θα έκλεινα τα μάτια. Θα έπιανα το στυλό και η ψυχή θα οδηγούσε το χέρι μου.
Και η τρυφερή ψυχή μίλησε. Αυθόρμητη και ελεύθερη. Τίποτε πια δε θα με γύριζε πίσω:
Βλέπω το σώμα σου που ‘ναι σαν κρίνο
Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
Κι όλη η φύση ανθεί για μας
Γαμιέται ο θρύλος και ο Πειραιάς
:rofl:
γαμιεται ο ΠΑΣ Γιαννινα,
ο Αγιαξ της Ηπειρου
γαμιεται το οικοσυστημα
μαζι του κι ο Καντιρου.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Quote:
Originally Posted by Darkling
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
AHAHAHHAHAHAHA
AHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Darkling
εσένα και τον Μι-Τσο-Τάκι σας πάω για το χιούμορ σας!
Ο Διευθυνμτής της Cocacola πεθαίνει και πάει στον Παράδεισο.
Στην είσοδο, πιάνει παράμερα τον Χριστό και αφού του συστήνεται, του λεει:
- "Εγώ Κύριε σέβομαι την Χρηστιανική Θρησκεία, γαμώ τις μπίζνες είναι.
Μόνο που στις προσευχές, αυτό το: Τον άρτον ημών των επιούσιον, δώσε ημίν σήμερον" είναι πολύ ντεμοντέ.
Δε το κάνουμε: "Την COCACOLA ημών την επιούσιαν...." και να σας στάξουμε σε δωρεές σαν επιχείρηση στις εκκλησίες 1.000.000 $"??
Τον ακούει ο Ιησούς και φουρκίζεται:
- "Τι λες ωρέ βλάσθημε? Θες να τα πάρω στο κρανίο?"
Ο διευθυντής "μαζεύεται" ελαφρώς και "διορθώνει":
- "Ναι βέβαια, η προσφορά μου σας υποτίμησε πολύ. Η προσευχή είναι μια διαχρονικό συνήθεια, με βαθύ συμβολισμό, που θα λέγεται για αιώνες ακόμα.
Ας το κάνουμε, 10.000.000 $"
Ο Ιησούς αναψοκικκινίζει και του λέει:
- "Μη συνεχίζεις, γιατί θα σε στείλω στην Κόλαση"!!!
Ο διευθυντής όμως άκαμπτος συνεχίζει:
- "Καλά έχετε δίκιο, ξέχασα ότι η προσευχή δεν είναι ένα απλό σποτάκι. Θα παίζεται για αιώνες, αλλά βρίσκεται καθημερινά στον στόμα εκατομυρίων ανθρώπων.
Ας το κάνουμε 100.000.000 $. Deal??"
O Iησούς έξω φρενών του λέει:
- "Αν συνεχίσεις τα παζάρια, θα φωνάξω τον Άγιο Πέτρο και θα σε στείλει στην κόλαση, καταραμένε!"
Οπότε ο διευθυντής της COCACOLA κάνει την τελευταία ηρωική προσπάθεια:
- Εντάξει κατάλαβα. Με το Θεο δε μπορείς να κάνεις παζάρια.
1.000.000.000 τελική προσφορά. Κλείσαμε έτσι?"
Οπότε ο Ιησούς αρχίζει να γκαρίζει κατακόκκινος:
- "Πέτρο, Πέτρο έλα εδώ. Πότε διάολο τελειώνει αυτό το γαμημένο συμβόλαιο με τους αρτοποιούς?"
mia poy arxisame ta indimidiaka
posoi maoikoi xwrane se ena koytaki coca cola
330 μου λου
afierwmeno ston atheist
Kalokairaki, ammoudia kietsi, einai enas blackmetallas o opoios kobei boltes sthn paralia. Klassika ntymenos sta mabra, karfia, pentalfes kai kako, mallia isia mexri katw kai pesmena sto proswpo wste na kryboun prosektika to sataniko tou blemma.
3afnika, trakarei enan sfixtera me to klassiko kokkino brakaki kai ta gyalia pou synodebontai apo xamogelo diafhmish ths crest o opoios ekeinh thn wra posare mpas kai psarepsei kammia gomena na kanei to sefte tou o xristianos. "xaxaxaxa, pws eisai etsi re file?" leei o builder. Tote, o blackmetallas, anashkonwntas to kefali tou gia na ton koita3ei sta matia, se xrono dt ton exei balei katw kai ton skotwnei sto 3ylo.
Synexizei thn bolta tou loipon o hrwas mas wspou synantaei kai allon buildera, pio fouskwmeno apo ton prwto omws. "pwpw, filaraki eisai terastios karagiozhs" leei to gymnasmeno kreas kai lynetai sta gelia. O blackmetallas tou rixnei kai aftou ena sataniariko blemma kai ton sapizei sto 3ylo xwris na prolabei o allos na antidrasei kan.
Afou bebaiwthei oti to thyma, pethane kai afto apo to 3ylo, synexizei thn boltitsa tou. Ekei pou proxwra, peftei panw se enan sfixtera, ma ti sfixtera, o master of the sfixters, h apolyth syllogh mywn kai alla tetoia metalhammerika. Idio skhniko na mhn ta polylogoume "pws eisai etsi, xoxoxaxa", blemma, 3ylo.
Aftos omws o pousths meta to 3ylo, katafernei na zhsei gia ligo parapanw, opote prolabainei na rwthsei psyxoragwntas: "re filaraki, poios eisai esy na poume pou mas mpouzouriazeis kai kataferneis na mas deireis olous?" kai o blackmetallas me brutal fwnh apanta agerwxos: "είμ' ο ρτάλ".