.
Printable View
.
δεν λέω για τους σεκιουριτι.λέω για κάτι καζανοκέφαλους στην 4 που βλέπανε το ματς με γυρισμένη πλάτη περιμένοντας ν ακούσουν έστω και μια λέξη κριτικής στον ζαγοράκη.δεν ξέρω αν τους έβαλε ο ζαγοράκης αλλά ξέρω άτομα που φάγανε τις φάπες τους απ' αυτούς,εξαιτίας κριτικής στον ζαγοράκη, κι αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στην 5.
κι εγώ δεν τον γουστάρω τον σαββίδη γιατί είναι βρυκόλακας καπιταλιστής που κάνει τον δουλευταρά-έξυπνο-με ιδέες.κι ούτε θα γούσταρα ένα γαύρικο πρωτάθλημα.αλλά δεν ξέρω και πως αλλιώς μπορείς να το πάρεις...
είπες ότι γούσταρες γκαρσία για την μπάλα που ήξερε.κι εγώ γι αυτό τον γούσταρα.τα υπόλοιπα με άφηναν αδιάφορο γιατί τα υπόλοιπα είναι λαικισμός.έπρεπε δηλαδή να ρθει ο γκαρσία να πει για τον κόσμο για να μάθουμε τι είναι ο κόσμος του παοκ;ή το ότι δεν πάει στη μύκονο είναι κάτι που τον καθιστά είδωλο;ε ούτε εγώ πάω στη μύκονο.εσύ πας;σιγά τι είπε δηλαδή...
μας μένει λοιπόν η μπάλα...ε φέτος δεν μπορούσε..μακάρι να μπορούσε...αλλά κι άμα δεν μπορούσε δεν χάθηκε και τίποτα...υπάρχουν τόσοι παίκτες στον κόσμο που μπορούν...ας φέρουν μερικούς να κάνουμε ομάδα να μοιράζουμε 4αρες και να παίζουμε τσ λιγκ...έτσι κι αλλιώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ψιλομαλάκες...ακόμα κι οι καλύτεροι
Τυπάκια σαν τον ριτζέκτ είναι ακριβώς αυτοί που θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό μια ζωή αρκεί να βγάζουν αυτοί τα γούστα τους, νομίζω ότι το κάνει προφανές και ο ίδιος με τα λεγόμενά του. Οι παρωπίδες τους δε (που εντάξει, δεν θα τις μάθουμε τώρα) διασυνδέουν μονοσήμααντα και αποκλειστικά την άνοδο επιπέδου ενός συλλόγου με παρομοίωση με γάβρο. Άλλα ντ' άλλα και του πουλιού το γάλα.
Τα νέα είναι τα εξής πάνκη μπούφε αλλά παλαιάς κοπής: σου έχουν κόψει κι εσένα όπως και στους ομοίους σου το ΚΟΥΤΡΑ ΓΗΠΕΔΟ και βράζετε στο ζουμί σας. Μαζί δε με αυτό κόπηκαν σε μεγάλο βαθμό (και ελπίζω σε οριστική εξάλλειψη) το ντου, το επεισόδιο και ότι άλλο ζημίωνε για χρόνια αυτή την ομάδα. Δεν πειράζει όμως, ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγαλύτερος απ' ότι είναι και χωρίς εσάς, θέτε δεν θέτε, είναι αναγκαστικό και ζοριστείτε όσο θέλετε.
Και πριν προλάβεις να χαρακτηρίσεις (τρις μάλιστα) τον άλλον ως νεο-κάτι, πατατάκη και διάφορα άλλα ευφάνταστα λογοπλαστικά, τράβα κοίτα τα μούτρα σου και τι έχεις προσφέρει στην ομάδα που ΔΗΘΕΝ αγαπάς. Στο γήπεδο ΒΛΑΚΑ πάω από τότε που μπορώ να το πληρώνω από την τσέπη μου ενώ εσύ από τότε που σου μάθαν ότι μπορείς να μπεις με ντου η σηκώνοντας τα χέρια διπλός στα τουρνικέ.
.
Όχι, πλήρωσα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ όσα είδα.
.
ποστ του μηνα ηταν αυτο του σκερκροου στην προηγουμενη σελ, λυγισα
σοβαρα τωρα, οποιος ποδοσφαιροφιλος, αεκτζης ή μη, εχει περασει εξω απο τα φιλαδελφεια
δεν μπορει να μην εχει νιωσει εναν κομπο στο στομαχι
ΒΛΑΚΑ, ΚΕΡΑΤΑ, έχω διαρκείας από το 2002, πηγαίνω γήπεδο από το 1993, και ήμουν 2 χρόνια στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
ΒΛΑΚΑ.
Πήγαινα γήπεδο σε φάσεις και στιγμές και σε έδρες που δεν έχεις καν φανταστεί, ξέρεις, στις έδρες που εσύ τώρα δείχνεις βίντεο στα φιλαράκια σου και κομπάζεις. Και ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΥΤΡΑ Ε? Πλερουά πάντα.
και φυσικά ΒΛΑΚΑ, εγώ που μπορώ και έχω την άνεση να αγοράζω διαρκείας, θα βάζω κόσμο 2-2 μέσα στο γήπεδο ΜΑΖΙ ΜΟΥ, κόσμο που δεν έχει λεφτά.
Τράβα τα αρχίδια σου γαβροπαοκτση. Τράβα να γλύψεις τον Ιβαν αιώνιε σπαζομεσάκια, μήπως και σου δώσει καμία δουλειά, να αποπληρωθείς το "ΠΑΟΚτσηδηλίκι" σου.
Μπορείς επίσης να γράψεις και τη βιογραφία σου ολόκληρη, λίγο σχέση έχει με το θέμα. Το οποίο είναι ότι ο ΠΑΟΚ πάει να αλλάξει μία φορά επίπεδο, ιστορικά δεν είχε ποτέ ανάλογη ευκαιρεία και έχει ΒΑΡΙΔΙΑ σαν και την πάρτη σου, με κόμπλες και παρωπίδες να τον κρατάνε πίσω. Γι αυτό:
ΙΒΑΝ ΣΚΙΣΤΟΥΣ.
ΙΒΑΝ ΣΚΙΣΤΟΥΣ λέει το προσκυνημένο ανθρωπάκι.... Μυρίστηκε ρούβλια και για να δεί πρωτάθλημα και κύπελλο, μέχρι και τούμπες στον σκύλο του Σαββίδη θα κάνει....
100 Μνημόνια ρε θέλεις εσύ, και πάλι δεν θα στρώσεις. Κυρ-Η.- Παντελή....
(Την "βιογραφία" μου πεταμένε την παρέθεσα επειδή είσαι κωλομπαράς, και με είπες τζαμπατζή. Βλάκα. ΒΛΑΚΑ. ΗΛΙΘΙΕ. Που πήγαινα για τον ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟ, και έκανα μεροκάματα και έδινα τα λεφτά μου όλα για να μείνει και να έρχεσαι εσύ σήμερα να παίρνεις το μέρος του)
Awwwwwww..
Παιδια δε θελω να διακοψω, απλα θελω να δηλωσω πως το account με nickname Diogo οχι απλα δεν ειμαι εγω, αλλα με προσβαλλει και η οποιαδηποτε συνδεση του με μενα.
Ειμαι ισως καλυτερος ως ποδοσφαιριστης απο τον Diogo (ωπα ρε ντουζιερα), οποτε αν ηθελα να κανω τετοιου ειδους χιουμορ δε θα επελεγα τετοιο παλτο.
Αλλα και ανεξαρτητα απο αυτο, ενταξει νομιζω 3 ακκαουντς ειναι αρκετα.
Απλα για να μην εχουμε παρεξηγησεις, καθως με ρωτησαν ηδη 2 ατομα αν ειμαι εγω και δεν ηξερα καν σε τι αναφερονται. Συνεχιστε.
Εγώ δεν έχω άποψη για τον Γκαρσία, και δεν με ενδιαφέρει να έχω, ΑΕΚ είμαι τα δικά μου κοιτάω.
Αρπάζω όμως ως πάσα την κόντρα για πατατάκια , καναπεδάτους , νεο-οπαδούς (εμείς τους μαζέψαμε το 2004) και έρχομαι σε μιαν άλλη κουβέντα.
Τι πρωτάθλημα θέλουμε και τι ομάδα να υποστηρίζουμε. Δεν μπαίνω στην διαδικασία χαρακτηρισμών γιατί είμαι και 40 χρονών ασούμε και είναι τουλάχιστον αμαρτία να υποβαθμίσουμε την κουβέντα μας.
(Γαύροι μουνιά γαμώ τον Πειραιά για να είμαι εντός κλίματος section και να πάρω και τα πινκς / μούτζες μου).
Αυτή λοιπόν η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές στο κεφάλι μου και δεν μπορώ να πω ούτε με 50% σιγουριά ότι έχω κατασταλάξει. Τι τελικά θέλω την ομάδα που λέει ο Η. ή την Ομάδα που λέει ο Ριτζεκτ? Η αλήθεια είναι ότι αν μιλάει το συναίσθημα και οι αναμνήσεις θέλω του Ριτζέκτ. Είμαι όμως τελικά ΑΕΚ ή είμαι με τους Οπαδούς της ομάδας ΑΕΚ? Θα μου πεις με την ιστορία ... η ιστορία λοιπόν γράφτηκε στα χωμάτινα με παπούτσια από ύφασμα, με εργάτες/ποδοσφαιριστές και όρθιους γύρο από πλέγμα, και όχι από ένα μάτσο μισθοφόρους σε γήπεδα παλάτια και θερμαινόμενες πολυθρόνες.
Ο Τσίχλας είχε σχολιάσει ότι στο γήπεδο της ΜανΓιου είχε περισσότερη ησυχία και από εκκλησία. Ένας Άγγλος δημοσιογράφος είχε γράψει ένα βιβλίο που το έλεγε Η νόσος του σάντουιτς με γαρίδες (ή κάπως έτσι) και αναφερόταν στους (νεο)οπαδούς της Τσέλσι.
Φυσικά και τα 2 είναι αστεία μιας και ΑΥΤΑ είναι που έχουν κάνει και τους 2 φίρμες.
Αν θες το μοντέρνο ποδόσφαιρο του ΤσουΛου πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο του Η. (δεν τον κατακρίνω). Απλά αυτό που θέλει ο ριτζέκτ αντικειμενικά ΔΕΝ έχει θέση στο μοντέρνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Εγώ θα ήμουν πρόθυμος να στηρίξω μια ερασιτεχνική λίγκα, να βλέπω μόνο ανθρώπους με μεράκι για την ομάδα και ΑΕΚτζίδες (όχι προεδρικούς ή οπαδικούς) δίπλα μου να τα λέμε. Αλήθεια δεν μπορώ να πω ότι αυτός ο δρόμος που έχει πάρει το ποδόσφαιρο με ενθουσιάζει, αυτός ο "καπιταλισμός" όπου ο πλούσιος θα γίνεται πλουσιότερος και ο φτωχός φτωχότερος (γιαυτό και έχω ξενερώσει και με την ΜανΣίτυ, καλή η μια κούπα για το εφε, αλλά δεν βρίσκω πια την φλόγα που με έκανε να την υποστηρίξω). Θέλω να έχω ελπίδα να δω μια μικρότερη ομάδα να έχει την ευκαιρία να χτυπήσει κάποιον τίτλο γιατί μπορεί, Ώστε η ομάδα μου όταν την κερδίζει να παίρνει τα εύσημα ως "ομαδάρα".
Το ποδόσφαιρο είναι πλέον επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων για να μείνει ρομαντικό , εφόσον δεν μπορούμε να το αλλάξουμε η μόνη λύση είναι να του γυρίσουμε την πλάτη και να στραφούμε σε κάτι πιο αγνό.
μαζι σου και ισως φετος γιαυτο εχω παθει και τετοια παρακρουση με το γηπεδο που δεν την ειχα σε αυτο το βαθμο παλιοτερα που πηγαινα πιο κουλ. Φετος βλεπω καρδουλες... κλαιω στον υμνο οταν μπαινει η ομαδα, ειμαι τυφλα στα μισα ματς, σχιζοφρενια στο γκολ που υποτασσει το μεγαθηριο βεροια στο 80κατι.... αλλα παλι θυμαμαι και τον τσ(ι)αρτα, τον τονι, τον σαμπα τις πουτσες στο γαυρο με 9 και οσο κιαν φωναζω ΑΕΚ ΑΕΚ στο 0-4 τα σκεφτομαι... προφανως απαντηση δεν εχω να δωσω τι προτιμαω αλλα και λιγα λεφτα δεν θα με χαλαγαν τωρα. Αλλωστε εμεις ειμαστε η ΑΕΚ, θα μας γαυροποιησουν τα λεφτα.. (που δεν υπαρχουν αλλα λεμε τωρα :P) κατι αντιστοιχο ισχυει και με τον παοκ που εχει τα λεφτα.
Γι'αυτο ριτζεκτ μη βιαζεσε να σηκωσεις τα λαβαρα της επαναστασης εναντιον του Σαββιδη απο τωρα, δεν εχεις ζησει τι παει να πει να πεφτει η ομαδα σου και το λες ευκολα τωρα, εδω θα ειμαστε που του χρονου θα μας την λες για τις νικες σας στο τσουλου και θα πανυγηριζεις
Στον Καραισκάκη πάντως υποκλίθηκε στον λαό του Ολυμπιακού