Πώς ρε; τα παιδιά ακούν Tool, Soulfly και Machinehead!
Tίγκα στο metal!
Printable View
Πώς ρε; τα παιδιά ακούν Tool, Soulfly και Machinehead!
Tίγκα στο metal!
ενοειται DIO, οzzy = ανυπαρκτος και καρναβαλος
Όταν έχουμε Razor με το μέρος μας, νιώθω ότι φτάνει ο καιρός που θα πάρουμε τσουγκράνες και θα πάρουμε σβάρνα τους emo!
δεν χρειαζονται τσουγκρανες,σπασμενα μπουκαλια στο κεφαλι και στο νοσοκομειο για ραματα
Αγόρι, ο Ozzy σε μερικά προσωπικά του ήταν μια χαρά metal. Δεν καταλαβαίνω το επιχειρημά σου (δεν είναι επιχείρημα ούτε για πλάκα βέβαια!).
Εξηγούμαι:
Ο Ozzy δεν ήταν η Baez ώστε να επηρεάσει τους μεταλλάδες και καλά χωρίς να το θέλει, κι εσύ σαν υποτιθέμενος οπαδός της Baez να κοροϊδεύεις τα μεταλλόνια επειδή ακούνε το υποτιθέμενο ίνδαλμά σου και επηρεάστηκαν από αυτό! Ο Ozzy αντλούσε μουσικούς ανέκαθεν από τα metal χωράφια.
Τέλος, διάβασα ότι δε σου αρέσουν οι προσωπικές καριέρες Ozzy και Dio! Τι έχεις ακούσει το "Holy Diver" στο Revenge of Rock; Πρόσεχε μην συμπεριφέρεσαι όπως όλοι μας στα δεκαπέντε μας (ακούω μισό δίσκο και κρίνω).
Kαταλήξαμε υπερασπιστές του Madman!
:headbang::headbang::headbang:
:cool::cool::cool:
:touched::touched::touched:
Φάτε τη σκόνη του Κοντού χίπηδες!!!
ξερω, 100% outsider αλλα my 2 cents
και bonus ιστοριουλα !
σιχαινομαι τους σαμπαθ,γελαω με τον "τζαμπ!τζαμπ!και καβαλα στο τιγρονι",ο οζζυ μου ακουγεται σαν γατα που κλαιγεται επειδη δεν την γαμαει ο αλητης μαυρος γατος,αλλα στηριζω οζζυ γιατι εχει δηλωσει επανελλειμενα οτι γουσταρει το πανκ και εχει σκασει σε λαιβ των πεθαμενων με τισερτ Adicts.
Εαν ο όζυ είναι καρνάβαλος, ο ντιο στα βιντεοκλιπ του shadow in the dark και holy diver τί είναι;
Ok, ας μιλήσουμε σοβαρά. Ο Οzzy και γενικά οι Sabbath επηρρέασαν κατά πολύ το μεταλ ώστε να γίνει αυτό που ακούτε εσείς σήμερα. Τόσο απο θέμα μουσικής, όσο και από θέμα attitude, στίχων και fake σατανισμού. Δεν εννοώ βέβαια ότι κύριο χαρακτηριστικό του μεταλ είναι ο δήθεν σατανισμός (έτοιμος ήσουν), αλλά σίγουρα αυτό το ιματζ επηρρέασε πολλά παλιά μεταλ συγκροτήματα, όπως Venom, Iron Maiden κλπ.
Από Dio έχω ακούσει τους 3 πρώτους δίσκους τους, εκτος από μερικά κομμάτια δεν μου έκανε κλικ. Rainbow γουστάρω σίγουρα περισσότερο, ειδικά τους πρώτους 3 (πάλι).
Από Ozzy έχω δισκογραφία (κατεβασμένη, μην φανταστείτε) την οποία άκουγα όλη μέχρι πιο παλιά, ως τα 15 που λες κι εσύ. Ε τώρα έχω ψιλοαλλάξει γούστα και δεν ακούω heavy. Δεν είναι δα και τόσο κακό.
Εννοείται πως και οι 2 στα προσωπικά τους είναι μεταλ ε.
Dio γιατί το Dehumanizer είναι ο απόλυτος Sabbath δίσκος που γαμάει παράλληλα σύμπαντα................
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΠΟΥΚΑ ΠΑΝΤΑΒΟΝΑ