Ο Κόσμος του Επενδυτή λέει έχει αυτό το Σ/Κ Λούκυ Λουκ.Για dvd το πουλάνε,τώρα αν τελικώς είναι video cd δε θα μου κάνει εντύπωση.
Printable View
Ο Κόσμος του Επενδυτή λέει έχει αυτό το Σ/Κ Λούκυ Λουκ.Για dvd το πουλάνε,τώρα αν τελικώς είναι video cd δε θα μου κάνει εντύπωση.
Τον τελευταίο καιρό έχω ξεχάσει συνήθειες, ιδεολογίες, κλπ, κλπ.
Αγοράζω εφημερίδες και περιοδικά ανάλογα με το dvd που προσφέρουν.
Για παράδειγμα παίρνω "Τα Νέα" κάθε Δευτέρα, η επιλογή που έκαναν με τους μεγάλους σκηνοθέτες ήταν υπέροχη.
Αν κάποιος παρακολουθεί "Τα Νέα", ας ποστάρει τι dvd δίνουν κάθε Δευτέρα, τον τελευταίο καιρό άλλαξε κάπως ο πρότερος έντιμος βίος τους.
Επίσης και για την "Καθημερινή της Κυριακής", τρελάθηκα από τη χαρά μου, που βρήκα Φασμπίντερ την τελευταία Κυριακή.
espresso:love lisa
καθημερινή:φθινοπωρινή σονάτα (μπέργκμαν)
κάποια έχει και το έγκλημα στο νείλο
stakaman sto e8nos.
psiloarghsa
πάλι?! το είχε και το tvzapping την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν και dvd που το έδινε παλιότερα το Έθνος. χεχε...Quote:
Originally Posted by Dragonlord
στο οριεντ εξπρες ηταν,μπερδεψα τα εγκληματα
Kalh fash einai ekeina ta DvD pou vazoun sthn kyriakatiki eleutherotypia. Ntokimanter kai etsi. Einai arketa endiaferon!! :)Quote:
χε, σωστός :)Quote:
πάντως και αυτό το είχε πριν κάνα 2μηνο νομίζω σε ένα άλλο. καλή τακτική πάντως. δεν το προλαβαίνεις στο ένα περιοδικό; λες 'νταξ, θα το πάρω τον άλλο μήνα από ένα άλλο.' πως πας πχ στο δισκάδικο και λες 'αυτη τη βδομάδα πχ δεν παίζουν φράγκα, θα το πάρω το δισκίο την επόμενη...εδώ θα είναι'..
Shmera phra thn Ka8hmerinh,eixe dvd me 2 epeisodia tou Lucky Luke.
Aurio mia efhmerida dinei ton Asterix,opoios 8umatai poia einai na mou pei plzthx.
ependyths?? etsi nomizw.
thn kyriakh to vhma exei to arizona dream me ton depp kai h eleutherotypia ta mathimata pianou,
to men sta epomena 4 teuxi dinei pazolini. se auto to teuxos to dekaimero.
to cine fan exei to dawn of the dead se dvd
το έθνος.Quote:
Originally Posted by Neronas
Το επόμενο Σάββατο με το έθνος "Το τραγούδι των Ντάλτον"...για την ημερησία ξέρει κανείς;
sta periptera poulane to brazil :DD
trexteeeeeee