Ναι αμέ, έτσι ακριβώς.
Printable View
Ναι αμέ, έτσι ακριβώς.
Ρε λυπηθειτε μας θα πάθουμε τίποτα ρε
και πάλι τεράστιος Μήτσος
ti ekane re poysth moy pali ti ekane
2 τριποντα το ενα γαμησε με με 19 ατομα πανω τουθ, κλεψιμο ηγετικο και παρτε τα αρχιδια μου μουνια της καταλονιας. την πεμπτη εχει πουτσα ξανα.
Kάθε παιχνίδι η ψυχή μας βγαίνει.
Είναι τεράστιος.
Ρε γαμω το κερατακι τους παλι :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Εχω χασει μερικα χρονια απο τη ζωη μου σε αυτη τη σειρα
peite moy kati, την πεμπτη παω για τσαμπε, θα ανοιξουν οι θυρες με το που ξεκινησει ή παιζει να μπουμε μεσα και πιο νωρις? για πειτεοσοι το χετε κανει χυμαδιο
f4
Έτσι να πάει μέχρι το τέλος η σειρά, καιρό είχα να ενθουσιαστώ για κάτι αθλητικό. Και να χάσουμε με είκοσι πόντους στα άλλα δύο, απλά ρισπεκτ κλπ.
Μούτζα σε κάτι χαζούς δημιοσιογράφους που γράφουν από τώρα ότι δε χάνουμε με τη καμία την πέμπτη, λες και γίναμε ομαδάρα.. ε λολ. Κάτι σαν πριν το τελικό με τους ισπανούς στο παγκόσμιο.
καυλα. οποιος θελει παρεα την πεμπτη να πει να παμε να βριζουμκε τον πουτανας γιο παρεα
υπερβολικο αγχος η ομαδα αποψε.μιλαμε για τραγικο πρωτο ημιχρονο σε ολους τους τομεις αν και σωθηκε καπως στα τελευταια λεπτα.ελπιζω σε καποιο συνδιασμο blackout καταλανων συν καποια μεγαλα σουτ/φασεις απο πλευρας μας για να αλλαξει το momentum γιατι δε μας βλεπω καλα.
Πολυ ασχημο παιχνιδι κανουμε δυστυχως. εχουμε μπλοκαρει τελειως και υπαρχει εκνευρισμος.